Bu topike girdiğimde aklıma ilk sen geliyorsun ve ilk sana yazıyorum
Opu ya girdiğinde çok üzüldüm 11 fetih süresini başlattım 2tane okudum
Hep dua ettim bekledim seni
O kadar mesaj yazdım bir tanesini cevaplamadin
Bugün dikkatimi çekti herkezin mesajini ekledik cevap yazdın bana yazmadın
Sebebini merak ettim
Yani bilmiyorum. Merkezdeki dr istedi. 25 yumoş toplandı.14 ü olgundu. Bundanmıdır acaba
e2 transferden önce önemli sonrasında bi önemi yok.... tek önemi çok yüksek olursa ohss olursun ama senin değerin gayet normal...
delüüü o nasıl benzetme kız kefeni yırtmış mış...güldürdün beniii..
hamiş olursam hastalıktan erken şişecem zaten cicim..
bhcg artışı ohss riski demek benim için ama umrumda değil bu kez...
bende gergin olurum başım ağrır ve ara ara ateş basmalarım olur bunlar gebelik belirtiside olabiliyor ama bende hep regl belirtisi oldu bugüne kadar...mesela 2 gündür ateşim yüksek vücudum sıcak bu da ateş basmalarım geliyooo demek olan olmuştur zaten...
merhaba kızlar telefon trafiğinden yazamadım mesajları
olay olay olay akşam k.validemle k.pederim bize geldi...eşim bakkala gitmişti ağrıkesici almaya dönüşte kapıda annesini görüyor hazır görmüşken içinde ne varsa döküyor..zaten ev baktık sinirleri bozuldu beni ne duruma düşürdüler ne biçim ailem var bana habire zarar vermeye çalışan hiç oğullarını düşünmeyen diye sinirlenip durmuştu..saymış dökmüş hatta rahmetli dedem gibi son nefesini veririken benden eşimden af dileme demiş o raddeye gelmeden aklını başına topla bu gidişin gidiş değil bu kibrin sana faydası yok demiş..zamanında onlar da k.valideme haksızlık yapıp son nefeslerinde helalleşmeye çalışmışlar ben de yeni öğrendimm..giderayak da kapıda benden ettiği lafları kıvıra kıvıra özür diledi ben oğluma şakayla bişeyler dedim oda sana söylemiş öyle birşey yok ben şaka yaptım falan dedi...hiç gülmedik bu şakaya sonuçta..neyse bir de interneti ortak ödüyorduk kızları artık ödemiyoruz kullanmıyoruz demişler ..bize hem ev telefonlarını hem de neti ödetmeye kalkacakları akılları sıra...2 sene ödedik bir kuruş istemedik sanki Allah razı olsun dediler de..ben de bir gün dayanamadım afra tafralarına kapattırmıştım eşime...şimdi de kapat dedim telefon dan gireriz paketini yükseltsin eşim de..
işte naparsın netimiz kapanıyor artık bilgisayardan giremicem nete telefonuma net paket alıp öyle girecem..bugün gidecekti k..peder postaneye belki akşama kapnamış olur belki de yarın bilemiyom yaniii
Arkadaşlar lütfen bana cvp verin. Transferimin 5.günü E2 2462 çıktı.... İlk denemem bişi anlamadım. Anlayan varsa cevaplayabilirmi.Teşekkür ederim.
Bak bu son seferde ben de ateşim yükseliyor gibi hissediyordum, kocişe bak ateşimmi var diyodum yok diyordu...
En azından özür dilemiş, aman boşver niyetini biliyorsun nasıl olsa, yine de uzak dur derim. Ev için vınnn lar falan var ya onlardan da alabilirsin, telefondan girmek zor çünkü..
Canım transferin 5. günü neden e2 baktılar anlamadım? ohss riskin mi var?
Tedavinin her aşamasını film izler gibi takip ettim.Allah yardımcın olsun.Umarım bu son olsun.Misler gibi cennet kokan yavrularını 9 ayın sonunda kucağına alırsın.
Arkadaşlar lütfen bana cvp verin. Transferimin 5.günü E2 2462 çıktı.... İlk denemem bişi anlamadım. Anlayan varsa cevaplayabilirmi.Teşekkür ederim.
e2 transferden önce önemli sonrasında bi önemi yok.... tek önemi çok yüksek olursa ohss olursun ama senin değerin gayet normal...
saol canım zor bi süreçten geçtim..
benim için test gününü bekliyor olmak bile çok güzel...
sonu ne olur bilmem ama bu bile kendimi iyi hissetmeme sebep oluyor..
benim yaşadıklarıma bakıp sakın tereddüt etme tedavi için..
herkes yaşamıyor benim yaşadıklarımı...
değerin yüksek gebelik habercisi olabilir bu...
şekerim e2 transferden sonra gebelik varmı die de bakılır bi fikir verir..
çatlama iğnesini vurduktan sonra e2 nin ohss ile ilgisi kalmaz...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesidir o da hcg nin kendisi zaten...
yani gebelik için bi fikir verir bu zamanda bakılan e2..
düzenli bakılırsa ve düzenli bi artış varsa 12.gün beklemeden gebelik vardır denilebilir..
ama bununla daktırlar uğraşmaz 12 gün sonra test yapmak varken gün gün neden takip edilsinki e2..
hiiii canım benimmmm....
topik açık ama başka sitelerde işim var onlarla ilgileniyorum arada bi topiğe dönüp yazıyorum...
okudum ben senin tedavi sürecini amaaaaa yazmadım evet haklısınnn...
kız niye özel bi sebebi olsun...
bu ara anlayış bekliyom sizden..
bazen atlayabilirim...
