ay canım çekti yediklerimi eriteyim hemen yiyeyim bi leğen :))
yemek faslı vardı balım ondan gelemedim
hamarat hatunlarız alimallahhh...
bitirmişim değil mi iki arada bir derede gezmeye bile gittim
Evet ya cok cadı oldu bu kiz onun o küçük elini o küçük ayaklarını isiricam insallh Dicem on al sana Buda popona tokat
Ah guldenim ah is hamile kalmakla bitmiyorki kucağımıza alana kadar bitmicek İnan ki vakit geçmiyor gibi geliyor Ağustos sonu Eylül bası gözümde büyüyor sanki daha cok varmış gibi geliyor bizi korkuttu cidden ne zaman Dr um tlfn da aman Allah korusun dedi gözlerim fırladı yerinden şimdi şükür sancım yok insallh bir daha da hiç olmaz dua edin ne olur bize teyzesiii
geçmiş olsun tatlım prenses korkutmuş seni.. kasığa giren kramplar rahimi tutan bağların gerilmesiyle alakalıymış rahim hızlı büyüdüğü için bağlar zorlanıyomuş. bide rahim atardamarlarında gebelikle birlikte hızlı kan akışı başladığı için olurmuş. bebişler endişelendiriyo bizi benimki pek sessiz bugünkramp bende de oluyo ama saniyelik bıçak gibi saplanıp sonrada geçiyo.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin......
İnşallah canım.Hepimizin yüzü gülsün inşallah.Sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
senin yatmanı bekliyordur annesi harekete geçmek için...
kardeşimde öyle olurdu kız ne zaman uzanayım dese hemen dürterdi sıpları..
yine bi sessizlik topikte...
sanırsın kimse yookkk sesimi duyan ses versinnn olarmı...
aşkolsun yaaaaaaaa bizi 60 lık tacizciyle kıyaslıyooooooooohe valla Allah bilipte kadın yaratmış..
dün akşam haberlerde 60 yaşındaki tacizci haberini gördüm mini etekli hatunların totolarını çekmiş kameraya nasıl bağladım konuyu ama
sana trip atmak çoook yakışıooo
gel öp bacım...duu bende seni öpiim
bugünlük yaptışım işleri sana söylim o zaman..
sabah hastane..
öğlen dolma sarmaa
öğleden sonra; koltuk silme cam silme perde yıkama..
akşam üzeri;kocişve yeğenle akşam yürüyüşüne çıkma..
nasıl birgün ama...? valla işlerimi bitirdim aşılama ve tüpe hazır ve nazırımm..
buarada adetim gecikti sordum doktora normal didi..ilaç ve düşük buna sebep olabilirmiş dedi:26:
maaşallah bütün işlerini bitirip üstüne de gezmeye gitmiş kız bana da gel yardıma hiç iş yapasım yokkkhamarat hatunlarız alimallahhh...
bitirmişim değil mi iki arada bir derede gezmeye bile gittim
ben geldim burdayımm kaçırdığım sayfaları okudum ama kociş aradı gelyomuş ona yemek hazırlayacam bu saatte de ağır gelecek gazlı yemek ama unutmadım kadehlere koyacam kolayı kutlamak namınaaaaaaaaaayine bi sessizlik topikte...
hep yazıyomya benimki anası gibi gececi gece olunca kıpır kıpır ama dün gecede sakindi.. bugün de hiç hareketini hissetmedim okadarda konuştum bi ses ver diye ama sıpa oralı olmadızaten gün içinde genelde sakin bi sabahları tıplar bide gece olunca.. neyse yarın hulusi amcasına gidicez iyi olduğunu görüp rahatlayacam inşallah......
doooooooooo..................
istersen la vereyim:)))) laaaaaaaaa........................ ama sesimde pek bi kötüdür
aşkolsun yaaaaaaaa bizi 60 lık tacizciyle kıyaslıyooooooooobu ne ki daha göbüş ölçüsü alıcaz inşaallah
maaşallah bütün işlerini bitirip üstüne de gezmeye gitmiş kız bana da gel yardıma hiç iş yapasım yokkk
ben geldim burdayımm kaçırdığım sayfaları okudum ama kociş aradı gelyomuş ona yemek hazırlayacam bu saatte de ağır gelecek gazlı yemek ama unutmadım kadehlere koyacam kolayı kutlamak namınaaaaaaaaaa
Evet cnm beni korkuttu aslimda dedigin yibi bebegn buyumesyle ilgili belki ama iste dr da allh korusun diyince insallh bir daha yasamam rabbim hepimize hayrli dogum nadip etsin biz cok zor geldik ya bugunlere ondan bu kadar endise halindeyiz hersey guzel olucak insallh sali gunu gormeye gidicem kizimi insallh yarinda tetenoz asim var benim benim kizda dun beri cok hareketsiz o kadar da cok cukulata yedim ki hic arada bir cok az hissediyrum dundn beri insallh sagliklari yerinde annesi kiz degilmi iste bunlar nazli simdidengeçmiş olsun tatlım prenses korkutmuş seni.. kasığa giren kramplar rahimi tutan bağların gerilmesiyle alakalıymış rahim hızlı büyüdüğü için bağlar zorlanıyomuş. bide rahim atardamarlarında gebelikle birlikte hızlı kan akışı başladığı için olurmuş. bebişler endişelendiriyo bizi benimki pek sessiz bugünkramp bende de oluyo ama saniyelik bıçak gibi saplanıp sonrada geçiyo.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin......
insallh cnm insallh hic birsey olmadin kuzucuklarimiza rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallh hepimİz anne olucaz ben yaticam optum hepinizibende yicemmm ama bi tas leğen senin olsun
tabii gezmeyi ihmal etmemek lazımm..
bişi olmayacak Allahın izniyle...
böyle korkular olması çok doğal canım..
bu günlerde geçecek kucağına aldığın günüde paylaşcaz..
yine bi sessizlik topikte...
hade kızla oturmayamı geldik hoppaaaa
HOROZUMU KAÇIRDILR DAMDAM DAMA UÇURDULARRR SUYUNADA PİLAVV PİŞİRDİLERRR
BİLİ GEEEEE BİLİ GEEEEE Lİ BİLİ GEEEEE
ben buradayımmmm
canım randevun yarın saat kaçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?