ben 5aydır yat kalk evin içinde salın durumundayım..... tembeller listesinin to3ündeyim::)))))))
ah kuzu ya şimdi dr.una küfredesim geldi,, malum bendede problem var ve ben transfer gününden beri iğne kullanıyorum. tüp de en büyük düşük nedeni olmasına rağmen niye iki düşük bekler ler anlamıyorum.....
hayırlısı bakalım inş.benim tedavimi kimse bilmiyor gizli çok zor oluyormuş...(
evet elifiiiim bnde pıhtılıymışım yhaaa ondan gitti bebişim belki de
elimizi neye atsak bişey çıkıyo dr da dedi zaten '' ayağnızı sürüyosunuz heralde ''
bi tutmadı bi tuttu düştü şimdi de pıhtılaşma bozukluğu çıktı . bi de eşimle ikimiz yine kan verdik kromozomlar için ikimizinde genetiğne bakılacak ondan da bişey çıkarsa şaşmam artık.
seni sokağın tavanı kadar çok seviyorummmmmmmmmmmmm
bugün pek aktif değilim,, kociş laptopumu araklamışbana küçük notbook kaldı bende pek sevmiyom bunu gerçi işimi görüyo ama ....... ama işin komiği evdeki kocaman masaüstü pc gitmiş benim haberim yok
yavaş yavaş gelmeye başladı herkess...yazmıyolar aplaaaaaaaaaa
kız onlara yaaaaaaaaaaa
canım 10.günde çıkıo ama garanti olsun die heralde hepsine 12 gün diolar...Ben geldım Kızlar, Nasılsınızzzzz,
Benım aklıma takılan ve cevabını bulamadgım bır sorum var. Normal yanı 3. gun embrıoları transferden sonra 6. gun gıbı ana rahmıne tutunuyormus. Peki blostokıst olan 5. gun embrıoları kac gunde rahıme tutunur. Onların daha erken tutunması gerekmıyormu?Neden aynı zamana test gunu verırılır????
ayy konusuruzz biz hiçç öle şeyler yapmayızzz..hadi konuşalımm o zamannnbu topikde benimlede kimse konuşmuyor(((
ahh canım geçmiş olsunn..neyse ki sorunu öğrendinn tabi bu testleri neden ilk başta yapmazlar anlammslm kızlar nasılsınz?
ben doktordan geldim düşükten sonra işlem yapılmadığı için tamamen temizlenmişmi rahim yoksa parça kalmışmı die kontrolüm vardı bi sorun yokmuş tamamen bitmiş temizlenmiş. ama bu sefer de başka bi sorun; gebe kalır kalmaz dr um kan pıhtılaşması ile ilgili genetik testler istemişti onların sonucu da gelmiş pıhtılaşma bozukluğu varmış bnde iki değerim iyi değil hatta birinde taşıyıcı bile değil hastasıymışsın dedi dr gebe kalırsam gebeliin sonuna kadar iğne kullancakmışım büyük ihtimalle de bu sorun yüüzzünden düşük yaşamışız
aranızda bu sorunu yaşayan var galiba ama değerleri bnm gbi çıkan varmı kızlar yorumluycak biri?
gen polimorfizim sonuç
____ _________ _____
ACE I/D D/D
MTHFR A1298C HOMOZİGOT MUTANT
sorun olan değerler bunlarmış, diğerleride normal çıkmış. acaba gebelik boyunca iğne vurunmaktan başka büyük bi sorun olurmu bu dğerler
selam kızlar..
bugün tedaviye başladım. ilk ignemi daha olamadım.. nasıl yapacam yaabilen varmı anlatsın bana. göbekten yapılacakmış. kalem gibi bise verdi bana hemsire.
Kızlar ne var ne yok , nasılsınız?
Var mı bugün güzel haberleriniz?
