Sıcak fena çarptı herhalde seni canısııııııı ayy doktor dedi yaa bir tane yumii yi takip edelim sanki içerde gebelik muayensinde keseyi görmüşsün gibi hissettim..inşaallah o soldaki yumiyi hergün sev ki bırakmasın seni güzel güzel gelişsinn ben inanıyorum sen genç anne olacaksın benim yaşıma geldiğinde kızın(öyle geldi içimden bende yazdım)ilokul çağına gelmiş olacak inşaallah
millstone..
canım çok sevindim yaa,içim bir umutla doldu okuyunca,Allah gönlüne göre versin inşşallahh,gülen yüzün dahada gülsünnnn
Ama çok duygulandım bennn şimdiietmemmi canımın içi...... diyom ya tam adınıanarken yazın karşıma geldi... yasin imi okudum adlarınızı sayarak odaya geldim bi anda adını söylemediğimi farkedip kızıma az kalsın elif teyzeni unutuyoduk dedim ve ekranda yazıyı gördüm
Amin nehircim çok sağol cnm..MILLISTONE canim senin adina cok sevindim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah...
arkadaşlar dün doktorumdan geldim emriyolarım ohhs olduğum için donduruldu bir dahaki aya transfer olacak nasipse.
emriyolarımın hücre sayısı 5 hücreli,6 hücreli,7 hücreli, 10 hücreli ve 11 hücreli şeklinde... doktor bile bu kadar olması mucize dedi asla beklemiyorduk dedi çünkü eşim azospermli ve ameliyattan hareketsiz sperm buldular onlarında kalitesi düşüktü. o spermlerle bu döllenme bir mucize sizin için dedi.. şuan çok güzel görünüyor herşey dedi.
peki en kaliteli embriyo hangisi dediğimde 6 hücreli önce dedi çünkü o eşit bölünmüş dedi... diğerleri de fena değilmiş yani. bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilir mi embriyolarımın bölünmesi nasıl 10 hücre 11 hücre mesela nasıl algılanılıyor?
Bence azosperme rağmen süper bölünmüşler embriyoların ..demek yumurtaların boy boydu ondan mı böyle büyüklü küçüklü oldu..canım benim de 4 embriyom var dondurulmuş tek bildiğim 2 si çok iyi ikisi iyi kalitede demişlerdi..kaç hücreliler hiç bir fikrim yok açıkçası ama 5 ide dondurulduğuna göre kaliteli demektir..çünkü kalitesiz embriyoyu dondurmuyorlar çözülürken bozulabileceği için..gönlünü ferah tut inşaallah güzel güzel bebişşlrin olur...kaç tane transfer edecekler peki birdaha
ki aya söyledi mi doktorun:44::44:
şekerim topu topu 12 gün... test gününü beklemek için o aşamaya gelmek için nasıl uğraşıyor insanlar bazıları tedaviye başlayamıyor bile..o yüzden bence hiç sıkılma ve içinde bulunduğun durumun kıymetini bil...evet beklemek sıkıyor bi süre sonra ama 12 gün geçmeyecek bi gün değil evden çıkamazsınızda demiyor doktorlar çık dışarıya yürüyüş yap dağıtırsın biraz olumsuz havanı...iyi tarafından bakarsan daha kolay geçer bence zaman...
yemeklerim hazır,masamıda hazırladım kendimde yıkandım giyindim süslendimmisafirlerimi bekliomm..tabi 9 dan önce gelmezler heralde çünkü kociş anca gelio..ben şimdi rahat rahat dinleneyimm yoruldum walla
hücre sayısı önemli ama öncelikle bölünürken hücrelerin eşit ve deformasyona uğrmaması gerekiyor...bazı embriyolar hızlı gelişim gösterselerde hücrelerde bozukluk vs..olabilir..sana 6 hücreli olan kaliteli demişlerse demekki en kalitelisi ve en güzel bölüneni oooo...kaliteleri bölünme ve hücre sayısına göre belirleniyo...doktorunda transfer yapmaması ohss nedeniyle çok mantıklı...
cananyaka umutluyuımm kuzucuklarım sizlerede çok teşekkür ediyorumm.
Aradınız sordunuz ilgilendinizz.Durumumla mutlu oldunuzzz..Sağolun varolun arkadaşlarımm..
canım ben çok fena oldum o kadar sıkıntı yaşadım ki öyle böyle değil. karnım çok şişti öyle şişme ki kaburgalarıma baskı yaptı nefes alamadım resmen kıpırdadıkça bağırdım kemik ağrılarımdan serumlarla iyileştim. doktorum bu şekilde transferin olmasının tehlikeli olacağını söyledi
semuşş bu arada cıbı cıbı yaptımm..
Yeni cicşlerimi taktımmm..
Çokmu çokk yakışştıı heee..
Tekrardan çok teşekkür ediyorumm..Çok tatlısınn..
Ayrıca bana yoldaşş oldunnn onun içinde ne kadar teşekkür etsem az..
Eki Görüntüle 400712
kuzularr naparsınızz :))))))))
bugün güzel haberler geldi millstoneden güzelll haberlerr vaaa maşallahhhhh yaaa kuzu valla çok sevindirik oldummm iyiyki birliktede gitmişsiniz :))))))
kadın milleti işte kaynatıyoruz...
evet elif sultandan iyi haberler geldi çok şükür..
senden naber bakiimmm
Afiyet olsun kuzum gözün Aydın gözümüz Aydın doktordanmytlu haberlerle geldin Çok şükür inşallah her aşaması böyle mutlu olucak ben inanıyorum dualarimdasin :)Tıkınmakla meşgulüm ama buradayım anca tek elimle beğene tıklıyorum
Ama aranızdayım taammı..
hepinizi seviyom vee çok öpüyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?