Tüp Bebek Günlüğümüz !

millstone..
canım çok sevindim yaa,içim bir umutla doldu okuyunca,Allah gönlüne göre versin inşşallahh,gülen yüzün dahada gülsünnnn

Evet aşkısı aynen dediğin gibi yapıcazz..Gün günnn..
İnşş bitanemm inşş..
Ayyyyy pıtırcığımm bir tanecikk yumim benimmmm çok tatlı şimdiden dimi teyzoşuu yaaaa

eveeett çok tatlı bu yumoş..
seni belkide anne beni teyze yapacak..

Benım cnm cok sıkılıyor bugun. Bır durgunluk ve halsızlık var bende. Boyle güzel bir havada eve tıkılı kalmak benı boguyor sanırım. Bıde su test gunu yaklassada bı baksak ne yapıyor kucuklerım ıcerıde. Offffffffffff ooffffff napsamda ıcerı gırıp baksam acepp???

şekerim topu topu 12 gün... test gününü beklemek için o aşamaya gelmek için nasıl uğraşıyor insanlar bazıları tedaviye başlayamıyor bile..o yüzden bence hiç sıkılma ve içinde bulunduğun durumun kıymetini bil...evet beklemek sıkıyor bi süre sonra ama 12 gün geçmeyecek bi gün değil evden çıkamazsınızda demiyor doktorlar çık dışarıya yürüyüş yap dağıtırsın biraz olumsuz havanı...iyi tarafından bakarsan daha kolay geçer bence zaman...

etmemmi canımın içi...... diyom ya tam adınıanarken yazın karşıma geldi... yasin imi okudum adlarınızı sayarak odaya geldim bi anda adını söylemediğimi farkedip kızıma az kalsın elif teyzeni unutuyoduk dedim ve ekranda yazıyı gördüm

arkadaşlar dün doktorumdan geldim emriyolarım ohhs olduğum için donduruldu bir dahaki aya transfer olacak nasipse.
emriyolarımın hücre sayısı 5 hücreli,6 hücreli,7 hücreli, 10 hücreli ve 11 hücreli şeklinde... doktor bile bu kadar olması mucize dedi asla beklemiyorduk dedi çünkü eşim azospermli ve ameliyattan hareketsiz sperm buldular onlarında kalitesi düşüktü. o spermlerle bu döllenme bir mucize sizin için dedi.. şuan çok güzel görünüyor herşey dedi.
peki en kaliteli embriyo hangisi dediğimde 6 hücreli önce dedi çünkü o eşit bölünmüş dedi... diğerleri de fena değilmiş yani. bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilir mi embriyolarımın bölünmesi nasıl 10 hücre 11 hücre mesela nasıl algılanılıyor?

sen neden bana cevap vermedinnn hııhhhh
Eki Görüntüle 400695

aaa... soruyu kaçırdım.. belirti olayımı? en son o konuda yazıştık senle.... eğer oysa benim belirtim yoktu hiçbişiyde hissetmiyodum hatta kabız olup kendimi çok zorladığım için kesin tutmadı diyodum.... tek belirtim test zamanı yaklaşırken açılan iştahım:) yoksa göğüs hassasiyeti ve şişkinlik opudan itibaren vardı ama o ilaçların etkisiydi benim lekelenmem falanda olmadı.......

canim benim belirtilere takilmayin o kisinin bünyesine göre degiskenlik gösteriyor bence, benim belirti ve lekelenmelerim hamile oldugumu ögrendikten sonra oldu öncesinde sadece adet agrilariydi hatta bir gün öncesi gene regli olcam diye agliyordum rabbim etdavi olan ve sonuc bekleyenlere potitif mutlu haberler duyursun insallah dualarimdasiniz

MILLISTONE canim senin adina cok sevindim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah...

evet yaaa yazınca hepsini hatırladım şimdi...
sen o zamanlar bunları aynı böle yazmıştın...
demek bişi anlamadın o zaman hulusiciğim belirtisiz hamiş yapıyooo bende umutlanayım
o zamandan açılmış iştahın...
göğüs hassasiyeti ve şişkinliği ciddiye almıyorum ben zaten şişim

yok şekerim öyle demekle olmuyoo takılıyooo işte insan..

Bence azosperme rağmen süper bölünmüşler embriyoların ..demek yumurtaların boy boydu ondan mı böyle büyüklü küçüklü oldu..canım benim de 4 embriyom var dondurulmuş tek bildiğim 2 si çok iyi ikisi iyi kalitede demişlerdi..kaç hücreliler hiç bir fikrim yok açıkçası ama 5 ide dondurulduğuna göre kaliteli demektir..çünkü kalitesiz embriyoyu dondurmuyorlar çözülürken bozulabileceği için..gönlünü ferah tut inşaallah güzel güzel bebişşlrin olur...kaç tane transfer edecekler peki birdaha
ki aya söyledi mi doktorun:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…