Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bende tam bilmiyorum ama etrafımda myom ameliyatı olan teyzoşlarım oldu..Kolay olmadı ameliyatlarıı..Ama boyutları çok büyük değil sankii gibi geldi.

hımmm oyut konusunda tam bilgim yug ama ameliyat demişler bide laporaskapi değil sezeryan tarzı demiş ilk gittiği doktor başka hastaneyede gdicem dedi bende bi araştırayım dedim

Canım ya benimde moralim bozuldu şimdi.Nerde hangi topikte okudun sen bunları.ben de haziran gibi düşünüyordum dondurulmuşlarla denemeyi ühü ühü

aaaaaaaaa ama sendemi brütüsss..
Esincim yapmayın ama nolurr..
Ice-babyleriniz var sizinnn..Daha ne olsunn..
Onlar ne aşamalardan geçtilerrr..
Dirayetli olunn ve olumlu düşünmeye çalınn yütfenn amaa..

bazen bi gaza geliorum,çok umutlu oluorum,daha bikaç kere denerim diorum olmasa da,birinden birine tutar ALLAHın izniyle elbet diorum,ama şuanki gibi bi psikolojide,hiç bi zaman olmıcak gibi gelio,ve hayatım çok can sıkıcı gelio,eşimle de bi iyiyiz bi kötü,yani onla herşey mükemmel gitse,hayatımı daha güzel doldursa sanki daha oluruna bırakır doğal yolla beklerdim bebişi,bugün zaten bi arkadaşımı gördüm facede,zaten süper bi evliliği vardı,3 yıldır beraber gidip görmedikleri yer kalmadı yurt içi yurt dışı,şimdi de karnı çıkmış fotosunu koymuş mutlu mutlu eşiyle,onlar için maaşlallah,ama bide insan kendine bakıo,bu sorunlarla geçen 2 yıldır evliliğimiz zehir oldu,paramız bitmesin die ne araba alabildik ne tatillere gidebildik (ne de çocuk yapabildik doğal yolla) sıkıntıyla geçen yıllar,birbirimizden soğutcak kavgalar ettik eşimle,ve ilk tüp bebek negatif,umut bağladığım dondurulmuş tedavisinde de onca olumsuz sonucu da görünce çift embriyoya rağmen,dedim ne biçim hayat bu,nerden tutsam bilemedim,her açıdan kötü...offf !

Annamm gelldiiii işteee kaçınnnnnnnnnnnn
kaçınnnnnnnnnnn yer açıııııııınn totom azcık büyük sığamayabilirimmmmmmmm

aaa çok merak edersen hemen fotoğrafını çeker paylaşırım suratının şeklini bende merak ediyom açıkçası
amaaaaa akasya hala yok bacılarrrrr

hımmm oyut konusunda tam bilgim yug ama ameliyat demişler bide laporaskapi değil sezeryan tarzı demiş ilk gittiği doktor başka hastaneyede gdicem dedi bende bi araştırayım dedim

Aynen canımmm..
Benim Ayşe Teyzem dediğin gibi sezeryan gibi oldu..
Bir süre yatması gerekiyorr..Ağır kaldırmaması falann.
Tabii lap olsa çok daha iyi olur ama eğer boyutlar lapa uymuyorsa açık yapıyorlar galiba..Çünkü onu çıkarayım derken başka taraflara zarar verme riskleri oluyor..
Allah yardımcısı olsunn..

aaaaaaaaa ama sendemi brütüsss..
Esincim yapmayın ama nolurr..
Ice-babyleriniz var sizinnn..Daha ne olsunn..
Onlar ne aşamalardan geçtilerrr..
Dirayetli olunn ve olumlu düşünmeye çalınn yütfenn amaa..

Canım ben aslında çok umutluydum.Hep bu sefer dondurulmuşlarla olacak diye düşünüyorudum yani içime öyle doğuyor ya da ben kendimi öyle koşullandırdım bilmiyorum ama şimdi biraz değişir gibi oldu düşüncelerim ya offff...

nazar değmesin 3300. sayfamıza denk gelir inşaallah maaşallah subhanallah:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
Canım ben öğrencilik psikolojisinden kurtulamadım dahasizin oralarda elektrik gitmedi galiba bizim burda 3 gündür akşamları kesiliyor canım maalesef..

yok canım gitmedi hem gitsede ben tedbirliyim laptobun şarjı 1 saat idare eder..

Hehee teşekkür ederim centilmen arkadaşım benim

ne demezsin centilmenliğimin doruk noktasındayım
alın artık Türkiye kupasını

kaçınnnnnnnnnnn yer açıııııııınn totom azcık büyük sığamayabilirimmmmmmmm

Yok yok bugün benden tam not aldın semuşşş..
Hakkını yemiyelim dimi amaa..
Bugün çıtır çıtır dolandın ortalıklarda..
Tototda belli belirsizdi bugünn

ben geldim yetiştimmmiiiiiiiiiiiiiiii:124::124::124::124:

:124::124::124::124::124::124::124::124:

ama moralim bozulsada kutlamayı kaçıramam benim duygu durumu inişli çıkışlı da
3300. sayfamız kutlu olsun... inşallah yakalamışımdır

nazar değmesin 3300. sayfamız inşaallah maaşallah subhanallah:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…