üzüldüm şimdi...
Eki Görüntüle 399614
turginur;
MERHABA CANIM NASILSIN NE ZAMANDIR YAZAMADIM MALUM DOKTORA PEK SIK GİDİYORUM CUMA GÜNÜ YUMURTALARIM TOPLANACAK 10 TANE YUMURTAM VAR ŞUAN BELKİ DAHA FAZLADA OLABİLİRMİŞ YARAMAZ BİŞEY YOK YANİ AMA BENİM EN BÜYÜK SIKINTIM SİGARA BÜLENT HOCADA ÇOK KIZIYOR HATTA ŞAKAYLA KARIŞIK BANA BUGÜN Bİ TANE YAPIŞTIRDINASIL KURTULACAĞIMI BİLMİYORUM ŞU İLLETTEN BAYA AZALTTIM AMA BIRAKAMIYORUM NELER DENEDİM NELER ARAMIZDA SİGARA İÇİPTE BUNDAN KURTULAN VARSA LÜTFEN BANADA SÖYLESİN
Bak bu son seferde ben de ateşim yükseliyor gibi hissediyordum, kocişe bak ateşimmi var diyodum yok diyordu...
En azından özür dilemiş, aman boşver niyetini biliyorsun nasıl olsa, yine de uzak dur derim. Ev için vınnn lar falan var ya onlardan da alabilirsin, telefondan girmek zor çünkü..
canım transferin 5. günü neden e2 baktılar anlamadım? ohss riskin mi var?
saol canım zor bi süreçten geçtim..
benim için test gününü bekliyor olmak bile çok güzel...
sonu ne olur bilmem ama bu bile kendimi iyi hissetmeme sebep oluyor..
benim yaşadıklarıma bakıp sakın tereddüt etme tedavi için..
herkes yaşamıyor benim yaşadıklarımı...
değerin yüksek gebelik habercisi olabilir bu...
şekerim e2 transferden sonra gebelik varmı die de bakılır bi fikir verir..
çatlama iğnesini vurduktan sonra e2 nin ohss ile ilgisi kalmaz...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesidir o da hcg nin kendisi zaten...
yani gebelik için bi fikir verir bu zamanda bakılan e2..
düzenli bakılırsa ve düzenli bi artış varsa 12.gün beklemeden gebelik vardır denilebilir..
ama bununla daktırlar uğraşmaz 12 gün sonra test yapmak varken gün gün neden takip edilsinki e2..
gelin valla bebelerimiz hem topik kardeşi hemde tüp kardeş olurlar....
ilk önerim sizin resimlerinizden oluşan masa takvimi yaptırabilrsin...
evet bi an dışlancam sandım
sonuçta burda herkes doğurabiliyoya bi ben doğuramayınca dışlanacam die korktum
cümleye öyle bi başlamışsınki yıldönümüz bugün sandım...
daha bir ay varmış...
o zamana kadar düşünelim cicim.....
canım sigara içenlerimiz en azından tedavide içmemeye çalıştık hatta hiç içmedik..
Hamile kalanımızda var hatta o da şimdi hhiiiiç içmiyorrr.
Sende sık dişini canım biliyorum çok zorrrrr ahh ahhh
Bazı dr lar transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi veriyorlar, pek sebebini anlamasam da gebelik oranın yükseltiyormuşşşşşşş
Cookkkk sevindim şimdi
Üzüldüm tabiyi sen başkasın çünkü burada
ohss riski nedeniyle transferden sonra bakılmıyo canım..
gebelik için bi fikir veriyor bu dönemde bakılan e2...
her doktor yapmıyor o yüzden yabancı kaldık konuya...
ateş konusuda inşallah dediğin gibidir canım..
şu an hem ateş basmalarım en üst seviyede her zaman 36.5 civarı olan ateşimde 37 nin üzerinde seyrediyo 2 gündür..
regl içinde erken bilemedim yani..
Ayyyyy inşallah gülüm beee. Rabbim söyletmiştir inşallah sana bunu :))
gelırsem egunal ve sana gelcem 2 kapım var bılıyommmm
hele bı tedavı asamasına gırelım bakalım kocıs nereyı ıstıyor ogrenelımmmmmmm dımı
hımmmmm guzel bır onerııııı
bende saat dusunmustum bızım bır resımdennnnn
Bende okuyunca aynı seyı dusundummmmmm.....
ıste baska seylerle ugrasınca dusuk cumle oluyor neysee....
dusun beklıycemmmmmm cevabını yaaaaaaaaa
hep aynı ne alsam sıkıntısı yaaa:)))))))))
ona kalsa bırsey alma ıstemıyorum der hemen ama kendı sorar ben ne dersem onu alırrrr
Selam millet :) bugün hey heylerim gitti daha İyiyim siz nasılsiniz
Bak şu ateş mevzusu 2 gün falan oldu bana, hasta oluyorum sanmıştım hatta... ay inşallah gebelik belirtisidir
Selam millet :) bugün hey heylerim gitti daha İyiyim siz nasılsiniz
kapım her zaman açık sana hatta kalkıp açayım şimdiden
Tamam canım bi düşüneyim hediye meselesini...
bak şu ateş mevzusu 2 gün falan oldu bana, hasta oluyorum sanmıştım hatta... Ay inşallah gebelik belirtisidir
selam millet :) bugün hey heylerim gitti daha iyiyim siz nasılsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?