Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben çıkıyorummm.. gidip kendime bol bol günlük ped almam lazım

öptüm siziii

bi kutuda bana al canım

hiç bi belirti olmadıda ısımmı yükseldi ayolll...
hala düzelmedinmi sen canım yaaa..
bülent ersoy gibisin yanii

ılık bi duşa gir cnm rahatlatır... istersen doktorunada danış ama bence gerçekten bebeişlerin belirtisi... vücut sıcaklığı yükselio çünkü..

bende öyle yapmayı düşünüyorum...
duramam böyle..

gülden bu mesaja çok güldüüü

sen gül bakalım.. o küçücük göbeğinde bebişin büyümeye başlayıp gazda bunaltınca bende sana gülücem şaka bi tarafa gaz fena...allahtan bu hafta daha rahatım... kociş diyoki yap gitsin diyomki bi yapsam saniyesinde odayı terk edersin......

orkide markanın yaprağı yada inceleri değilde mor kutulu biraz daha kalın günlük pedleri var bulursan onu dene

kızlaaarr ben geldim işden geldim yemeklerimi yaptım masayı hazırladım benim herifin gelmesini bekliyorum yine coşmişiniz her zamanki gibi takip edemeden geriden geliyorum

kızlaaarr ben geldim işden geldim yemeklerimi yaptım masayı hazırladım benim herifin gelmesini bekliyorum yine coşmişiniz her zamanki gibi takip edemeden geriden geliyorum

maşallah sana...... ve hep söylüyoruz topik işi mesai gerektiriyo yoksa biriken sayfaları okumaktan şaşı olursun

maşallah sana...... ve hep söylüyoruz topik işi mesai gerektiriyo yoksa biriken sayfaları okumaktan şaşı olursun

iyi akşamlar kızlar nasılsınız....telden giriyorum yazamıyorum ama takipteyim siz....yarım sabah yine kan vermeye gidicem..neyi değiştirecekse..sonuç negatif ama ben hala adette olamadım..acaba ilaçlar ve düşükten sonra bu normaimi.gecen ay düşükve kanama 13 martta baslamıştı..kaynanada arayıp duruyor adet olmuşmuyum diye....

inşallah canım bende kokulu kokulu gazlanmak istiyommmm
bazen insanlık hali bende gazlı olunca bi salasım varki diyom kocişe durduğun kabahat diyooo..
ben salarken sana soruyommu diyo pis herif

Evet canımmm...
Farkındayım,takipteyimm

:13::13::13:

ohhh ne hamarat hatunsun hem çalışıyooo hemde eve gitmiş herşeyi hazır etmiş bi de bize takılıyoooo...takdir ettim doğrusu...

Ben valla şaşı oldum galiba.oku oku bitmiyo geçmiş.Ne çok yazmışısınız maşallah.Ben de mesai dkalıp yazışmak isterim ama okulda olduğum için ara sıra okuyorum ama yazamıyorum malesefOkuması da böyle zor oluyor işte.Topikte ne olup bitmiş şöyle bir özeti olsa ne güzel olurdu ama

bugün değişiklikler var bende..
her anımı paylaşıyom her zamanki gibi sizinle..
son bir saattir adet olacam hissim var...
olmam inşallah bu kadar erken..
dün hatunun biri ilk tüp bebişinde 6.gün kanamasının olduğunu yazmıştı...
benim başımada böle bişi gelmez inşallah..

bence de bebişlerden canım e kolay değil bir bedende kaç kişisiniz....

hayatım hep bir koşuşturmaca tempoya alıştım transfer sonrası nasıl yatıcam bilmiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…