Tüp Bebek Günlüğümüz !

hem oynasın hem kaynasın yandan halimem yandan seviyom seni candan
yine gazlı bir gecenin arefesindesiniz ailecek...

aşkısııııııııı ikramayanın elektrikleri gitmişş..
Çok komik dimii..Aradı yaa diyorr ben güldene yardım edicektimm sayfalar içinn..Dedim taam senin yerinede kutlarız bizz

dur tek başına uğraşma çocuklar içerde zaten açç

pilavı da peşinden yapacam ama daynamadım geldim ha gayret olacak güldenimm

saol canımm..
sesimi bi sen duydun kurufasulyeni pilavsız bırakma pahasına yardımıma koştun:13:

kuzular myom hakkında bilginiz varmı 7*7 ye 6*6 civarı bişi bu kistten ayrı bişey değilmi görümcük rahatsızlanmış bilgisi olan yardımcı olabilermi

ama ben bu konuda fena halde cahilimmm

Selam kizlarrr nasılsınız inşallah keyifler yerindedir evde badana var uzak kaldım sizlerden özledim muhabbeti

evet uzak kaldık ayrı gayrı düştük ama nedenkiiiii

Çok komik dimii..Aradı yaa diyorr ben güldene yardım edicektimm sayfalar içinn..Dedim taam senin yerinede kutlarız bizz

aşkısı deme bana o kadar söleniyom bi sesimi semra duydu..
kalabalık topikte yalnız kaldım
olsun semracım senin niyetini biliyorum ben

cicibaby ama yapma böyle canımm..Dondurulmuş tedavisi hem anne adayı için hemde zaten yol katetmiş embriyo için çok avantajjlı bir durum..
İnan olacağı varsa her türlü olacakk..
Sadece buna inan ve iste güzelimm..
Bugün EMre beyde aynını süledi hatta..
Sen bu kadar yol katettikten sonra inan gerisi Yaradanın elindee..
Senin ve bizim elimizdense dua edip sabırla beklemekten başka hiç bir şey gelmezz..
iyi olllllllllllllllllllllll nickin gibi cici oll tamammıııııııı

Kız teldeydimm annem sonra arkidişim aradıı..Bizim bir yakının tadilat işleri varr onu organize etmeye çalıştımm..K.peder iç dekorasyoncuya benimm..karmakarışık bir tel trafiğindeydim yaneee..
Aşşkısıııısııınn işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
Bana ne bana nee aşşkısııııı..Benimmmm aşkısıııımmm hemdee

elektirkler gitti neyse hemencecik geldiiii
saol canımm..
sesimi bi sen duydun kurufasulyeni pilavsız bırakma pahasına yardımıma koştun:13:
yetiim gariiiiiiii bacım kociş in bi dersi daha varmış o yolaçıkınca koysam pilavı yeter

ben burdayım bacım salatyla pilavı kutlama namına yapacammm
bir de kadeh koyacam sofraya kociş dicek ne kutluyoruz 3300.. sayfayıııııııı yuppiiiii

iyi tamam aşkısı diyebilirsin uzatmıyom ama yinede mesafeli duruyorummm

kuzular myom hakkında bilginiz varmı 7*7 ye 6*6 civarı bişi bu kistten ayrı bişey değilmi görümcük rahatsızlanmış bilgisi olan yardımcı olabilermi

canım bende tam bilmiyorum ama etrafımda myom ameliyatı olan teyzoşlarım oldu..Kolay olmadı ameliyatlarıı..Ama boyutları çok büyük değil sankii gibi geldi.

Canım ya benimde moralim bozuldu şimdi.Nerde hangi topikte okudun sen bunları.ben de haziran gibi düşünüyordum dondurulmuşlarla denemeyi ühü ühü

Sorma guldenim yaa aklım burda ama ev karman corman. Badana bitsin ful mesai aranizdayim

e tabii haklısın badana boya işleri varken nasıl takılacaksın bize benimkide laf yanii...
fenerbahçede 2-0 önde bi yandan da onu izliyorum...
finale çıktınız hayırlı olsun cicim...

kız benim için kavga etmeyin karayım ama karakedi değilim canlarım hadi öpüşün de barışıııııınn:118::118:
akasyaa nerde bu arada yahuuuuu

kızlar benim d elektirkler gitmişti yeni geldi.Egunalciğim tabiki yardım ederim sana canım.

bu mazrette okul yıllarında olurdu elekrtirikler gittide hocammm
canım benim saol hemende geldin yetiştinnn...

ha ha haayyyy çok güldüm amaa..
sen kocana 3300.sayfayı kutluyoz deyince onun yüzünü görmeyi çok isterdim amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…