Tünaydııınnn...
Aldım şekerim..
Ya köpeğim daha iyi... Şu an yine serum bağlı galiba uzun bir süre serumlara devam edeceğizama kafasını kaldırıp etrafla ilgileniyor bugün sanki daha iyi gibi geldi... ama hala yemek su yiyip içmiyor acaba diyorum bir yandanda bebeği mi hissetti? çünkü transferin olduğu günden sonra böyle kendini salmış.. ben birkaç gün yanına inemedim hiç.. evde yattım mecburen... hep beni aramış... dolaşmaya çıkınca benim dükkanın önüne gelip içeriye bakıomuş ay anlamadım gitti... benim için çok kıymetli o... sokaktan kurtarmıştık 3 yıl önce eşimle... klinkte kalıyor sürekli... bakalım dua et ablası onada , iyileşsin bir an önce..
Senin bu mesajını şimdi gördüm ama tesadüf bahsettiğini aldım.. uzun diye almıştım gerçi bi baktım kalın çıktı , çok sevindim
canım hangi şehirdesin? ilk tüp denemeniz mi?
bende çikolata kistiyle hamişim şu anda... ,
ben sana kısaca anlatayım başımdan geçenleri, sen kararını ver.
2 sene önce ağrı şikayetiyle doktora gittim. bana gaz teşhisi koydular.. birkaç ilaç yazıp gönderdiler.. tabi ağrılarım azaldı ama bir süre sonra tekrar ağrılar başladı.. ben bu sefer başka bir kadın doğumcuya gittim. bana yine gaz teşhisi koydular... yine ilaçlar vs...
ama benim ağrılar geçmek bilmedi.. hatta bir gün eşimle arabada giderken tümsekten geçtiğimizde öyle bir ağrıdı ki, bağırdım eşime... eşimde ben naz yapıyorum zannedip bana sinirlendi.. hiç unutmuyorum o günü...
neyse biz belki 5-6 farklı doktora gittik.. hepsi gaz diyince mecburen 1sene öyle geçti... meğersem kistim varmış.. ve 13 cm. e ulaşmış... (bunuda ben kendim ultrason istedim doktorlardan öyle gördük!.. nasılsa hiç bir doktor akıl edemedi kasıklardaki şiddetli ağrının kist olabileceğini!)
1 sene acile mi kaldırılmadım, ağrıdan şekilden şekile mi girmedim... olmadık şey kalmadı..
ama 13 cm. olunca mecburen ameliyt oldum... ameliyattan sonra doğal yollarla 6-7 ay deneyelim dediler... olmadı...
tüp bebek dedi doktorlar ama bende kist tekrarladı.. 3. cm. oldu.. doktor dedi olsun yapalım... denedik.. tuttu fakat düşük yaşadım... (ilk tüp denememle 2. tüp denemem arasında uçurumlar kadar ilaç farkı belirtmek zorundayyım)
zaman verelim dedik kendimize.. aradan 11 ay geçti.. tabi bu sırada biz sürekli kist büyümüş mü küçülmüş mü diye ultrasona girip çıktık...
en son ultrasona girdiğim yerde ultrasonu çeken adamla öyle bir kavga ettim ki... ultrasonu çeken kişi sinirimi öyle bozdu ki anlatamam size! bu da ayrı bir hikayem... neyse ama işte her şer de bir hayır varmış ya.. en son şimdiki doktorumu buldum oradan o gün çıkıp gitmekle birlikte... (yoksa sürekli o hastaneye gidecektik!)
şimdi, 4 cm.lik kistim var. doktorum dedi ki, kiste hiç dokunmayalım. çünküü, oraya yapılan her müdahale yumurtalıkların az yada çok zarar görmesi demek. çok haklıydı bana sorarsan fakat kistimi oradan almak istiyordu... ve biz tüp bebek tedavimize doktorumuzla başladık...
beni opuya aldığı gün aynı zamanda kisti aspire etmiş.. içindeki sıvıyı çekmiş...
Ve Allahıma çok şükür en sonunda hamileyim.. Eğer bir terslik çıkmazsa tabi
şimdi bana sorarsan, kisti aspire edebilecek bir doktor bul. çünkü anladığım kadarıyla her doktor bunu yapmıyor...
ama şunuda unutma kist hamileliğe engel değil.. değilmiş... çünkü burada birçok arkadaşım kisti olduğu halde hamile kaldı...
tabi karar senin
Hayatımın en ateşli günlerini yaşarken kocişim bundan faydalanamıyooooo
Güzel bir sunum oldu vallainşallaaaaaah kuzularının belirtisidir bunlar
Canım benimmm çok sağol, iyileşicek inşallah ablasıııı.... Öper seni
Hissetmesi böyleyse , çocuk olunca napcak merak ediyorum doğrusu
yok canım gayet ateşliyim yani..
şu an ki halim...
bir yanımda ananas bir yanımda kabak çekirdeği karşımda pc ve ben ateşliiiii...
Hayatımın en ateşli günlerini yaşarken kocişim bundan faydalanamıyooooo
yok canım dün sen gebelikten olabileceğini yazdın bana zaten senin olayın dışında tutuyorum
dün gece yatağa girdim nasıl üşüyorum anlatamam titriyorum resmen öyle uyuyup kalmışım...
bi tuhaflık varda gebelikten olsun inşallah diyorum.
yarın bebişinle ilk buluşma var nasılsın???
