hem oynasın hem kaynasın yandan halimem yandan seviyom seni candan
yine gazlı bir gecenin arefesindesiniz ailecek...
dur tek başına uğraşma çocuklar içerde zaten açç
pilavı da peşinden yapacam ama daynamadım geldim ha gayret olacak güldenimm
kuzular myom hakkında bilginiz varmı 7*7 ye 6*6 civarı bişi bu kistten ayrı bişey değilmi görümcük rahatsızlanmış bilgisi olan yardımcı olabilermi
Selam kizlarrr nasılsınız inşallah keyifler yerindedir evde badana var uzak kaldım sizlerden özledim muhabbeti
aşkısııııııııı ikramayanın elektrikleri gitmişş..
Çok komik dimii..Aradı yaa diyorr ben güldene yardım edicektimm sayfalar içinn..Dedim taam senin yerinede kutlarız bizz
benim moralim çok bozuldu yaa 1 haftadır iyiydim hayatıma döndüm okulum falan derken hızlı geçio günler zaten ama az önce dondurulmuşlarla deneme yapanlar diye bi sayfa var ona bakıyım dedim,mahvoldum,okadar çok olumsuz sonuç varki,bizim burdaki listemizin tam tersi,hamiş listesi az,olumsuz sonuç listesi kabarık,hem de çoğu 2 embriyo transferi,özellikle bu şok etti,bu ay 2 embriyo koydururum,şansım artar diodum,baya güveniyodum da(gerçi gıcık doktorum okadar iyimserki 2 embriyo ikiz olur zor olur diyip duruo,sanki ikiside tutcak nekadar emin ya,koymayadabilir yani 2 tane) çok kötü oldum şuan hüngür hündür ağlamak gelio içimden ve bırakasım geldi tedaviyi ,umutsuz olunca enerjisini,gücünü kaybedio insan...
aşkısı deme bana o kadar söleniyom bi sesimi semra duydu..
kalabalık topikte yalnız kaldım
olsun semracım senin niyetini biliyorum ben
Alışverişe götürüyorum amacım benim icinde kutlayın
ahanda elektrikler gitti ve geldiiiiiiiiii
elektirkler gitti neyse hemencecik geldiiiiaşkısııııııııı ikramayanın elektrikleri gitmişş..
Çok komik dimii..Aradı yaa diyorr ben güldene yardım edicektimm sayfalar içinn..Dedim taam senin yerinede kutlarız bizz
yetiim gariiiiiiii bacım kociş in bi dersi daha varmış o yolaçıkınca koysam pilavı yetersaol canımm..
sesimi bi sen duydun kurufasulyeni pilavsız bırakma pahasına yardımıma koştun:13:
aşkısı deme bana o kadar söleniyom bi sesimi semra duydu..
kalabalık topikte yalnız kaldım
olsun semracım senin niyetini biliyorum ben
ahanda elektrikler gitti ve geldiiiiiiiiii
Kız teldeydimm annem sonra arkidişim aradıı..Bizim bir yakının tadilat işleri varr onu organize etmeye çalıştımm..K.peder iç dekorasyoncuya benimm..karmakarışık bir tel trafiğindeydim yaneee..
Aşşkısıııısııınn işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
Bana ne bana nee aşşkısııııı..Benimmmm aşkısıııımmm hemdee
kuzular myom hakkında bilginiz varmı 7*7 ye 6*6 civarı bişi bu kistten ayrı bişey değilmi görümcük rahatsızlanmış bilgisi olan yardımcı olabilermi
benim moralim çok bozuldu yaa 1 haftadır iyiydim hayatıma döndüm okulum falan derken hızlı geçio günler zaten ama az önce dondurulmuşlarla deneme yapanlar diye bi sayfa var ona bakıyım dedim,mahvoldum,okadar çok olumsuz sonuç varki,bizim burdaki listemizin tam tersi,hamiş listesi az,olumsuz sonuç listesi kabarık,hem de çoğu 2 embriyo transferi,özellikle bu şok etti,bu ay 2 embriyo koydururum,şansım artar diodum,baya güveniyodum da(gerçi gıcık doktorum okadar iyimserki 2 embriyo ikiz olur zor olur diyip duruo,sanki ikiside tutcak nekadar emin ya,koymayadabilir yani 2 tane) çok kötü oldum şuan hüngür hündür ağlamak gelio içimden ve bırakasım geldi tedaviyi ,umutsuz olunca enerjisini,gücünü kaybedio insan...
Sorma guldenim yaa aklım burda ama ev karman corman. Badana bitsin ful mesai aranizdayim
kızlar benim d elektirkler gitmişti yeni geldi.Egunalciğim tabiki yardım ederim sana canım.
elektirkler gitti neyse hemencecik geldiiii
yetiim gariiiiiiii bacım kociş in bi dersi daha varmış o yolaçıkınca koysam pilavı yeter
ben burdayım bacım salatyla pilavı kutlama namına yapacammm
bir de kadeh koyacam sofraya kociş dicek ne kutluyoruz 3300.. sayfayıııııııı yuppiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?