Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım abartıya son noktayı koydun o zaman kadınlar kulübünden kaynaklanıyor...

aynen canım ondan gelır bıze hayırda serde bız ondan gelenı yasamak zorundayız sadece ısyansız bır sekıldeeee

canım doğru dedin.ben dün tedaviye başlayamadım diye ağladım ağladım,eşime çemkirdim bi ton. daha önce getirmedin beni dedim.şimdiye olcaktı dedim..
sonrada pişman oldum. vardır bi hayır,allahım beterinden korusun diye dua etmeye başladım.ama bi an açtım bayrakları...
inşallah bebiş sahibi olabiliriz....

evet herşey hamilelikten bundan sonra şurda kaldı 5 günüm geri kalan günlerimide hamileliğin doruklarında yaşayım...

evet canım abartıya son noktayı koydun o zaman kadınlar kulübünden kaynaklanıyor...

mesajı yazdıktan sonra bir kez cevaplaya basman yeterli sen o anda yayınlanmadı sanabilirsin ama o bir kaç saniye sonra yayınlanır az beklemen lazım yani..sayfalar arasında ileri geri git en son sayfada gecikmelide yayınlandığını görürsün...işi garantiye almak için son yazdığın mesajı komple seç ve kopyala...baktın yayınlanmamış mesaj kutusuna gir yeniden baştan yazmak yerine sağ tıkla ve yapıştır de o zaman bütün yazdıklarını uğraşmadan yayınlarsın amaaannn yazarken fenalık geldi he

alemsin canım yaa.
benim mesaj sayfasında takılı kalıyo ondan gitmedi sanıyom ben.
bu arada senin test sonucunu öğrenmek için can atıtorum.
bebiş değil bence göbüşündeki BİRKAÇ BEBİŞ:))
ONUN İÇİN ATEŞ YAPIYO...

Tünaydııınnn...

al bakalımm pedlerinii...bende senii öptüm ya senin köpeciğinee nolduu?

Aldım şekerim..

Ya köpeğim daha iyi... Şu an yine serum bağlı galiba uzun bir süre serumlara devam edeceğiz ama kafasını kaldırıp etrafla ilgileniyor bugün sanki daha iyi gibi geldi... ama hala yemek su yiyip içmiyor acaba diyorum bir yandanda bebeği mi hissetti? çünkü transferin olduğu günden sonra böyle kendini salmış.. ben birkaç gün yanına inemedim hiç.. evde yattım mecburen... hep beni aramış... dolaşmaya çıkınca benim dükkanın önüne gelip içeriye bakıomuş ay anlamadım gitti... benim için çok kıymetli o... sokaktan kurtarmıştık 3 yıl önce eşimle... klinkte kalıyor sürekli... bakalım dua et ablası onada , iyileşsin bir an önce..

orkide markanın yaprağı yada inceleri değilde mor kutulu biraz daha kalın günlük pedleri var bulursan onu dene

Senin bu mesajını şimdi gördüm ama tesadüf bahsettiğini aldım.. uzun diye almıştım gerçi bi baktım kalın çıktı , çok sevindim

canım hangi şehirdesin? ilk tüp denemeniz mi?

bende çikolata kistiyle hamişim şu anda... ,

ben sana kısaca anlatayım başımdan geçenleri, sen kararını ver.

2 sene önce ağrı şikayetiyle doktora gittim. bana gaz teşhisi koydular.. birkaç ilaç yazıp gönderdiler.. tabi ağrılarım azaldı ama bir süre sonra tekrar ağrılar başladı.. ben bu sefer başka bir kadın doğumcuya gittim. bana yine gaz teşhisi koydular... yine ilaçlar vs...

ama benim ağrılar geçmek bilmedi.. hatta bir gün eşimle arabada giderken tümsekten geçtiğimizde öyle bir ağrıdı ki, bağırdım eşime... eşimde ben naz yapıyorum zannedip bana sinirlendi.. hiç unutmuyorum o günü...
neyse biz belki 5-6 farklı doktora gittik.. hepsi gaz diyince mecburen 1sene öyle geçti... meğersem kistim varmış.. ve 13 cm. e ulaşmış... (bunuda ben kendim ultrason istedim doktorlardan öyle gördük!.. nasılsa hiç bir doktor akıl edemedi kasıklardaki şiddetli ağrının kist olabileceğini!)

