selam cevbın için çok teşekkür ben vitale de ali bey gittim miyom vardı ameliyat oldum doktorum tüp bebek başlayalım dedi benim de antalya tüp bebek hakkında pek bilgim yok o yüzden soraym dedim transfer oulrken doktoru seçiyomuşz ben de bi araştırim dedim
nerdekı eurofertıl canım?
Kıslarrrr cnm sıkılıyorrrrrrr(( Eşim işe gidiyor (( Kızım ders yapıyor ((sizde konuşmuyorsunuz ((
Ben geldım Kızlar, Nasılsınızzzzz,
Benım aklıma takılan ve cevabını bulamadgım bır sorum var. Normal yanı 3. gun embrıoları transferden sonra 6. gun gıbı ana rahmıne tutunuyormus. Peki blostokıst olan 5. gun embrıoları kac gunde rahıme tutunur. Onların daha erken tutunması gerekmıyormu?Neden aynı zamana test gunu verırılır????
bu topikde benimlede kimse konuşmuyor(((
ne yassam bilemedim...
Kıslarrrr cnm sıkılıyorrrrrrr(( Eşim işe gidiyor (( Kızım ders yapıyor ((sizde konuşmuyorsunuz ((
ne yassam bilemedim...
yokkk kıssss bu topikte herkes sever bırbırını...ama bazen kal gelıyor bıze :)) Sımdı baslarlarrrrr :))) Benımde canım cok sıkılıyor bugun transferımın 3. gunu yatmaktan sıkıldım cok. Sen ne yapıyorsun cnmmm
Kıyammmmaaaaaaaaaammm görülen şey değildir ama canımm..
Bazenn geçmişe dalıpp gidiyoruzzz..Son sayfalarda yazılanları sonradan görüyoruz eğer o arada kaçmış oluyorsann kaynayıp gidiyordur mesajınnn..
De bakem ne konuşmak istersin ben sana eşlik edeyimm kabul edersen tabii..
Bak sarılıyorummm hemenn sanaaa
slm kızlar nasılsınz?
ben doktordan geldim düşükten sonra işlem yapılmadığı için tamamen temizlenmişmi rahim yoksa parça kalmışmı die kontrolüm vardı bi sorun yokmuş tamamen bitmiş temizlenmiş. ama bu sefer de başka bi sorun; gebe kalır kalmaz dr um kan pıhtılaşması ile ilgili genetik testler istemişti onların sonucu da gelmiş pıhtılaşma bozukluğu varmış bnde iki değerim iyi değil hatta birinde taşıyıcı bile değil hastasıymışsın dedi dr gebe kalırsam gebeliin sonuna kadar iğne kullancakmışım büyük ihtimalle de bu sorun yüüzzünden düşük yaşamışız
aranızda bu sorunu yaşayan var galiba ama değerleri bnm gbi çıkan varmı kızlar yorumluycak biri?
gen polimorfizim sonuç
____ _________ _____
ACE I/D D/D
MTHFR A1298C HOMOZİGOT MUTANT
sorun olan değerler bunlarmış, diğerleride normal çıkmış. acaba gebelik boyunca iğne vurunmaktan başka büyük bi sorun olurmu bu dğerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?