bugün gidecem daktıra bakalım ne dicek... ama biliyomusun benim ilk dönemki hızlı kilo alımım durdu zaten o hızla gitsem varil gibi olurdum... lakin nutella fena bi bağımlılık vazgeçemiyorum bi türlü... bi arada deli gibi şeker yiyodum gerçi şimdide yiyorum ama eskisi kadar çok değil... ay bide hamile kalmadan önce sağlıklı beslenecem spor yapıcam ıvır zıvır yemicem diye havalanıyodum... ama maşallahım var ne kadar ıvır zıvır varsa yiyom.... mütemadiyen pasta börek kebap peşindeyim.... bu halimle kendi kendimi bile hayrete düşürüyom
uyuz oluyorum öyle tiplere yemezsen yeme, uyuz birde o kadar hazırlık yapmışsın aman gelmesin bida gıcık şey
sorma güldencim eşimde uyuz oluyor şapur şupur yiyomuşum birde yeme artık yeter diyor ama nafile elimde değil
ayy bi de anlatıyooo yaaa kötü kadın müzeyyen...
sen anlattıkça ben hayal ediyorum...bak daha fena oldum amaaa
kuzular, sabahtan beri giriyorum acil işim çıkıyor yazamadan geri çıkmak zorunda kalıyorum. aklımda kaldı okuyamadım geçmişi, şimdi işim bile çıksa yazıcam dedim ve girdim
ya bu arada ben erik ye ye doymuyorum nasıl bir iştahtır bu. ekşi yiyince kız mı olurdu erkek mi? bu arada bahçecide bana artık yeni ultrason makinalarımız var 12. haftadan itibaren cinsiyeti görebiliyoruz demişlerdi. sizin bir bilginiz var mı cinsiyet en erken ne zaman öğrenilir meraklandım da
umarım herkes iyidir hepinize kucak dolusu sevgiler
yaa nereye gidiyon daha karpuz kesecektikEki Görüntüle 401193
aynen ölee yemeğin papateslerini dayadım önüne isterse yesin hiç umrum değil.bide böle çatalla tabağı karıştırıp duruo sinirr oldumm yawwha ha haayyy totomun kenarı..sen o kadar zahmet et hazırlık yap hatun seni gıcık etsin...bi baş soğan koyuvereydin önüne
canım bizde aslında bi sorum yoktu ilk gbeliğim doğal yolla oldu ama erken doğum yaptım bidenormal doğum oldu ikizdi yasamadı kızlarım.doğum sırasında içerde plesentanın parçasını bırakıo doktor sonra kürtajla almaya çalıştılar aynı gün içinde 10 kere falan alamayıncada ameliyata alındım.ameliyattan sonra enfeksion falan 1 buçuk ay hastanede kaldım tabi bunlardan dolayı tüpler hasar görmüş tekrar bebek isteyince olmayınca anladık tüpler bağlandı tüp bebek dendi ama herşey normal olmasına rağmen 4 denemede olmadı...ekincim forum çok uzun olduğu için kontrolü kaybettim kusura bakma soruyorum yine..sizde sorun ne peki??
uyuz oluyorum öyle tiplere yemezsen yeme, uyuz birde o kadar hazırlık yapmışsın aman gelmesin bida gıcık şey
tamam kıyamam kızma bana ama :26::26::26::26:
yavrucum böyle karpuzlar falan,,olmuyo ama bakkk canımız isteyecek,nede güzel miş bu karpuz
benim 27 yaşında rezerv azlığı problemim var senin gibi. 3-4 ay önce konuşmuştuk hatta seninle...rezerv azalınca yaş ne olursa olsun kalan yumurtalar genetik olarak sorunlu olur diye bir kaç yerde yazı görmüştüm.gerçi bir çok hamile kalan da var...anlamış değilim....ben de kadıköy acıbademdeyim.bahçeci de yüksek doz ilaçla yumurtalar döllenmedi bile....yumurtların kalitesiz diyip çıktılar işin içinden.sonra kadıköy acıbademde yaptım 3 ve 4. tedaviyi embriyo kalitelerinde çok başarılı sonuçlar aldık çok az ilaçla...o yüzden doktoruma çok güveniyorurmmm...olmayınca olmuyor elden bir şey gelmiyo bir süre sonra malesef...sen bir embriyo ile hamile kaldın sonuçta:)
canım o ekşi tatlı muhabbetleri hepsiii yalan:)))ben ilk zamanlarda tatlı ağzıma koyamadım,aa dediler erkek olucak,hep ekşi yedim,3 aydan sonra tatlıya başladım ekşiyi bıraktım,,halada yiyemiyorum ekşiyi,cinsiyet en iyi 16.haftada belli olur canım,benimki 16 dolmadan söylemedi
Guldenim ne yapmış bakım bu İzmirli Ler Benm hiç hbrn yoksen söyle bana ben çekerim kulaklarii şimdi sen hamile hamile katılma bu islere ben bakırım çaresine Sen nasılsın bakım bugün hadı Cook az kaldı zafere insallh Rabbim yüzünü güldürsün insallh zuzu nunda
canım bizde aslında bi sorum yoktu ilk gbeliğim doğal yolla oldu ama erken doğum yaptım bidenormal doğum oldu ikizdi yasamadı kızlarım.doğum sırasında içerde plesentanın parçasını bırakıo doktor sonra kürtajla almaya çalıştılar aynı gün içinde 10 kere falan alamayıncada ameliyata alındım.ameliyattan sonra enfeksion falan 1 buçuk ay hastanede kaldım tabi bunlardan dolayı tüpler hasar görmüş tekrar bebek isteyince olmayınca anladık tüpler bağlandı tüp bebek dendi ama herşey normal olmasına rağmen 4 denemede olmadı...
( geçmiş olsun canım allah sabır versin... peki şimdi problemin ne olduğuna yönelik bir tetkik falan yapıldı mı? bu arada nerede tedavi oluyosun?
ama yaaa bana erik demeyin noluuuuurrr ağzım buruştu bi tuhaf oldummmmmm
yemem yanımda yenmesinide istemem Ayyy çok fenaaa
Ama ama niye siz niye öle bize İzmirili İzmirli diyonuzki...Biz herkesi çok seviyoz .Yoksa sizi sevmiyonuzmu.Ağlarım amaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
aaaaa.... kız erik yenmezmi şöyle tuzlu tuzlu bayılırım ben... ama henüz eriğe geçmedim kartlaşmadan yiyebildiğim kadar çağla ve badem yemenin derdindeyim ama kartlaşmaya başladılar bile
( geçmiş olsun canım allah sabır versin... peki şimdi problemin ne olduğuna yönelik bir tetkik falan yapıldı mı? bu arada nerede tedavi oluyosun?
Ama ama niye siz niye öle bize İzmirili İzmirli diyonuzki...Biz herkesi çok seviyoz .Yoksa sizi sevmiyonuzmu.Ağlarım amaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
evet ne yediğin herkese göre değişiyormuş diyolar bakalım bende ne olucak erkek hissediyorum sanki ama bakalımo zaman demekki en az 1 ayım daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?