Tüp Bebek Günlüğümüz !

KIYAMAM YA ne ço çektirmişler sana.fiziksel ağrılar bi yana insanın kalbi,ruhu ağrı çeker.
tek doktora bağlı kalmamak lazım.bende şu anda ameliyat düşünemiyorum canım.
sonrası korkutuyo beni.
allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.
benimde kistim 37mm. yaklaşık 4cm.
demek kistlede hamile kalınabiliyomuş.
inşallah erol tavmergen en kısa yoldan halleder.
bu arada ben manisa akhisardayım.ama izmire gidiyorum doktora.

Canım benimmm çok sağol, iyileşicek inşallah ablasıııı.... Öper seni

Hissetmesi böyleyse , çocuk olunca napcak merak ediyorum doğrusu

evet hissediyorlarmış dün akşam arkadaşlar vardı bizde onlarında köpeği var
kadın adayı görmeye gidiyorum diyince köpek bi garip olmuş ağlamaya başlamış
bebek oluncada kendi yavrusu gibi sahipleniyorlarmış enteresan geldi bana

Bundan 3 gün önce yatağa girdim nasıl titriyorum, ama anormal şiddetli bir titreme, bebeğe birşey olacak diye ödüm koptu. Hatta kocişi uyandırdım ısıtmaya çalıştı beni falan ama epey korktum.

yarın bebişinle ilk buluşma var nasılsın???

Heyecanliyım , biraz da korkuyorum...

kuzum valla bi anlık gaflete düştüm bastım kalayı.sesini çıkarmadı yazık.şükret dedi sadece.allah daha büyük dert vermesin dedii.
hak verdim tabi.6 senedir fenalık gelldi problem var tedavi diyip durdular.
ama şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz

bende hep biri olmazsa biri tutar diyorum ama bakalım...
kartal ve kartaliçelerim var içerde anneleri onları bekliyooo aslan babalarına karşı kartal olcaz biz...

:90::90::90::90:

yazık adaman yaaa..
aç kedi gibi dolanıyooo bazen ciğer sanmasından korkuyom uyku arasında götürecek bi lokmada beni diye..
tetikteyim her an

vallahi ne yalan söyleyeyim çok çektim ben doktorlardan... O yüzden kolay kolay güvenemiyorum her doktora...

Bencede ameliyat olmaman en doğrusu... Doktora kisti aspire edip edemeyeceğini bence mutlaka danış... Burada bir arkadaşımız var, mayaserif, onun küçük küçük ama toplamda yanlış hatırlamıyorsam 13 cm.e yakın kisti var.. doktorlar olmaz tüp bebek tutmaz demişler ama şu an da hamile hemde 9. yada 10. haftasında olmayacak diye bir şey yok.. sen sadece pozitif düşün.. olmayacak diye düşünürsen gerçektende olmuyor

ayyyyyy , yandık desene ... yani bende hissettiğini düşünüyorum çünkü önceden koşup yanıma gelen, ayaklarımın dibinden ayrılmayan kızım, şimdi suratıma asla bakmıyor... zorla kafasını yüzüme çeviriyorum, gözlerini başka tarafa çeviriyor ne yapsam bende bilemedim.. ona daha çok zaman ayırmaya çalışıyorum şu aralar...

hem heyecan hem korku çok çok çok normal kimbilir ben ne halde olurum...
hamile kalmakla bitmiyor kucağımıza alana kadar hep bi endişe olacak...
üşüme titreme vucut ısısında artış aynı şeyler olmuş hep bakalım inşallah güzel olacak...

benım kociş bana kanka demeye başlayalı epey oldu

bebek olunca oyle olmıycakkkk...
oynayacakalr fln beraber ama sımdı sen onla ılgılenmedıgın ıcın kızıyor sanaaa

inşalaah olmaz, şaşırdım kaldım... sanki 1. çocuğa kardeş yapıorumda o bana naz yapıo... ne şaklabanlıklar yapıorum bi görseniz çok gülersiniz bana...

ben gidip biraz daha seveyim çocuğumu o zman

benım kociş bana kanka demeye başlayalı epey oldu

e artık normal o kadar zamandan sonra kankaya bağlaması adamın...
bazen diyorum biz o kadar iğneler operasyonlar geçiriyoruz onlarda bundan mahrum kalıversinler bazende yazık adama diyorum..
onlar bizim nefsimize sahip değiller çünkü...
büyük eksiklik onlar için ama napalım anne baba olmak kolay değil bize...

kızlar sızınde trasferınız olduu nasılsınızz peki geçmişi okumayı gözüm hiç almıyorda..umarım bı sorununuz sıkıntınız yoktur..

oda guzel cnm ya haber vermeseydı napardın aksam
walla düşünmek bile istemiombide gelcek olanlar arkadaşımız ama çok sık gidip geldiğimiz biri değil şok olurdum yaniii
biliyorum dün dediydin sen zaten gebeliktendir diye...
kocişin yinede demiş yani o da bişi
yaniii saolsunn söledi yinedeeliff naptı gittimi doktora war mı haber?
Merabalar kizlar nasilsiniz

iiz canımm sizz nasılsınızz

ahh kıyamam ben ona bizdede war bitane şımarık...nasıl anlıo herşeyi anlatamm ben ona demiştim bigün ben doğurmadan sende doğurma bakamm yoksa die o gün bugün çiftleşmeye gidio ama olmuoannemde dio galiba seni dinlio diegecen gün aynen oda hastalandı tahliller yapıldı falan hiç bişi yok psikolojikmişeşim dio ki bi sen bi köpiş doktordan çıkmıonuz diobebeği hissetmiş olabilir çünkü ben daha önce 1 buçuk ay falan hastanede kalmıştım erken doğum yaptım o zaman çok kötüydü hiç bişi yemio yerinden kalkmıomuş.kıyamm ben onlaraa onlarda ilgi istio tabii

kızlar sızınde trasferınız olduu nasılsınızz peki geçmişi okumayı gözüm hiç almıyorda..umarım bı sorununuz sıkıntınız yoktur..

şahsım adına söliyimmm iyiyim canım pek bişi anladığım yok..
beklemedeyim işte...

ikramayayla beraber gidecekler saat 14 de randevusu..
yoldalardır yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…