ay ne güzel ya..... ama biz artık hareket takibindeyiz çok şükür yarıyı geçtik... ama yinede alsammıki demeden edemiyorum:))))))Kızlar ben gecen hafta aldım e bebekte indirimde idi 48 lira ama daha cok küçük olduğumuz icin duyulmuyor benim..
hiç yakıştıramadım sana umutsuzluğu... hem şöle düşün bizim daktır belirtisiz gebe yapıyo bizi:))))genelde belirti aşayanlar gebe kaldı belirtisiz gebe kalan çok az..
bende ondan endişeliyim işte..
ciddiye alacağım bişi olmadı bugüne kadar..
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bişeyler hissetmemekte umutsuzluğa itiyor insanı..
hoş geldin sedacım......selam güzel anne adayları. güldenim ne çabuk olmuş kız 4güncük kaldı. ay çok heyecanlııı.
genelde biliyorum ne tarfta olduğunu çünkü çoğu zaman tekme gibi değilde sanki kendi kendine dönüp orda eğleniyomuş gibime geliyo:)))) taş gibi olma olayı en çok sabahları oluyo sanırım yan yattığım ve uzun süre aynı pozisyonda kaldığım için bi tarafa toplanıyo meleğim:)))))Cnm bmm yaa bnm kiz da cok az harekt ediyor walla bir paket cukulata yedim uyuyr galiba ama bnde senin gibi endise ediyorum akasyacim peki kizinin ne tarfta oldugunu hissediyrmusum zamn zamn benim karnimin sagi ya da solu tas gibi poposuya kafasi var merk ediyorum sende de oluyrmu
hosbulduk cnlarim evet evim evim guzel evim diyorum hadi ben birazcik daha uyucam yemk te yapmam lazimGuldenim bebislerdn ne hbr ay cok az kaldi
evet canım bugünde sabah ölçümüm 36.9 çıktı...
normalde 36.5 civarıdır en fazla o da...
doktora sormadım ben ateşli bi hatun olmama bağlıyorum bu durumu
canlarım ben çıkıyorum..... sizleri özlemişim gerçekten.. uğrayabildiğim en kısa zamanda yanınızdayım.. beni unutmayın olur mu?
SİZLERİ SEVİYORUM.....
çok mutluyum aşkısııııı...
gecmış olsun kuzummmmm dıkkat et kendıneeeeeee
inanmıyorum yaa akşam demeyelim ona gece 11 e kadar bu halde çalışacaksın demek..
bi de opu var sabahtan..
valla Allah işini kolay eylesin canım..
bebeklerimden bi haber vermeyi bende istiyorum ama bilmiyorum hiçbişi hissetmiyorum...
ben bişi anlamayımda hamiş olayım inşallah..
eşinde hem iğnelerini vurur hem testin sonucunu o söyler ne güzel...
bizimki bu işlerden bi haberdir iğneyi eczaneden alırken bile bi tuhaf oluyooo..
KiZ normal vucut ölçüsü 37 değilmi ven mı yanlış biliyorum bence normal ateşin :)
ay ne güzel ya..... ama biz artık hareket takibindeyiz çok şükür yarıyı geçtik... ama yinede alsammıki demeden edemiyorum:))))))
hiç yakıştıramadım sana umutsuzluğu... hem şöle düşün bizim daktır belirtisiz gebe yapıyo bizi:))))
canlarım ben çıkıyorum..... sizleri özlemişim gerçekten.. uğrayabildiğim en kısa zamanda yanınızdayım.. beni unutmayın olur mu?
SİZLERİ SEVİYORUM.....
KiZ normal vucut ölçüsü 37 değilmi ven mı yanlış biliyorum bence normal ateşin :)
Banada kal gelmiş gibi donuk bir ifadem varr aşkısııı..
Doktorada dedimm..2 kere o kadar iğne vurun sonrada hiç bir şey eline geçmesinn bundan çok bunaldım dedimm..
Ne bileyim canım ya bende dedim zaten Allaha bırakktımm..Olucaksa 1 tane ilede olacakk..Olmayacaksa yırtsamda olmayacakk..
Doktorda büle dedii banaa..
Bakalım o soldaki yumii benim bırakıp bir yerlere gitmezse 1 mayısta sizden aldığımız güzel haberlerin ardından 2 mayısta Rabbim benimde yüzümü güldürür belkii.
Ama hep seninle konuştuğumuz gibi o kadar realiteye alışmışız kii..Hiç içimdenn süper olumlu düşünmek gelmiyorr..Olumsuz da düşünmüyorumm..Sadece düşünemiyorumm
Anladıysanız arab olayım heee
Doktorada dedimm..2 kere o kadar iğne vurun sonrada hiç bir şey eline geçmesinn bundan çok bunaldım dedimm..
