cal, canım hayırlı olsun tedavin... inşallah sonu bebişli olur
iyi şimdilik bende neye ugradıgımı bilemedim. ama görüşmüştüm daha önce. muayene de olmuştum.. şimdilik iyi. rahmimi begendi. yumurtalarına bakalım nasıl cevap vereceler dedi. iyi temennilerde bulunduç. inşallahda güzel olur herşey.
Çok kolay bende bu ay 10 gün yaptım
kız sen nerdesin kaç gündürr, özledik valla
Var mı bugün sonuç alan ?
Bende napayım ya işte, köpişim hastalandı ona bakıoruz bir yandan... bir yandan işe yetişmeye çalışıorum.. bi yandan sizi takip etmeye çalışıorum.. Yuvarlanıp gidiyorum anlayacağın
o kadar uyumuşumki iğne saatim geçmiş
neyse ben gelene kadar konuşmuşlar seninle.
Üzülme canım en azından sorun bulunmus bundan sonra ona gor tedavı olursun bak bıde benı dusun yıllardır sebebsızz ınfertılıte ıle ugrasıyoruz.Ne oldugunu bılmedıgımız bır sorun...Umudunu kaybetmekaramsar olmakı gelecek umutlarını kesmesın bızden.Yüce Rabbım sesımızı duyuyor ınsallah karsılıgını alıcaksın cnm..
yaa kızlar bu uzun protokol nedir merak ettim bilen varmı?? soramadım doktora tam sorucaktım araya başka bişey girdi odadan çıkmak zorunda kaldım çookk uzun olmaz inş.
Şuradaki kalpleri üfleyen elifnazımız olsunn..
Tepedeki kartalın altındaki iki kafadar güldenle benim oğluşlarımız olsunn..
Ağacın altındakii deee hımmm kimin olsaaa ecrinin oğluşu olsunn kucağında ayıcık olann hanii
Eki Görüntüle 399849
sanırsam uyuyodum:)))))))) bugün yerinde göremeyince kocişi aradım gülüyo bana nasıl farkettin diye:))))) meğer dünde yokmuş...o pc gıderken sen neredeydın kuzum acep yaaaaaaaaaa
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzelŞuradaki kalpleri üfleyen elifnazımız olsunn..
Tepedeki kartalın altındaki iki kafadar güldenle benim oğluşlarımız olsunn..
Ağacın altındakii deee hımmm kimin olsaaa ecrinin oğluşu olsunn kucağında ayıcık olann hanii
Eki Görüntüle 399849
yaa kızlar bu uzun protokol nedir merak ettim bilen varmı?? soramadım doktora tam sorucaktım araya başka bişey girdi odadan çıkmak zorunda kaldım çookk uzun olmaz inş.
egunal,
hemsire anlattı nasıl kullanacagımı ama hem işe geç kalmanın telasından hemde heyecan yaptım sanırım anladım dedim çıktım.. tamam kalemi hazırlarım da tam nereye ne şekilde ve kadar batırılacagını demedi :) ben çaylak daha yaww..
canımsın bebegımmmmmmmmmmmmmmm
olsun ayıcıkları sevsın benım oglusummmmmm adıda mert olsun yaaaaaaaaaaa teyzesııııı
egunal,
hemsire anlattı nasıl kullanacagımı ama hem işe geç kalmanın telasından hemde heyecan yaptım sanırım anladım dedim çıktım.. tamam kalemi hazırlarım da tam nereye ne şekilde ve kadar batırılacagını demedi :) ben çaylak daha yaww..
Tutma kendini canımmm..
Bu konuda benim neler yaşadığımı yazmıştımm..
Doktorla aramızda geçen repliklerrr..
''Ben erken yumurta yetmezliği hastası isem zaten 3-5 yumoş ile gideceğim transferlerden elim boş dönmek istemiyorum..Zaten zor bulacağım böyle bir durum varsa önceden önlem almak istiyorumm.''
Doktor: en az 2-3 düşük yaşamadan kan pıhtılaşma testini yaptıramam..
Ben:Nasıl yanii anlatamıyormuyum doktor hanımm önceden önlem almak istiyorum böyle bir durum var isee..
Doktorrr: Çok biliyorsan gel sen otur benim yerimee..
Benn: estgfrllah onu demek istemedimm
Sen düşün işteee devlette büleler..Ama özelde paranla bile sonradan yaptırtabiliyorlar..
Zor ama canım eminim bazı avantajlarıda varrr..
bende gizli yapıuyorum hep..
EN azından beklentileri olmuyorr..
Evet canımm ama öyle düşünmee..
gerçekten diyorum sana teselli vermek için değill..
Senin ilki zatenn bir muamma onu geçelim..İkincide de bunun yüzünden olmuş olabilir tabii ama inan Rabbin takdiri bu sadece..Ben diyorum köylerde hiç mi pıhtılı yada ne bileyimm problemi olan insan yoktuu..Çok düşük yaşayan ama sonra sağlıklı evlatlar dünyaya getiren bi dolu insan var..
O yüzden en azından bunu öğrendik yolumuza bakalım diyelimm..
Bak görürsün genetikte bir sorun çıkmayacak canımm..
Senin eşininde sorunu belli zatenn..
Dua ve sabır ile bekleyelim her zaman dediğim gibi meleğimm..
sanırsam uyuyodum:)))))))) bugün yerinde göremeyince kocişi aradım gülüyo bana nasıl farkettin diye:))))) meğer dünde yokmuş...
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzel
tatlım bu konuda egunalın çok geniş açıklamaları var geçmiş sayfalarda ama kısaca sölersem uzun protokolde adetin 21. günü yumurta baskılayıcı iğnelerle başlıyosun ve adetin 2.günü hormon iğnelerine geçiyosun. kısa protokolde direk adetin 2.günü hormon iğneleriyle başlıyosun.
ecrın benı cok guldurdun allahda senı guldursun :))))))
hepımız aynı duyguları yasıyoruz senı cok ıyı anlıyorum ama umutluol herzaman pozıtıf dusun cok darlanırsan topikte kızlara takıl kafanı dagıtırsın :)))Onlar senı rahatlatırlar bende tabı
egunal,
sanırsam uyuyodum:)))))))) bugün yerinde göremeyince kocişi aradım gülüyo bana nasıl farkettin diye:))))) meğer dünde yokmuş...
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?