- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Ayyy bu kadar kalp kalbe karşıymışş.
Bende dünden beri geliyorsun topiğe neden yazmıyorsun demiştimm..
Neden 9. gün test yaptın be bacımmm..Dediğin gibi çok düşük bir yüzdesi var ama tabii gününde test tekrarı mecburen şart..İnş mucizen seninle olurr ne diyeyim canımm
arkadaşlar size bir şey danışacağim bugün transferimin 9. günü ve ben kanda beta hcg baktırdım 0.25 çıktı.gebe olma ihtimalim yok biliyorum ama.bazı arkadaşlar sonradan tutunabilir diyorlar yükselir mi sizce pazartesi test günüme kadar.Allahtan umut kesilmez ama kan sonucu da ortada yani
senin ne zmn belli olucak sonuçların ? salla göbüşüde bebek harekete gelsin))
şu an en çokta neye üzülüyorum biliyomusun güzelim 2 tane daha embriyom vardı 1. kalite onları dondurmadım ya eşek kafam.çözülürken bozulurlar dedim ama ben bugün sonuca bozuldum tabi
cumartesi ya da pazar tekrardan kan vereceğim bakalım sonucu yine yazarım buraya
9. gün erken değilmi cnm sen yinede karamsar olma gününde test yapıncaya kadar takılma bu değere.ne olursa olsun hayırlısı olsun inş. bebişli olursun....
değerin bundan sonra yükselme ihtimali çok düşük ama hiç yok da denemez.
çook önceleri bi topikte bi hatunun 11.gü değeri 13 dü eğer 9.gün baktırsaydı değeri senin gibi çıkacaktı ve negatif görecekti onun hikayesini okumuştum ama hangi topikti bilmiyorum...
senin ne zmn belli olucak sonuçların ? salla göbüşüde bebek harekete gelsin))
cesaretsiz tüpçülerden biri de benim
değerin bundan sonra yükselme ihtimali çok düşük ama hiç yok da denemez.
çook önceleri bi topikte bi hatunun 11.gü değeri 13 dü eğer 9.gün baktırsaydı değeri senin gibi çıkacaktı ve negatif görecekti onun hikayesini okumuştum ama hangi topikti bilmiyorum...
Hayırlısı canım olan olmuş artık..Napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz o zaman..
Nerede yaptırdınn?? Sebep neydi pekii??
Tatlım bir hatırlatma geçeyim sana..Bknz ilk sayfa listelerrr
5 gün var bu arada
izmirde özel smyrna art ta yaptırdım benim polikistikoverim var ilaç içmeden adet göremiyordum.ama hormon tahlillerim falan hep normal çıktı fsh hep normaldi.hsg de temiz çıktı.embriyolog konulacak embriyo çok güzel tutunmazsa embriyodan değil başka bisebebi olur demişti ama bilemiyorum tabi.16 tane yumurtam toplanmıştı gelişimde iyi dediler ama kafam karışık şu an
kuzummbenim değerimde 12.gün 11dii :44:
baktım cnm sağol ne güzel olmuş ilk sayfada olması bundan sonra merakımı ordan gideririrm)))
bugün bitiyooo yarından itibaren 4 gün var..1 mayıs büyük gün şekerim..
sallarsam tehlikeye girer amaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?