Ne bileyim canım ya bende dedim zaten Allaha bırakktımm..Olucaksa 1 tane ilede olacakk..Olmayacaksa yırtsamda olmayacakk..
Bakalım o soldaki yumii benim bırakıp bir yerlere gitmezse 1 mayısta sizden aldığımız güzel haberlerin ardından 2 mayısta Rabbim benimde yüzümü güldürür belkii.
Ama hep seninle konuştuğumuz gibi o kadar realiteye alışmışız kii..Hiç içimdenn süper olumlu düşünmek gelmiyorr..Olumsuz da düşünmüyorumm..Sadece düşünemiyorumm
amannn kimlerii görüyorummmcaaaaaaaannnnnnllllaaaaaaaaarrrııııııımmmmmmmmmmmmm...... ne çok özledim sizi anlatamam............ne var ne yok en acilinden anlatın bakalım.....nasıl merak ediyorum sizleri gelişmeleri.......nasılsınız kayifler yerinde insallah...
fazlaa çıkmışşşyazdıkalrın 3 er 3 er cıkms kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm cıkıyor yanıııııııııııııı
Ben geldimmm..
İçimi döküp rahatlamak istiyorummm..
Ama bende önce bir suyun altına gireceğimm..
Ben detaycı ayrıntıcı bir insanımm malumm..
Ama her ayrıntı mükemmeldii.
Emre Bey mükemmel bir insann..
Tamda aradığım üslupp insanlık herşey ama herşey emre beyde mevcutt..
Merkez tertemiz ferah ve iç açıcı..Aletleri son sistemm..
Daha ayrıntılı anlatacağım tutmasın beni kimsee..))
solda 1 adet seçilmiş yumurta adayı bir adet folikülüm varmışş.Sağda da 1 tane var ama o çok küçükk..Ama o kadar ayrıntılı bakıp anlattıkki hayran olmamak içten değil..
Hiç bir doktoru ne tanıdım ne gördüm ben, 1 saatten fazla ilgilendi benimle.
Hatta yanımda bana yoldaş olan ikramayanın bile sorularını cevapladıı..
Çarşamba kontrol varr.O yumi eğer kendiliğinden 8-9 mm olursa iğneye başlayabilme umudumuz olacakk..
Sabırr gerktiğini emre beyde söyledii..
Şimdi eve yeni girdim ve sizinle paylaşmak istedimm..Duş alıp akşama daha anlatmak istiyorummm..
Hepinizi öpüyorum kızlarrr..
bazıları benim gibi anormal olabiliyo:)))) ben 37 çıksam ateşim var derimçoğu zaman 36 anca olur demekki güldende benim gibi yazın bile evde çorap giyerim ayaklarım hiç ısınmaz.....
Amin güzelimm valla herşeyin hayırlısı artıkk ne bileyimm..hayırlısı olsun kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
hadı ınssssss o yumosun buyurde sende tedavıye baslarsınnnnnnnnn
hadi bakalım canım.. senin içinde her şey güzel olacak insallah.....
tam adını anarken senden gelen güzel haberi okumam bi işaret mi acaba????????? çok ama çok sevindim..............
Evet aşkısı aynen dediğin gibi yapıcazz..Gün günnn..napıcaz gün gün ilerlicez...
hayaller kurup totomuzun üzerine oturmamak için temkinli gidicez ama günleride kendimize zehir etmicez gerçekçi olacaz diye..
1 yumoş umudumuz bizim...
hem bence tüp bebiş biyana bence ilerisi için bi umut bu...
herşey çok güzel olacak aşkısı...
Allah iyiliğin versin emii güldürdün beni ..anladım şahsen ben ve çok mutlu oldum senin adına.çok umutlandım.İnşallah güzel haberlerinide alıcaz burda.
Aminn gülümmm çok sağoll..Unutma dualarındaa..Bende öptt..cnm hakkında hayırlısını diliyorum çoook sevindim inanki.iyi şeyler olacak..çok çok iyi düşün.bu çok büyük adımdı..öpüyorum seni canımmmm
İnş nazlı çiçeğim çok sağol..çok şükürr güzel haberlerle geldinnn
doktorununda bu sefer tamm istediğin gibi biri çıkmasına çok sewindimmmm
soldakii yumurtacık işşallahh güzel güzell büyürr ve seniinn bebeğin olur o yumoşş
İşte bizim umudumuz...
Eki Görüntüle 400677
İzmirde hava harika yaz geldi
Ama ben bu gece hiç uyuyamadim nedense
Saga don sola don gece bitmedi
Allah hayıra çıkarsın
İnşallah herkes afiyettedir
Dün bir sonuc bekliyorduk geldi mı
Ben kaçırdım mı
Hepinizi öpüyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?