canım benim teşekkür ederim ne bilim kafam allak bullak iğneler ilaçlar günler geçmiyor konuşucak birilerini arıyorum( çalıştığım için çok fazla katılamıyorum fırsat buldukça sizlerleyim
slm kızlar nasılsınz?
ben doktordan geldim düşükten sonra işlem yapılmadığı için tamamen temizlenmişmi rahim yoksa parça kalmışmı die kontrolüm vardı bi sorun yokmuş tamamen bitmiş temizlenmiş. ama bu sefer de başka bi sorun; gebe kalır kalmaz dr um kan pıhtılaşması ile ilgili genetik testler istemişti onların sonucu da gelmiş pıhtılaşma bozukluğu varmış bnde iki değerim iyi değil hatta birinde taşıyıcı bile değil hastasıymışsın dedi dr gebe kalırsam gebeliin sonuna kadar iğne kullancakmışım büyük ihtimalle de bu sorun yüüzzünden düşük yaşamışız
aranızda bu sorunu yaşayan var galiba ama değerleri bnm gbi çıkan varmı kızlar yorumluycak biri?
gen polimorfizim sonuç
____ _________ _____
ACE I/D D/D
MTHFR A1298C HOMOZİGOT MUTANT
sorun olan değerler bunlarmış, diğerleride normal çıkmış. acaba gebelik boyunca iğne vurunmaktan başka büyük bi sorun olurmu bu dğerler
burada severız bız bırbırımızı oyle kımse kımseyle kus yada konusmamazlık yapmazzzz.....
ben ve bazı ark calısıyoruz bazılalarımız hamıssss cok takılamıyor eeee bazıalrında ısı varrrr o yzuden durgun gundlerden bırtanesı bufundeeee
bırazdan herkes toplanır merak etmeyınnnn
canım blast embriyoların test tarihleri 10 günde aslında çıkıyor..
Ama doktorlar genelleme olarak 12. günü buldukları için bence genellemeyi bozmuyorlar..
Yoksa çok kişi zaten idrarda bile çift çizgiyi blast ile erkenden görebiliyorr..
Her ihtimale karşıı bence yanii.
Birde 2 gün fazladan hamileymiş gibi hissetmenin kime ne zararı olabiirki dimi canımm
ben 5aydır yat kalk evin içinde salın durumundayım..... tembeller listesinin to3ündeyim::)))))))Sen ne yaptın bugun akasyaaa ben bol bol yattım yatmaktan sısım wallaaa :)))
ah kuzu ya şimdi dr.una küfredesim geldi,, malum bendede problem var ve ben transfer gününden beri iğne kullanıyorum. tüp de en büyük düşük nedeni olmasına rağmen niye iki düşük bekler ler anlamıyorum.....slm kızlar nasılsınz?
ben doktordan geldim düşükten sonra işlem yapılmadığı için tamamen temizlenmişmi rahim yoksa parça kalmışmı die kontrolüm vardı bi sorun yokmuş tamamen bitmiş temizlenmiş. ama bu sefer de başka bi sorun; gebe kalır kalmaz dr um kan pıhtılaşması ile ilgili genetik testler istemişti onların sonucu da gelmiş pıhtılaşma bozukluğu varmış bnde iki değerim iyi değil hatta birinde taşıyıcı bile değil hastasıymışsın dedi dr gebe kalırsam gebeliin sonuna kadar iğne kullancakmışım büyük ihtimalle de bu sorun yüüzzünden düşük yaşamışız
aranızda bu sorunu yaşayan var galiba ama değerleri bnm gbi çıkan varmı kızlar yorumluycak biri?
gen polimorfizim sonuç
____ _________ _____
ACE I/D D/D
MTHFR A1298C HOMOZİGOT MUTANT
sorun olan değerler bunlarmış, diğerleride normal çıkmış. acaba gebelik boyunca iğne vurunmaktan başka büyük bi sorun olurmu bu dğerler
Doğru canım insan sadece hayatında bu durum varmış gibi hareket ediyorr..
Hele çalışanlarr hem çalışmak zorundalar hemde bu durumu düşünmek çok zor valla..
İnş herşey güsel olacak diye düşünelimmm..
Pozitif olumlamaaa yaniii taammı güzelimm..
Naıl yanı cnm ıdrarda ne zaman cıkıyor kac gun sonraaaa????Bu bekleme ısı cok kotu(
selam kızlar..
bugün tedaviye başladım. ilk ignemi daha olamadım.. nasıl yapacam yaabilen varmı anlatsın bana. göbekten yapılacakmış. kalem gibi bise verdi bana hemsire.
selam kızlar..
bugün tedaviye başladım. ilk ignemi daha olamadım.. nasıl yapacam yaabilen varmı anlatsın bana. göbekten yapılacakmış. kalem gibi bise verdi bana hemsire.
evet çok tatlısınız kıpır kıpır çok hoşuma gidiyor sizin sohbetleriniz ama benimle kimse konuşmuyor:)) seviyorum sizi hepiniz harika arkadaşlarsınız....
Narin kelebeğimm demek pıhtılılar arasına katıldın sende..
Olsun çaresiz değil sonuçtaaa.
Bak şimdi bu sorunu öğrendin yeni tedavide herşey kontrol altına alınarak ilerler..
İğnelerle arkadaş olmak bizim kaderimizde varr..
selam kızlar..
Mesela beni sevdiğinii
evet çok tatlısınız kıpır kıpır çok hoşuma gidiyor sizin sohbetleriniz ama benimle kimse konuşmuyor:)) seviyorum sizi hepiniz harika arkadaşlarsınız....
selam kızlar..
evet elifiiiim bnde pıhtılıymışım yhaaa ondan gitti bebişim belki de
elimizi neye atsak bişey çıkıyo dr da dedi zaten '' ayağnızı sürüyosunuz heralde ''
bi tutmadı bi tuttu düştü şimdi de pıhtılaşma bozukluğu çıktı . bi de eşimle ikimiz yine kan verdik kromozomlar için ikimizinde genetiğne bakılacak ondan da bişey çıkarsa şaşmam artık.
tedavin hayırlı olsun canım çok basit göbeğin iki parmak sağına yada soluna vurucaksın kasma kendini rahat ol yeter....hangi iğne ile başlıyosun canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?