sevmez olurmuyuz cicim..
karasu hatunda izmirli
baktı ben çıkışta görüşürüz diye efeleniyom hemen arkadaşının yanında olmak istedi
ama sizde ne güzel çoğaldık vs..diyerek bizi taciz ettiniz
Biraz daha bu muhabbet devam ederse bak çatlayacam sizin yüzünüzden çatlak yerlerimden bebelerim sızıp dışarı çıkacaklar amaaaaa
sen kalp atışı için ne zaman gidicektin?evet hatta 1,5 ay gibi bir zamanın var,
Keşke çoğalmasaydık diyesi geliyor insanın . Allah hepimizi en kısa zamanda bu topikten bebekli ayrılmayı, Bebek bakımı sayfalarına geçirmeyi nasip etsin Oralarda beraber paylaşımlar yapmayı nasiiip etsiiiiinnnn
Keşke çoğalmasaydık diyesi geliyor insanın . Allah hepimizi en kısa zamanda bu topikten bebekli ayrılmayı, Bebek bakımı sayfalarına geçirmeyi nasip etsin Oralarda beraber paylaşımlar yapmayı nasiiip etsiiiiinnnn
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım bugün adetden sonra ikinci muaynemi oldum doktorum ekrana baktığında resmen uuwww dedi :))))neler oluyor dedim yumurtalar süper dedi haftaya perşembe yada cuma opum olucak beni resmen heycan bastı nefes al nefes verinşallah herşey yolunda giderrr....
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım bugün adetden sonra ikinci muaynemi oldum doktorum ekrana baktığında resmen uuwww dedi :))))neler oluyor dedim yumurtalar süper dedi haftaya perşembe yada cuma opum olucak beni resmen heycan bastı nefes al nefes verinşallah herşey yolunda giderrr....
çok tatlısınkıyamam bebişlerini yerim senin
yarın gidicem canım. 11 de randevumuz. çok merak ediyorum. her aşamada ayrı bir stres yaşıyormuş insan. allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahsen nasılsın canım bebişin nasıl
uuwwwww o zamanne güzell herşey yolundaaa işşallah hep bölee güzel giderrr
saol canım..herşey normal bakıldı kromozomlar falan rahim normal hormonlar normal.eşimdede bi sorun yok ama olmuo işte..zaten doğal yolla artık olması mümkün değil çünkü tüpler bağlı..bakalım kaçıncı denemede olcak...izmirde tedavi gördüm irenbede.1 orda oldu 2. ve 3. dondurulmuşlarla yine orda.4. yü bahçecide yaptım olmadı bakalım hem bahçecide hem irenbede daha dondurulmuşlar war onlarla denicem bida.sen nerdeydin?
ye benim bebişlerimii sen...
ekşittiniz sabilerin ağzının suyu aktı içerde amaaaa...
ohh ne güzel..
daktır vauwwww dediyse tamamdır
bize laf düşmez artık
kız ne acıklı bağladın muhabbeti...
o kadar fazlayızki maalesef her geçen günde sayımız artıyor..
keşke çok olmasaydık evet ama bu keşke bizim elimizde değil yani bizim keşkelerimizden değil...
nasip meselesi...
bu arada bayanlar ankara gatada tedavi gören yokmu????
ben kadıköy acıbademdeyim.ama ilk iki denemem bahçecideydi. yumurtalarım anormal döllenince bizimde kromozoma bakıldı. pıhtılaşma faktörlerine,şeker,uyku hormonu, dhea, troid vs....genetik bir şey çıkmadı ama pıhtılaşma çıktı...gerçi sonra pek önemsemediler....rahim filmini de jinemed çektirmişti.onda da bir şey çıkmamıştı...dondurulmuşların büyük şans!!!inşallah dondurulmuşlarla olur....
benimde bi tek pıhtılaşma yapılmadı bende onu yaptırcam şimdi bahçecidekiler gerek yok dediler ama ben aklımda şüphe kalmasın istiom...eeet dondurulmuşlar war çok şükür bol miktarda 18 tane kadarişşallah sağlıkla onlar bana tutunurr
dalga geçme yaaaa(( sende yorum yapıver nolcakk ((
yani herşey kader kısmett..bız ne yaparsak yapalımm alın yazımızı değiştiremiyoruz malseff..
canlarımmm canlarımm ben çıkıomm hava çokk güzlll
anneciğime gideyimmm şölee bahçede oturalımmm sohbet muhabbet dedikoduuu
artık akşama anca gelirimmm öptümm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?