Tüp Bebek Günlüğümüz !

.

ya o odayı hiç kullanmıyom o pc yide hiç kullanmıyom ondan sebeb yokluğunuda farketmemişim:) eşim diyoki 50tane bardağından biri eksilse anında peşine düşüyosun,, pc gidiyo haberin yok diyo.....

ahh akasyamm çok güldürdün beni yaasizin ewde maşşallah internet cafe gibi her odada war heralde

canımın içisi rica ederim uğraşan uğraşanın halinden anlar

nasıl geçiyor senin bekleme sürecin, şafak kaç ?

Saol hayalım ya.. Iyı bugun 3. gun yaın 4 ama gunler gecmıyor cok sıkıldım nezaman erkenden test yapsam dıye dusunuyorum.Benım ıkı blastım var. Erken bellı olur dıyorlar.Tutunma suresı bıttımı acaba kuzularımın? Bişey solıcemde gulmeyın kafamı sokup bakasım var

ne yapıyorlar orada dıye

Çok güldü ama buna millstone

keşke dimiii... öyle bir imkan olsa bende onların yanında kalmayı tercih ederim ... hiç çıkmam 9 ay

bana sorarsan kendini tut , idrar testi yapma.. çünkü bazen hamile olsan bile negatif çıkabiliyor testte.. öyle oluncada kan testine kadar acayip moral bozukluğuyla geçiyor günler... bence bu stresi yaşama.. olmuş gibi düşün.. ve mutlaka onlarla konuş

birde benden önemli bir dip not mutlaka ılık suyla duş al... bu çok önemli.. ben nerdeyse hep kaynar suyla duş alırdım, yıkanamazdım ılık suyla... şimdi mecburen soğuğa yakın ama ılık suyla duş alıyorum

cok haklı 1 bardagın pesıne duserız bızzzzz
ozaman sıkıntı yok kuzuuuu masallah 2 kucuk pc 1 masa ustu ve sız bazen pc kavgası edıyrodunuz demııııııııı yanlıs hatırlamıyorsam ben :44:

Yaaaaaaaaaa Ecrınede yazmıstım ama o neden cıkmadı ayollllll

yaaa yalan ben dedım sana nasıl yapılcagını hıc yazmadın bana .......:2::2:
sen benle konusmıuyon ısteeeeeeeeeee

güldenimm uyudunn bebişlerini büyüttün müüü

hee o kadar uyumuşum ki iğne saatimi geçirmişim o da tel çaldıda öle uyandım yaniii
bebelerimi hiç hissetmiyom ki ben

bakalım egunal denemek ıcın yazıyorum

Yaaaaaaaaaa Ecrınede yazmıstım ama o neden cıkmadı ayollllll

ecrinin cevabını onun mesajının içine yazmışsın..ben sana simgenin sonuna yazacaksın cevabını dedim cicim..

ben bıle bıldıgım halde sasırdım ama bakalım bızım kız sasıracakmııııııı

18:30 da cıkıyom canımmmmmmmm 25 dakıkam var daha

o kadar karışık olmuş diyosun yaniii

bız erken teste karsıyız ona goreeeeeeeeeeeee

ahh akasyamm çok güldürdün beni yaasizin ewde maşşallah internet cafe gibi her odada war heralde

ay bide üstelik dün temizlik yaptım:))))) pcnin ekran duruyo ya göz yanılgısı işte geri kalanınında durduğunu sanıyom:))))
aslında laptop kocişindi ama şirkete yenisini alınca bana kaldı daha doğrusu ben el koydum çünkü gidip odada sandalye tepesinde oturmak işime gelmiyo:)))) bu küçük notbookda ucuz die almıştık ama sevemedik bi türlü oyuncak gibi geliyo insana ama yolculukta falan iyi oluyo

oyyyyy kıyamam ben sana walla bak yazdım sana cıkmadı kısssss... Sana yazmammı bennnnn

hee o kadar uyumuşum ki iğne saatimi geçirmişim o da tel çaldıda öle uyandım yaniii
bebelerimi hiç hissetmiyom ki ben

olsun büyüyolardır onlar işşşalllahh yaa düşününce içimi bi sewinç kaplıobişi hissediom demek istemiom ama işşallah hislerim doğru çıkar

gul gul sen walla ımkanı olsa bakıcamm cok merak edıyorum ne yapıyorlar :))))))))))))

Çok güldü ama buna millstone

gulme koymus araya ama basarmıs sonradan demekkı karısık degılmıs kuzu yaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Akaasyyaaa bugünkü gebelik takviminde yazanlarr çok ilgimi çekttiiii

ediyoz valla birbirimizden ayrılıp odaya gitmiyoz bide o çok takılıyo bi haller oldu sapasağlam pc yebi kaç kere format yedi genede düzelmedi zaten o yüzden kendi yerine götürmüş donanımsal bi sorunmu var diye... akşamları genelde eşim bu küçüğü alıyo ama bunda bazı programlar çalışmadığı için benimkini istiyo ve böylece pc kavgası başlıyo::)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…