Tüp Bebek Günlüğümüz !

olsun büyüyolardır onlar işşşalllahh yaa düşününce içimi bi sewinç kaplıobişi hissediom demek istemiom ama işşallah hislerim doğru çıkar

canım benim inşallah öyledir..
zaten benim dışımda herkes iyi şeyler hissediyooo bende hissetsem çok güzel olacak...

yaaa evet ayrı odalara gıtme konsu olunca hersey kıtlenıyo kuzu o yuzdende kavgada olsa tatlı oluyoooooo

sohbete doyum olmaz ıyı aksamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aksam gelırım ısım olamzsaaaaaaaa esımın nenesı burdada onu yıkıycaktık kaynanamla optum sızı

Aşkısıııııııııııııııı ses verrrrrrr o sayfada kesinnn ben halen o sayfaya giremiyom amaaaaaaaaa:18::18::18::18::18:

öncelikle senin bana yazman gerekirdi cicim ben yatmaya gitmeden öncede sana yazdım geldim yine yazdım bi de yüzlü yüzlü bana trip atıyooo...yazdığım sayfa nolarını hiç üşenmem bulur yazarım sana...neyse...

inşalaahhhhhhh....
ama sen kız istiyom dediydin...
resme göre fikirmi değiştirdinnn

Asıl benden sanaa hıhhh bi keremmm..Bizim oğluşların resmini görmedinmi yorum yapmadınnn..Bekliyomm ha şimdi yazacakk ha şimdi diyeee..Birazda benimle ilgilenn sultannn

trip atmadan önce geçmişi kurcalamakta fayda var...

yaaaaaaaaaaaaaa aşkısııııı baktım ama bazı sayfalara giremiyorummmmmmmm öffffffffffff kk da bize msnden sonra tuzaklar kuruyorrrr..Kıskanıyorr amaaaa..
Bir kırmızı gül versem..olarmı acabaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…