.
ya o odayı hiç kullanmıyom o pc yide hiç kullanmıyom ondan sebeb yokluğunuda farketmemişim:) eşim diyoki 50tane bardağından biri eksilse anında peşine düşüyosun,, pc gidiyo haberin yok diyo.....
canımın içisi rica ederimuğraşan uğraşanın halinden anlar
nasıl geçiyor senin bekleme sürecin, şafak kaç ?
Saol hayalım ya.. Iyı bugun 3. gun yaın 4 ama gunler gecmıyor cok sıkıldım nezaman erkenden test yapsam dıye dusunuyorum.Benım ıkı blastım var. Erken bellı olur dıyorlar.Tutunma suresı bıttımı acaba kuzularımın? Bişey solıcemde gulmeyın kafamı sokup bakasım var
ne yapıyorlar orada dıye
Çok güldü ama buna millstone
Saol hayalım ya.. Iyı bugun 3. gun yaın 4 ama gunler gecmıyor cok sıkıldım nezaman erkenden test yapsam dıye dusunuyorum.Benım ıkı blastım var. Erken bellı olur dıyorlar.Tutunma suresı bıttımı acaba kuzularımın? Bişey solıcemde gulmeyın kafamı sokup bakasım var
ne yapıyorlar orada dıye
değerler sonradan bile bozulabiliyomuş,,, yani normal doğum yaptığı halde ilerki bi hamileliğinde bu pıhtılaşma ortaya çıkabilirmiş. aileye bakarsan benim annem 4tane doğurmuş üstelikhepsi birbirinden sağlıklı hamilelikler.
ya o odayı hiç kullanmıyom o pc yide hiç kullanmıyom ondan sebeb yokluğunuda farketmemişim:) eşim diyoki 50tane bardağından biri eksilse anında peşine düşüyosun,, pc gidiyo haberin yok diyo.....
Yaaaaaaaaaa Ecrınede yazmıstım ama o neden cıkmadı ayollllll
güldenimm uyudunn bebişlerini büyüttün müüü
bakalım egunal denemek ıcın yazıyorum
Yaaaaaaaaaa Ecrınede yazmıstım ama o neden cıkmadı ayollllll
ben bıle bıldıgım halde sasırdım ama bakalım bızım kız sasıracakmııııııı
18:30 da cıkıyom canımmmmmmmm 25 dakıkam var daha
Senin minnaklar uyuyorlardı ondan rahatsız etmiyeyim dedimm ama buradalar işte nazlı çiçeğimmmm aaa yapma amaaa..
Eki Görüntüle 399863
ne yapıyorlar orada dıye
ahh akasyamm çok güldürdün beni yaasizin ewde maşşallah internet cafe gibi her odada war heralde
cok haklı 1 bardagın pesıne duserız bızzzzz
ozaman sıkıntı yok kuzuuuu masallah 2 kucuk pc 1 masa ustu ve sız bazen pc kavgası edıyrodunuz demıııııııııyanlıs hatırlamıyorsam ben :44:
yaaa yalan ben dedım sana nasıl yapılcagını hıc yazmadın bana .......:2::2:
sen benle konusmıuyon ısteeeeeeeeeee
kısssss evede bır ultrason aletımı alsak neyapsak
bız erken teste karsıyız ona goreeeeeeeeeeeee
ii bakalımm öle olsunn..ben nazlıyım hemen küserimm ölee ama sewdiğimden senii yani sana naz yapıom
hee o kadar uyumuşum ki iğne saatimi geçirmişim o da tel çaldıda öle uyandım yaniii
bebelerimi hiç hissetmiyom ki ben
gul gul sen walla ımkanı olsa bakıcamm cok merak edıyorum ne yapıyorlar :))))))))))))
hee o kadar uyumuşum ki iğne saatimi geçirmişim o da tel çaldıda öle uyandım yaniii
bebelerimi hiç hissetmiyom ki ben
ecrinin cevabını onun mesajının içine yazmışsın..ben sana simgenin sonuna yazacaksın cevabını dedim cicim..
o kadar karışık olmuş diyosun yaniii
ay bide üstelik dün temizlik yaptım:))))) pcnin ekran duruyo ya göz yanılgısı işte geri kalanınında durduğunu sanıyom:))))
aslında laptop kocişindi ama şirkete yenisini alınca bana kaldı daha doğrusu ben el koydum çünkü gidip odada sandalye tepesinde oturmak işime gelmiyo:)))) bu küçük notbookda ucuz die almıştık ama sevemedik bi türlü oyuncak gibi geliyo insana ama yolculukta falan iyi oluyo
cok haklı 1 bardagın pesıne duserız bızzzzz
ozaman sıkıntı yok kuzuuuu masallah 2 kucuk pc 1 masa ustu ve sız bazen pc kavgası edıyrodunuz demıııııııııyanlıs hatırlamıyorsam ben :44:
yaaa yalan ben dedım sana nasıl yapılcagını hıc yazmadın bana .......:2::2:
sen benle konusmıuyon ısteeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?