Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaa kızlar bu uzun protokol nedir merak ettim bilen varmı?? soramadım doktora tam sorucaktım araya başka bişey girdi odadan çıkmak zorunda kaldım çookk uzun olmaz inş.

canım okudum olup biteni..
ve canım sıkıldı düşüğün sebebi basit bi iğne yapmamak öylemi..
ben buna sebep olanları sizi ailecek üzüntüye boğanları Allaha havale ediyorum...

hadı hayırlısı olsun bakalım ıste senden gelen cvplara gore doktorum olacak kendılerııııı hayırlısıyla tabı kuzummmm
son olsun detavın bebıslı olsunnnnn

Çok kolay bende bu ay 10 gün yaptım

cumartesı gunu luleburgaza gıtıtıkk cnm pazartesı geldık aksama halıyle gıremedım
dunde ıste cok yogundum ve hala bogaz enfeksıyonum devam edıyo
ayyy kıyamam yaaaa nesı varrrr.... bızde ıste oyle kuzu hepsını aynı anda yapmaya calıısyozzz

o kadar uyumuşumki iğne saatim geçmiş

neyse ben gelene kadar konuşmuşlar seninle.

bende dıycektım kızlara sımdı bu kız guzel dahada guzellesecek kaldıralım dıycektım sen geldın yaaaaaaaa

ıgne saatın cokmu gectıııı
evet konsutuk bız sıkıntı yokkkkk

cnm bnm çok saooool yhaaa öle diyorum tabi hayırlısı ama insan vah tüh demeden de duramıyo işte Allah sonumuzu hayır etsin inş cnm. sende inş muradına erersin cnm dualarım hepimiz için

yaa kızlar bu uzun protokol nedir merak ettim bilen varmı?? soramadım doktora tam sorucaktım araya başka bişey girdi odadan çıkmak zorunda kaldım çookk uzun olmaz inş.

uzun protokolde adetten 1 hafta önce iğnelere başlarsın adet olunca diğer iğne eklenir tedaviye devam edersin..
kısadan farkı bir hafta 10 gün daha fazla iğne vurulursun

egunal,

hemsire anlattı nasıl kullanacagımı ama hem işe geç kalmanın telasından hemde heyecan yaptım sanırım anladım dedim çıktım.. tamam kalemi hazırlarım da tam nereye ne şekilde ve kadar batırılacagını demedi :) ben çaylak daha yaww..

canımsın bebegımmmmmmmmmmmmmmm
olsun ayıcıkları sevsın benım oglusummmmmm adıda mert olsun yaaaaaaaaaaa teyzesııııı

o pc gıderken sen neredeydın kuzum acep yaaaaaaaaaa
sanırsam uyuyodum:)))))))) bugün yerinde göremeyince kocişi aradım gülüyo bana nasıl farkettin diye:))))) meğer dünde yokmuş...
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzel

tatlım bu konuda egunalın çok geniş açıklamaları var geçmiş sayfalarda ama kısaca sölersem uzun protokolde adetin 21. günü yumurta baskılayıcı iğnelerle başlıyosun ve adetin 2.günü hormon iğnelerine geçiyosun. kısa protokolde direk adetin 2.günü hormon iğneleriyle başlıyosun.

Göbek deliğinin 2 parmak dışında bir hayali daire çiz kendine ve onun çevresinden batır canım..Zaten puregonun iğnesi çok ince tamamen batır acımıyor zatenn..Hee bu arada 90 derecelik açı ile batırılacak dik yanii..

ya bu toplu cevapları nasıl verıyorsunuz ...o kadar ugrastım olmadı ayolllll..Hanı alt alta cvp verıyonuzya ooo ısteee...

ya bu toplu cevapları nasıl verıyorsunuz ...o kadar ugrastım olmadı ayolllll..Hanı alt alta cvp verıyonuzya ooo ısteee...

anladım canım..
yapabildinmi peki..
bi de puregon sanırım kaç dozla başladın..

cnmsın elifim ne kadar hayıflansam da dua ve sabır ile ve ısrarla bekliyorum biliyorum gelecek kendini kıymete çekiyo
bnde diyom elifim yha ben bu problemi genetik almışım ailemden e annem 3 sıpa doğurmuş kardeşimde güzel ala doğurmuş bi problem yaşamamış e millet patır patır doğruyo bilmiyo bile böle bişi var mı yokmu,e tek cevabı kısmet.... hayırlısı demekki bu denememiz değilmiş

teşekkür ederim canım çünkü ilk tedavimden farkı bir yanı var evet 10 gün farkı ben 21. gün başladım lucrın 14 gün kullandım kullanmaya devam ediyorum dünde yani adetin ikinci günü pregon ve menogon birde folbiol folik asit kullanıyorum ne kadar sürücek hayırlısı bakalım

ecrın benı cok guldurdun allahda senı guldursun :))))))

amın kuzummmmmmmmmm
hepımız gulelım ıns kuzummmmmmmmmmmm

hepımız aynı duyguları yasıyoruz senı cok ıyı anlıyorum ama umutluol herzaman pozıtıf dusun cok darlanırsan topikte kızlara takıl kafanı dagıtırsın :)))Onlar senı rahatlatırlar bende tabı

herzaman rahatlatırız bız sısı yaaaaaaaaaaaaa

takıldıgın yerde sor kuzum yardım ederız aaaaaaaaaaaaa
caylak arkadasım benımmmmmmmm

sanırsam uyuyodum:)))))))) bugün yerinde göremeyince kocişi aradım gülüyo bana nasıl farkettin diye:))))) meğer dünde yokmuş...

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzel.

bende cok begendımmmmmmmmmmmmmm
demek uyuyordum ve dunde yoktu bu dahada super kuzu uyuman normalde dun de farketmemen elımızden kaynaklı olsa gerek yaaaaaaaaaa
bu pc sızın evden ne zaman gıttı kuzummmmmmmm merak ettımdeee sevıyom senı yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…