Tüp Bebek Günlüğümüz !

avatarına bayıldımmmmmmmm hehhee
ıznınle alabılırmıyımmmmm
lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
telif hakkı bana ait bu topikde sulama görevi bana ait ben buraya esimde istanbulu islatıyo

haberiniz olsun canım cekti aşerdim
canım valah elimizden gelse ama çok zor ya bu akşam şimdi beşinin biryerleri şişermi acaba

he valla Allah bilipte kadın yaratmış..
dün akşam haberlerde 60 yaşındaki tacizci haberini gördüm mini etekli hatunların totolarını çekmiş kameraya nasıl bağladım konuyu ama
evet ne di ya o seni

canım araya hemen reklam koymusuz bunlar reklam kokan hareketler karadeniz havası hadı tey tey

Eki Görüntüle 400747 Eki Görüntüle 400747 Eki Görüntüle 400747 karadenizli degılım ama eslık ederim

yok canım reklam amaçlı değil tamamen kutlama amaçlıydı

ıyıkı bı girmedık heeeeeeeeeeeeee ne kadarrr sayfa gecmiş............ okuyayım birazzzzzz

oku tabii topik tarihi çok kıymeli bilgiler içerir

arada bi trip atmak hoşuma gidiyoooo

sana trip atmak çoook yakışıooo

napıyon şekerim nasılsın bakiimm işi gücü bitir aşılamdan sonra vay temizlikti bilmemneydi iş güç yapma muhabbeti duymayalım...özledim kız bir öpeyim gel şöyle

gel öp bacım...duu bende seni öpiim
bugünlük yaptışım işleri sana söylim o zaman..
sabah hastane..
öğlen dolma sarmaa
öğleden sonra; koltuk silme cam silme perde yıkama..
akşam üzeri;kocişve yeğenle akşam yürüyüşüne çıkma..

nasıl birgün ama...? valla işlerimi bitirdim aşılama ve tüpe hazır ve nazırımm..
buarada adetim gecikti sordum doktora normal didi..ilaç ve düşük buna sebep olabilirmiş dedi:26:

Son düzenleme:

ayyy zor ozman kız daha evlide değill ((( ben ameliyat olmadan gelin dedi (( inş.ii doktor bulur ya ben ameliyat olmadan gelin bari dedi ((

evet yakışıyooooo banaaa

aferin sana kız ne güzel bütün işlerini bitirmişsin...
bende opu dan önce bitirmiştim şimdi pek rahatım...

Benim kizim aksam ustu bidi cok korkuttu uyandim yemk hazirlarkn bir sanci girdi sag kasigima adim atamadn otrdum yere gecmedi dr la konustuk birde toplandiginu hissettim karnimn surekli simdi daha iyiyim karnim cok gergin ve uyusuk gubi dr korkudan oyle hissediyrsun ve ufaklik muhtemelen eli yada ayagiyla iktiriyor korkma dedi sancim sukur gecti yoksa hastaneye cagiricakti monutore baglicam dedi dua et bakalum biz elif kizimizla ay bu endise halu hic bitmicek rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh
Cnm bnm bu inatci kecilerimizin bize belirti verdigi yokki zaten imsallh saglikla alalimda kucagimiza isiralim bunlarin popolarini insallh soyle onlara bak dogunca onlarin popolarina vurucz ve parmklarini isiricaz

bak sen prensese cadı olmuş bu akşam annesini korkutmuş...
doğurana kadar bu endişeler bitmeyecek maalesef...

Nasılsın canisi insallah iyisindir ben depresyondayim galiba 5 tane projem var bitirmem lazım ama bir türlü oturamiyorum
projelere odaklan tatlım yaşadıkların kolay değil ama depresyona girme lüxün yok çabucak işlerini toparlayıp yeni tedaviye hazırlanman lazım........

Canisi ben tekrar gelince TRye kesin İstanbul'daki kızlarla buluşalım Ankara'ya geçtimde akasyam ve güldenle buluşurum insallah
inşalllah çok isterim..............

Eki Görüntüle 400749 Akasya bak sanamısır patlattım...
ay canım çekti yediklerimi eriteyim hemen yiyeyim bi leğen :))

kutlama onsuz olmaz gelmesi an meselesidir
yemek faslı vardı balım ondan gelemedim
kutlama oldunu bilsem daha hızlı yerdim :)))

yok tatlım yemeği bırakmadım zaten sonuna gelmiştik... bıraksam kociş kızardı bi kutlama için topiğimden olamam:)))

Aaaa gerçekten mi canım.Çok sevindim ya bunu duyduğuma ama sen nerden bliyosun yani tanıdıkların mı var orda tedavi gören. birden yüzüm gülmeye başladı ya çok sağol tatlım..

Evet canim ben 8 senedir cok uğrastim bı cok tanıdığım var bu alemde umut kesmek yok olacak da olacak inşallah :))

bak sen prensese cadı olmuş bu akşam annesini korkutmuş...
doğurana kadar bu endişeler bitmeyecek maalesef...

Evet ya cok cadı oldu bu kiz onun o küçük elini o küçük ayaklarını isiricam insallh Dicem on al sana Buda popona tokat
Ah guldenim ah is hamile kalmakla bitmiyorki kucağımıza alana kadar bitmicek İnan ki vakit geçmiyor gibi geliyor Ağustos sonu Eylül bası gözümde büyüyor sanki daha cok varmış gibi geliyor bizi korkuttu cidden ne zaman Dr um tlfn da aman Allah korusun dedi gözlerim fırladı yerinden şimdi şükür sancım yok insallh bir daha da hiç olmaz dua edin ne olur bize teyzesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…