iyi akşamlar kızlar nasılsınız....telden giriyorum yazamıyorum ama takipteyim siz....yarım sabah yine kan vermeye gidicem..neyi değiştirecekse..sonuç negatif ama ben hala adette olamadım..acaba ilaçlar ve düşükten sonra bu normaimi.gecen ay düşükve kanama 13 martta baslamıştı..kaynanada arayıp duruyor adet olmuşmuyum diye....
Ben valla şaşı oldum galiba.oku oku bitmiyo geçmiş.Ne çok yazmışısınız maşallah.Ben de mesai dkalıp yazışmak isterim ama okulda olduğum için ara sıra okuyorum ama yazamıyorum malesefOkuması da böyle zor oluyor işte.Topikte ne olup bitmiş şöyle bir özeti olsa ne güzel olurdu ama
bugün değişiklikler var bende..
her anımı paylaşıyom her zamanki gibi sizinle..
son bir saattir adet olacam hissim var...
olmam inşallah bu kadar erken..
dün hatunun biri ilk tüp bebişinde 6.gün kanamasının olduğunu yazmıştı...
benim başımada böle bişi gelmez inşallah..
Canım sana değer vermedilermi sadece negatifmi dedilerr..
Sanki ben değer görmedim senin yazılarında..
sordum cnm 1 den küçük dediler..prosedür hastanede böyle sonuç ne olursa olsun 2 gün snra kan ekrarı oluyor
canım rahat ol bugün dönüm noktası galiba dün çok belirgin olan ağrılarım bugün sabah nerdeyse yok olmuştu 2 gecedir su gibi terliyorum ayrıca neyse biraz birşey yapsam çarpıntım oluyor ve fenalaşıyormuşum gibi oluyor. ayrıca birkaç gündür olan bulantım bugün ara ara tavan yapıyor ağrılarım gitti bebişlerimde gitti diye düşünürken akşam üstünden beri kasık ağrılarım var sanki adet oluyormusum gibi gelen ise crinone jel kalıntıları.... üstelik hiçbir tedavimde erken kanamam olmadı üstüne üstlük çok geç bile oldu ...
şimdi bende acabalar ile boğuşuyorum
Canım bence değildir.Çok fazla dinlediğin için kendini vücut yapıyo onu maalesef.Ben mesela 3 hafatadır aklıma geldikçe kimyasl gebelik sanki adet olacakmış gibi hissettim ağrıyı bile hissettim ama unuttuğumda hiç bişey yoktu.buna özellikle dikkat ettim ne zaman aklıma gelse aynı şeyleri hissettim.Yani sende de buna benzer bişey oluyordur bence psikolojiktir.
canım rahat ol bugün dönüm noktası galiba dün çok belirgin olan ağrılarım bugün sabah nerdeyse yok olmuştu 2 gecedir su gibi terliyorum ayrıca neyse biraz birşey yapsam çarpıntım oluyor ve fenalaşıyormuşum gibi oluyor. ayrıca birkaç gündür olan bulantım bugün ara ara tavan yapıyor ağrılarım gitti bebişlerimde gitti diye düşünürken akşam üstünden beri kasık ağrılarım var sanki adet oluyormusum gibi gelen ise crinone jel kalıntıları.... üstelik hiçbir tedavimde erken kanamam olmadı üstüne üstlük çok geç bile oldu ...
şimdi bende acabalar ile boğuşuyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım evet geçmişi okuyayım derken sizlerle konuşamıyorum bile neysebir ileri ikigeri giderim artık
kızlar ben çıkıyorum erkese iyi akşamalr
herşey çok güzel olsun inşş..
yüreğim ağzımda kalbim sizinle günler yaşıyorumm..
Mevla eyler neylerse güzel eylerr...
kız Allah iyiliğini versin ben gebeliktendir diye demiyom erken kanamam olmasa diyorum..
olan ağrımı psikolojik olarak değerlendiremicimmm günlerdir bişi arıyom vücudumda psikolojim bunu yapabilseydi çoktan her bi yerim de bişiler olurdu yani..
bildiğin ağrılarım var ..
bilmiyorum değişik bigün onun farkındayım...
bulantıyı bu zamanda ilk kez duydum erken başlamış sanki..
valla kasık ağrısı şeklinde değil daha çok o bölgede ve belimde bi huzursuzluk ve ağrı var değişik bişi...
zorla kendini farkettiriyor..
Allah sonumuzu güzel etsin ne deyim artık...
aaa odumu şimdi bu..ağzını hayra ac canımmm....bunlarla kafanı meşgul etme bence....banada slm vermedin gözimden kaçmadı hani
Ruh halimi yansıtan sarı kafa bile bulamıyorum aşkısıı..
Olmaz inş. öyle bişii..
inşallah aşkısı...
sonunda başardım işte...
sen bana taktın ama bu ara..
cicim hepinize yetişmeye çalışıyom ben..
cevap yazmadığım trip atıyo hemen biride beni anlasın ama yaaaa...
inşallah aşkısı...
sonunda başardım işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?