Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hee kızz semuş çarptı galibaa dimi beniiii güneşş:)))
İnşş canıısııı inşşş..

millstone..
canım çok sevindim yaa,içim bir umutla doldu okuyunca,Allah gönlüne göre versin inşşallahh,gülen yüzün dahada gülsünnnn

Valla turginur heryerde sana duacıyım sende benim için çok büyük mutluluk ve umutsun canımm..

Ama çok duygulandım bennn şimdii

MILLISTONE canim senin adina cok sevindim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah...
Amin nehircim çok sağol cnm..

cananyaka umutluyuımm kuzucuklarım sizlerede çok teşekkür ediyorumm.
Aradınız sordunuz ilgilendinizz.Durumumla mutlu oldunuzzz..Sağolun varolun arkadaşlarımm..

napıyon şekerim nasılsın bakiimm işi gücü bitir aşılamdan sonra vay temizlikti bilmemneydi iş güç yapma muhabbeti duymayalım...özledim kız bir öpeyim gel şöyle

hücre sayısı önemli ama öncelikle bölünürken hücrelerin eşit ve deformasyona uğrmaması gerekiyor...bazı embriyolar hızlı gelişim gösterselerde hücrelerde bozukluk vs..olabilir..sana 6 hücreli olan kaliteli demişlerse demekki en kalitelisi ve en güzel bölüneni oooo...kaliteleri bölünme ve hücre sayısına göre belirleniyo...doktorunda transfer yapmaması ohss nedeniyle çok mantıklı...

evet benim yumurtalarım çok büyük olmuşlar doktorum da çok şakacı zaten kız kafam kadar yumurtaların var dedi hem ultrasonda hem de toplama sonrası... kafam kadar yumurta topladım dedi... ve doğrudur büyüklü küçüklü olabilir bazılarıları normalken bazıları uçmuştu ultrasondan görüyordum ben de :)
19 yumurtam toplandı 8 i kaliteli döllendi dediler sadece 1 tanesi kalitesini yitimiş 7 tanesi de hücre olarak yukarıdaki gibiler onları da dondurdular yani dondurulan 7 tane çok şükür rabime. bu aşamaya gelmek bile mucize gerçekten bizim için ben çok korkuyordum ameliyattan hiç çıkmazda sperm diye.
doktorum dedi ki çıkan spermler hem hareketsiz hem de kafaları yamuktu bu bir mucize gayet kaliteliler dedi...

rabbim inşallah hepimize hayırlı yavrular verir çok zor süreçlerden geçiyoruz maddi manevi. allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sana da versin hayırlısıyla

yemeklerim hazır,masamıda hazırladım kendimde yıkandım giyindim süslendimmisafirlerimi bekliomm..tabi 9 dan önce gelmezler heralde çünkü kociş anca gelio..ben şimdi rahat rahat dinleneyimm yoruldum walla

bu arada ikramaya kaç tane transfer edilecek demişsin tabi ki 1.... yaş 23 olunca..
keşke 2 embriyoya izin verilseydi bu yasa da bizi vurdu napalım hayırlısı allahtan rabbim yeterki nasip etsin sayı önemli değil aslında

semuşş bu arada cıbı cıbı yaptımm..
Yeni cicşlerimi taktımmm..
Çokmu çokk yakışştıı heee..
Tekrardan çok teşekkür ediyorumm..Çok tatlısınn..
Ayrıca bana yoldaşş oldunnn onun içinde ne kadar teşekkür etsem az..
Eki Görüntüle 400712

canım ben çok fena oldum o kadar sıkıntı yaşadım ki öyle böyle değil. karnım çok şişti öyle şişme ki kaburgalarıma baskı yaptı nefes alamadım resmen kıpırdadıkça bağırdım kemik ağrılarımdan serumlarla iyileştim. doktorum bu şekilde transferin olmasının tehlikeli olacağını söyledi

cananyaka umutluyuımm kuzucuklarım sizlerede çok teşekkür ediyorumm.
Aradınız sordunuz ilgilendinizz.Durumumla mutlu oldunuzzz..Sağolun varolun arkadaşlarımm..

cananyaka ile konuştuk az önce telefonda bir baktım yarım saat konuşmuşuz yaaa benim doktora muayene olasım geldi canııısııı bi daha ki muayenende geliim bi göstereyim mi diyorum heee

kuzularr naparsınızz :))))))))

bugün güzel haberler geldi millstoneden güzelll haberlerr vaaa maşallahhhhh yaaa kuzu valla çok sevindirik oldummm iyiyki birliktede gitmişsiniz :))))))

bende bu yaşadıklarını ilk tüp bebekte yaşadım 19 yumoş toplanmıştı ohss oldum 4 gün hastanede yattım fena bi durum yani..ama bana transfer yapıldı eğer gebe kalsam daha da şişecektim ve yine hastanelik olacaktım o yüzden hem bebekler hem senin sağlığın açısından transfer yapılmaması en doğrusu...bu tedavimde de doktor önceden önlem aldı opu ve transferden sonra 3 er şişe serum yedim...

aaaaaaa dur daha opuya gidecez transfere gidecez beraber inşaallah ben artık bırakmam seni istanbulda olduğum sürece inşaalah keseyi görmeye de berabeer gidecez kız...
canım benim güzele ne yakışmaz o senin güzelliğin gamzelimm..tatlı sensin frambuazlı cheezcake im benim...ayyy bi daha öpecemm

kuzularr naparsınızz :))))))))

bugün güzel haberler geldi millstoneden güzelll haberlerr vaaa maşallahhhhh yaaa kuzu valla çok sevindirik oldummm iyiyki birliktede gitmişsiniz :))))))

kadın milleti işte kaynatıyoruz...
evet elif sultandan iyi haberler geldi çok şükür..
senden naber bakiimmm

Tıkınmakla meşgulüm ama buradayım anca tek elimle beğene tıklıyorum
Ama aranızdayım taammı..
hepinizi seviyom vee çok öpüyommm

kadın milleti işte kaynatıyoruz...
evet elif sultandan iyi haberler geldi çok şükür..
senden naber bakiimmm

valla ben yeğenin peşinde koşmakla meşkulum artık anneleri karıştırmaya başladı banda saldırıyo emmek için hehehe :))))) çocukta biliyo benim prolaktin sorunum olduğunu herhal

Tıkınmakla meşgulüm ama buradayım anca tek elimle beğene tıklıyorum
Ama aranızdayım taammı..
hepinizi seviyom vee çok öpüyommm
Afiyet olsun kuzum gözün Aydın gözümüz Aydın doktordanmytlu haberlerle geldin Çok şükür inşallah her aşaması böyle mutlu olucak ben inanıyorum dualarimdasin :)

kocişe bişey kalmadı kıız sen yemek yapmışmıydın dünden.. ben kalkiim de yemek yapiim ama ranızdayım kaçırmamaya çalışıyom sayfaları
3300 ü kaçırmasam bariii kalkıiim soğan falan doğrayıp yemeği ateşe koyup geliim siz de 8 sayfa yazana kadar gelirim herhalde...
Eki Görüntüle 400732 fırına atiim geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…