Tüp Bebek Günlüğümüz !

tercih edilen 3 ile 5 gün ama benim zaten çok az embriyom oluyo.5. güne bekleyip seçim yapma lüksümüz olmadığı için 3 embriyonun 2 si transfer oldu. kadıköy acıbadem deyim.sen nerdesin? ve neden tedavidesin??

bizim spermde hareket azligi ve sekil bozuklugu vardi.
bruksel tup bebek merkezi ve kadin sagligi sislide
doktorum yucel karaman
paristen gittim istanbula tedavi icin. hemde kacak gocek hic kimsenin haberi yok bizde.sadece esim.kayinvalidemle kayinpederimde gidecegimiz zaman ogrendiler.sakliyoruz.
imsi teknigiyle sperm secerek oldu bizimkisi.
bugun transferimin 8. gununu doldurduk hayirlisiyla
insallah guzel sonuclanir.

inşallah canım dediğin gibi olur..
eminim çok güzel olmuştur zaten ilk resmini yayınladığında çok beğenmiştim odayı..

Selam kızlar,

nasılsınız. Akşam ilk iğnemi oldum. 1 iğne için 6-7 delik açtım :)
birsey soracam. çok az başım ağrıyo. Bebek aspirini içsem bisey olur mu? Birde bu iğneler mide bulantısı
yapar mı? çok fenayım

opudan sonra ben cok rahat uyandim ve gayet iyiydim rabbime sukurler olsun. anestesi cok hafif demislerdi ve oyle de oldu zaten. sadece opu gunu ve gecesi biraz sizim oldu o kadar. salma kendini daha nelerle karsilasacagiz kim bilir. bu ugurda opu ne ki arkadasim. sansin bol rabbim seninle olsun.

Allah iyiliğini versin emi demek 6-7 delik açtın
iğnelerin yan etkileri var tabii sende ilk kez kullandığından bulantı olmuştur vücudun alışır merak etme..

ne zaman yayınlandı
sayfa nosu rica edebilirmiyim

ayy çok oldu amaaaa..
hangi sayfada hatırlamıyorum bi bakayım belki bulurum..

ya arkadaslar benim bu adet belirtileri beni fena bozuyo yaaaa ((

bugun hic kahverengi lekelenmem olmadi ama adet olacakmisim gibi belirtiler yasiyorum.

birde burnum akiyo hapsuruga yakalandim yetmezmis gibi off ya

kizlar birde su var
benim normalde kan testi 28 nisan cumartesi ya; cumartesi burda labaratuvar sabahtan acik ve sonuc pazartesi cikiyor.bende merkezi aradim sordum ilaclari pazartesiye kadar alacakmiyim diye. onlarda bana sorun degil testinizi 27 nisan cuma yaptirin mumkunse ayni gun bize fakslayin dedi. bende tamam dedim

yani yarin kanda gebelik testini yaptiriyorum hayirlisiyla
insallah guzel sonuclanir.
kizlar dua edin ne olur.
rabbim herkesin yuzunu guldurur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…