nerdeyse doğuracam artık yetiştin neyseki..
taşınma ev arama işleride hem yorucu hem zordur Allah kolaylık versin canım...
tedavi öncesi dediğin gibi herşeyi halletki sadece teadviye konsantre ol...
kocacında yanındadır inşallah bu koşturmacada..
kızlar avatraım nasıl olmuşşşşş:
kızlar avatraım nasıl olmuşşşşş:
sağlıcakla gelsin bebişler insallah da teyzesi doğsalar bile bulurdu onları... evet canım..çok zor... bu koşturmacada kocam yanımda mı... kocaman bir hayır tabikide.. hafta sonları geliyor...hallediyom kalan işleri bende... annem kayınvalidem felan gelecek işte...halldeceğim.. mayıstada adetimle başlıyorum tedaviye insallah bende.... hadi bakalım.. bir ay olacak bebişlerimizin arasında insallah...
arkadaslar bana yardımcı olun lütfen 10 gün önce transfer oldu yarın hastaneye gideceğim.ilk 5 gün hiçbirseyim yoktu sonra adet olacakmısım gıbı agrım olmaya basladı ara ara agrım oluyo gögüslerim sisti damarlar cıktı gögüslerimde 8.günü cok az peceteye pembe kan geldi bidahada olmadı cok korkuyorum neden kanama oldu bana yardımcı olunn
Yok yok almamakla en ıyısını yapmısın kuzummmmmmmmmmm
hadıya kotu olmus kuzum yaaaaaa....
bızde senı cok ozledık kuzum eksıklıgın cok bellı
pek bi havalı olmuşşş
dimiii çok havalıı,,ama kızımın adını gördünmü beşikte canım,,büyük ihtimalle öyle olucakk
arkadaslar bana yardımcı olun lütfen 10 gün önce transfer oldu yarın hastaneye gideceğim.ilk 5 gün hiçbirseyim yoktu sonra adet olacakmısım gıbı agrım olmaya basladı ara ara agrım oluyo gögüslerim sisti damarlar cıktı gögüslerimde 8.günü cok az peceteye pembe kan geldi bidahada olmadı cok korkuyorum neden kanama oldu bana yardımcı olunn
öğretmenim hoşgeldinnnnnnnnnnnn...................
süper ya kesin almak lazım böle bişey:)))))))))
Kızlar ben gecen hafta aldım e bebekte indirimde idi 48 lira ama daha cok küçük olduğumuz icin duyulmuyor benim..
pek bi havalı olmuşşş
Aminnn inşallah canım..
demek kocasız hallediyosun işlerini kolay gelsin fena halde o zaman...
mayısa da ne kaldı zaten başlaman yakındır...
dimiii çok havalıı,,ama kızımın adını gördünmü beşikte canım,,büyük ihtimalle öyle olucakk
bu yazdıkların gebelik habercisi gibi..
pembe lekenme bence bi sinyal bunu yaşayanların sonu gebelik oldu genelde
inşallah sende de öyledir...
yarın kan testiyle hamileliğin kesinleşir Allahın izniyle hiç endişelenme..
canım ne iğnesi vuruyosun merak ettim,acımayan yer diye bişi yoktur bence,her yer acır,o yüzden batırdınmı vur çekme iğneyi,yoksa çekersen daha çok canın yanar ve delik olur tabi,
çok güzel yaaa ben isime dikkat etmemiştim bak havasının nerden geldiği belli oldu avatarının...
öyküyü kolay anladım da sanırım ilk isim sare dimi sare öykü....
yakın gözlüğümü alsam acaba
ben fadimenin yazdıklarının hepsini yaşadımm,,benim pembe leke 10.gün test yaptığım gün geldi,,hemde transfer sonrası başladı benim belirtiler ve ağrılarımm..ama bazılarıda hiç bişi yaşamıyor,bünyeye göre değşiyor sanırım
Kafayı yemezsınde
devamlı dınleyınce ay ses gelmıyo dıye panık olurusn aslında ıyıkıde vermemısssss
ogrenecen kuzum ogrenecennnn
ne zaman gıdecen doktora de bakımmmmmmmmmm
çok ince kalem şeklinde bi iğne . ne bilim valla. bakalım bu akşam ne yapacaz :) purogen diye bi igne. bu ne için?
genelde belirti aşayanlar gebe kaldı belirtisiz gebe kalan çok az..
bende ondan endişeliyim işte..
ciddiye alacağım bişi olmadı bugüne kadar..
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bişeyler hissetmemekte umutsuzluğa itiyor insanı..
bu iğne ve ilaçları 5 gün kullanacam. pazartesi günü gel bakalım dedi. üstüne başka verir mi? valla konuya çok fransızım yaa:101::101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?