sıcacık yüreğinle geldin.......hoşgeldin......
Evet negatif cnm. Ufacık bir ümit daha var, oda kan tahlilini 10. Gün yaptırdım. Aslında Cumartesi günü yaptirmaliydim.
Esimede söyliyemedim ya. :-/ bakalım hayırlısı artık..
Canlarim slm oh dondum evime sabh ucagiyla birazdn yaticam uykumuz var prensessim cok hareketsiz bakalim dinlenince annesi baslicakmi acaba zipirliga ee canlarim ne var yok bakalim topigimizde
canım benim,,tşk ederimm teyzesiii,
Canım beniiim hoşbuldum , hoşgördüm
Nasılsın ? Prenses nasıl?
hoşgeldinnn o zaman sıkıcı bulduğunn izmireCanlarim slm oh dondum evime sabh ucagiyla birazdn yaticam uykumuz var prensessim cok hareketsiz bakalim dinlenince annesi baslicakmi acaba zipirliga ee canlarim ne var yok bakalim topigimizde
hoşgeldinn canımmmm
Selam millet, nasılsiniz? Batty sen haber var mı ?
hoşgeldinnn o zaman sıkıcı bulduğunn izmireCanlarim slm oh dondum evime sabh ucagiyla birazdn yaticam uykumuz var prensessim cok hareketsiz bakalim dinlenince annesi baslicakmi acaba zipirliga ee canlarim ne var yok bakalim topigimizde
hoşgeldinn canımmmm
dünden beri sesi çıkmıyo prensesinnormalde sabahları kalk diye dürterdi beni.... kendi kendime endişe etme normaldir diyip duruyorum:))))
hoşgeldiinn sıkıcı bulduğun izmireeCanlarim slm oh dondum evime sabh ucagiyla birazdn yaticam uykumuz var prensessim cok hareketsiz bakalim dinlenince annesi baslicakmi acaba zipirliga ee canlarim ne var yok bakalim topigimizde
canımm hoşgeldinnnn
bizim spermde hareket azligi ve sekil bozuklugu vardi.
bruksel tup bebek merkezi ve kadin sagligi sislide
doktorum yucel karaman
paristen gittim istanbula tedavi icin. hemde kacak gocek hic kimsenin haberi yok bizde.sadece esim.kayinvalidemle kayinpederimde gidecegimiz zaman ogrendiler.sakliyoruz.
imsi teknigiyle sperm secerek oldu bizimkisi.
bugun transferimin 8. gununu doldurduk hayirlisiyla
insallah guzel sonuclanir.
İnternetim kapanmamış girebildim. 10. Gün test sonucum <2. Şimdilik durum bu, negatif diyebiliriz. Cumartesi günü bı sorun cikarmazsa alaman doktor, tam günümdede bir kan vericem inşallah. Normalde deger 0 miydi? Ben catlama iğnesi filanda kullanmadım.
Hayatının en güvenli yerinde,annesiyle bir bedende,keyif yapıyordur prenses canım endişe etme
dünden beri sesi çıkmıyo prensesinnormalde sabahları kalk diye dürterdi beni.... kendi kendime endişe etme normaldir diyip duruyorum:))))
hoşgeldinn canımmmm
naber kuzu oldumu pc ?
...............:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?