Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar ben gecen hafta aldım e bebekte indirimde idi 48 lira ama daha cok küçük olduğumuz icin duyulmuyor benim..
ay ne güzel ya..... ama biz artık hareket takibindeyiz çok şükür yarıyı geçtik... ama yinede alsammıki demeden edemiyorum:))))))

hiç yakıştıramadım sana umutsuzluğu... hem şöle düşün bizim daktır belirtisiz gebe yapıyo bizi:))))

selam güzel anne adayları. güldenim ne çabuk olmuş kız 4güncük kaldı. ay çok heyecanlııı.
hoş geldin sedacım......

genelde biliyorum ne tarfta olduğunu çünkü çoğu zaman tekme gibi değilde sanki kendi kendine dönüp orda eğleniyomuş gibime geliyo:)))) taş gibi olma olayı en çok sabahları oluyo sanırım yan yattığım ve uzun süre aynı pozisyonda kaldığım için bi tarafa toplanıyo meleğim:)))))

canlarım ben çıkıyorum..... sizleri özlemişim gerçekten.. uğrayabildiğim en kısa zamanda yanınızdayım.. beni unutmayın olur mu?
SİZLERİ SEVİYORUM.....

çok mutluyum aşkısııııı...

Banada kal gelmiş gibi donuk bir ifadem varr aşkısııı..
Doktorada dedimm..2 kere o kadar iğne vurun sonrada hiç bir şey eline geçmesinn bundan çok bunaldım dedimm..

Ne bileyim canım ya bende dedim zaten Allaha bırakktımm..Olucaksa 1 tane ilede olacakk..Olmayacaksa yırtsamda olmayacakk..
Doktorda büle dedii banaa..
Bakalım o soldaki yumii benim bırakıp bir yerlere gitmezse 1 mayısta sizden aldığımız güzel haberlerin ardından 2 mayısta Rabbim benimde yüzümü güldürür belkii.
Ama hep seninle konuştuğumuz gibi o kadar realiteye alışmışız kii..Hiç içimdenn süper olumlu düşünmek gelmiyorr..Olumsuz da düşünmüyorumm..Sadece düşünemiyorumm
Anladıysanız arab olayım heee

inşallahhh canım benim,,benim eşim öyledir ya sağolsun,elim kolun gibidir ..çok soğukkanlıdır,ben tam tersi korkak ve panik birisiyimdir

tam adını anarken senden gelen güzel haberi okumam bi işaret mi acaba????????? çok ama çok sevindim..............

KiZ normal vucut ölçüsü 37 değilmi ven mı yanlış biliyorum bence normal ateşin :)

bazıları benim gibi anormal olabiliyo:)))) ben 37 çıksam ateşim var derim çoğu zaman 36 anca olur demekki güldende benim gibi yazın bile evde çorap giyerim ayaklarım hiç ısınmaz.....

ha ha haayy hiç güliciimm yokru demek hulusiğimin böyle bi özelliğide vardı kız ben niye bilmiyom sende hiç belirti olmamışmıydıda
çok zaman geçti unutmuşumda..

canlarım ben çıkıyorum..... sizleri özlemişim gerçekten.. uğrayabildiğim en kısa zamanda yanınızdayım.. beni unutmayın olur mu?
SİZLERİ SEVİYORUM.....

aaaa unuturmuyuz kuzum...
sen işlerini hallet bir an önce...öpyorum bizde seni seviyoruz..

KiZ normal vucut ölçüsü 37 değilmi ven mı yanlış biliyorum bence normal ateşin :)

yok şekerim herkesde değişir bu ölçüm...
benim vücut ısıma göre 37 yüksek...

napıcaz gün gün ilerlicez...
hayaller kurup totomuzun üzerine oturmamak için temkinli gidicez ama günleride kendimize zehir etmicez gerçekçi olacaz diye..
1 yumoş umudumuz bizim...
hem bence tüp bebiş biyana bence ilerisi için bi umut bu...
herşey çok güzel olacak aşkısı...

