anladım canım..
yapabildinmi peki..
bi de puregon sanırım kaç dozla başladın..
Göbek deliğinin 2 parmak dışında bir hayali daire çiz kendine ve onun çevresinden batır canım..Zaten puregonun iğnesi çok ince tamamen batır acımıyor zatenn..Hee bu arada 90 derecelik açı ile batırılacak dik yanii..
hadı hayırlısı olsun bakalım ıste senden gelen cvplara gore doktorum olacak kendılerııııı hayırlısıyla tabı kuzummmm
son olsun detavın bebıslı olsunnnnn
cumartesı gunu luleburgaza gıtıtıkk cnm pazartesı geldık aksama halıyle gıremedım
dunde ıste cok yogundum ve hala bogaz enfeksıyonum devam edıyo
ayyy kıyamam yaaaa nesı varrrr.... bızde ıste oyle kuzu hepsını aynı anda yapmaya calıısyozzz
bende dıycektım kızlara sımdı bu kız guzel dahada guzellesecek kaldıralım dıycektım sen geldın yaaaaaaaa
ıgne saatın cokmu gectıııı
evet konsutuk bız sıkıntı yokkkkk
ya bu toplu cevapları nasıl verıyorsunuz ...o kadar ugrastım olmadı ayolllll..Hanı alt alta cvp verıyonuzya ooo ısteee...
yavaş yavaş gelmeye başladı herkess...
canım 10.günde çıkıo ama garanti olsun die heralde hepsine 12 gün diolar...
ayy konusuruzz biz hiçç öle şeyler yapmayızzz..hadi konuşalımm o zamannn
ahh canım geçmiş olsunn..neyse ki sorunu öğrendinn tabi bu testleri neden ilk başta yapmazlar anlammbende yaptırayım dedim doktor düşüğün yok gerek yok dedi..ama ben yaptırcam walla aklım kalmasın yanii..
canımm çok kolay başta tırsıo insan ama şahsen ben kaşarlandım yanii2 3 parmak göbek deliğinin sağına yada soluna yap gitsin yada videoları war onları izle istersenn...
canımsın bebegımmmmmmmmmmmmmmm
olsun ayıcıkları sevsın benım oglusummmmmm adıda mert olsun yaaaaaaaaaaa teyzesııııı
ya bu toplu cevapları nasıl verıyorsunuz ...o kadar ugrastım olmadı ayolllll..Hanı alt alta cvp verıyonuzya ooo ısteee...
3237. sayfada kilitli kaldımmmmmmm
Ayyyy teyzoşu yesin onuu..
Mert isminede bayılırımmmm vallaaa..
canım okudum olup biteni..
ve canım sıkıldı düşüğün sebebi basit bi iğne yapmamak öylemi..
ben buna sebep olanları sizi ailecek üzüntüye boğanları Allaha havale ediyorum...
hımm .deneyecem canım.. inşallah yapabilirim. eşim ben yaparım diyo ama bilmem
tamam gezmeyse problem yok... :)
Canım of uzun hikaye ama kısaca ayaklarının altı yaraydı.. orayı iyileştirirken benim sorunlu kızım ilaca karşı alerji gösterdi... Şimdide ayağa kalkmak istemiyor.. Karnı çok ağrıyor diyor eşim... Serum alıyor sürekli çünkü yemek yiyip su içmiyor kaç gündür.. yavaş yavaş iyileşiyor gibi bakalım... bide nazlı .. hemen kendini salıyor.. bende haangisine koşucam şaşırdım
cnm alıntıyla cevaplanın yanında ufak kutucukları işaretleye işaretleye gidip en son konuya cevap diyince çıkıo.. bende ilk zamanlarda çok zorlanmıştım bu konuda
sen daha çıkmıon mu işten canımm benim...senın o guzel ve essız sesını duyup geldıler kuzum yaaaaaaaaaaaaaa
eee bırazda tırstılar tabııııııııııı
Şuradaki kalpleri üfleyen elifnazımız olsunn..
Tepedeki kartalın altındaki iki kafadar güldenle benim oğluşlarımız olsunn..
