iyi günler bende nasıl tüp bebek günlüğüne ismimi nasıl yazabilirim
ya arkadaslar benim bu adet belirtileri beni fena bozuyo yaaaa((
bugun hic kahverengi lekelenmem olmadi ama adet olacakmisim gibi belirtiler yasiyorum.
birde burnum akiyo hapsuruga yakalandim yetmezmis gibi off ya
kizlar birde su var
benim normalde kan testi 28 nisan cumartesi ya; cumartesi burda labaratuvar sabahtan acik ve sonuc pazartesi cikiyor.bende merkezi aradim sordum ilaclari pazartesiye kadar alacakmiyim diye. onlarda bana sorun degil testinizi 27 nisan cuma yaptirin mumkunse ayni gun bize fakslayin dedi. bende tamam dedim
yani yarin kanda gebelik testini yaptiriyorum hayirlisiyla
insallah guzel sonuclanir.
kizlar dua edin ne olur.
rabbim herkesin yuzunu guldurur insallah.
Sabahın köründen beri topikteyim azcık dinlenmeye çekileyim...
demek yarın yaptırıyorsun ne heyecanlı yaaa...
hergün kahve lekelenme olmaması daha iyi niye bekliyosun ki..
sana sinyal gelmiş işte içerden yeter o kadarı..
iyi olmuş bir gün öncesine çekmen test tarihini..
canım başın sağolsun.... mekanı cennet olsun anneanenin.........
tuanacım canım,başınız sağolsun,,Allah sabır versin canım benim,
İnternetim kapanmamış girebildim. 10. Gün test sonucum <2. Şimdilik durum bu, negatif diyebiliriz. Cumartesi günü bı sorun cikarmazsa alaman doktor, tam günümdede bir kan vericem inşallah. Normalde deger 0 miydi? Ben catlama iğnesi filanda kullanmadım.
ahh kıyamam ben ona bizdede war bitane şımarık...nasıl anlıo herşeyi anlatamm ben ona demiştim bigün ben doğurmadan sende doğurma bakamm yoksa die o gün bugün çiftleşmeye gidio ama olmuoannemde dio galiba seni dinlio die gecen gün aynen oda hastalandı tahliller yapıldı falan hiç bişi yok psikolojikmiş eşim dio ki bi sen bi köpiş doktordan çıkmıonuz dio bebeği hissetmiş olabilir çünkü ben daha önce 1 buçuk ay falan hastanede kalmıştım erken doğum yaptım o zaman çok kötüydü hiç bişi yemio yerinden kalkmıomuş.kıyamm ben onlaraa onlarda ilgi istio tabii
saol canımm benim.sen nasılsın bebişimiz nasıl?
saol tatlımç..amin inşallahh...sen nasılsın?nasıl geçiyor günlerin?
saol canımm benim.sen nasılsın bebişimiz nasıl?
saol tatlımç..amin inşallahh...sen nasılsın?nasıl geçiyor günlerin?
bende hep biri olmazsa biri tutar diyorum ama bakalım...
kartal ve kartaliçelerim var içerde anneleri onları bekliyooo aslan babalarına karşı kartal olcaz biz...
yazık adaman yaaa..
aç kedi gibi dolanıyooo bazen ciğer sanmasından korkuyom uyku arasında götürecek bi lokmada beni diye..
tetikteyim her an
kuzum valla bi anlık gaflete düştüm bastım kalayı.sesini çıkarmadı yazık.şükret dedi sadece.allah daha büyük dert vermesin dedii.
hak verdim tabi.6 senedir fenalık gelldi problem var tedavi diyip durdular.
ama şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz
benım kociş bana kanka demeye başlayalı epey oldu
tünaydın güzel yürekli arkadaşlarım...............
Selam kızlar,
nasılsınız. Akşam ilk iğnemi oldum. 1 iğne için 6-7 delik açtım :)
birsey soracam. çok az başım ağrıyo. Bebek aspirini içsem bisey olur mu? Birde bu iğneler mide bulantısı
yapar mı? çok fenayım
ya arkadaslar benim bu adet belirtileri beni fena bozuyo yaaaa((
bugun hic kahverengi lekelenmem olmadi ama adet olacakmisim gibi belirtiler yasiyorum.
kizlar birde su var
benim normalde kan testi 28 nisan cumartesi ya; cumartesi burda labaratuvar sabahtan acik ve sonuc pazartesi cikiyor.bende merkezi aradim sordum ilaclari pazartesiye kadar alacakmiyim diye. onlarda bana sorun degil testinizi 27 nisan cuma yaptirin mumkunse ayni gun bize fakslayin dedi. bende tamam dedim
kizlar dua edin ne olur.
Sabahın köründen beri topikteyim azcık dinlenmeye çekileyim...
İnternetim kapanmamış girebildim. 10. Gün test sonucum <2. Şimdilik durum bu, negatif diyebiliriz. Cumartesi günü bı sorun cikarmazsa alaman doktor, tam günümdede bir kan vericem inşallah. Normalde deger 0 miydi? Ben catlama iğnesi filanda kullanmadım.
canım benim bidiğim kadarıyla bu deger negatif,
bende aşılamadan sonra kan tahililinde aynı degeri görmüştüm malesef
hoşgeldinnn canımmmmmtünaydın güzel yürekli arkadaşlarım...............
hayırlı haberlerle gelirler işşallahhhikramayayla beraber gidecekler saat 14 de randevusu..
yoldalardır yani..
ayy yarınn büyükk günn...çok heycanlıı:18::18:geçmiş olsunnn kripppp mii oldunn sennnya arkadaslar benim bu adet belirtileri beni fena bozuyo yaaaa((
kizlar birde su var
kizlar dua edin ne olur.
ben iyiyim çok şükür,işe git eve gel biraz yorucu ama ,günler geçiyor çok çabuk,2 ay gibi bir süre kaldı bile doğuma,korku ve heyecan var bu aralar,
sen nasıl oldun toparlanabildinmi biraz,
canımmmmmmmmmm odanız cok guzelllllllllllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?