Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ya benimde moralim bozuldu şimdi.Nerde hangi topikte okudun sen bunları.ben de haziran gibi düşünüyordum dondurulmuşlarla denemeyi ühü ühü

dondurulmuşlarla şansını deneyecekler diye bi topik var cnm,evt çok üzücü,beni en çok şaşırtan da 2 embriyo transferine rağmen tutmayan okadar çok arkadaş varki yani ikisinden biri bari tutar dio insan ama yok ne yazıkki olmamış..

akasyayı aradım yemek yiyormuşş namıma kutlayın dedi
benim düdüklü içerden ötüyor ben kaçiimmmmm yawww bu sefer de erken kutladımmmmmmm gene tutturamadım sayfayı

akasyayı aradım yemek yiyormuşş namıma kutlayın dedi
benim düdüklü içerden ötüyor ben kaçiimmmmm yawww bu sefer de erken kutladımmmmmmm gene tutturamadım sayfayı

düdüklün daha fazla ıslık öttürmeden sen koş cicim..
gazlı akşamınız güzel olsunn

semoşun telefonundan sonra dayanamayıp açtım ama yetişemedimmm............. üüüüüüü....üüüüü.....üüüüüüüü

Yok yok bugün benden tam not aldın semuşşş..
Hakkını yemiyelim dimi amaa..
Bugün çıtır çıtır dolandın ortalıklarda..
Tototda belli belirsizdi bugünn
Biraz daha zayıflayıp eski çıtır günlerime dönesim var transferden önce nasılsa hormon almayacağım birsüre inşaallah

deme yaaaaaa ben de dondurulmuş deneyecem neden tutmuyormuş ki dondurulmuşlar kaliteli oluyor bacım başka sorun vardır benim nasıl rahim de problem var sa onların genetiktir pıhtılaşma sorunudur vs problem vardır tespit edilemeyen...sadece dondurulmuş olduğu için tuunamadığını düşünmüyorum ben canımm..negatif olma bence bu kadar

Son düzenleme:
gene olmadı ömrümü yediniz ya sayfanın en başına yazı yazbilmek için ne terler dokuyorum olmuyo

siz buluşunca birbirinizin totolarınamı bakıyonuzzzz
benimki bakılmayacak gibi değil ki mümkün olsa benden önce gidecek te mecburen arkada kalıyor hükümet gibi kadınım devirebilene aşkolsun yaniiiiiiii
semoşun telefonundan sonra dayanamayıp açtım ama yetişemedimmm............. üüüüüüü....üüüüü.....üüüüüüüü

ağlama şekerim ben gene sayfayı tutturamasam da senin namına doğru sayfada kutladımm..benim düdüklü eroror vermeden yetişeyim bariiiiiiiii pilavı yapıp salatyı doğrayıp mutfağı toplayıp geliyommm

Son düzenleme:
siz buluşunca birbirinizin totolarınamı bakıyonuzzzz
kız bunlar erkek olsalarmış istanbulun vay halıne

canım yemektten kalktın buraya mı geldin iyiki eşin bir şey demedi benimki alırdı bil.camdan aşagı atardı

olsun şekerim ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısıı

Tatlım bence sen hep daha kötülere bak , Rabbim de bize böyle bı sınav vermiş mükafatını da verecektir.. Ben 8 senedir maddi manevi bittim zaten esinle zorla evlendik.. Sonra da bebek sıkıntısı 3 aşılama, 3 tup bebek bı dusuk.. Ki benden beter insanlar tanıdım 3-4 dusuk yapmış parası imkanı hiç olan kocası tedavi istemeyen...daha neler neler ama en sonunda ilk dondurma bebegim icimde büyümeye çalışıyor Allah izin verirse anne olacağız hepimiz.. Bugün bı arkadaslar mesajlastik esine iki defa tese yapılmış hiç hücre bulunamamış .. Şükredecek seyler de cok.. Evet haklisin zaman zaman hepimize geliyo buhranlar ama geçecek ından onu görünce bitiyo her acı. Eminim nasip olur kucağımıza alırsak hiç aklımıza gelmeyecek.. Sabret gülüm her şey mutlu bitecek :)) gülümse :)) dingin kafa ve vucutla al bebeğini.. İnan olacak.. Dualarimdasin

Tatlım bence sen hep daha kötülere bak , Rabbim de bize böyle bı sınav vermiş mükafatını da verecektir.. Ben 8 senedir maddi manevi bittim zaten esinle zorla evlendik.. Sonra da bebek sıkıntısı 3 aşılama, 3 tup bebek bı dusuk.. Ki benden beter insanlar tanıdım 3-4 dusuk yapmış parası imkanı hiç olan kocası tedavi istemeyen...daha neler neler ama en sonunda ilk dondurma bebegim icimde büyümeye çalışıyor Allah izin verirse anne olacağız hepimiz.. Bugün bı arkadaslar mesajlastik esine iki defa tese yapılmış hiç hücre bulunamamış .. Şükredecek seyler de cok.. Evet haklisin zaman zaman hepimize geliyo buhranlar ama geçecek ından onu görünce bitiyo her acı. Eminim nasip olur kucağımıza alırsak hiç aklımıza gelmeyecek.. Sabret gülüm her şey mutlu bitecek :)) gülümse :)) dingin kafa ve vucutla al bebeğini.. İnan olacak.. Dualarimdasin

kız bunlar erkek olsalarmış istanbulun vay halıne

canım yemektten kalktın buraya mı geldin iyiki eşin bir şey demedi benimki alırdı bil.camdan aşagı atardı

he valla Allah bilipte kadın yaratmış..
dün akşam haberlerde 60 yaşındaki tacizci haberini gördüm mini etekli hatunların totolarını çekmiş kameraya nasıl bağladım konuyu ama

Canım şimdi senden duyunca baktım ben de o topiğe ve gerçekten moralim çok bozuldu.Ben çok umutluydum dondurulmuş embriyolarımdan ya off..Allah yardımcımız olsun canım.Yine de umudumuzu kaybetmiyelim.Belki bizde o şanslı azınlık arsına girebiliriz yani inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…