Yaaaaa nasıl tahmin ettin merak ettim şimdi
Bende 1. Denememi orada yaptırdım
Tup oncesi histeroskopi istiyorlar[/QUOTE
Sizde sorun neydi .Doktorun kimdi peki.memnun kalmışmıydın.şimdi nerede yapılıyor tedavin.Ayyyy çok sordum galiba.....
Bende 1. Denememi orada yaptırdım
Tup oncesi histeroskopi istiyorlar[/QUOTE
Sizde sorun neydi .Doktorun kimdi peki.memnun kalmışmıydın.şimdi nerede yapılıyor tedavin.Ayyyy çok sordum galiba.....
Canım benim tüplerim yok
Tek doktor vardı zaten funda Hanim
Gecen Eylul ayında yaptırdım
Şimdi kent hastanesinde başlıyorum
Canım benim tüplerim yok
Tek doktor vardı zaten funda Hanim
Gecen Eylul ayında yaptırdım
Şimdi kent hastanesinde başlıyorum
İsrael bey mi? İyi olduğunu duymuştum.
Günaydınnnnnnnnn
Sabaha kadar oturmular sımdıde kımsecıkler yokkkcanım sıkılıyor sımdı ben kımle sogbet edıcem yahuuuuu
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr topiğin güzel anneleri ve anne adayları
Eki Görüntüle 399367 Eki Görüntüle 399367
Günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum...
Herşey gönlümüzce olsun...
Eki Görüntüle 399368 Eki Görüntüle 399368 Eki Görüntüle 399368
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrr rabbim bugün hepimizin yüzünü güldürsün öyle güzel şeyler yaşayalım ki tüm sıkıntılarımızı üzüntülerimizi unuttursun bize .............
günaydın benım guzel yureklı arkadaslarımmmmmm......
bugunumuz dunden cok ıyı olması dılegıyleeeeeeeee
GunAydin en güzel anne ve anne adayları :))))))
herkese günaydın
nasılsınız arkadaşlar??
günayyddddııııııınnnnn hatta tünaydınnGünaydın kızlarrr, hepinize güzel bir gün diliyorum ...
izmirr hiçte sıkıcı değilll bikeremmmm beğenmiosan orda kal sennCAnlarim hepinize gunaydin nasilsunz bakalum biz bugun prensesimle yesilkoy pazarina gidicezYa ben burda yasamayi seviyorum keske temelli yerlessek istanbula izmir gercekten cok sikici ay bizim karnimiz acikti yaa varya bnm prensesim dun den beri baygin arada pitir pitr dinuyr galiba bebem dayanamadi bu kadar gezmeye
maşşallah süper değerinnnherkese günaydın arkadaşlar umarım herkes mutludur ben size güzel haberlerle geldim ilk degerim 215 cıktı dün 2 kanı vesdim 700 cıktı nasıl sizce iyimi bilgi verirseniz cok sevinirim yüce rabbim hepinize nasip etsin
uzunca bir aradan sonra günaydın sabırlı anne ve anne adaylarına
tomrucuk tebrik ederim canım darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşlara
günaydınnlaaarrrrrr..
nasılsınız???
ben idare ederim..eşim geç gidecek bugün hemen bilgisayarı kaptım..
günaydınn güzelllergünaydınlar
dualarımız seninle o zamannn canımmmHerkese selam ben hastaneden geldim yine yumoşlar bayağı büyümüş19 mm olmuşlar cuma günü opum var sabah 8 de hastanede olucam hepinizin duasına çok ihtiyacım var aklınıza geldikçe beni de ayırmayın olur mu ?
tünaydınn canımmmtünaydınnnnn herkeseeeee, çok güzel bir gün geçrimenizi dilerim hepinizi öpüyorum
başınız saolsun canım...ALLAH sabır versin hepsinin mekanı cennet olsunnn...nasılsınız melekler??????????** ne var ne yok? varmııı güzel haberler............ benım moralım cok bozuk........ dünden beri depresyondayım... bıngöldekı sehıtlerden biri tanıdık.... hepsıne cok üzüldümmm ama tanıdık olunca daha farklı........
korkma yaa olup biter hemennn...güzel güzell geçer işşallah tedavin..Bende nasipse başlamak zorundayım bu sürece. Fakat çok ama çok korkuyorum.Yarın için histeroskipi olmam gerekiyor. Ama her an cayabilirim.Sesaretimi toplayıp gideceğim . Bakalım nasip
tünaydın güzel anne adayları...