Canım benimmm çok sağol, iyileşicek inşallah ablasıııı.... Öper seni
Hissetmesi böyleyse , çocuk olunca napcak merak ediyorum doğrusu
hımmmm sen 5 gun sonra dogum yapcan yanıııııııı bebelerı buyutmeden ılgınccccccccc
becerıklı hatun senı herkes 9 ay tasır sen 12 gunde bıt dıye atacan
sen daha uzun yasıycan bu hamılelık suresını kuzummmmmm 9 ay boyunca bebelerın senle olcak bak ...
banada okurken geldııııııııııııı
ıns hayatımmmmmm
olacazda ama zamanı var ıste.... oyel bagırma esıne onlar bızdende duygusal ne yapsın .... bız dertlesıyoruz ama onlar kımseye anlatamıyor dertlerını sıkıntılarını....
ben kımseye demedımdı sımdı annem ve ablamalr bılıyor.... hafta sonu gorumceme gıtıık soylım ablanada bılsın dedım sorarsa dersın dedı .... dusun abalsı onun bıle bılmesını ıstemıyor tup yapcaz dıye sen bılın hayatım ne dersen o dedım ... bızden daha cok duygusallar o yuzden cemkırme aaaaaaaaaa...
yaaa evet once begenıyom ama yazı yazmadan gecemıyoz su yan butonu zengınlestırsınler bıraz yaaaaaaaaaaaaa
gaz vermıyom bebegım
2 tene beb var orda 1 olmazsa 1 olur hayırlısıyla yaaaa
rabbım buyuk canımmmm hersey ın hayırlısı... bakalımmm
sen yınede hpe ıyı dusun ıyı olsun hayatımmmmmmmmYaaaa ceeeeeeeeeeee dıyo kayboluyoooooooooo
:90::90::90::90:
KIYAMAM YA ne ço çektirmişler sana.fiziksel ağrılar bi yana insanın kalbi,ruhu ağrı çeker.
tek doktora bağlı kalmamak lazım.bende şu anda ameliyat düşünemiyorum canım.
sonrası korkutuyo beni.
allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.
benimde kistim 37mm. yaklaşık 4cm.
demek kistlede hamile kalınabiliyomuş.
inşallah erol tavmergen en kısa yoldan halleder.
bu arada ben manisa akhisardayım.ama izmire gidiyorum doktora.
evet hissediyorlarmış dün akşam arkadaşlar vardı bizde onlarında köpeği var
kadın adayı görmeye gidiyorum diyince köpek bi garip olmuş ağlamaya başlamış
bebek oluncada kendi yavrusu gibi sahipleniyorlarmış enteresan geldi bana
Bundan 3 gün önce yatağa girdim nasıl titriyorum, ama anormal şiddetli bir titreme, bebeğe birşey olacak diye ödüm koptu. Hatta kocişi uyandırdım ısıtmaya çalıştı beni falan ama epey korktum.
Heyecanliyım , biraz da korkuyorum...
bende hep biri olmazsa biri tutar diyorum ama bakalım...
kartal ve kartaliçelerim var içerde anneleri onları bekliyooo aslan babalarına karşı kartal olcaz biz...
yazık adaman yaaa..
aç kedi gibi dolanıyooo bazen ciğer sanmasından korkuyom uyku arasında götürecek bi lokmada beni diye..
tetikteyim her an
bebek olunca oyle olmıycakkkk...
oynayacakalr fln beraber ama sımdı sen onla ılgılenmedıgın ıcın kızıyor sanaaa
benım kociş bana kanka demeye başlayalı epey oldu
walla düşünmek bile istemiomoda guzel cnm ya haber vermeseydı napardın aksam
yaniii saolsunn söledi yinedebiliyorum dün dediydin sen zaten gebeliktendir diye...
kocişin yinede demiş yani o da bişi
Merabalar kizlar nasilsiniz
Aldım şekerim..
Ya köpeğim daha iyi... Şu an yine serum bağlı galiba uzun bir süre serumlara devam edeceğizama kafasını kaldırıp etrafla ilgileniyor bugün sanki daha iyi gibi geldi... ama hala yemek su yiyip içmiyor acaba diyorum bir yandanda bebeği mi hissetti? çünkü transferin olduğu günden sonra böyle kendini salmış.. ben birkaç gün yanına inemedim hiç.. evde yattım mecburen... hep beni aramış... dolaşmaya çıkınca benim dükkanın önüne gelip içeriye bakıomuş ay anlamadım gitti... benim için çok kıymetli o... sokaktan kurtarmıştık 3 yıl önce eşimle... klinkte kalıyor sürekli... bakalım dua et ablası onada , iyileşsin bir an önce..
kızlar sızınde trasferınız olduu nasılsınızz peki geçmişi okumayı gözüm hiç almıyorda..umarım bı sorununuz sıkıntınız yoktur..
walla düşünmek bile istemiombide gelcek olanlar arkadaşımız ama çok sık gidip geldiğimiz biri değil şok olurdum yaniii
yaniii saolsunn söledi yinedeeliff naptı gittimi doktora war mı haber?
iiz canımm sizz nasılsınızz
tünaydın güzel yürekli arkadaşlarım...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?