Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim teşekkür ederim ne bilim kafam allak bullak iğneler ilaçlar günler geçmiyor konuşucak birilerini arıyorum( çalıştığım için çok fazla katılamıyorum fırsat buldukça sizlerleyim

Doğru canım insan sadece hayatında bu durum varmış gibi hareket ediyorr..
Hele çalışanlarr hem çalışmak zorundalar hemde bu durumu düşünmek çok zor valla..
İnş herşey güsel olacak diye düşünelimmm..
Pozitif olumlamaaa yaniii taammı güzelimm..

gecmıs olsun cnmmmmm
bundada varmıs bak bır hayırrrr demekten baska bırsey gelmıyor eldennnn
sonucta sorunu ogrendın buda baska bıseyyyy

Denizden napıyosun canımm??
Bebişin göbüşünde keyfin tıkırındaa dimiiii
Cuma günü umuta mı gidicen gene kontrol içinn..Merak ettim..

evet çok tatlısınız kıpır kıpır çok hoşuma gidiyor sizin sohbetleriniz ama benimle kimse konuşmuyor:)) seviyorum sizi hepiniz harika arkadaşlarsınız....

Naıl yanı cnm ıdrarda ne zaman cıkıyor kac gun sonraaaa????Bu bekleme ısı cok kotu (

Sen ne yaptın bugun akasyaaa ben bol bol yattım yatmaktan sısım wallaaa :)))
ben 5aydır yat kalk evin içinde salın durumundayım..... tembeller listesinin to3ündeyim::)))))))
ah kuzu ya şimdi dr.una küfredesim geldi,, malum bendede problem var ve ben transfer gününden beri iğne kullanıyorum. tüp de en büyük düşük nedeni olmasına rağmen niye iki düşük bekler ler anlamıyorum.....

hayırlısı bakalım inş.benim tedavimi kimse bilmiyor gizli çok zor oluyormuş... (

selam kızlar..

bugün tedaviye başladım. ilk ignemi daha olamadım.. nasıl yapacam yaa bilen varmı anlatsın bana. göbekten yapılacakmış. kalem gibi bise verdi bana hemsire.

Naıl yanı cnm ıdrarda ne zaman cıkıyor kac gun sonraaaa????Bu bekleme ısı cok kotu (

gokyuzuuuuuuuuuuuuuu bak büle diyenlere eh yapasımmm hatta çok sinirlenesimmm hatta hatta hattaaa yanii
Kız bebişini almışsın göbüşünee daha ne istiyosunnn..
Neler gelip geçmiyorki hayattaaa.
12 güncükkkkk sabırr çekk gülümmmmm..
Bak ben bırak transfere hatta opuya bile giremeyen bir insan olarakkk kınıyorum hee seniiiii

selam kızlar..

bugün tedaviye başladım. ilk ignemi daha olamadım.. nasıl yapacam yaa bilen varmı anlatsın bana. göbekten yapılacakmış. kalem gibi bise verdi bana hemsire.

tedavin hayırlı olsun canım çok basit göbeğin iki parmak sağına yada soluna vurucaksın kasma kendini rahat ol yeter....hangi iğne ile başlıyosun canım???

selam kızlar..

puregon o zaman canımm herhalde dimii..
Sitesi var videolarla süper anlatıyor ama bende anlatırım sana..
Neyi merak ediyon sor canımm..
Ayyyy sen başladın demekk heyecanlandım bak şimdi callllllllll..

evet çok tatlısınız kıpır kıpır çok hoşuma gidiyor sizin sohbetleriniz ama benimle kimse konuşmuyor:)) seviyorum sizi hepiniz harika arkadaşlarsınız....

bugün pek aktif değilim,, kociş laptopumu araklamış bana küçük notbook kaldı bende pek sevmiyom bunu gerçi işimi görüyo ama ....... ama işin komiği evdeki kocaman masaüstü pc gitmiş benim haberim yok

evet elifiiiim bnde pıhtılıymışım yhaaa ondan gitti bebişim belki de
elimizi neye atsak bişey çıkıyo dr da dedi zaten '' ayağnızı sürüyosunuz heralde ''
bi tutmadı bi tuttu düştü şimdi de pıhtılaşma bozukluğu çıktı . bi de eşimle ikimiz yine kan verdik kromozomlar için ikimizinde genetiğne bakılacak ondan da bişey çıkarsa şaşmam artık.

selam kızlar..

Kalem ıgnelerın kullanımı cok kolay cnm. sterıl olmaya dıkkat et. Gobegın 4 parmak cevresıne yapabılırsın.90 derecelık acıyla yap Canını yakmaz cok ınce bır ucu var..INSALLAH bebıslerını kucana alınca bu gunlerı unutursun tatlım..

Kızlar ne var ne yok , nasılsınız?

Var mı bugün güzel haberleriniz?

Bugün sizleri takip etmeye çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum... Yorucu ve hiç güzel değil bugün Neyse herkes iyidir umarım

hanı bı reklam varya sen yenısın galıba dıyeeeeeee
sanırsam sendekı sorun o kuzum yaaaaaaa konsuuyoruz ama sen cekıngen davranırsan sohbet arasına gırmezsen nasıl konusalım senle askolsun heeeeeee
bızde senı cok sevıyoru hayatımmmmm

selam kızlar..

bende senı merak edıyordum hadı hayırlısı olsun kuzummmmm
canım karından yapacaksınn doktorun dedıgı kadar sırıngaya cek gobekten 4 barmak sag sol alt farketmez batır zaten acımaz korkma ...
eeee anlat abkım doktorun la ılgılı ılk duyumlarııııı

Üzülme canım en azından sorun bulunmus bundan sonra ona gor tedavı olursun bak bıde benı dusun yıllardır sebebsızz ınfertılıte ıle ugrasıyoruz.Ne oldugunu bılmedıgımız bır sorun...Umudunu kaybetmekaramsar olmakı gelecek umutlarını kesmesın bızden.Yüce Rabbım sesımızı duyuyor ınsallah karsılıgını alıcaksın cnm..

tedavin hayırlı olsun canım çok basit göbeğin iki parmak sağına yada soluna vurucaksın kasma kendini rahat ol yeter....hangi iğne ile başlıyosun canım???

puregon o zaman canımm herhalde dimii..
Sitesi var videolarla süper anlatıyor ama bende anlatırım sana..
Neyi merak ediyon sor canımm..
Ayyyy sen başladın demekk heyecanlandım bak şimdi callllllllll..

teşekkürler arkadaslar.. evet başladım sonunda.. inşallah olumlu sonuc alırım. valla sabah bende baya baya heyecanlandım .. evet purogenmiş. onunla başlıcam.. sabah sabah hemsire tarif etti biseyler ama ben işe gec kalıyorum die sanırım tam dinlemedim deri altına mı? ne kadar batıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…