ayyy ecrırn cok merakk edıyorum... annem derdı hep ne gelırse meraktan gelır dıye
oyyyyy kıyamam ben sana walla bak yazdım sana cıkmadı kısssss... Sana yazmammı bennnnn
olsun büyüyolardır onlar işşşalllahh yaa düşününce içimi bi sewinç kaplıobişi hissediom demek istemiom ama işşallah hislerim doğru çıkar
ediyoz vallabirbirimizden ayrılıp odaya gitmiyoz bide o çok takılıyo bi haller oldu sapasağlam pc yebi kaç kere format yedi genede düzelmedi zaten o yüzden kendi yerine götürmüş donanımsal bi sorunmu var diye... akşamları genelde eşim bu küçüğü alıyo ama bunda bazı programlar çalışmadığı için benimkini istiyo ve böylece pc kavgası başlıyo::)))))))))))
canım benim inşallah öyledir..
zaten benim dışımda herkes iyi şeyler hissediyooo bende hissetsem çok güzel olacak...
bu 2. mesajıda gormezse ben bısey demıyorummmmmmmmmmmmmmmm
bıraz aranızı acım
Akaasyyaaa bugünkü gebelik takviminde yazanlarr çok ilgimi çekttiiii
hergün kocişe okuyom ne yazdığını ama bugünkünü okusammı bilemedim,,, zaten sürekli gözümde bi ışık arıyo
Asıl benden sanaa hıhhh bi keremmm..Bizim oğluşların resmini görmedinmi yorum yapmadınnn..Bekliyomm ha şimdi yazacakk ha şimdi diyeee..Birazda benimle ilgilenn sultannn
Şuradaki kalpleri üfleyen elifnazımız olsunn..
Tepedeki kartalın altındaki iki kafadar güldenle benim oğluşlarımız olsunn..
Ağacın altındakii deee hımmm kimin olsaaa ecrinin oğluşu olsunn kucağında ayıcık olann hanii
Eki Görüntüle 399849
Asıl benden sanaa hıhhh bi keremmm..Bizim oğluşların resmini görmedinmi yorum yapmadınnn..Bekliyomm ha şimdi yazacakk ha şimdi diyeee..Birazda benimle ilgilenn sultannn
aşkısı Ben sana yazdıydım sen beni neden görmedin ki...
Eki Görüntüle 399852
öncelikle senin bana yazman gerekirdi cicim ben yatmaya gitmeden öncede sana yazdım geldim yine yazdım bi de yüzlü yüzlü bana trip atıyooo...yazdığım sayfa nolarını hiç üşenmem bulur yazarım sana...neyse...
inşalaahhhhhhh....
ama sen kız istiyom dediydin...
resme göre fikirmi değiştirdinnn
trip atmadan önce geçmişi kurcalamakta fayda var...
Ben cıkıyorum kısarr krndınıze ıyı davranın szı sevıyorummmmmm..
çok şekersiniz yaaa.. ediyle büdü gibisinizz...sizin yazdıklarınızı takip ediom bende
Takip et bizi pembişş..
Eküriyizz bizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?