Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay nolıuyo yaaaaaa.... sayfalar girmek bi dert çıkmak daha büyük bi dert......

evet bugün bi tuhaflık var kk da..

akasyaa, bişey sorabilirmiyiim ... ?

bende akıntı var acaba bu dönemsel birşey mi ki? sende de olmuş muydu? doktora dedim yeşil bi akıntı yoksa bide kötü koku yoksa bişey olmaz dedi..
ama bazen çok oluyor... günlük pedler filan yetmiyor
birde idrarda renk değişikliği filan normal mi? ya sizden başka sorcağım kimsem yok.. biraz utanıorum ama napiim

yok ya ben şimdide 3245e giremiyorum neler yaptım çıktım girdim yeniledimm ileri geri yaptım ama aynıı..
Sıkıldım iştee küstümmm

canım niye utanasın sorucaz tabi birbirimize.... akıntı bende hep var.... kokusuz ve renksiz olduğu için dr. problem yok normaldir dedi o günlük petlerden ne kadar çok tükettiğimi bilsen şaşarsın. ilk zamanlar adet oldum sanıp panikle wc ye koşuyodum.

teşekkür ederim , ne bileyim utandım işte.. ama çok sağol... bende bugün normal ped kullandım valla... napayım... daha kalın bi günlük ped bakmam lazım demek ki...
peki idrar? ya kokusu rengi filan değişti... ilaçlardan mıdır acaba? sende öyle bişey varmı? doktora bunu soramadım unuttum

Kızlar herkese merhaba.

Güzel haberler vardır umarım bugün topikte.Ben de bir güzel haber var.Neyseki sonunda değerim 42 den 2 ye düştü yani iğne kullanmama gerek kalmadı anlayacağınız.Ama bişey sorcam kanamam falan olmadı bu nasıl oldu böyle kendiliğinden gitti.Bir de şimdi benim adetim o ilk transferimin 9. günü olan kanamam mı omuş oldu.Kafam karıştı doğrusu.:44::44::44:

kesin ilaçlardandır... bende gaz prolemi varçoğu zaman ve kokusu felaket idrarda yanma olmadığı sürece koku normal.

bence adetin gelmesi yakındır daha içindekiler gitmedi sadece değerin düştü canım...
yeni gelecek adetin zaten tarihi belirler.

bence adetin gelmesi yakındır daha içindekiler gitmedi sadece değerin düştü canım...
yeni gelecek adetin zaten tarihi belirler.

Hımm anladım yani şimdi benim yine kanamam olacak ve son adet tarihim bu olacak yani.teşekkür ederim canım..
Sen nasılsın .Nasıl gidiyor hamişlikBana belirti arama diyordun ama sanırım sende aramaya başladın

kızlaarr 2 gündür vücut ısım yükseldi dereceylede ölçüyorum..
hele bugün ter basıyo oturduğum yerde fenalardayım yani...
avuçlarım ayaklarımın altı yanaklarım yanıyooo..
yüksek ateş ya da hastalık hali değil bu..
sadece vücut ısım yükseldi noluyo bana..
acaba kan sulandırıcı iğnemi yapıyoki...

Hımm anladım yani şimdi benim yine kanamam olacak ve son adet tarihim bu olacak yani.teşekkür ederim canım..
Sen nasılsın .Nasıl gidiyor hamişlikBana belirti arama diyordun ama sanırım sende aramaya başladın

diyorum zaten bu bekleyişte bütün tabularımı yıktım..
bebelerim beni benden aldı..
kimseye belirti aramayın demicem bi daha..
arayın bulursanız bize yazın dicem

hamişliktendir hamişlikten

dalgınlık işte olur öle şeyler neyse senin ki yerinde duruo ya gerisini boşwer
Yapp çiçeğim yaaappp..Ben çekerim senden gelen sefayıda cefayıdaa taammı bikeremm..
ahh kıyamam ben sana
Ben cıkıyorum kısarr krndınıze ıyı davranın szı sevıyorummmmmm..
ii akşamlar canımmm...
canım sewindim değerinn kendiliğinden düşmesine..geçmiş olsun tekrarbence o adet değildir yakında adetin gelir die düşünüyorum..

hayır iğne yapmıo gebelikte vücut ısısı yükselebiliyoben şimdi seni arasam sesimi duysan ateşin düşer korkudan çok kötü çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…