Tüp Bebek Günlüğümüz !

hiiii canım benimmmm....
topik açık ama başka sitelerde işim var onlarla ilgileniyorum arada bi topiğe dönüp yazıyorum...
okudum ben senin tedavi sürecini amaaaaa yazmadım evet haklısınnn...
kız niye özel bi sebebi olsun...
bu ara anlayış bekliyom sizden..
bazen atlayabilirim...
üzüldüm şimdi...

Son düzenleme:

Bak bu son seferde ben de ateşim yükseliyor gibi hissediyordum, kocişe bak ateşimmi var diyodum yok diyordu...

En azından özür dilemiş, aman boşver niyetini biliyorsun nasıl olsa, yine de uzak dur derim. Ev için vınnn lar falan var ya onlardan da alabilirsin, telefondan girmek zor çünkü..

Arkadaşlar lütfen bana cvp verin. Transferimin 5.günü E2 2462 çıktı.... İlk denemem bişi anlamadım. Anlayan varsa cevaplayabilirmi.Teşekkür ederim.

Canım transferin 5. günü neden e2 baktılar anlamadım? ohss riskin mi var?

Galiba risk gördü dr. belkide ondan istedi cnm. 800 ün altında olsa ovitrelle vereceklermiş. Şimdi aradım görüştüm. Demekki teknik farklı. :44::44:

turginur;

MERHABA CANIM NASILSIN NE ZAMANDIR YAZAMADIM MALUM DOKTORA PEK SIK GİDİYORUM CUMA GÜNÜ YUMURTALARIM TOPLANACAK 10 TANE YUMURTAM VAR ŞUAN BELKİ DAHA FAZLADA OLABİLİRMİŞ YARAMAZ BİŞEY YOK YANİ AMA BENİM EN BÜYÜK SIKINTIM SİGARA BÜLENT HOCADA ÇOK KIZIYOR HATTA ŞAKAYLA KARIŞIK BANA BUGÜN Bİ TANE YAPIŞTIRDI NASIL KURTULACAĞIMI BİLMİYORUM ŞU İLLETTEN BAYA AZALTTIM AMA BIRAKAMIYORUM NELER DENEDİM NELER ARAMIZDA SİGARA İÇİPTE BUNDAN KURTULAN VARSA LÜTFEN BANADA SÖYLESİN

Tedavinin her aşamasını film izler gibi takip ettim.Allah yardımcın olsun.Umarım bu son olsun.Misler gibi cennet kokan yavrularını 9 ayın sonunda kucağına alırsın.

saol canım zor bi süreçten geçtim..
benim için test gününü bekliyor olmak bile çok güzel...
sonu ne olur bilmem ama bu bile kendimi iyi hissetmeme sebep oluyor..
benim yaşadıklarıma bakıp sakın tereddüt etme tedavi için..
herkes yaşamıyor benim yaşadıklarımı...

Arkadaşlar lütfen bana cvp verin. Transferimin 5.günü E2 2462 çıktı.... İlk denemem bişi anlamadım. Anlayan varsa cevaplayabilirmi.Teşekkür ederim.

değerin yüksek gebelik habercisi olabilir bu...

e2 transferden önce önemli sonrasında bi önemi yok.... tek önemi çok yüksek olursa ohss olursun ama senin değerin gayet normal...

şekerim e2 transferden sonra gebelik varmı die de bakılır bi fikir verir..
çatlama iğnesini vurduktan sonra e2 nin ohss ile ilgisi kalmaz...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesidir o da hcg nin kendisi zaten...
yani gebelik için bi fikir verir bu zamanda bakılan e2..
düzenli bakılırsa ve düzenli bi artış varsa 12.gün beklemeden gebelik vardır denilebilir..
ama bununla daktırlar uğraşmaz 12 gün sonra test yapmak varken gün gün neden takip edilsinki e2..