1 sene acile mi kaldırılmadım, ağrıdan şekilden şekile mi girmedim... olmadık şey kalmadı..

ama 13 cm. olunca mecburen ameliyt oldum... ameliyattan sonra doğal yollarla 6-7 ay deneyelim dediler... olmadı...

tüp bebek dedi doktorlar ama bende kist tekrarladı.. 3. cm. oldu.. doktor dedi olsun yapalım... denedik.. tuttu fakat düşük yaşadım... (ilk tüp denememle 2. tüp denemem arasında uçurumlar kadar ilaç farkı belirtmek zorundayyım)

zaman verelim dedik kendimize.. aradan 11 ay geçti.. tabi bu sırada biz sürekli kist büyümüş mü küçülmüş mü diye ultrasona girip çıktık...

en son ultrasona girdiğim yerde ultrasonu çeken adamla öyle bir kavga ettim ki... ultrasonu çeken kişi sinirimi öyle bozdu ki anlatamam size! bu da ayrı bir hikayem... neyse ama işte her şer de bir hayır varmış ya.. en son şimdiki doktorumu buldum oradan o gün çıkıp gitmekle birlikte... (yoksa sürekli o hastaneye gidecektik!)

şimdi, 4 cm.lik kistim var. doktorum dedi ki, kiste hiç dokunmayalım. çünküü, oraya yapılan her müdahale yumurtalıkların az yada çok zarar görmesi demek. çok haklıydı bana sorarsan fakat kistimi oradan almak istiyordu... ve biz tüp bebek tedavimize doktorumuzla başladık...

beni opuya aldığı gün aynı zamanda kisti aspire etmiş.. içindeki sıvıyı çekmiş...

Ve Allahıma çok şükür en sonunda hamileyim.. Eğer bir terslik çıkmazsa tabi

şimdi bana sorarsan, kisti aspire edebilecek bir doktor bul. çünkü anladığım kadarıyla her doktor bunu yapmıyor...
ama şunuda unutma kist hamileliğe engel değil.. değilmiş... çünkü burada birçok arkadaşım kisti olduğu halde hamile kaldı...

tabi karar senin

hımmmm sen 5 gun sonra dogum yapcan yanıııııııı bebelerı buyutmeden ılgınccccccccc
becerıklı hatun senı herkes 9 ay tasır sen 12 gunde bıt dıye atacan
sen daha uzun yasıycan bu hamılelık suresını kuzummmmmm 9 ay boyunca bebelerın senle olcak bak ...
banada okurken geldııııııııııııı

ıns hayatımmmmmm
olacazda ama zamanı var ıste.... oyel bagırma esıne onlar bızdende duygusal ne yapsın .... bız dertlesıyoruz ama onlar kımseye anlatamıyor dertlerını sıkıntılarını....
ben kımseye demedımdı sımdı annem ve ablamalr bılıyor.... hafta sonu gorumceme gıtıık soylım ablanada bılsın dedım sorarsa dersın dedı .... dusun abalsı onun bıle bılmesını ıstemıyor tup yapcaz dıye sen bılın hayatım ne dersen o dedım ... bızden daha cok duygusallar o yuzden cemkırme aaaaaaaaaa...

yapacak bişi yok kuzum benim mesajlarımın yan etkiside bu beğen butonu yetmeyince bayılma etkisi yaratıyoooo...
hep diyorum beğen butonun yanına bi de bayıl butonu koysunlar

yaaa evet once begenıyom ama yazı yazmadan gecemıyoz su yan butonu zengınlestırsınler bıraz yaaaaaaaaaaaaa

evet canım bebeklerim vücut ısımı yükseltiyooo..
kesin ondan başka bişi olamaz 5 gün boyunca..

ahhh canıımmmm ne kadar güzel gaz veriyosun işte böle ol diyorum ben
İnşallah öyle olur canım bende huzurlu ve gerilemeden günlerimi bitirmek istiyorum..
evet belirtilerim yok olanlarında gebelikle ilgisi olmayabilir ama sonucu alacağım güne kadar iyi olmak ve iyi düşünmeye odakladım kendimi..

Hosgeldın canımmmmmmmmm
tunaydınnnnnnn
kopişiniz tez zamanda ıylessın ıns kuzum yaaaaaa...
Evet hıssetmıs olabılır

Hayatımın en ateşli günlerini yaşarken kocişim bundan faydalanamıyooooo

gaz vermıyom bebegım
2 tene beb var orda 1 olmazsa 1 olur hayırlısıyla yaaaa
rabbım buyuk canımmmm hersey ın hayırlısı... bakalımmm
sen yınede hpe ıyı dusun ıyı olsun hayatımmmmmmmm

her zamanki gibi biz cevap yazana kadar gitmiş

Yaaaa ceeeeeeeeeeee dıyo kayboluyoooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…