Bugün sizleri takip etmeye çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum... Yorucu ve hiç güzel değil bugünNeyse herkes iyidir umarım
hanı bı reklam varya sen yenısın galıba dıyeeeeeee
sanırsam sendekı sorun o kuzum yaaaaaaa konsuuyoruz ama sen cekıngen davranırsan sohbet arasına gırmezsen nasıl konusalım senle askolsun heeeeeee
bızde senı cok sevıyoru hayatımmmmm
bende senı merak edıyordum hadı hayırlısı olsun kuzummmmm
canım karından yapacaksınn doktorun dedıgı kadar sırıngaya cek gobekten 4 barmak sag sol alt farketmez batır zaten acımaz korkma ...
eeee anlat abkım doktorun la ılgılı ılk duyumlarııııı
Kızlar ne var ne yok , nasılsınız?
Var mı bugün güzel haberleriniz?
Bugün sizleri takip etmeye çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum... Yorucu ve hiç güzel değil bugünNeyse herkes iyidir umarım
yavaş yavaş gelmeye başladı herkess......
hanı bı reklam varya sen yenısın galıba dıyeeeeeee
sanırsam sendekı sorun o kuzum yaaaaaaa konsuuyoruz ama sen cekıngen davranırsan sohbet arasına gırmezsen nasıl konusalım senle askolsun heeeeeee
bızde senı cok sevıyoru hayatımmmmm
bende senı merak edıyordum hadı hayırlısı olsun kuzummmmm
canım karından yapacaksınn doktorun dedıgı kadar sırıngaya cek gobekten 4 barmak sag sol alt farketmez batır zaten acımaz korkma ...
eeee anlat abkım doktorun la ılgılı ılk duyumlarııııı
ıyılık saglık guzellık ıste klavye yarısı yapıyoz kızlarla kuzum sen neler yapıyon nasılsın bakımmmmmmmmmm
ıyılık saglık guzellık ıste klavye yarısı yapıyoz kızlarla kuzum sen neler yapıyon nasılsın bakımmmmmmmmmm
sefan olsun uyu tabi...
ohhhhh ne guzel uyu bakalım kuzummmmmmmmm
ooo ohamarat hatun senı ne guzellllllllllll
kolay gelsın canımmmmmmmmmmmm
ben calısıtıgım ıcın arada yazabılıyommmmmm amaaaaaaaaaaaa
hem hemen atıyo kk benı yaaaaa
demek şekerlemelere alıştın
daha çok uykun gelir inşallaaahhh
Ben geldım Kızlar, Nasılsınızzzzz,
Benım aklıma takılan ve cevabını bulamadgım bır sorum var. Normal yanı 3. gun embrıoları transferden sonra 6. gun gıbı ana rahmıne tutunuyormus. Peki blostokıst olan 5. gun embrıoları kac gunde rahıme tutunur. Onların daha erken tutunması gerekmıyormu?Neden aynı zamana test gunu verırılır????
bu topikde benimlede kimse konuşmuyor(((
selam kızlar..
bugün tedaviye başladım. ilk ignemi daha olamadım.. nasıl yapacam yaabilen varmı anlatsın bana. göbekten yapılacakmış. kalem gibi bise verdi bana hemsire.
:)) evet ben yeniyim galiba benmi çekingen sadece şuan hızınıza yatişemiyorum biraz yavaş :))) işteyim canım ondan hep kaçırıyorum sohbeti....
Kalem ıgnelerın kullanımı cok kolay cnm. sterıl olmaya dıkkat et. Gobegın 4 parmak cevresıne yapabılırsın.90 derecelık acıyla yap Canını yakmaz cok ınce bır ucu var..INSALLAH bebıslerını kucana alınca bu gunlerı unutursun tatlım..
o pc gıderken sen neredeydın kuzum acep yaaaaaaaaaa
saol cnaım benim.. inşallah yaa. valla sabah baya bi heyecan yaptım mutlu oldum bi ara umutsuz oldum ya tutmazsa diye.. yani bütün duyguları bir saat içinde yaşadım :)
Sesime gel cal hatunn..
Nasılsın canım..
Doktora gittin galibaa senn..
Umarım herşey yolundadır..
Bende perşembe günü gidicem bakalım neler olucak..
saol cnaım benim.. inşallah yaa. valla sabah baya bi heyecan yaptım mutlu oldum bi ara umutsuz oldum ya tutmazsa diye.. yani bütün duyguları bir saat içinde yaşadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?