Benimde anestezili yapılacak.Bu gece 12 den sonra birşey yiyip içmek yok. Yarın saat 11:00 da yapılacak. Umarımmmmmmmm
kuzucumm ecrinim iyim bende. sadece her zamanki gibi uykum çok var ayılamıyorum. zor çalışıyorum hattaevde olsaydımda yatsaydım hayalleri kuruyorum
iyileştin mi sen bakim
hamiş olursam hastalıktan erken şişecem zaten cicim..
bhcg artışı ohss riski demek benim için ama umrumda değil bu kez.....
nasılsınız melekler??????????** ne var ne yok? varmııı güzel haberler............ benım moralım cok bozuk........ dünden beri depresyondayım... bıngöldekı sehıtlerden biri tanıdık.... hepsıne cok üzüldümmm ama tanıdık olunca daha farklı........
Bende nasipse başlamak zorundayım bu sürece. Fakat çok ama çok korkuyorum.Yarın için histeroskipi olmam gerekiyor. Ama her an cayabilirim.Sesaretimi toplayıp gideceğim . Bakalım nasip
tünaydın güzel anne adayları...
Canlarim merhaba nasılsınız ?
Bilgisayarimda sorun var , giremiyorum
herseyın hayırlısı kuzummmmmmmm
ve sen ıkız anası olcannnnn oda hayırlısıylaaaa
günayyddddııııııınnnnn hatta tünaydınn
Canlarim merhaba nasılsınız ?
İnşallah ecrincim...
az kaldı zaten zavallı dananın kuyruğunun kopmasına
şimdide pc yüzündenmi ayrı gayrı düşüciizzzz
sonuc ne olursa olsun yanındayız kuzummmmmmmmmm
kuyrugunu cekıp bız koparacaz dananın yaaaaa
yaaa bızey sorcam hastaneden arıyorlarmı hıc senı doktorun hanı ılgılılerya merak ettmım
nasılsn fln dıyeeeee
Canim benim
Birkac güne kadar düzelecek ins
6 gün kalmis hayirlisiyla kutlamada halay ekibindeyim
Dualarim sizinle , sizi seviyorum, Allah'a emanet olun
ben iim canım sen nasılsınn?aa nolduu bilgisayarınaaCanlarim merhaba nasılsınız ?
sanada balımmmm
nerelerdesın bakımmmmm neler yapıyorsunnnnn
özledım senı du bı opımmmm
bende aksini düşünmüyorum kuzum negatif alınca beni dışlamazsınız herhalde
yok kız transferden sonra bi kan sulandırıcı iğnenin dozu konusunda görüştük sonra bi daha kimse aramıyor beni bak aklıma gelsi ağlasammıki acaba bu duruma...şekerim o kadar yoğunlarki bi de transfer ettiklerinin peşine düşerlerse sabaha kadar çalışmak zorunda kalırlar...aklınıza takılan bişi olursa arayın bizi dediler...hepsinin cep tel leri mevcut bende....
ben iim canım sen nasılsınn?aa nolduu bilgisayarınaa
canım bende senii öpeyimmspora gittimm ordan arkadaşa gittim kaahve içtim geldim ewimee sen neler yapıonn?
napım kuzum bız herzaman kı gıbı calısıyoruz ....
bogazlarım agrıyo onun dıısnda sukur ıyıyım nezle grıp karısık gıdıyom 1 haftadır....
bende bı kahve yapım ıcım barııııı canım cektıııı sen dıyınce yaaaaaa
İsrael bey mi? İyi olduğunu duymuştum.
Evet ısrael bey çok memnunum
Tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?