Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bu kadar kalabalığız ama niye bu kadar az yazan var..
kızlaarrr napıyonuz.....

yaa nedir senin bunlardan çektiğinnhayırlısıyla ewinizi tutun işşallahh ALLAHA yakın san uzak olsunlar..bu süreçte desteğe ihtiyacın warken onlar köstek oluoo...sinir oluom walla okudukçaa

transferden sonra öğlen uykularına fena alıştım yine gözlerim kapanıyooo...
ben en iyisimi biraz şekelerme yapayım yemeğin üzerine..

transferden sonra öğlen uykularına fena alıştım yine gözlerim kapanıyooo...
ben en iyisimi biraz şekelerme yapayım yemeğin üzerine..
Eki Görüntüle 399733

ohhhhh ne guzel uyu bakalım kuzummmmmmmmm

walla ben ütü yapmaya kaçtım bitirdim geldimşimdide yemek yapmam lazımm aslında bi markete gitmem lazımm kafam karıştı acaba ilk önce napsam bilemedimm:18:

ooo ohamarat hatun senı ne guzellllllllllll
kolay gelsın canımmmmmmmmmmmm

Bu kadar kalabalığız ama niye bu kadar az yazan var..
kızlaarrr napıyonuz.....

ben calısıtıgım ıcın arada yazabılıyommmmmm amaaaaaaaaaaaa
hem hemen atıyo kk benı yaaaaa

merhaba canım ilk sayfada okudum yanlış olmasında antalya tüp bebek te tedavi olmuşsun galiba ben de oraya gidiyorum merkez hakkında bilgi verirmisn teşekkürler
.
öncelikle ;
Egunal ve Ecrincim öpüyorum sizi kocaman sagolsun canlarım Evet canim Kemal Beydi benim Dr oldukça da iyidir. Bu ısı iyi yaptıklarını düşünüyorum Dr un kim?

tamam o zaman ölee yapayım bennsanada ii uykularrr canımm
canım tivibununelemanı vardı.. modemlerini söktük ya özür dileyip anlaşmaya gelmiş:)))) yoğun parfüm kokusunuoturma odama bırakıp şimdi gitti....
aman parfümm kokusu yine ii bazen ayak kokusu bırakıp gidenler oluoo
ooo ohamarat hatun senı ne guzellllllllllll
kolay gelsın canımmmmmmmmmmmm

saol canımmm benimmm

Histeroskopi yaptıran varmı aranızda ???????
Hosgeldin
Ben yaptırdım canım

Nasıl zormu Biraz anlatabilirmisin . Benim doktor ilaç fobim var....:26::26:

bende yaptırdım canımm belden anastesi verıyolar belden asagı uyusuyo yani.... ben bişe hissetmemiştim hemen geldı gecti yani........................ eger rahım fılmı cektırecek ve ıstanbulda oturanlar varsa fındıkzade radyomarı tavsıye edrım... beni herkes cok korkutmustu...cok acılı bi işlemmm aglıyosun bagırıyosun dıye... oraya tüp bebek drmun tavsıyesı ile gıttım ... aynı muayene gıbı 0 acı hıssı var.... tavsıye edrım yani

işlerim duruyor oturdum kaldım bişeyler arıyom millstone birinden bahsetti ama bulamadım dedği kızı rahimde kalınlaşma problemi için bişeyler soracaktım o halletmiş galiba bu sorunu bende arıyorum bulamadım yazdıklarını kalkiimm vede işler duruyor yemek de yok öpüyom sizi..kocişde sana biran önce net paket alalım dedi tel de...sevindirik oldum
seviyom kendisini bu inceliğinden dolayı...
ben kaçıyorum kızlar görüşrüz

selam cevbın için çok teşekkür ben vitale de ali bey gittim miyom vardı ameliyat oldum doktorum tüp bebek başlayalım dedi benim de antalya tüp bebek hakkında pek bilgim yok o yüzden soraym dedim transfer oulrken doktoru seçiyomuşz ben de bi araştırim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…