Tüp Bebek Günlüğümüz !

dimi ama yaaa sessiz sessiz takılıyorlar bişi yazmıyorlar..
iyi oldu bu anonim türkü şimdi kendilerine gelirler
bu arada ben horoz ve kaz dan acayip korkarım

süpperrr:13:

hade yaa biz horoz baktık köpek gibi yetiştirdik hehe yabancı kimse giremiyodu bahçeyee eceliyle öldü allah rahmet eylesinn :))))) bi beni sevmezdi gagalardı beni hehe

Canımm bugün daktıra gittim geçmiş sayfalarda ayrıntılı var ama herşey iyi gitti doktor ilee..
Bu arada kızlar eşim bu konuyu hayretle karşıladıı Laf aramızda..
Bakalım canımm önümüzdeki günlerde bu ay yumilerin durumu daha net olacakk..

aşkolsun gelirim valla ahh birde uzak olmayaydınnn süpürgeme atlayıp geliyorum hemencecikkkkk

hade canım dularımız seninleinş.gzel sonuçlar alıcazz sıkıntı yapma olurmu çok güzel geicekk sağlıcakla haberinizi alıcazzz

canım yaa bu saatte işten çıkıyoo..
Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla sorunsuzca çabucak bitsin opun...
yarında bize herşey çok güzeldi şimdi çok iyiyim diye yaz inşallah..

ogleden sonra canim, 3 civari galiba. Meraktayim, heyecanliyim :18:

valla bende merak ediyorum neler yaşayacaksın....
kimbilir ne duygulu anlar olacak..

hade yaa biz horoz baktık köpek gibi yetiştirdik hehe yabancı kimse giremiyodu bahçeyee eceliyle öldü allah rahmet eylesinn :))))) bi beni sevmezdi gagalardı beni hehe

valla çok korkarım ben ne cesur hayvandır boyuna posuna bakmadan bi saldırısına şahit olduğum günden beri hiç sevmem kendilerini...

dur ben hemen bi geçmişine bakayım )) kız sayfalar bitmek bilmio çok hızlı geçio ;;) kulaklarını her zmn çınlatıyorum naptı acaba nasıl gidiyo diye yumuoşların merak ediyorum cnm. hayırlı olsun güzel bişiler olmuşta ben daha anlıyamadım

Allahımın izniyle çok kolay ve güzel olacak canım bnm..kaliteli embiriyoların olacak inşallahhhhhhh

Ne bileyim gülüm solda 1 tane güzel bir folikül varmışş..Bakalım kendiliğinden çarşamba gününe kadar 8-9 mm gibi büyürse iğneye başvurabileceğiz...Sağdada vardı ama o çok küçüktü..
Şöyle anlatayım sizee..Sağdaki mercimek tanesi kadardı..Soldaki kiraz kadarr..O yüzden soldaki seçilmiş yumi olma ihtimali var imişş

Semuşum deyimi ile seni seçtim pikaçuuuuu olur inşş..Dua et bana tammı unutma benii.

arkadaşlar size bir şey danışacağim bugün transferimin 9. günü ve ben kanda beta hcg baktırdım 0.25 çıktı.gebe olma ihtimalim yok biliyorum ama.bazı arkadaşlar sonradan tutunabilir diyorlar yükselir mi sizce pazartesi test günüme kadar.Allahtan umut kesilmez ama kan sonucu da ortada yani

pegasusunicorn ses ver canımm.. Röntgen röntgen nireye kadarr.. Açıl derdini dökk..Hepimiz aynı yolun yolcusuyuzTüpçülerizz bizzzzzzzzzzzzzzz

Ayyy bu kadar kalp kalbe karşıymışş.
Bende dünden beri geliyorsun topiğe neden yazmıyorsun demiştimm..
Neden 9. gün test yaptın be bacımmm..Dediğin gibi çok düşük bir yüzdesi var ama tabii gününde test tekrarı mecburen şart..İnş mucizen seninle olurr ne diyeyim canımm

ooohooooooooooo güzelmiş haber inş. büyürde işine yarar cnm.Allah yardımcın olsun dualarımdasın inş. bu sefer olur o kadar emek harcıyorsun,araştırıyorsun, istiyorsun rabbim gönlüne göre versin tez zmnda ;;)

değerin bundan sonra yükselme ihtimali çok düşük ama hiç yok da denemez.
çook önceleri bi topikte bi hatunun 11.gü değeri 13 dü eğer 9.gün baktırsaydı değeri senin gibi çıkacaktı ve negatif görecekti onun hikayesini okumuştum ama hangi topikti bilmiyorum...

senin ne zmn belli olucak sonuçların ? salla göbüşüde bebek harekete gelsin ))

güzel arkadaşlarım nasılsınız? ben iş yoğunluğundan dolayı pek gelemiyorum. geldiğimde de geçmiş çok uzun oluyor ve okuyamıyorum. tebrik ettmeyi, geçmiş olsun demeyi unuttuklarım olursa kusuruma bakmasınlar olur muu????

biz çok yoruluyoruzzzzz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…