Tüp Bebek Günlüğümüz !

sevmez olurmuyuz cicim..
karasu hatunda izmirli
baktı ben çıkışta görüşürüz diye efeleniyom hemen arkadaşının yanında olmak istedi
ama sizde ne güzel çoğaldık vs..diyerek bizi taciz ettiniz

Keşke çoğalmasaydık diyesi geliyor insanın . Allah hepimizi en kısa zamanda bu topikten bebekli ayrılmayı, Bebek bakımı sayfalarına geçirmeyi nasip etsin Oralarda beraber paylaşımlar yapmayı nasiiip etsiiiiinnnn

merhaba bayanlar nasılsınız bakalım bugün adetden sonra ikinci muaynemi oldum doktorum ekrana baktığında resmen uuwww dedi :))))neler oluyor dedim yumurtalar süper dedi haftaya perşembe yada cuma opum olucak beni resmen heycan bastı nefes al nefes ver inşallah herşey yolunda giderrr....

Biraz daha bu muhabbet devam ederse bak çatlayacam sizin yüzünüzden çatlak yerlerimden bebelerim sızıp dışarı çıkacaklar amaaaaa

çok tatlısın kıyamam bebişlerini yerim senin

sen kalp atışı için ne zaman gidicektin?evet hatta 1,5 ay gibi bir zamanın var,

yarın gidicem canım. 11 de randevumuz. çok merak ediyorum. her aşamada ayrı bir stres yaşıyormuş insan. allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

sen nasılsın canım bebişin nasıl

kız ne acıklı bağladın muhabbeti...
o kadar fazlayızki maalesef her geçen günde sayımız artıyor..
keşke çok olmasaydık evet ama bu keşke bizim elimizde değil yani bizim keşkelerimizden değil...
nasip meselesi...

uuwwwww o zamanne güzell herşey yolundaaa işşallah hep bölee güzel giderrr

güzel başladın güzel biter inşallah ve meleğine kavuşursun.......

WAayy doktor dememk ole dedıı..cok sevındım canım sakin olcan ve bebişlerini alcan yakında inşallah..

ye benim bebişlerimii sen...
ekşittiniz sabilerin ağzının suyu aktı içerde amaaaa...

ohh ne güzel..
daktır vauwwww dediyse tamamdır
bize laf düşmez artık

ben kadıköy acıbademdeyim.ama ilk iki denemem bahçecideydi. yumurtalarım anormal döllenince bizimde kromozoma bakıldı. pıhtılaşma faktörlerine,şeker,uyku hormonu, dhea, troid vs....genetik bir şey çıkmadı ama pıhtılaşma çıktı...gerçi sonra pek önemsemediler....rahim filmini de jinemed çektirmişti.onda da bir şey çıkmamıştı...dondurulmuşların büyük şans!!!inşallah dondurulmuşlarla olur....

yani herşey kader kısmett..bız ne yaparsak yapalımm alın yazımızı değiştiremiyoruz malseff..

canlarımmm canlarımm ben çıkıomm hava çokk güzlll
anneciğime gideyimmm şölee bahçede oturalımmm sohbet muhabbet dedikoduuu
artık akşama anca gelirimmm öptümm hepinizi

benimde bi tek pıhtılaşma yapılmadı bende onu yaptırcam şimdi bahçecidekiler gerek yok dediler ama ben aklımda şüphe kalmasın istiom...eeet dondurulmuşlar war çok şükür bol miktarda 18 tane kadarişşallah sağlıkla onlar bana tutunurr

yaptır canım,aklında kalmasın.sanırım seninde benim de yaptıracak başka tahlilimiz kalmadı zaten:))hayırlısı inşallahh,,,hadi git annenle açık havanın keyfini çıkarrrrr!!!!:)

dalga geçme yaaaa (( sende yorum yapıver nolcakk((

bence herşey yolunda doktorda bunu söylemiş işte...
sende hep iyi şeylere odaklan bu yolda olumsuzluklarda yaşayabilirsin ama seni yıldırmasın...
sonuçta doğal gebelik süreci değil bu her aşamasında güçlü olmak durumundayız...
çok şükür herşey yolunda zaten öyle devam edecek..

yani herşey kader kısmett..bız ne yaparsak yapalımm alın yazımızı değiştiremiyoruz malseff..

aynen öyle canım biz elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruz..

canlarımmm canlarımm ben çıkıomm hava çokk güzlll
anneciğime gideyimmm şölee bahçede oturalımmm sohbet muhabbet dedikoduuu
artık akşama anca gelirimmm öptümm hepinizi

aman git çok kaldın zaten hııhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…