ahh bende 1 haftadır çekiomm şimdi grip geçti öksürük başladı ciğerlerim çıkcak sankiiçç kahvenii sefan olsunnn
Evet ısrael bey çok memnunum
Tavsiye ediyorum
Geçen hafta aradım kendisi ile görüştüm.Yurt dışına çıkacağını söyledi.Karasız kaldım. Smrna art gittim görüşmeye daha sonra.Kesin kararımı vermiş değilim şu an da .Belki israel bey olabilir doktorum.Önümde 2 haftam var düşünmek için.
kuzummm az kaldı yaaa...şafak 6senin olursaa ki işşallah olur belki bende ankara yollarına düşerim kimin nerde olduysa orda denicem bendee
kızlar evlılık yıl donumumuz bızım
esıme ne alsam 1 ay var daha ama sımdıden baslasam bakmaya ıyi olcakta hıc bısersey yok aklımdaaaaa :18:
dıslayalım dıye dusundun demekkı cok bellı etmısım anladınnnnnnn sen benı ... delımısın kıızım sen yaaaaa
hanı senın durumun ozleya belkı arar dedım cnm yoksa transferden sonra sız arayın dıyorlar.....
telefon olmasa ne yapardık zaten .... sukur ozel tel vermeyız de demıyolar... hastanedne ulasın bıze dıyeeee....
kızlar evlılık yıl donumumuz bızım
esıme ne alsam 1 ay var daha ama sımdıden baslasam bakmaya ıyi olcakta hıc bısersey yok aklımdaaaaa :18:
kuzummm az kaldı yaaa...şafak 6senin olursaa ki işşallah olur belki bende ankara yollarına düşerim kimin nerde olduysa orda denicem bendee
sende benım gıbı dusunuyon demekkkkk bende o doktara gıdecem dıyom olursaaa yaaaaaa
Geçen hafta aradım kendisi ile görüştüm.Yurt dışına çıkacağını söyledi.Karasız kaldım. Smrna art gittim görüşmeye daha sonra.Kesin kararımı vermiş değilim şu an da .Belki israel bey olabilir doktorum.Önümde 2 haftam var düşünmek için.
Mutlaka kent hastanesi derim
Israel bey 1 mayista geliyor
İnan çok farklı
Mutlaka kent hastanesi derim
Israel bey 1 mayista geliyor
İnan çok farklı
Benimki çaresizlik ve tecrübesizlik.Smrna içime çok da sinmedi nedense.Çok ilgi var ama ne bileyim.Kendi korkularım fobilerim belkide bana böyle hissettiriyor.Birde kafama şu takıldı.Bizde sorun sebepsiz..
Benimki çaresizlik ve tecrübesizlik.Smrna içime çok da sinmedi nedense.Çok ilgi var ama ne bileyim.Kendi korkularım fobilerim belkide bana böyle hissettiriyor.Birde kafama şu takıldı.Bizde sorun sebepsiz..
Mutlaka git derim
Acele etme iyi araştır
İcine sinmesi çok önemli
Neden histeroskopi isteniyor diye sordum.tüm hastalarımızdan isteniyor dendi.Benim rahim filmim zaten var.Ayrıca kan tahlili verdik daha sonuçları almadan tedavi prosedürünü döktü önümüze.Bunlarda kafamda soru işaretleri çıkarıyor.Eşimin spermiyogram ı da var onuda yeniden istedi.Önümüzde ki aya tüp için yumurtalıkları kontrol altında tutmak içinde ilaç verdi .Histeroskopiden sonra 5 gün içmek üzere.Ben anlamadım her hastanın tedavisi soruna odaklı yapılmıyormu.Bu konu hakkında çok bilgim yok belki ben yanlış düşünüyorum .
Arkadaşlar lütfen bana cvp verin. Transferimin 5.günü E2 2462 çıktı.... İlk denemem bişi anlamadım. Anlayan varsa cevaplayabilirmi.Teşekkür ederim.
Arkadaşlar lütfen bana cvp verin. Transferimin 5.günü E2 2462 çıktı.... İlk denemem bişi anlamadım. Anlayan varsa cevaplayabilirmi.Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?