Ağacın altındakii deee hımmm kimin olsaaa ecrinin oğluşu olsunn kucağında ayıcık olann hanii
Eki Görüntüle 399849
değerler sonradan bile bozulabiliyomuş,,, yani normal doğum yaptığı halde ilerki bi hamileliğinde bu pıhtılaşma ortaya çıkabilirmiş. aileye bakarsan benim annem 4tane doğurmuş üstelikhepsi birbirinden sağlıklı hamilelikler.cnmsın elifim ne kadar hayıflansam da dua ve sabır ile ve ısrarla bekliyorum biliyorum gelecek kendini kıymete çekiyo
bnde diyom elifim yha ben bu problemi genetik almışım ailemden e annem 3 sıpa doğurmuş kardeşimde güzel ala doğurmuş bi problem yaşamamış e millet patır patır doğruyo bilmiyo bile böle bişi var mı yokmu,e tek cevabı kısmet.... hayırlısı demekki bu denememiz değilmiş
ya o odayı hiç kullanmıyom o pc yide hiç kullanmıyom ondan sebeb yokluğunuda farketmemişim:) eşim diyoki 50tane bardağından biri eksilse anında peşine düşüyosun,, pc gidiyo haberin yok diyo.....amın kuzummmmmmmmmm
hepımız gulelım ıns kuzummmmmmmmmmmm
herzaman rahatlatırız bız sısı yaaaaaaaaaaaaa
takıldıgın yerde sor kuzum yardım ederız aaaaaaaaaaaaa
caylak arkadasım benımmmmmmmm
bende cok begendımmmmmmmmmmmmmm
demek uyuyordum ve dunde yoktu bu dahada super kuzu uyuman normalde dun de farketmemen elımızden kaynaklı olsa gerek yaaaaaaaaaa
bu pc sızın evden ne zaman gıttı kuzummmmmmmm merak ettımdeeesevıyom senı yaaaaaaa
bakalım egunal denemek ıcın yazıyorumkimlerin mesajlarına cevap yazmak istiyorsan her mesajın sağ alt köşinde + butonu var sırayla cevap vereceğin mesajlarda bu butonu seçiyorsun..en son mesajıda seçince + nın hemen yanındaki alıntıyla cevapla butonuna basınca mesaj kutusu açılır ve bütün mesajları görürsün bunlara tek tek cevap yazmak için yapacakların...öncelikle bir mesaj [QUOT.=egunal25564] ........diye başlar......[/QUT..] diye biter baştaki ve sondaki bu simgelere dokunmadan bu simgenin bitimine cevabını yazıyorsun bunu her mesaj için ayrı ayrı yapıyorsun...sonrada yayınlıyorsun..biraz karışık oldu sankş ama inşallah anlarsın..
altta hanı alıntı ıle cvp la varya onun yanında kucuk bır kutucuk var cnm ona tıkla sonar baska mj tıla alıntı ıle cvp de ozaman olar yaaaa
saol ecrın anlamısmıyım sımdı msj yayınlayınca gorcez :))))
takıldı kuzum sanırsammmmmmmmmm
topık bırak arkadısmızı
:))
canımsın kuzum bende esımde cok severız de gelmıyo kerata ....
burdakı takma ısımler bebelerımın olacak bırgun yaaa ondan bu ısımlerrrr....
ama bırgun olacakkkkkkkkk
Ay bunu bulabılmek ıcın nekadannnn ugrastım bı bılsennn . Saol arkadasımmm
Yaaaaaaaaaa Ecrınede yazmıstım ama o neden cıkmadı ayollllllbakalım egunal denemek ıcın yazıyorum
yok canım daha yapamadım. işyerindeyim.. dedim yapamayıp ilacı da rezil etmeyim :) 150 dedi hemşire yüksek mi?
hem saati filan önemli deil demişti. bende akşam evde deneyecem :)
yaaa cnm büyük ihtimal öyle ama kısmet işte napıyım aman kuzum üzülme sen hamiş ol da ben bidakine olrum inş çnkü biliyorum olucam da doğurcam da bgn rüyamdaki gbi
kimlerin mesajlarına cevap yazmak istiyorsan her mesajın sağ alt köşinde + butonu var sırayla cevap vereceğin mesajlarda bu butonu seçiyorsun..en son mesajıda seçince + nın hemen yanındaki alıntıyla cevapla butonuna basınca mesaj kutusu açılır ve bütün mesajları görürsün bunlara tek tek cevap yazmak için yapacakların...öncelikle bir mesaj [QUOT.=egunal25564] ........diye başlar......[/QUT..] diye biter baştaki ve sondaki bu simgelere dokunmadan bu simgenin bitimine cevabını yazıyorsun bunu her mesaj için ayrı ayrı yapıyorsun...sonrada yayınlıyorsun..biraz karışık oldu sankş ama inşallah anlarsın..
sen daha çıkmıon mu işten canımm benim...
yaa benimm kii nerdeenazlı çiçeğindee sana küstü iştee
bakalım egunal denemek ıcın yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?