Tüp Bebek Günlüğümüz !

Tutma kendini canımmm..
Bu konuda benim neler yaşadığımı yazmıştımm..
Doktorla aramızda geçen repliklerrr..
''Ben erken yumurta yetmezliği hastası isem zaten 3-5 yumoş ile gideceğim transferlerden elim boş dönmek istemiyorum..Zaten zor bulacağım böyle bir durum varsa önceden önlem almak istiyorumm.''
Doktor: en az 2-3 düşük yaşamadan kan pıhtılaşma testini yaptıramam..
Ben: Nasıl yanii anlatamıyormuyum doktor hanımm önceden önlem almak istiyorum böyle bir durum var isee..
Doktorrr: Çok biliyorsan gel sen otur benim yerimee..
Benn: estgfrllah onu demek istemedimm
Sen düşün işteee devlette büleler..Ama özelde paranla bile sonradan yaptırtabiliyorlar..
hayırlısı bakalım inş.benim tedavimi kimse bilmiyor gizli çok zor oluyormuş... (

Zor ama canım eminim bazı avantajlarıda varrr..
bende gizli yapıuyorum hep..
EN azından beklentileri olmuyorr..

Evet canımm ama öyle düşünmee..
gerçekten diyorum sana teselli vermek için değill..
Senin ilki zatenn bir muamma onu geçelim..İkincide de bunun yüzünden olmuş olabilir tabii ama inan Rabbin takdiri bu sadece..Ben diyorum köylerde hiç mi pıhtılı yada ne bileyimm problemi olan insan yoktuu..Çok düşük yaşayan ama sonra sağlıklı evlatlar dünyaya getiren bi dolu insan var..
O yüzden en azından bunu öğrendik yolumuza bakalım diyelimm..
Bak görürsün genetikte bir sorun çıkmayacak canımm..
Senin eşininde sorunu belli zatenn..
Dua ve sabır ile bekleyelim her zaman dediğim gibi meleğimm..

yazmıyolar aplaaaaaaaaaa
kız onlara yaaaaaaaaaaa
yavaş yavaş gelmeye başladı herkess...
canım 10.günde çıkıo ama garanti olsun die heralde hepsine 12 gün diolar...
bu topikde benimlede kimse konuşmuyor(((
ayy konusuruzz biz hiçç öle şeyler yapmayızzz..hadi konuşalımm o zamannn
ahh canım geçmiş olsunn..neyse ki sorunu öğrendinn tabi bu testleri neden ilk başta yapmazlar anlammbende yaptırayım dedim doktor düşüğün yok gerek yok dedi..ama ben yaptırcam walla aklım kalmasın yanii..
selam kızlar..

bugün tedaviye başladım. ilk ignemi daha olamadım.. nasıl yapacam yaa bilen varmı anlatsın bana. göbekten yapılacakmış. kalem gibi bise verdi bana hemsire.

canımm çok kolay başta tırsıo insan ama şahsen ben kaşarlandım yanii2 3 parmak göbek deliğinin sağına yada soluna yap gitsin yada videoları war onları izle istersenn...

ıyılık saglık guzellık ıste klavye yarısı yapıyoz kızlarla kuzum sen neler yapıyon nasılsın bakımmmmmmmmmm

:)) evet ben yeniyim galiba benmi çekingen sadece şuan hızınıza yatişemiyorum biraz yavaş :))) işteyim canım ondan hep kaçırıyorum sohbeti....

iyi şimdilik bende neye ugradıgımı bilemedim. ama görüşmüştüm daha önce. muayene de olmuştum.. şimdilik iyi. rahmimi begendi. yumurtalarına bakalım nasıl cevap vereceler dedi. iyi temennilerde bulunduç. inşallahda güzel olur herşey.

ıyılık saglık guzellık ıste klavye yarısı yapıyoz kızlarla kuzum sen neler yapıyon nasılsın bakımmmmmmmmmm

kız sen nerdesin kaç gündürr, özledik valla

Var mı bugün sonuç alan ?

Bende napayım ya işte, köpişim hastalandı ona bakıoruz bir yandan... bir yandan işe yetişmeye çalışıorum.. bi yandan sizi takip etmeye çalışıorum.. Yuvarlanıp gidiyorum anlayacağın

sefan olsun uyu tabi...

o kadar uyumuşumki iğne saatim geçmiş

demek şekerlemelere alıştın
daha çok uykun gelir inşallaaahhh

inşallah canım...

aynı zamana test günü vermezler genelde...
5.gün tranfserlerinde test 10.gündür şekerim..

bu topikde benimlede kimse konuşmuyor(((

neyse ben gelene kadar konuşmuşlar seninle

selam kızlar..

bugün tedaviye başladım. ilk ignemi daha olamadım.. nasıl yapacam yaa bilen varmı anlatsın bana. göbekten yapılacakmış. kalem gibi bise verdi bana hemsire.

hayırlı olsun canım..
hemşire anlatmadımı nasıl kullanılacağını..

saol cnaım benim.. inşallah yaa. valla sabah baya bi heyecan yaptım mutlu oldum bi ara umutsuz oldum ya tutmazsa diye.. yani bütün duyguları bir saat içinde yaşadım :)

seni sokağın tavanı kadar çok seviyorummmmmmmmmmmmm

Şuradaki kalpleri üfleyen elifnazımız olsunn..
Tepedeki kartalın altındaki iki kafadar güldenle benim oğluşlarımız olsunn..
Ağacın altındakii deee hımmm kimin olsaaa ecrinin oğluşu olsunn kucağında ayıcık olann hanii

saol cnaım benim.. inşallah yaa. valla sabah baya bi heyecan yaptım mutlu oldum bi ara umutsuz oldum ya tutmazsa diye.. yani bütün duyguları bir saat içinde yaşadım :)

hepımız aynı duyguları yasıyoruz senı cok ıyı anlıyorum ama umutluol herzaman pozıtıf dusun cok darlanırsan topikte kızlara takıl kafanı dagıtırsın :)))Onlar senı rahatlatırlar bende tabı

Kızz call Allah iyiliğini versin tutmazsa diyemmiii.
Dur daha adım adım gidelim taammı??
Önce yumoşlarr güzelce büyüsünn,toplansın,döllensin ve kaliteli embriyolar olsunn..
Sonrasıı sonraa işteeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…