Tüp Bebek Günlüğümüz !

asyaaaaaaaaaa, Camenta, luckylove, ecrin_mert, esiiin, honeymooner, akasya1978, ekin0486+, pervn, cal

kızlarrrrr.... yeni listemiz hangi sayfada....????

yenısı lazım sana .....
hayırlısı olsun kuzummmmmmmm
cok sukur bugun ıyıyım canımmmmmmmmm

hosgeldın canımmmmmmmmmı
ıyıdır sen nasılınnnnnnnnnnnnn

ılk basta yapar kuzummmmmm ama sonra alısırsınnn hayatımmmmm
6-7 delık yazık sana ama olmaz oyleeeeeee batır hemen buldugun yere yaaaaaaaaa

ya bilemedim ki. arkadaş dediki dene acımayan yere batır. bende batırdım acıdı cekti başka yere batırdım kan cıktı başka yer , başka yer derken daha ilk günden elek gbi oldum :) :)
acemilik işte

bencede süperr,,eşim izin vermedi almama bütün gün dinleyip kafayı yerim diye

Kafayı yemezsınde
devamlı dınleyınce ay ses gelmıyo dıye panık olurusn aslında ıyıkıde vermemısssss

ya bilemedim ki. arkadaş dediki dene acımayan yere batır. bende batırdım acıdı cekti başka yere batırdım kan cıktı başka yer , başka yer derken daha ilk günden elek gbi oldum :) :)
acemilik işte

ogrenecen kuzum ogrenecennnn
ne zaman gıdecen doktora de bakımmmmmmmmmm

canım ne iğnesi vuruyosun merak ettim,acımayan yer diye bişi yoktur bence,her yer acır,o yüzden batırdınmı vur çekme iğneyi,yoksa çekersen daha çok canın yanar ve delik olur tabi,

taam kuzum... onlar sana ateş yapsalarda sen dinlendir yeğenlerimi......

dinlendirdim kuzularımı...

5 ve 5 in üzeri pozitif demek canım..
10.günde genelede belli olur sonuç..

yemez yemez korkmaaaaa
evet sıyah beyaza mahkum yıgenlerım gelıyor benımmmmmmmmmmmmmmm
kartalım ve kartalıcemmmmmmm yaaaa onlar bı gelsın bak ben neler gonderecem onlara yaaaaaaaa
babalarına ınat yaaaaaaaaa

bebeklerimi almadan önce opu da siyah beyaza boyattım içersini
canımsın yüreği güzel arkadaşım benim...
düşünmen yeter

Canlarim slm oh dondum evime sabh ucagiyla birazdn yaticam uykumuz var prensessim cok hareketsiz bakalim dinlenince annesi baslicakmi acaba zipirliga ee canlarim ne var yok bakalim topigimizde

evim evim güzel evim diyosun yanii...

ama bana mümkünse soğuk bi karşılama olsun ateşliyimde sıcağa tahamülüm yok

ooooooo bak seennnn kim gelmişşşşş....
Eki Görüntüle 400513

Naber, nerelerdesin? liste ilk sayfada canım..

canım.. iyiyim... diyelim... ev arıyorum yana yakıla.. evim satıldı... 1 ayım var çıkmak için ev arıyorum şimdi koştur koştur.. tamda tedavi öncesi... böyle işte....

yenısı lazım sana .....
hayırlısı olsun kuzummmmmmmm
cok sukur bugun ıyıyım canımmmmmmmmm

hosgeldın canımmmmmmmmmı
ıyıdır sen nasılınnnnnnnnnnnnn

canımmmmmm...ne güzel karşıladın sen beni öyle...... yukarda da yazdım ya.. taşınma işlerim var...ama önce ev bulmam lazım.. bu yüzden aranıza sık sık uğrayamıyabilirim... ama çok merak ediyorum tabikide kim ne durumda diye..... ama sizi nasıl özledim anlatamam....

ooooooo bak seennnn kim gelmişşşşş....
Eki Görüntüle 400513

canım egunalim..... 5 gün kalmış... sonucunu öğrenmeye... üzüldüm çok yanında olamadım diye... ama dualarımda sizlerde vardınız tabikide...inan ki hep kalbimdeydiniz. ama ev arıyom yana yakıla... tedaviden önce yeni evime taşınmam lazım.. bu son 2 haftadır nasıl koşturmaca bir bilsen... sizi o kadar çok özledim ki anlatamam....

öğretmenim hoşgeldinnnnnnnnnnnn...................

Eki Görüntüle 400487

akasyacımm baksan bu angel doopler sound,bence böyle bişi almak lazımdı ,,istediğimiz zaman duyacaktık pıtpıtlarıı
süper ya kesin almak lazım böle bişey:)))))))))

canım ne iğnesi vuruyosun merak ettim,acımayan yer diye bişi yoktur bence,her yer acır,o yüzden batırdınmı vur çekme iğneyi,yoksa çekersen daha çok canın yanar ve delik olur tabi,

bencede acımayan yer yokkkkkkkkkk
acemı ogrenecek yaaaa

dinlendirdim kuzularımı...

bebeklerimi almadan önce opu da siyah beyaza boyattım içersini
canımsın yüreği güzel arkadaşım benim...
düşünmen yeter

enıstemı kızdırıcam bennnnn hehe ....
Ohhhh en ıyısını yammısn canımmmm tabııı gercı enıstem dıycek kız senın oglan benım dıyecek verme sakınnnnnn kara kartal olsun oglusumuzzzzzz

nerdeyse doğuracam artık yetiştin neyseki..
taşınma ev arama işleride hem yorucu hem zordur Allah kolaylık versin canım...
tedavi öncesi dediğin gibi herşeyi halletki sadece teadviye konsantre ol...
kocacında yanındadır inşallah bu koşturmacada..

dinlerdim devamlı vallahi,,zaten çok panikliyim benadam biliyo huyumu

Yok yok almamakla en ıyısını yapmısın kuzummmmmmmmmmm

hadıya kotu olmus kuzum yaaaaaa....
bızde senı cok ozledık kuzum eksıklıgın cok bellı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…