merhaba kızlar telefon trafiğinden yazamadım mesajları
olay olay olay akşam k.validemle k.pederim bize geldi...eşim bakkala gitmişti ağrıkesici almaya dönüşte kapıda annesini görüyor hazır görmüşken içinde ne varsa döküyor..zaten ev baktık sinirleri bozuldu beni ne duruma düşürdüler ne biçim ailem var bana habire zarar vermeye çalışan hiç oğullarını düşünmeyen diye sinirlenip durmuştu..saymış dökmüş hatta rahmetli dedem gibi son nefesini veririken benden eşimden af dileme demiş o raddeye gelmeden aklını başına topla bu gidişin gidiş değil bu kibrin sana faydası yok demiş..zamanında onlar da k.valideme haksızlık yapıp son nefeslerinde helalleşmeye çalışmışlar ben de yeni öğrendimm..giderayak da kapıda benden ettiği lafları kıvıra kıvıra özür diledi ben oğluma şakayla bişeyler dedim oda sana söylemiş öyle birşey yok ben şaka yaptım falan dedi...hiç gülmedik bu şakaya sonuçta..neyse bir de interneti ortak ödüyorduk kızları artık ödemiyoruz kullanmıyoruz demişler ..bize hem ev telefonlarını hem de neti ödetmeye kalkacakları akılları sıra...2 sene ödedik bir kuruş istemedik sanki Allah razı olsun dediler de..ben de bir gün dayanamadım afra tafralarına kapattırmıştım eşime...şimdi de kapat dedim telefon dan gireriz paketini yükseltsin eşim de..
işte naparsın netimiz kapanıyor artık bilgisayardan giremicem nete telefonuma net paket alıp öyle girecem..bugün gidecekti k..peder postaneye belki akşama kapnamış olur belki de yarın bilemiyom yaniii
Bu kadar kalabalığız ama niye bu kadar az yazan var..
kızlaarrr napıyonuz.....
kızlaarrr napıyonuz.....
niye sesin çıkmıyooooo:44:
transferden sonra öğlen uykularına fena alıştım yine gözlerim kapanıyooo...
ben en iyisimi biraz şekelerme yapayım yemeğin üzerine..
Eki Görüntüle 399733
walla ben ütü yapmaya kaçtım bitirdim geldimşimdide yemek yapmam lazımm aslında bi markete gitmem lazımm kafam karıştı acaba ilk önce napsam bilemedimm:18:
Eki Görüntüle 399733
walla ben ütü yapmaya kaçtım bitirdim geldimşimdide yemek yapmam lazımm aslında bi markete gitmem lazımm kafam karıştı acaba ilk önce napsam bilemedimm:18:
kızlaarrr napıyonuz.....
Eki Görüntüle 399733
önce markete git Eki Görüntüle 399740 Eki Görüntüle 399741 sonra gel yemeğini yapEki Görüntüle 399738 Eki Görüntüle 399739 derim ben
.merhaba canım ilk sayfada okudum yanlış olmasında antalya tüp bebek te tedavi olmuşsun galiba ben de oraya gidiyorum merkez hakkında bilgi verirmisn teşekkürler
tamam o zaman ölee yapayım bennönce markete git Eki Görüntüle 399740 Eki Görüntüle 399741 sonra gel yemeğini yapEki Görüntüle 399738 Eki Görüntüle 399739 derim ben
aman parfümm kokusu yine ii bazen ayak kokusu bırakıp gidenler oluoocanım tivibununelemanı vardı.. modemlerini söktük ya özür dileyip anlaşmaya gelmiş:)))) yoğun parfüm kokusunuoturma odama bırakıp şimdi gitti....
ooo ohamarat hatun senı ne guzellllllllllll
kolay gelsın canımmmmmmmmmmmm
Histeroskopi yaptıran varmı aranızda ???????
Hosgeldin
Ben yaptırdım canım
Nasıl zormu Biraz anlatabilirmisin . Benim doktor ilaç fobim var....:26::26:
.
öncelikle ;
Egunal ve Ecrincim öpüyorum sizi kocamansagolsun canlarım Evet canim Kemal Beydi benim Dr oldukça da iyidir. Bu ısı iyi yaptıklarını düşünüyorum Dr un kim?
ooo been markete gittim geldim sayfalar hiç ilerlememişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?