Bazı dr lar transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi veriyorlar, pek sebebini anlamasam da gebelik oranın yükseltiyormuşşşşşşş

Cookkkk sevindim şimdi
Üzüldüm tabiyi sen başkasın çünkü burada

Canım sigara içenlerimiz en azından tedavide içmemeye çalıştık hatta hiç içmedik..
Hamile kalanımızda var hatta o da şimdi hhiiiiç içmiyorrr.
Sende sık dişini canım biliyorum çok zorrrrr ahh ahhh

ohss riski nedeniyle transferden sonra bakılmıyo canım..
gebelik için bi fikir veriyor bu dönemde bakılan e2...
her doktor yapmıyor o yüzden yabancı kaldık konuya...
ateş konusuda inşallah dediğin gibidir canım..
şu an hem ateş basmalarım en üst seviyede her zaman 36.5 civarı olan ateşimde 37 nin üzerinde seyrediyo 2 gündür..
regl içinde erken bilemedim yani..

Ayyyyy inşallah gülüm beee. Rabbim söyletmiştir inşallah sana bunu :))

gelin valla bebelerimiz hem topik kardeşi hemde tüp kardeş olurlar....

gelırsem egunal ve sana gelcem 2 kapım var bılıyommmm
hele bı tedavı asamasına gırelım bakalım kocıs nereyı ıstıyor ogrenelımmmmmmm dımı

ilk önerim sizin resimlerinizden oluşan masa takvimi yaptırabilrsin...

hımmmmm guzel bır onerııııı
bende saat dusunmustum bızım bır resımdennnnn

Bende okuyunca aynı seyı dusundummmmmm.....
ıste baska seylerle ugrasınca dusuk cumle oluyor neysee....
dusun beklıycemmmmmm cevabını yaaaaaaaaa
hep aynı ne alsam sıkıntısı yaaa:)))))))))
ona kalsa bırsey alma ıstemıyorum der hemen ama kendı sorar ben ne dersem onu alırrrr

bırakıcam dedikçe daha çok içmek istiyorum normaldede zaten çok içerdim zor oluyor eşimden korkuma evde içemiyorum iş yerinde de patronlarımızdan Bi kaç gün içmesem belki aramam ama üffffff

Bazı dr lar transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi veriyorlar, pek sebebini anlamasam da gebelik oranın yükseltiyormuşşşşşşş

aslında tutunmayı kolaylaştırmak için veriyorlar ama bununda kesinliği yok o yüzden her doktor 2 kez vurdurmuyor yoksa hepimiz vururduk...
herşeyi bi ihtimal deniyorlar...

Cookkkk sevindim şimdi
Üzüldüm tabiyi sen başkasın çünkü burada

saol canımm benim...asla hiç birinize bi kastım olamaz...
ben yazını okudum kullanacağın ilaçları tedavi zamanını
hepsinden haberim var ama cevap yazmamışım demekki

Bak şu ateş mevzusu 2 gün falan oldu bana, hasta oluyorum sanmıştım hatta... ay inşallah gebelik belirtisidir

Ayyyyy inşallah gülüm beee. Rabbim söyletmiştir inşallah sana bunu :))

inşallah canım...gebesindir..

kapım her zaman açık sana hatta kalkıp açayım şimdiden
tamam canım bi düşüneyim hediye meselesini..

Selam millet :) bugün hey heylerim gitti daha İyiyim siz nasılsiniz

ohh iyi olmana pek bi sevindim..
bak diyorum sana bir hafta geride kalan bebiş bi hafta sonra atağa kalkabiliyor çok duydum bunu..

Bak şu ateş mevzusu 2 gün falan oldu bana, hasta oluyorum sanmıştım hatta... ay inşallah gebelik belirtisidir

ay hadi inşallah canım..
bu halime bakarsan 2 güne regl olmam lazım benim..
normal zamanda öyle olurum..
hasta bi halim yok sadece ateşim yüksek ve oturduğum yerde ter basıyooo...
zatende başka bi değişikliğim yok yani..

kapım her zaman açık sana hatta kalkıp açayım şimdiden
Tamam canım bi düşüneyim hediye meselesini...

Sagol guzel yureklı arkadasım benımmmmm

bak şu ateş mevzusu 2 gün falan oldu bana, hasta oluyorum sanmıştım hatta... Ay inşallah gebelik belirtisidir

ınsss ınsss canım benımmmmm

selam millet :) bugün hey heylerim gitti daha iyiyim siz nasılsiniz

sukur sevındım ıyı olmana kuzummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…