biraz mutfakta işim var..... arada gelir okurum yazdıklarınızı................
dimi ama yaaa sessiz sessiz takılıyorlar bişi yazmıyorlar..
iyi oldu bu anonim türkü şimdi kendilerine gelirler
bu arada ben horoz ve kaz dan acayip korkarım
süpperrr:13:
mısırmı patlatcan...
aşkolsun yaaaaaaaa bizi 60 lık tacizciyle kıyaslıyooooooooobu ne ki daha göbüş ölçüsü alıcaz inşaallah
maaşallah bütün işlerini bitirip üstüne de gezmeye gitmiş kız bana da gel yardıma hiç iş yapasım yokkk
ben geldim burdayımm kaçırdığım sayfaları okudum ama kociş aradı gelyomuş ona yemek hazırlayacam bu saatte de ağır gelecek gazlı yemek ama unutmadım kadehlere koyacam kolayı kutlamak namınaaaaaaaaaa
Canım arkadaşlarım ben yavaş yavaş toparlanmaya başlayayım.. Yarın ancak 3 ten sonra görüşebiliriz lütfen bana dua edin bol bol namaz kılan arkadaşlarım ne olur beni unutmayın dualarınıza beni de ekleyin inşallah her şey yolunda gider.. Hepinizi öpüyorumİyi geceler...
Canım arkadaşlarım ben yavaş yavaş toparlanmaya başlayayım.. Yarın ancak 3 ten sonra görüşebiliriz lütfen bana dua edin bol bol namaz kılan arkadaşlarım ne olur beni unutmayın dualarınıza beni de ekleyin inşallah her şey yolunda gider.. Hepinizi öpüyorumİyi geceler...
ogleden sonra canim, 3 civari galiba. Meraktayim, heyecanliyim :18:
hade yaa biz horoz baktık köpek gibi yetiştirdik hehe yabancı kimse giremiyodu bahçeyee eceliyle öldü allah rahmet eylesinn :)))))bi beni sevmezdi gagalardı beni hehe
Canımm bugün daktıra gittim geçmiş sayfalarda ayrıntılı var ama herşey iyi gitti doktor ilee..
Bu arada kızlar eşim bu konuyu hayretle karşıladııLaf aramızda..
Bakalım canımm önümüzdeki günlerde bu ay yumilerin durumu daha net olacakk..
yok cnm mercimeği fırına vercekdir))
milstoneden haberin varmı cnm?
senin bebişden haber varmı?
dur ben hemen bi geçmişine bakayım)) kız sayfalar bitmek bilmio çok hızlı geçio ;; ) kulaklarını her zmn çınlatıyorum naptı acaba nasıl gidiyo diye yumuoşların merak ediyorum cnm. hayırlı olsun güzel bişiler olmuşta ben daha anlıyamadım
arkadaşlar size bir şey danışacağim bugün transferimin 9. günü ve ben kanda beta hcg baktırdım 0.25 çıktı.gebe olma ihtimalim yok biliyorum ama.bazı arkadaşlar sonradan tutunabilir diyorlar yükselir mi sizce pazartesi test günüme kadar.Allahtan umut kesilmez ama kan sonucu da ortada yani
Ne bileyim gülüm solda 1 tane güzel bir folikül varmışş..Bakalım kendiliğinden çarşamba gününe kadar 8-9 mm gibi büyürse iğneye başvurabileceğiz...Sağdada vardı ama o çok küçüktü..
Şöyle anlatayım sizee..Sağdaki mercimek tanesi kadardı..Soldaki kiraz kadarr..O yüzden soldaki seçilmiş yumi olma ihtimali var imişş
Semuşum deyimi ile seni seçtim pikaçuuuuu olur inşş..Dua et bana tammı unutma benii.
arkadaşlar size bir şey danışacağim bugün transferimin 9. günü ve ben kanda beta hcg baktırdım 0.25 çıktı.gebe olma ihtimalim yok biliyorum ama.bazı arkadaşlar sonradan tutunabilir diyorlar yükselir mi sizce pazartesi test günüme kadar.Allahtan umut kesilmez ama kan sonucu da ortada yani
ooohooooooooooo güzelmiş haber inş. büyürde işine yarar cnm.Allah yardımcın olsun dualarımdasın inş. bu sefer olur o kadar emek harcıyorsun,araştırıyorsun, istiyorsun rabbim gönlüne göre versin tez zmnda ;;)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?