Allah iyiliğin versin emii güldürdün beni .. anladım şahsen ben ve çok mutlu oldum senin adına.çok umutlandım.İnşallah güzel haberlerinide alıcaz burda.

cnm hakkında hayırlısını diliyorum çoook sevindim inanki.iyi şeyler olacak..çok çok iyi düşün.bu çok büyük adımdı..öpüyorum seni canımmmm

amannn kimlerii görüyorummmşaşırdımmmmmnerelerdesinn ya ama bölee ayrıı kalınmazz
yazdıkalrın 3 er 3 er cıkms kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm cıkıyor yanıııııııııııııı
fazlaa çıkmışşş

çok şükürr güzel haberlerle geldinnn
doktorununda bu sefer tamm istediğin gibi biri çıkmasına çok sewindimmmm
soldakii yumurtacık işşallahh güzel güzell büyürr ve seniinn bebeğin olur o yumoşş

bazıları benim gibi anormal olabiliyo:)))) ben 37 çıksam ateşim var derim çoğu zaman 36 anca olur demekki güldende benim gibi yazın bile evde çorap giyerim ayaklarım hiç ısınmaz.....

aynen tam bende öyleyim işte çorap kolleksiyonum mükemmeldir yanii..
kışın yünlülerden talıkıyom arada
ellerim ayaklarım yaz kış ısınmaz benim..,dolayısıyla 37 bana çok yüksek bi değer..

hayırlısı olsun kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
hadı ınssssss o yumosun buyurde sende tedavıye baslarsınnnnnnnnn
Amin güzelimm valla herşeyin hayırlısı artıkk ne bileyimm..

hadi bakalım canım.. senin içinde her şey güzel olacak insallah.....

Kızzzz kaçakkk yoktun ortalıkta özlettin kendiniii..Sarıalayım sana du bii İnşş..canımm çok sağol..

tam adını anarken senden gelen güzel haberi okumam bi işaret mi acaba????????? çok ama çok sevindim..............

Sağol bitanemmm..
Elif naz ile bana çok dua edin annesiii taammıı..Sanada sarılacamm
Evet aşkısı aynen dediğin gibi yapıcazz..Gün günnn..
İnşş bitanemm inşş..

Allah iyiliğin versin emii güldürdün beni .. anladım şahsen ben ve çok mutlu oldum senin adına.çok umutlandım.İnşallah güzel haberlerinide alıcaz burda.

Hep gül sende tamamıı..
Gülmek sana çok yakışıyor bikeremm..
Hepimiz içinn güzel günler yakındır inş be canımm..
cnm hakkında hayırlısını diliyorum çoook sevindim inanki.iyi şeyler olacak..çok çok iyi düşün.bu çok büyük adımdı..öpüyorum seni canımmmm
Aminn gülümmm çok sağoll..Unutma dualarındaa..Bende öptt..

İnş nazlı çiçeğim çok sağol..
Ama çok umutlanmak istemiyorum artıkk..
Ondan bakalım haftaya çarşamba göreceğiz yumilerim ne durumda..

Ayyyyy pıtırcığımm bir tanecikk yumim benimmmm çok tatlı şimdiden dimi teyzoşuu yaaaa

Sıcak fena çarptı herhalde seni canısııııııı ayy doktor dedi yaa bir tane yumii yi takip edelim sanki içerde gebelik muayensinde keseyi görmüşsün gibi hissettim..inşaallah o soldaki yumiyi hergün sev ki bırakmasın seni güzel güzel gelişsinn ben inanıyorum sen genç anne olacaksın benim yaşıma geldiğinde kızın(öyle geldi içimden bende yazdım)ilokul çağına gelmiş olacak inşaallah

canım özel mesajını aldım fakat ben yazamıyormuşum.O nedenle cevap yazamadım.Kusura bakma.gün içinde de vaktim olamadı.Tavsiyen üzere smryna dan vaz geçtim.İsrael bey den 16.05.2012 ye randevu alabildim .Bu kadar yoğun oluyormu her zaman.Yoksa 10 günlük yırt dışı nedeniylemi yoğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…