Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benım yaa cevapları okurken bıle tüylerim diken diken oldu ınsallah hamileyimdir ilk denemem cok heyecanlıyım yerlesme kanaması dıye bısey varmı yani hersey yolunda demii ya bu arada sıkmadım ınsallah bı care ıste:)

1 mayıs test günüm beklerim canım
bakalım annelerini bıraktılarmı yoksa sıkı sıkı tutundularmı görecez...

selam güzel anne adayları. güldenim ne çabuk olmuş kız 4güncük kaldı. ay çok heyecanlııı.

inşallah hamilesindir..
evet yerleşme kanaması diye bişi var ve dediğim gibi bunu yaşayanların çoğu hamile..
tecrübelerimiz bunu söyletiyo artık bize...
sen içini ferah tut güzel şeyler olacak yarın..

kızlar avatraım nasıl olmuşşşşş:

super olmussssss
demekkı ızımlerde onlarrrrrrrrrrr hımmmm hem avatar hem ısımler havalı yaaaaaaaaaa

ayyyy... yerim ben seni..... canımsın kız.... ahhh ahhhh.. benim başıma gelir zaten böyle şeyler...koşturcaz artık ne yapalım..kader ya.. benim kadar bahtsız bir insan yavrusu daha olamaz herhalde....

kocan yok sen calııyon bırde bu ıslerle ugrasıyon of offffffffff yanı kuzum yaaaaaaaaaaaaa
derdı cekerız bız geneldeee canımmmmmmm geldıkce gelır hersey ust uste yaaaaaaaaa...

bu iğne ve ilaçları 5 gün kullanacam. pazartesi günü gel bakalım dedi. üstüne başka verir mi? valla konuya çok fransızım yaa:101::101:

verır canımmmmm daha dur bakım yenı basladınnnnnnnnnnnnnn
uzunmu kısamı tedavın canım adetlımısın sen sımdı ?

seni çok iyi anlıyorum,insan tam bir duygu fırtınası yaşıyor o dönemde,bende belirti yaşıyorum diye çok korkmuştum ve mutsuz olmuştum,hastalanıcam sanmıştım,,ama belirtisiz de hamile kalan çok var,benim arkadaşımda hiç yoktu mesela,hergün kafasını şişirmiştim kızın sende hiç belirti yoktu benim çok ağrım sızım var diye,dediğim gibi bünyeyle alakalı bir konu bu

selam güzel anne adayları. güldenim ne çabuk olmuş kız 4güncük kaldı. ay çok heyecanlııı.

evet canım yaaa geçti gitti günler...
cumartesi itibariyle regl belirtilerim başlamazsa heyecan basmaya başlar beni...

Yaaa niye boyle yapiyosunuz ben telefondan girdigim icin hizlu hizli olmuyo hem calisiyorum firsat bulunca yaziyorum sonra is telasindan unutuyorum napim:)))))

bızı unutuyorsunn demekkkkkkkkkkkkkkkkk bu hıc olmadııııııııı
beyse sen hamısın ondan bısey demıyoruz yoksa yanmıstınnnnnnnnnnn
ceeeee dıyon kayboluyonnnnn

durumun normal olduğunu bilsemde paranoya yapmadan duramıyorum.. gerçekten her eve bi ultrason aleti lazım:))))

Canım benim kesinlikle haklısın...

Allah kuzucuklarımıza sağlık versin,korusun ...

Eki Görüntüle 400487

akasyacımm baksan bu angel doopler sound,bence böyle bişi almak lazımdı ,,istediğimiz zaman duyacaktık pıtpıtlarıı

:129: Süpermiş canım...

Listeye yazmak lazım :116:

yenısı lazım sana .....
hayırlısı olsun kuzummmmmmmm
cok sukur bugun ıyıyım canımmmmmmmmm

Canım benim iyiliğin daim olsun.

ama bana mümkünse soğuk bi karşılama olsun ateşliyimde sıcağa tahamülüm yok.

Canıııım merhaba demek kuzular ateş yapıyor Eki Görüntüle 400587

biliyorum canım haklısın aylardır bi sürü şey tecrübe ettik..
ben sadece hep dedimki bebeklerim benimle kalırsa ben hissederim dedim fiziksel belirtiye göre değil ama...
baktım bişi hissetmiyorum sonra fiziksel olarak bişi anlarmıyım dedim o da yok bende saldım çayıra mevlam kayıra

o ne için peki.. genel olarak verilen ve yapılan işlemleri yazablir misiniz? doktor pazartesi günkü duruma göre davranacak sanırım

bu iğnede yumurta baskılayıcı bir iğne,ben ilaçlarımı tedaviye başladığımda almıştım hepsini,sen almadınmı ?o ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini söylemişlerdi,pazartesi yumurta durumuna bakar doktorun,büyümüşlermi diye,elinde başka iğnen varmı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…