Cnm bmm yaa bnm kiz da cok az harekt ediyor walla bir paket cukulata yedim uyuyr galiba ama bnde senin gibi endise ediyorum akasyacim peki kizinin ne tarfta oldugunu hissediyrmusum zamn zamn benim karnimin sagi ya da solu tas gibi poposuya kafasi var merk ediyorum sende de oluyrmudünden beri sesi çıkmıyo prensesinnormalde sabahları kalk diye dürterdi beni.... kendi kendime endişe etme normaldir diyip duruyorum:))))
hoşgeldinnn o zaman sıkıcı bulduğunn izmiredinlen sen gezmekten bebiş yorulmuşturr
hoşgeldinn canımmmm
selammmm
dinlendirdim kuzularımı...
5 ve 5 in üzeri pozitif demek canım..
10.günde genelede belli olur sonuç..
bebeklerimi almadan önce opu da siyah beyaza boyattım içersini
canımsın yüreği güzel arkadaşım benim...
düşünmen yeter
evim evim güzel evim diyosun yanii...
ama bana mümkünse soğuk bi karşılama olsun ateşliyimde sıcağa tahamülüm yok
ooooooo bak seennnn kim gelmişşşşş....
Eki Görüntüle 400513
biliyorum canım haklısın aylardır bi sürü şey tecrübe ettik..
ben sadece hep dedimki bebeklerim benimle kalırsa ben hissederim dedim fiziksel belirtiye göre değil ama...
baktım bişi hissetmiyorum sonra fiziksel olarak bişi anlarmıyım dedim o da yok bende saldım çayıra mevlam kayıra
kızlar ben grip oldum :2:tam da zamanını buldu inşallah bir sorun olmaz ilaç almadım zararı olabilir diye düşündüm. Bugün de sabah 7 akşam 11 çalışıyorum öyle de yoğun ki delirmek üzereyim offf offfffff
Cnm bmm yaa bnm kiz da cok az harekt ediyor walla bir paket cukulata yedim uyuyr galiba ama bnde senin gibi endise ediyorum akasyacim peki kizinin ne tarfta oldugunu hissediyrmusum zamn zamn benim karnimin sagi ya da solu tas gibi poposuya kafasi var merk ediyorum sende de oluyrmu
hosbulduk cnlarim evet evim evim guzel evim diyorum hadi ben birazcik daha uyucam yemk te yapmam lazimGuldenim bebislerdn ne hbr ay cok az kaldi
sen var yaa çok alemsin yaaa,güldürdün beni burda tek başımaa deli gibi:))ama insan anlayamıyor yaa,gerçekten ben son ana kadar anlamamıştım,hatta eşim değerimi söylediğinde bile inanmamıştım,yalan söylüyosun demiştim:))bende ayrı bir piskopatım yani:))
kızlar ben grip oldum :2:tam da zamanını buldu inşallah bir sorun olmaz ilaç almadım zararı olabilir diye düşündüm. Bugün de sabah 7 akşam 11 çalışıyorum öyle de yoğun ki delirmek üzereyim offf offfffff
Ben geldimmm..
İçimi döküp rahatlamak istiyorummm..
Ama bende önce bir suyun altına gireceğimm..
Ben detaycı ayrıntıcı bir insanımm malumm..
Ama her ayrıntı mükemmeldii.
Emre Bey mükemmel bir insann..
Tamda aradığım üslupp insanlık herşey ama herşey emre beyde mevcutt..
Merkez tertemiz ferah ve iç açıcı..Aletleri son sistemm..
Daha ayrıntılı anlatacağım tutmasın beni kimsee..))
solda 1 adet seçilmiş yumurta adayı bir adet folikülüm varmışş.Sağda da 1 tane var ama o çok küçükk..Ama o kadar ayrıntılı bakıp anlattıkki hayran olmamak içten değil..
Hiç bir doktoru ne tanıdım ne gördüm ben, 1 saatten fazla ilgilendi benimle.
