Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla ben yeğenin peşinde koşmakla meşkulum artık anneleri karıştırmaya başladı banda saldırıyo emmek için hehehe :))))) çocukta biliyo benim prolaktin sorunum olduğunu herhal

yaaa ama kıskandım bende yeğenlerimi istiyoruuummmm....
çok özledimmm...

Canisi çok sevindim hadi hayırlısı bende yanında olmak isterdim ama iste olmuyor insallah hersey yolunda gider tatlım kıymetlim benim

Nasılsın canisi insallah iyisindir ben depresyondayim galiba 5 tane projem var bitirmem lazım ama bir türlü oturamiyorum

Canisi çok sevindim hadi hayırlısı bende yanında olmak isterdim ama iste olmuyor insallah hersey yolunda gider tatlım kıymetlim benim

Ayyyy taa alamanyalardann benii düşünüp yazdın ya gülümm sağolasınn..
sanada projelerinde başarılar diliyorumm..Rabbim kolaylık versinn gülümm..

Sen nasılsın canisi ??? Ayyy senin test gunüne az kaldı insallah positif olur tatlım hergün okuyorum ama fazla yazamiyorum suan bile trendeyim eve gidiyorum projelerimi bitireyim ki ikinci denemeye başlayayım offff ya offff

sevincimi ifade edemiyorum
:119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
Ayyyy taa alamanyalardann benii düşünüp yazdın ya gülümm sağolasınn..
sanada projelerinde başarılar diliyorumm..Rabbim kolaylık versinn gülümm..

Canisi ben tekrar gelince TRye kesin İstanbul'daki kızlarla buluşalım Ankara'ya geçtimde akasyam ve güldenle buluşurum insallah

Sen nasılsın canisi ??? Ayyy senin test gunüne az kaldı insallah positif olur tatlım hergün okuyorum ama fazla yazamiyorum suan bile trendeyim eve gidiyorum projelerimi bitireyim ki ikinci denemeye başlayayım offff ya offff

canım iyiyim ben bekliyorum işte..
sen önce ilk tedavinin etkilerinden kurtulmalısın ve gerçekten hazır olduğunda ikinci tedaviye başlamalısın...
projelerinde de kolay gelsin canım

sevincimi ifade edemiyorum
:119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Sucum çok sağoll..
Valla artık birlikte sevinir,birlikte üzülür olduk..
İnş Rabbim çok aratmadan meleklerimizi gönderir cnm..

Canlar benim şarjım az kaldı 10% yazdıklarınızı okurum âma cevap yazmaya yetmez yarım saatim var eve daha kurt gibide açıktım valla

Sucum çok sağoll..
Valla artık birlikte sevinir,birlikte üzülür olduk..
İnş Rabbim çok aratmadan meleklerimizi gönderir cnm..
kız sucugum gibi oldu ya
canım valla çok mutlu oldum bizde sperm bulunmuş kadar sevindim rabbım inşallah en kısa zamandagörürüz ya ne

millstonee hangi hastaneye gitmiştin sen? önümüzdeki ay tekrar deneyelim dedik bizde.aynı yere devam dıyorum ama bu sefer Aydın Arıcı'ya görünücem. bi yandan diğer alternatıflere bakıyım dıyorum..

2300 olmaya az kaldııııııııııııııııııııııııııı akasya perfonmansını bekliyorum

veee sıpa uyanırrr :))))))))) oyun devam ediyorrrr kih kihhhh valla bitmeyen bir enerjisi vaa heee arkidişeler alıntı bilm yapamıyom acuk acuk yazam bari diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…