Canım ya benimde moralim bozuldu şimdi.Nerde hangi topikte okudun sen bunları.ben de haziran gibi düşünüyordum dondurulmuşlarla denemeyi ühü ühü
akasyayı aradım yemek yiyormuşş namıma kutlayın dedi
benim düdüklü içerden ötüyor ben kaçiimmmmm yawww bu sefer de erken kutladımmmmmmm gene tutturamadım sayfayı
Biraz daha zayıflayıp eski çıtır günlerime dönesim var transferden önce nasılsa hormon almayacağım birsüre inşaallahYok yok bugün benden tam not aldın semuşşş..
Hakkını yemiyelim dimi amaa..
Bugün çıtır çıtır dolandın ortalıklarda..
Tototda belli belirsizdi bugünn
dondurulmuşlarla şansını deneyecekler diye bi topik var cnm,evt çok üzücü,beni en çok şaşırtan da 2 embriyo transferine rağmen tutmayan okadar çok arkadaş varkiyani ikisinden biri bari tutar dio insan ama yok ne yazıkki olmamış..
benimki bakılmayacak gibi değil ki mümkün olsa benden önce gidecek te mecburen arkada kalıyor hükümet gibi kadınım devirebilene aşkolsun yaniiiiiiiisiz buluşunca birbirinizin totolarınamı bakıyonuzzzz
semoşun telefonundan sonra dayanamayıp açtım ama yetişemedimmm............. üüüüüüü....üüüüü.....üüüüüüüü
kız bunlar erkek olsalarmış istanbulun vay halınesiz buluşunca birbirinizin totolarınamı bakıyonuzzzz
canım yemektten kalktın buraya mı geldin iyiki eşin bir şey demedi benimki alırdı bil.camdan aşagı atardısemoşun telefonundan sonra dayanamayıp açtım ama yetişemedimmm............. üüüüüüü....üüüüü.....üüüüüüüü
benimki bakılmayacak gibi değil ki mümkün olsa benden önce gidecek te mecburen arkada kalıyor hükümet gibi kadınım devirebilene aşkolsun yaniiiiiiii
ağlama şekerim ben gene sayfayı tutturamasam da senin namına doğru sayfada kutladımm..benim düdüklü eroror vermeden yetişeyim bariiiiiiiii pilavı yapıp salatyı doğrayıp mutfağı toplayıp geliyommm
bazen bi gaza geliorum,çok umutlu oluorum,daha bikaç kere denerim diorum olmasa da,birinden birine tutar ALLAHın izniyle elbet diorum,ama şuanki gibi bi psikolojide,hiç bi zaman olmıcak gibi gelio,ve hayatım çok can sıkıcı gelio,eşimle de bi iyiyiz bi kötü,yani onla herşey mükemmel gitse,hayatımı daha güzel doldursa sanki daha oluruna bırakır doğal yolla beklerdim bebişi,bugün zaten bi arkadaşımı gördüm facede,zaten süper bi evliliği vardı,3 yıldır beraber gidip görmedikleri yer kalmadı yurt içi yurt dışı,şimdi de karnı çıkmış fotosunu koymuş mutlu mutlu eşiyle,onlar için maaşlallah,ama bide insan kendine bakıo,bu sorunlarla geçen 2 yıldır evliliğimiz zehir oldu,paramız bitmesin die ne araba alabildik ne tatillere gidebildik (ne de çocuk yapabildik doğal yolla) sıkıntıyla geçen yıllar,birbirimizden soğutcak kavgalar ettik eşimle,ve ilk tüp bebek negatif,umut bağladığım dondurulmuş tedavisinde de onca olumsuz sonucu da görünce çift embriyoya rağmen,dedim ne biçim hayat bu,nerden tutsam bilemedim,her açıdan kötü...offf !
bazen bi gaza geliorum,çok umutlu oluorum,daha bikaç kere denerim diorum olmasa da,birinden birine tutar ALLAHın izniyle elbet diorum,ama şuanki gibi bi psikolojide,hiç bi zaman olmıcak gibi gelio,ve hayatım çok can sıkıcı gelio,eşimle de bi iyiyiz bi kötü,yani onla herşey mükemmel gitse,hayatımı daha güzel doldursa sanki daha oluruna bırakır doğal yolla beklerdim bebişi,bugün zaten bi arkadaşımı gördüm facede,zaten süper bi evliliği vardı,3 yıldır beraber gidip görmedikleri yer kalmadı yurt içi yurt dışı,şimdi de karnı çıkmış fotosunu koymuş mutlu mutlu eşiyle,onlar için maaşlallah,ama bide insan kendine bakıo,bu sorunlarla geçen 2 yıldır evliliğimiz zehir oldu,paramız bitmesin die ne araba alabildik ne tatillere gidebildik (ne de çocuk yapabildik doğal yolla) sıkıntıyla geçen yıllar,birbirimizden soğutcak kavgalar ettik eşimle,ve ilk tüp bebek negatif,umut bağladığım dondurulmuş tedavisinde de onca olumsuz sonucu da görünce çift embriyoya rağmen,dedim ne biçim hayat bu,nerden tutsam bilemedim,her açıdan kötü...offf !
ben geldim yetiştimmmiiiiiiiiiiiiiiii:124::124::124::124:
:124::124::124::124: :124::124::124::124:
kız bunlar erkek olsalarmış istanbulun vay halıne
canım yemektten kalktın buraya mı geldin iyiki eşin bir şey demedi benimki alırdı bil.camdan aşagı atardı
canım araya hemen reklam koymusuz bunlar reklam kokan hareketler karadeniz havası hadı tey tey
dondurulmuşlarla şansını deneyecekler diye bi topik var cnm,evt çok üzücü,beni en çok şaşırtan da 2 embriyo transferine rağmen tutmayan okadar çok arkadaş varkiyani ikisinden biri bari tutar dio insan ama yok ne yazıkki olmamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?