bu yazdıkların gebelik habercisi gibi..
pembe lekenme bence bi sinyal bunu yaşayanların sonu gebelik oldu genelde
inşallah sende de öyledir...
yarın kan testiyle hamileliğin kesinleşir Allahın izniyle hiç endişelenme..
canım senin için her şey güzel olacak insallah... sakın düşünme öyle şeyler... belirti felan takma yani... bak nasıl geliyo bebişler gör... halay çekcez kocaman...... insallah halaya yetişirim canım.. ama aklımda 5 gün sonra mutlaka uğramaya çalışacağım....ev sahipleri beklesin biraz daha
inşallah bu mesajı yazana kadar gitmezsin
iyiyiz canım siz nasılnınız??
yine bir daha verirler , cetrocide diye bir iğne veriyolar genelde,
canım benım yaa cevapları okurken bıle tüylerim diken diken oldu ınsallah hamileyimdir ilk denemem cok heyecanlıyım yerlesme kanaması dıye bısey varmı yani hersey yolunda demii ya bu arada sıkmadım ınsallah bı care ıste:)
kızlar avatraım nasıl olmuşşşşş:
ayyyy... yerim ben seni..... canımsın kız....ahhh ahhhh.. benim başıma gelir zaten böyle şeyler...koşturcaz artık ne yapalım..kader ya.. benim kadar bahtsız bir insan yavrusu daha olamaz herhalde....
bu iğne ve ilaçları 5 gün kullanacam. pazartesi günü gel bakalım dedi. üstüne başka verir mi? valla konuya çok fransızım yaa:101::101:
genelde belirti aşayanlar gebe kaldı belirtisiz gebe kalan çok az..
bende ondan endişeliyim işte..
ciddiye alacağım bişi olmadı bugüne kadar..
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bişeyler hissetmemekte umutsuzluğa itiyor insanı..
selam güzel anne adayları. güldenim ne çabuk olmuş kız 4güncük kaldı. ay çok heyecanlııı.
super olmussssss
demekkı ızımlerde onlarrrrrrrrrrr hımmmm hem avatar hem ısımler havalı yaaaaaaaaaa
ewett canım ismi,,babamız kararını değiştirmesse öyle olacak bakalımmm
Yaaa niye boyle yapiyosunuz ben telefondan girdigim icin hizlu hizli olmuyo hem calisiyorum firsat bulunca yaziyorum sonra is telasindan unutuyorum napim:)))))
turginur sen hamilemisin sımdı kusuruma bakma anlayamadım
Yaaa niye boyle yapiyosunuz ben telefondan girdigim icin hizlu hizli olmuyo hem calisiyorum firsat bulunca yaziyorum sonra is telasindan unutuyorum napim:)))))
durumun normal olduğunu bilsemde paranoya yapmadan duramıyorum.. gerçekten her eve bi ultrason aleti lazım:))))
Eki Görüntüle 400487
akasyacımm baksan bu angel doopler sound,bence böyle bişi almak lazımdı ,,istediğimiz zaman duyacaktık pıtpıtlarıı
yenısı lazım sana .....
hayırlısı olsun kuzummmmmmmm
cok sukur bugun ıyıyım canımmmmmmmmm
ama bana mümkünse soğuk bi karşılama olsun ateşliyimde sıcağa tahamülüm yok.
ewett canım ismi,,babamız kararını değiştirmesse öyle olacak bakalımmm
hayırlısı olsun cnm degıstırmez tabı son zamanlarda daha cok ızım gelır aklına ama
bumu olsun sumu derken karar vermekte zorlanmasın
seni çok iyi anlıyorum,insan tam bir duygu fırtınası yaşıyor o dönemde,bende belirti yaşıyorum diye çok korkmuştum ve mutsuz olmuştum,hastalanıcam sanmıştım,,ama belirtisiz de hamile kalan çok var,benim arkadaşımda hiç yoktu mesela,hergün kafasını şişirmiştim kızın sende hiç belirti yoktu benim çok ağrım sızım var diye,dediğim gibi bünyeyle alakalı bir konu bu
o ne için peki.. genel olarak verilen ve yapılan işlemleri yazablir misiniz? doktor pazartesi günkü duruma göre davranacak sanırım
Eki Görüntüle 400586 Canıııım merhaba demek kuzular ateş yapıyor Eki Görüntüle 400587
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?