Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben ilk başlarda pek almadım son 2-3 ayda aldım,ahh o nutella çok fenaaa,doktor insülünden bahsedince korkudan yanına bile yaklaşamıyorum:)))bende öyle derdim,fazla kilo almam ben derdim,iradeliyimdir derdim hepsi fossssss,hamur işi olmadan doymadım hiç,ama tutamıyorum kendimi yaa,10 kilo aldım ve doktor artık yeter diyorr,

ayy bi de anlatıyooo yaaa kötü kadın müzeyyen...
sen anlattıkça ben hayal ediyorum...bak daha fena oldum amaaa

canım o ekşi tatlı muhabbetleri hepsiii yalan:)))ben ilk zamanlarda tatlı ağzıma koyamadım,aa dediler erkek olucak,hep ekşi yedim,3 aydan sonra tatlıya başladım ekşiyi bıraktım,,halada yiyemiyorum ekşiyi,cinsiyet en iyi 16.haftada belli olur canım,benimki 16 dolmadan söylemedi

ha ha haayyy totomun kenarı..sen o kadar zahmet et hazırlık yap hatun seni gıcık etsin...bi baş soğan koyuvereydin önüne
aynen ölee yemeğin papateslerini dayadım önüne isterse yesin hiç umrum değil.bide böle çatalla tabağı karıştırıp duruo sinirr oldumm yaww
ekincim forum çok uzun olduğu için kontrolü kaybettim kusura bakma soruyorum yine..sizde sorun ne peki??
canım bizde aslında bi sorum yoktu ilk gbeliğim doğal yolla oldu ama erken doğum yaptım bidenormal doğum oldu ikizdi yasamadı kızlarım.doğum sırasında içerde plesentanın parçasını bırakıo doktor sonra kürtajla almaya çalıştılar aynı gün içinde 10 kere falan alamayıncada ameliyata alındım.ameliyattan sonra enfeksion falan 1 buçuk ay hastanede kaldım tabi bunlardan dolayı tüpler hasar görmüş tekrar bebek isteyince olmayınca anladık tüpler bağlandı tüp bebek dendi ama herşey normal olmasına rağmen 4 denemede olmadı...
uyuz oluyorum öyle tiplere yemezsen yeme, uyuz birde o kadar hazırlık yapmışsın aman gelmesin bida gıcık şey

aynen yaa sinir etti benii..ay bende çok sewerim eriği bahçemde 2 tane war kocaman ve üstüü dolu2. kattan bile topluom balkondan çok güzeller

ewet canım,konuşmuştuk hatırladım.rezerv azlığına rağmen embriyo sayısı ve kalitesi ni çok ii elde etmişler,dediğin gibi olmayınca olmuyor demekki zamanı değilmiş.benim ki tamm bir mucize,Allahıma şükürler olsun , ol dedikten sonra 1 taneyle bile oluyor demekki,doktoruna güvenmen de çok önemli,biraz dinlen kafanı dağıt,bu günlerde geçecek ,sonunda herşey çok güzel olucak inşallahh

evet ne yediğin herkese göre değişiyormuş diyolar bakalım bende ne olucak erkek hissediyorum sanki ama bakalım o zaman demekki en az 1 ayım daha var

Ama ama niye siz niye öle bize İzmirili İzmirli diyonuzki...Biz herkesi çok seviyoz .Yoksa sizi sevmiyonuzmu.Ağlarım amaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

ama yaaa bana erik demeyin noluuuuurrr ağzım buruştu bi tuhaf oldummmmmm
yemem yanımda yenmesinide istemem Ayyy çok fenaaa

aaaaa.... kız erik yenmezmi şöyle tuzlu tuzlu bayılırım ben... ama henüz eriğe geçmedim kartlaşmadan yiyebildiğim kadar çağla ve badem yemenin derdindeyim ama kartlaşmaya başladılar bile

Ama ama niye siz niye öle bize İzmirili İzmirli diyonuzki...Biz herkesi çok seviyoz .Yoksa sizi sevmiyonuzmu.Ağlarım amaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

sevmez olurmuyuz cicim..
karasu hatunda izmirli
baktı ben çıkışta görüşürüz diye efeleniyom hemen arkadaşının yanında olmak istedi
ama sizde ne güzel çoğaldık vs..diyerek bizi taciz ettiniz

aaaaa.... kız erik yenmezmi şöyle tuzlu tuzlu bayılırım ben... ama henüz eriğe geçmedim kartlaşmadan yiyebildiğim kadar çağla ve badem yemenin derdindeyim ama kartlaşmaya başladılar bile

hıııhhh çok fena oluyom dedim bennn

Biraz daha bu muhabbet devam ederse bak çatlayacam sizin yüzünüzden çatlak yerlerimden bebelerim sızıp dışarı çıkacaklar amaaaaa

( geçmiş olsun canım allah sabır versin... peki şimdi problemin ne olduğuna yönelik bir tetkik falan yapıldı mı? bu arada nerede tedavi oluyosun?

saol canım..herşey normal bakıldı kromozomlar falan rahim normal hormonlar normal.eşimdede bi sorun yok ama olmuo işte..zaten doğal yolla artık olması mümkün değil çünkü tüpler bağlı..bakalım kaçıncı denemede olcak...izmirde tedavi gördüm irenbede.1 orda oldu 2. ve 3. dondurulmuşlarla yine orda.4. yü bahçecide yaptım olmadı bakalım hem bahçecide hem irenbede daha dondurulmuşlar war onlarla denicem bida.sen nerdeydin?

biz izmirliler buluştuk bile sende daha önce aramıza katılsaydın gelirdin belki..artık bida kinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…