ask olsun niye suratma vuruyosun belki ben geçmişi kutluyaca aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
millstonee hangi hastaneye gitmiştin sen? önümüzdeki ay tekrar deneyelim dedik bizde.aynı yere devam dıyorum ama bu sefer Aydın Arıcı'ya görünücem. bi yandan diğer alternatıflere bakıyım dıyorum..
o zaman bende kendi işimi kendim görürüm sayfaları doldurur 3300 e tek başıma gelirim...
cnm nbr nası gittin merkeze,metrobüs die gördüm sanırım,trafikle uğraşmak istemedin tabiemre beyi bende çok sıcak ilgili güleryüzlü buldum görmüştüm beklerken,keşke bende onla başlasaydım dedim hatta inşallah herşey yolunda gider tedavi sürecinde!! belki randevularımız uyarsa beraber de gideriz,karşılaşırız falan,öptm şimdilik!
Canım ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine merkeze değil aslına doktora gittim..
İVİ tüp bebek merkezi.Emre Karatekelioğlu.. Yurt dışında şubeleri olan bir merkez bu..
Aydın Beyide bizim İzmirli ELifimiz çok iyi tanıyor..Ve çokta iyi bahsediyor..
Benim sürekli takip gerektiren bir durumum olduğu için artık sadece iyi bir doktor olsun dedim..
Merkezle ilgili web sitelerinde ayrıntılı bilgi var gibi..
İlk görüşme ücretsizz..Eğer düşünürsen Emre Bey ile tanışmanı tavsiye edebilirim tabii.
benim moralim çok bozuldu yaa 1 haftadır iyiydim hayatıma döndüm okulum falan derken hızlı geçio günler zaten ama az önce dondurulmuşlarla deneme yapanlar diye bi sayfa var ona bakıyım dedim,mahvoldum,okadar çok olumsuz sonuç varki,bizim burdaki listemizin tam tersi,hamiş listesi az,olumsuz sonuç listesi kabarık,hem de çoğu 2 embriyo transferi,özellikle bu şok etti,bu ay 2 embriyo koydururum,şansım artar diodum,baya güveniyodum da(gerçi gıcık doktorum okadar iyimserki 2 embriyo ikiz olur zor olur diyip duruo,sanki ikiside tutcak nekadar emin ya,koymayadabilir yani 2 tane) çok kötü oldum şuan hüngür hündür ağlamak gelio içimden ve bırakasım geldi tedaviyi ,umutsuz olunca enerjisini,gücünü kaybedio insan...
benim moralim çok bozuldu yaa 1 haftadır iyiydim hayatıma döndüm okulum falan derken hızlı geçio günler zaten ama az önce dondurulmuşlarla deneme yapanlar diye bi sayfa var ona bakıyım dedim,mahvoldum,okadar çok olumsuz sonuç varki,bizim burdaki listemizin tam tersi,hamiş listesi az,olumsuz sonuç listesi kabarık,hem de çoğu 2 embriyo transferi,özellikle bu şok etti,bu ay 2 embriyo koydururum,şansım artar diodum,baya güveniyodum da(gerçi gıcık doktorum okadar iyimserki 2 embriyo ikiz olur zor olur diyip duruo,sanki ikiside tutcak nekadar emin ya,koymayadabilir yani 2 tane) çok kötü oldum şuan hüngür hündür ağlamak gelio içimden ve bırakasım geldi tedaviyi ,umutsuz olunca enerjisini,gücünü kaybedio insan...
düdüklüye kurufasulyeyi koydum geldim
eşimin yurtdışına tayini çıktı demiştim ya. araştırıyım dedim oralarda ne var ne yok.bu merkez gozume çarpmıstı.. .Mail attım onlara fiyat vs.. falan filan. baya tuzlu. sonra tekrar mail atmıslar turkiyede de merkezımız var mecıdıyekoy adresını yollamıslar ordan da yardımcı olurlar gorusebılırsınız falan dıye.Karsıya gidip gelmek gözümde buyuyor. ASM'de de görümcem çalışıyo fiyatta yardımı oluyor bize sağolsun... bilmiyorum bakalım yapcez bişeyler artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?