inşallah öyledir canım..
ama fena haldeyim yani..
ben çıkıyorummm.. gidip kendime bol bol günlük ped almam lazım
öptüm siziii
dalgınlık işte olur öle şeyler neyse senin ki yerinde duruo ya gerisini boşwer
ahh kıyamam ben sana
ii akşamlar canımmm...
canım sewindim değerinn kendiliğinden düşmesine..geçmiş olsun tekrarbence o adet değildir yakında adetin gelir die düşünüyorum..
hayır iğne yapmıo gebelikte vücut ısısı yükselebiliyoben şimdi seni arasam sesimi duysan ateşin düşer korkudan çok kötü çünküü
ılık bi duşa gir cnm rahatlatır... istersen doktorunada danış ama bence gerçekten bebeişlerin belirtisi... vücut sıcaklığı yükselio çünkü..
ben çıkıyorummm.. gidip kendime bol bol günlük ped almam lazım
öptüm siziii
gülden bu mesaja çok güldüüü
Bugün konuştuğumuz şeyin aynısı oluyo yineee...
canım sewindim değerinn kendiliğinden düşmesine..geçmiş olsun tekrarbence o adet değildir yakında adetin gelir die düşünüyorum..
Teşekkür edrim tatlım.Ben de o kadar rahatladım ki anlatamam.Şimdi geleceğe bakalım artık haziranda dondurulmuşlarla inşallah ben de hamişler listesine girerimanladım şimdi ben adeti bakilycem o zaman..
kızlaaarr ben geldim işden geldim yemeklerimi yaptım masayı hazırladım benim herifin gelmesini bekliyorum yine coşmişiniz her zamanki gibi takip edemeden geriden geliyorum
kızlaaarr ben geldim işden geldim yemeklerimi yaptım masayı hazırladım benim herifin gelmesini bekliyorum yine coşmişiniz her zamanki gibi takip edemeden geriden geliyorum
sen gül bakalım.. o küçücük göbeğinde bebişin büyümeye başlayıp gazda bunaltınca bende sana gülücemşaka bi tarafa gaz fena...allahtan bu hafta daha rahatım... kociş diyoki yap gitsin diyomki bi yapsam saniyesinde odayı terk edersin......
Evet canımmm...
Farkındayım,takipteyimm
maşallah sana...... ve hep söylüyoruz topik işi mesai gerektiriyo yoksa biriken sayfaları okumaktan şaşı olursun
kızlaarr 2 gündür vücut ısım yükseldi dereceylede ölçüyorum..
hele bugün ter basıyo oturduğum yerde fenalardayım yani...
avuçlarım ayaklarımın altı yanaklarım yanıyooo..
yüksek ateş ya da hastalık hali değil bu..
sadece vücut ısım yükseldi noluyo bana..
acaba kan sulandırıcı iğnemi yapıyoki...
inşallah canım bende kokulu kokulu gazlanmak istiyommmm
bazen insanlık hali bende gazlı olunca bi salasım varki diyom kocişe durduğun kabahat diyooo..
ben salarken sana soruyommu diyo pis herif
:13::13::13:
ohhh ne hamarat hatunsun hem çalışıyooo hemde eve gitmiş herşeyi hazır etmiş bi de bize takılıyoooo...takdir ettim doğrusu...
bence de bebişlerden canım e kolay değil bir bedende kaç kişisiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?