Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet negatif cnm. Ufacık bir ümit daha var, oda kan tahlilini 10. Gün yaptırdım. Aslında Cumartesi günü yaptirmaliydim.

Esimede söyliyemedim ya. :-/ bakalım hayırlısı artık..

öyle canım vakti vardır demiyormuyuz hep, allah hayırlısından versin bizlerede,

canımsınnnnnnnnn hayatımmmmmmmmmm

naber kuzu oldumu pc ?

Canlarim slm oh dondum evime sabh ucagiyla birazdn yaticam uykumuz var prensessim cok hareketsiz bakalim dinlenince annesi baslicakmi acaba zipirliga ee canlarim ne var yok bakalim topigimizde

dınlen kuzu yorulmustur melegın yaaaaaaaaaa

canım benim,,tşk ederimm teyzesiii,

yerım ben onu yaaaaaaaaaaaa
saglıkla gelsın canımmmmmmmmm

Canlarim slm oh dondum evime sabh ucagiyla birazdn yaticam uykumuz var prensessim cok hareketsiz bakalim dinlenince annesi baslicakmi acaba zipirliga ee canlarim ne var yok bakalim topigimizde
hoşgeldinnn o zaman sıkıcı bulduğunn izmiredinlen sen gezmekten bebiş yorulmuşturr
hoşgeldinn canımmmm
Selam millet, nasılsiniz? Batty sen haber var mı ?

selammmm

hoşgeldinnn o zaman sıkıcı bulduğunn izmiredinlen sen gezmekten bebiş yorulmuşturr
hoşgeldinn canımmmm

selammmm

dünden beri sesi çıkmıyo prensesin normalde sabahları kalk diye dürterdi beni.... kendi kendime endişe etme normaldir diyip duruyorum:))))

Hayatının en güvenli yerinde,annesiyle bir bedende,keyif yapıyordur prenses canım endişe etme

hoşgeldiinn sıkıcı bulduğun izmireedinlen sen bebiş yorulmuşturr
canımm hoşgeldinnnn

selammm

Ben de aynı merkezde tedavimi oldum, 2.tedavimde hamileyim şimdi. Sana da iyi şanslar canım..

Üzüldüm canım, 10.günde çıkardı olsaydı, kısmet değilmiş hayırlısı allahtan...

Son düzenleme:
caaaaaaaannnnnnllllaaaaaaaaarrrııııııımmmmmmmmmmmmm...... ne çok özledim sizi anlatamam............ne var ne yok en acilinden anlatın bakalım.....nasıl merak ediyorum sizleri gelişmeleri.......nasılsınız kayifler yerinde insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…