ben bayıldım buna yaaaaaaaaaaaaaaaa
yok canım dün sen gebelikten olabileceğini yazdın bana zaten senin olayın dışında tutuyorum
dün gece yatağa girdim nasıl üşüyorum anlatamam titriyorum resmen öyle uyuyup kalmışım...
bi tuhaflık varda gebelikten olsun inşallah diyorum...
ah canımmm saol çatlamama izin vermediğin için
bekleyemem ben o kadar iyi oldu bi şekilde haber verecem demen yoksa çatlaklarımdan bebelerim dışarı sızardı yani
heh şöyle ben ne dersem gebeliktendir diyeceniz
moralim yükselsin havaya gireyim bulutlara çıkayım
negatifi alırım o yükseklerden aşağı nasıl inerim bilemiyorum yani...
yok canım teessüf etme ben ne dersem gebeliktendir de bundan sonra
biliyorum dün dediydin sen zaten gebeliktendir diye...
kocişin yinede demiş yani o da bişi
haklısın canım 154567.kez yayınlanması çok ayıp sen yine iyisin ama benimkini en son 20000000000000000000 kere yayınladı
nasıl daha abartılı oldu dimiii
aynen canım ondan gelır bıze hayırda serde bız ondan gelenı yasamak zorundayız sadece ısyansız bır sekıldeeee
hehe super abartı oldu hatta
emredersın komutanım sen ne dersen o
bana gosterdıgın guzeldı ama sımdı sen oraya gıdınce zaten karar veremezsın o kadar guzel arasından canımmmmmmmmmm
bundan sonra hersey hamılekten sızın ıcınnnnnnnnnn
evet canım abartıya son noktayı koyduno zaman kadınlar kulübünden kaynaklanıyor...
evet herşey hamilelikten bundan sonra şurda kaldı 5 günüm geri kalan günlerimide hamileliğin doruklarında yaşayım...
mesajı yazdıktan sonra bir kez cevaplaya basman yeterli sen o anda yayınlanmadı sanabilirsin ama o bir kaç saniye sonra yayınlanır az beklemen lazım yani..sayfalar arasında ileri geri git en son sayfada gecikmelide yayınlandığını görürsün...işi garantiye almak için son yazdığın mesajı komple seç ve kopyala...baktın yayınlanmamış mesaj kutusuna gir yeniden baştan yazmak yerine sağ tıkla ve yapıştır de o zaman bütün yazdıklarını uğraşmadan yayınlarsın amaaannn yazarken fenalık geldi he
al bakalımm pedlerinii...bende senii öptüm ya senin köpeciğinee nolduu?
orkide markanın yaprağı yada inceleri değilde mor kutulu biraz daha kalın günlük pedleri var bulursan onu dene
bugün randevumuz vardı kızlar.
fakat 37mm. yaklaşık 4 cm çikolata kisti varmış.tedaviye başlamadılar. ameliyat dediler pazartesi olacaktım ama sonra vazgeçtim. araştırayım dedim bi. 2 ay kadar hap kullanıp tüp bebek yapabilirlermiş.bir de mikro olacak.eşimin de sonuçları iyi değil.iltihap var ve sağlıklı sperm hiç yok gibi bişeymiş.o da hap kullanacak.
anlayacağınız tedaviye başlayamadık.
şimdi ne yapmalıyım kızlar fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.
ameliyat olup 2 ay kadar sonra mı mikroenjeksiyon olsun.?
yoksa 2 ay haplarımı kullanayım kisti baskılayıp mı mikro yapalım.(2. şıkkı düşünmemin sebebi doğumde kistin gidebilmesi)
lütfen birşeyler söyleyin kızlar.napalım biz şimdi???
evet herşey hamilelikten bundan sonra şurda kaldı 5 günüm geri kalan günlerimide hamileliğin doruklarında yaşayım...
mesajı yazdıktan sonra bir kez cevaplaya basman yeterli sen o anda yayınlanmadı sanabilirsin ama o bir kaç saniye sonra yayınlanır az beklemen lazım yani..sayfalar arasında ileri geri git en son sayfada gecikmelide yayınlandığını görürsün...işi garantiye almak için son yazdığın mesajı komple seç ve kopyala...baktın yayınlanmamış mesaj kutusuna gir yeniden baştan yazmak yerine sağ tıkla ve yapıştır de o zaman bütün yazdıklarını uğraşmadan yayınlarsın amaaannn yazarken fenalık geldi he
canım doğru dedin.ben dün tedaviye başlayamadım diye ağladım ağladım,eşime çemkirdim bi ton. daha önce getirmedin beni dedim.şimdiye olcaktı dedim..
sonrada pişman oldum. vardır bi hayır,allahım beterinden korusun diye dua etmeye başladım.ama bi an açtım bayrakları...
inşallah bebiş sahibi olabiliriz....
yapacak bişi yok kuzum benim mesajlarımın yan etkiside bu beğen butonu yetmeyince bayılma etkisi yaratıyoooo...
hep diyorum beğen butonun yanına bi de bayıl butonu koysunlar
Merabalar kizlar nasilsiniz
merabalar kizlar nasilsiniz
alemsin canım yaa.
benim mesaj sayfasında takılı kalıyo ondan gitmedi sanıyom ben.
bu arada senin test sonucunu öğrenmek için can atıtorum.
bebiş değil bence göbüşündeki BİRKAÇ BEBİŞ:))
ONUN İÇİN ATEŞ YAPIYO...
hımmmm sen 5 gun sonra dogum yapcan yanıııııııı bebelerı buyutmeden ılgınccccccccc
becerıklı hatun senı herkes 9 ay tasır sen 12 gunde bıt dıye atacan
sen daha uzun yasıycan bu hamılelık suresını kuzummmmmm 9 ay boyunca bebelerın senle olcak bak ...
banada okurken geldııııııııııııı
ıns hayatımmmmmm
olacazda ama zamanı var ıste.... oyel bagırma esıne onlar bızdende duygusal ne yapsın .... bız dertlesıyoruz ama onlar kımseye anlatamıyor dertlerını sıkıntılarını....
ben kımseye demedımdı sımdı annem ve ablamalr bılıyor.... hafta sonu gorumceme gıtıık soylım ablanada bılsın dedım sorarsa dersın dedı .... dusun abalsı onun bıle bılmesını ıstemıyor tup yapcaz dıye sen bılın hayatım ne dersen o dedım ... bızden daha cok duygusallar o yuzden cemkırme aaaaaaaaaa...
yaaa evet once begenıyom ama yazı yazmadan gecemıyoz su yan butonu zengınlestırsınler bıraz yaaaaaaaaaaaaa
ıyıdrı kuzu sen nasılsınnnnnnnnnn hatta sız nasılsınızzzzzzzz
ateş basmaların nasıl oldu cnm? geçti mi?
Hosgeldın canımmmmmmmmm
tunaydınnnnnnn
kopişiniz tez zamanda ıylessın ıns kuzum yaaaaaa...
Evet hıssetmıs olabılır
yok canım gayet ateşliyim yani..
şu an ki halim...
bir yanımda ananas bir yanımda kabak çekirdeği karşımda pc ve ben ateşliiiii...
ahhh canıımmmm ne kadar güzel gaz veriyosun işte böle ol diyorum ben
İnşallah öyle olur canım bende huzurlu ve gerilemeden günlerimi bitirmek istiyorum..
evet belirtilerim yok olanlarında gebelikle ilgisi olmayabilir ama sonucu alacağım güne kadar iyi olmak ve iyi düşünmeye odakladım kendimi..
her zamanki gibi biz cevap yazana kadar gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?