tercih edilen 3 ile 5 gün ama benim zaten çok az embriyom oluyo.5. güne bekleyip seçim yapma lüksümüz olmadığı için 3 embriyonun 2 si transfer oldu. kadıköy acıbadem deyim.sen nerdesin? ve neden tedavidesin??
bende içten içe olan fazlalığımı ve derinlerden aldığım gücümü kullanıp görünürde fazla olanlara hakimiyet sağladım ve hürremi izlettim...
ne kadar da güzel hissetmişin nurdancım..
sen zaten beni baştan beri gebe olarak rüyanda da gördün oğluşumun adını bile koydun yaaa...
bebek odası kimbilir ne kadar güzel olmuştur...
darısı bize olsun inşallah..
ewet canım baştan itibaren hissediyorum ben ordaki kuzucukları,,egemen geliyor kısmetsee,,
amin canım aminnn darısı inşallahh başınıza,
odamız çok güzel oldu,pembe - beyaz ,hep orada oturasım var çıkmak istemiyorum:))
ewet canım baştan itibaren hissediyorum ben ordaki kuzucukları,,egemen geliyor kısmetsee,,
amin canım aminnn darısı inşallahh başınıza,
odamız çok güzel oldu,pembe - beyaz ,hep orada oturasım var çıkmak istemiyorum:))
Günaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olurBen dün çatlatma iğnemi vurdum yarın için çok heyecanlıyım.. Sabah opu olacak 3 te işe geleceğim Biz şu anda 2 kişi çalışıyoruz mecbur gelicem yani transfer olursa 3 gün gelmicem işe hakkımı orada kullanmak istiyorum.. anestezi alıp nasıl çalışacağım bilmiyorum ama yapacak birşey yok sanırım
inşallah canım dediğin gibi olur..
eminim çok güzel olmuştur zaten ilk resmini yayınladığında çok beğenmiştim odayı..
Selam kızlar,
nasılsınız. Akşam ilk iğnemi oldum. 1 iğne için 6-7 delik açtım :)
birsey soracam. çok az başım ağrıyo. Bebek aspirini içsem bisey olur mu? Birde bu iğneler mide bulantısı
yapar mı? çok fenayım
ne zaman yayınlandı
sayfa nosu rica edebilirmiyim
buyrun benimm
şahsım adına söliyimmm iyiyim canım pek bişi anladığım yok..
beklemedeyim işte...
ikramayayla beraber gidecekler saat 14 de randevusu..
yoldalardır yani..
ayyy bayıldım çok güzelmiş
sağlıkla sıhhatla güzel günlerde kullansın bebişimiz.
ayy canım yaa umarım herşey cok guzel ılerlerr ve hamıs haberını alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?