Hatta yanımda bana yoldaş olan ikramayanın bile sorularını cevapladıı..
Çarşamba kontrol varr.O yumi eğer kendiliğinden 8-9 mm olursa iğneye başlayabilme umudumuz olacakk..
Sabırr gerktiğini emre beyde söyledii..
Şimdi eve yeni girdim ve sizinle paylaşmak istedimm..Duş alıp akşama daha anlatmak istiyorummm..
Hepinizi öpüyorum kızlarrr..
inanmıyorum yaa akşam demeyelim ona gece 11 e kadar bu halde çalışacaksın demek..
bi de opu var sabahtan..
valla Allah işini kolay eylesin canım..
bebeklerimden bi haber vermeyi bende istiyorum ama bilmiyorum hiçbişi hissetmiyorum...
ben bişi anlamayımda hamiş olayım inşallah..
eşinde hem iğnelerini vurur hem testin sonucunu o söyler ne güzel...
bizimki bu işlerden bi haberdir iğneyi eczaneden alırken bile bi tuhaf oluyooo..
1 mayıs test günüm beklerim canım
bakalım annelerini bıraktılarmı yoksa sıkı sıkı tutundularmı görecez...
super olmussssss
demekkı ızımlerde onlarrrrrrrrrrr hımmmm hem avatar hem ısımler havalı yaaaaaaaaaa
kocan yok sen calııyon bırde bu ıslerle ugrasıyon of offffffffff yanı kuzum yaaaaaaaaaaaaa
derdı cekerız bız geneldeee canımmmmmmm geldıkce gelır hersey ust uste yaaaaaaaaa...
verır canımmmmm daha dur bakım yenı basladınnnnnnnnnnnnnn
uzunmu kısamı tedavın canım adetlımısın sen sımdı ?
Ben buraya bişi yazmadım sen yaz yaşadıklarını..
Günaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olurBen dün çatlatma iğnemi vurdum yarın için çok heyecanlıyım.. Sabah opu olacak 3 te işe geleceğim Biz şu anda 2 kişi çalışıyoruz mecbur gelicem yani transfer olursa 3 gün gelmicem işe hakkımı orada kullanmak istiyorum.. anestezi alıp nasıl çalışacağım bilmiyorum ama yapacak birşey yok sanırım
Amin canım çok sağ ol valla koca kış hasta olma tam da bu kadar önemli bir zamanda hasta ol bir de gece 11 e kadar çalış
günaydınn arkadaşlarr...bir kaç gündür giremedim işe de gelmedim çünkü ananemi kaybettik çok üzgünümm..bu zamansız ölüm bizi gerçekten yıktı..umarım herkes iyidir..
Ben geldimmm..
solda 1 adet seçilmiş yumurta adayı bir adet folikülüm varmışş.Sağda da 1 tane var ama o çok küçükk..Ama o kadar ayrıntılı bakıp anlattıkki hayran olmamak içten değil..
Çarşamba kontrol varr.O yumi eğer kendiliğinden 8-9 mm olursa iğneye başlayabilme umudumuz olacakk..
Şimdi eve yeni girdim ve sizinle paylaşmak istedimm..Duş alıp akşama daha anlatmak istiyorummm..
Ben geldimmm..
canım.. mutlu haber 1 mayıs... ohhh.. süper ya... iki elim kanda olsa gelmeye çalışacağım...
öyle oluyor tatlım.. benim hayatım hep böyle...her şeye zor yönden kavuşuyorum....
Aşkısı diğer karargaha giremiyorum zatenn ne olduysa oda kafayı yemişş galibaa
Bende hemen zaten buraya yazdımm olanlarıı..Bugün metrobüste sana benzeyen birini gördümm sarılıp öpmek istedim hatunuuu..Ayyyy ateşli seksi vicudunuuyerim senin bennn..
turginur canım cok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsın benım yaşadıklarımımı sende mi yaşadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?