avatarına bayıldımmmmmmmm hehhee
ıznınle alabılırmıyımmmmm
lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım valah elimizden gelse ama çok zor ya bu akşam şimdi beşinin biryerleri şişermi acabahaberiniz olsun canım cekti aşerdim
evet ne di ya o senihe valla Allah bilipte kadın yaratmış..
dün akşam haberlerde 60 yaşındaki tacizci haberini gördüm mini etekli hatunların totolarını çekmiş kameraya nasıl bağladım konuyu ama
Esın ve cicibayb merkezleriniz neresi ?
canım araya hemen reklam koymusuz bunlar reklam kokan hareketler karadeniz havası hadı tey tey
Eki Görüntüle 400747 Eki Görüntüle 400747 Eki Görüntüle 400747 karadenizli degılım ama eslık ederim
ıyıkı bı girmedık heeeeeeeeeeeeee ne kadarrr sayfa gecmiş............okuyayım birazzzzzz
arada bi trip atmak hoşuma gidiyoooo
napıyon şekerim nasılsın bakiimm işi gücü bitir aşılamdan sonra vay temizlikti bilmemneydi iş güç yapma muhabbeti duymayalım...özledim kız bir öpeyim gel şöyle
Aynen canımmm..
Benim Ayşe Teyzem dediğin gibi sezeryan gibi oldu..
Bir süre yatması gerekiyorr..Ağır kaldırmaması falann.
Tabii lap olsa çok daha iyi olur ama eğer boyutlar lapa uymuyorsa açık yapıyorlar galiba..Çünkü onu çıkarayım derken başka taraflara zarar verme riskleri oluyor..
Allah yardımcısı olsunn..
Canım benimki ankara anatolia. neden sordun ki?:26:
sana trip atmak çoook yakışıooo
gel öp bacım...
bugünlük yaptışım işleri sana söylim o zaman..
sabah hastane..
öğlen dolma sarmaa
öğleden sonra; koltuk silme cam silme perde yıkama..
akşam üzeri;kocişve yeğenle akşam yürüyüşüne çıkma..
nasıl birgün ama...? valla işlerimi bitirdim aşılama ve tüpe hazır ve nazırımm..
buarada adetim gecikti sordum doktora normal didi..ilaç ve düşük buna sebep olabilirmiş dedi:26:
Benim kizim aksam ustu bidi cok korkuttu uyandim yemk hazirlarkn bir sanci girdi sag kasigima adim atamadn otrdum yere gecmedi dr la konustuk birde toplandiginu hissettim karnimn surekli simdi daha iyiyim karnim cok gergin ve uyusuk gubi dr korkudan oyle hissediyrsun ve ufaklik muhtemelen eli yada ayagiyla iktiriyor korkma dedi sancim sukur gecti yoksa hastaneye cagiricakti monutore baglicam dedi dua et bakalum biz elif kizimizla ay bu endise halu hic bitmicek rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallhay ne güzel ya..... ama biz artık hareket takibindeyiz çok şükür yarıyı geçtik... ama yinede alsammıki demeden edemiyorum:))))))
hiç yakıştıramadım sana umutsuzluğu... hem şöle düşün bizim daktır belirtisiz gebe yapıyo bizi:))))
hoş geldin sedacım......
genelde biliyorum ne tarfta olduğunu çünkü çoğu zaman tekme gibi değilde sanki kendi kendine dönüp orda eğleniyomuş gibime geliyo:)))) taş gibi olma olayı en çok sabahları oluyo sanırım yan yattığım ve uzun süre aynı pozisyonda kaldığım için bi tarafa toplanıyo meleğim:)))))
Cnm bnm bu inatci kecilerimizin bize belirti verdigi yokki zaten imsallh saglikla alalimda kucagimiza isiralim bunlarin popolarini insallh soyle onlara bak dogunca onlarin popolarina vurucz ve parmklarini isiricazinanmıyorum yaa akşam demeyelim ona gece 11 e kadar bu halde çalışacaksın demek..
bi de opu var sabahtan..
valla Allah işini kolay eylesin canım..
bebeklerimden bi haber vermeyi bende istiyorum ama bilmiyorum hiçbişi hissetmiyorum...
ben bişi anlamayımda hamiş olayım inşallah..
eşinde hem iğnelerini vurur hem testin sonucunu o söyler ne güzel...
bizimki bu işlerden bi haberdir iğneyi eczaneden alırken bile bi tuhaf oluyooo..
Bu konuda cok iyi yerler var ki biri seninki
Benim kizim aksam ustu bidi cok korkuttu uyandim yemk hazirlarkn bir sanci girdi sag kasigima adim atamadn otrdum yere gecmedi dr la konustuk birde toplandiginu hissettim karnimn surekli simdi daha iyiyim karnim cok gergin ve uyusuk gubi dr korkudan oyle hissediyrsun ve ufaklik muhtemelen eli yada ayagiyla iktiriyor korkma dedi sancim sukur gecti yoksa hastaneye cagiricakti monutore baglicam dedi dua et bakalum biz elif kizimizla ay bu endise halu hic bitmicek rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh
Cnm bnm bu inatci kecilerimizin bize belirti verdigi yokki zaten imsallh saglikla alalimda kucagimiza isiralim bunlarin popolarini insallh soyle onlara bak dogunca onlarin popolarina vurucz ve parmklarini isiricaz
karasu canım gec kaldın ya kutlama bıttı horanıda tepıp kutlamamızı sonlandırdık
projelere odaklan tatlım yaşadıkların kolay değil ama depresyona girme lüxün yok çabucak işlerini toparlayıp yeni tedaviye hazırlanman lazım........Nasılsın canisi insallah iyisindir ben depresyondayim galiba 5 tane projem var bitirmem lazım ama bir türlü oturamiyorum
inşalllah çok isterim..............Canisi ben tekrar gelince TRye kesin İstanbul'daki kızlarla buluşalım Ankara'ya geçtimde akasyam ve güldenle buluşurum insallah
ay canım çekti yediklerimi eriteyim hemen yiyeyim bi leğen :))Eki Görüntüle 400749 Akasya bak sanamısır patlattım...
yemek faslı vardı balım ondan gelemedimkutlama onsuz olmaz gelmesi an meselesidir
kutlama oldunu bilsem daha hızlı yerdim :)))kaçınnnnnnnnnnn yer açıııııııınn totom azcık büyük sığamayabilirimmmmmmmm
aaa çok merak edersen hemen fotoğrafını çeker paylaşırım suratının şeklini bende merak ediyom açıkçası
amaaaaa akasya hala yok bacılarrrrr
Aaaa gerçekten mi canım.Çok sevindim ya bunu duyduğuma ama sen nerden bliyosun yani tanıdıkların mı var orda tedavi gören. birden yüzüm gülmeye başladı ya çok sağol tatlım..
evet yakışıyooooo banaaa
Eki Görüntüle 400802
aferin sana kız ne güzel bütün işlerini bitirmişsin...
bende opu dan önce bitirmiştim şimdi pek rahatım...
bak sen prensese cadı olmuş bu akşam annesini korkutmuş...
doğurana kadar bu endişeler bitmeyecek maalesef...
Evet canim ben 8 senedir cok uğrastim bı cok tanıdığım var bu alemdeumut kesmek yok olacak da olacak inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?