hosgeldın canım nasılsın bakımmmm
eveeett çok tatlı bu yumoş..
seni belkide anne beni teyze yapacak..
Eki Görüntüle 400678 Eki Görüntüle 400682
pembiş pembiş çok tatlı bu yumoşş
güldencimmm bu şirinlerde senin ikizlerinnnnnn olucakk inşşş
Benım cnm cok sıkılıyor bugun. Bır durgunluk ve halsızlık var bende. Boyle güzel bir havada eve tıkılı kalmak benı boguyor sanırım. Bıde su test gunu yaklassada bı baksak ne yapıyor kucuklerım ıcerıde. Offffffffffff ooffffff napsamda ıcerı gırıp baksam acepp???
sen neden bana cevap vermedinnn hııhhhh
Eki Görüntüle 400695
genelde belirti aşayanlar gebe kaldı belirtisiz gebe kalan çok az..
bende ondan endişeliyim işte..
ciddiye alacağım bişi olmadı bugüne kadar..
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bişeyler hissetmemekte umutsuzluğa itiyor insanı..
Aminn gülümmm çok sağoll..Unutma dualarındaa..Bende öptt..
sen neden bana cevap vermedinnn hııhhhh
Eki Görüntüle 400695
aaa... soruyu kaçırdım.. belirti olayımı? en son o konuda yazıştık senle.... eğer oysa benim belirtim yoktu hiçbişiyde hissetmiyodum hatta kabız olup kendimi çok zorladığım için kesin tutmadı diyodum.... tek belirtim test zamanı yaklaşırken açılan iştahım:) yoksa göğüs hassasiyeti ve şişkinlik opudan itibaren vardı ama o ilaçların etkisiydi benim lekelenmem falanda olmadı.......
canim benim belirtilere takilmayin o kisinin bünyesine göre degiskenlik gösteriyor bence, benim belirti ve lekelenmelerim hamile oldugumu ögrendikten sonra oldu öncesinde sadece adet agrilariydi hatta bir gün öncesi gene regli olcam diye agliyordum rabbim etdavi olan ve sonuc bekleyenlere potitif mutlu haberler duyursun insallah dualarimdasiniz
MILLISTONE canim senin adina cok sevindim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah...
benim moda girmiş güldencikk
hamişlikten kesinnn:26:
arkadaşlar dün doktorumdan geldim emriyolarım ohhs olduğum için donduruldu bir dahaki aya transfer olacak nasipse.
emriyolarımın hücre sayısı 5 hücreli,6 hücreli,7 hücreli, 10 hücreli ve 11 hücreli şeklinde... doktor bile bu kadar olması mucize dedi asla beklemiyorduk dedi çünkü eşim azospermli ve ameliyattan hareketsiz sperm buldular onlarında kalitesi düşüktü. o spermlerle bu döllenme bir mucize sizin için dedi.. şuan çok güzel görünüyor herşey dedi.
peki en kaliteli embriyo hangisi dediğimde 6 hücreli önce dedi çünkü o eşit bölünmüş dedi... diğerleri de fena değilmiş yani. bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilir mi embriyolarımın bölünmesi nasıl 10 hücre 11 hücre mesela nasıl algılanılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?