Tüp Bebek Günlüğümüz !

yazıyom yazıyom gitmiyo..... öncelikle hoşgeldin..... benimle dalga geçmişsin okumadım sanma ama gülümsettin beniiiiiiiiiiiiiiii

Canım nasıl olduğumu sormuşsun..
Bugünde vücut ısım yüksek..
Her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var bir saattir..
Korku içindeyim yanii ya erken kanama başlarsa diyeee..

canlarımmm canlarımm ben çıkıomm hava çokk güzlll
anneciğime gideyimmm şölee bahçede oturalımmm sohbet muhabbet dedikoduuu
artık akşama anca gelirimmm öptümm hepinizi

ohh valaa git bakalımm keyfını cıkarr..biz burda patlayalım sıkıntıdan..(saka saka) gıt bebeim keyfıne bakk

aynen öyle canım biz elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruz..

aman git çok kaldın zaten hııhhhh

valla olee canımm artık herseyın hayırlısını ister oldumm cocuk içinde oylee valla..allahım hayırlısı neyse o olsun onunla karsılastır benı dıyorumm..

hayırlısı boyleymıs arkadasımmmm

Tunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?

hepsınden cok guzel haberler gelır ısn cnm

ohhhhhh yarasın mınıgıne kuzum ama yerseın dayanamazsın yaaaaaaa

herkesee hayırlı cumalarrgününüz güzelll ve mutluu geçsinn hepiniziiinnn

hosgeldın gule gule canımmmmmm anca bıtı okumam
ayyyyy sınır olurum oyle mısafıreeee
mısafır umdugunu degıl buldugunu yer hatırlat sen ona
sende gıdersın onun evıne kuzum merak etme aynısını yappppppp

yazıyom yazıyom gitmiyo..... öncelikle hoşgeldin..... benimle dalga geçmişsin okumadım sanma ama gülümsettin beniiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldin tatlım.... ama benimle dalga geçmişsin okumadım sanma gerçi hala gülümsüyorum

hoşgeldin tatlım.... ama benimle dalga geçmişsin okumadım sanma gerçi hala gülümsüyorum

yoooooooooo gayet guzel cıkmıs kuzuuuu

birileri erikten bahsetmısssssssss offf olsada yesek yaaaaaaaaaaaaaaa

:2::2::2::2::2::2::2:
yaaaaaaaaa oyle bırsey yooooo oyle bırsey yokkkkkkkk
sen hamıssın taaaaamıııııı

eveettt:13:
şekerim ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi...
acaba hastaneyi arasammıki endişeliyim yani..
regl ağrılarım var 8.gün bugün napsam acaba:44:

canım ilaçların etkisiyle oluyor öyle belirtiler....ayrıca bildiğim kaarıyla progesteron desteği bırakılmadan regl olunmuyor.mesela benim testim 9.gün dün negatif çıktı ama doktorum erken diyerek 2 gün beklemi ve ilaçları kullanmamı istedi.regl tarihim geçmiş olmasına rağmen hala regl olmadım ilaçlara devam ettiim için...yani ben öyle biliyorum...

:2::2::2::2::2::2::2:
yaaaaaaaaa oyle bırsey yooooo oyle bırsey yokkkkkkkk
sen hamıssın taaaaamıııııı

İnşallah canım...
8.günde regl olmaz normalde ama kızlardan biri 6. günde kanaması başlamış ekininde 8.günde kanaması olmuş bi denemesinde yani önceden olsa endişelenmezdim çünkü o zaman test gününden önce regl olmaz diye biliyodum ben kızların yaşadıklarını okuyunca haliyle endişe ediyorum...

ah canım yaa kıyamamm sanaa...anamm anne olmakta ne zormuş meğerr..test günün ne zman tatlımm

Başkent üniversitesi hastanesinde şekerim..
Akasya başkentteyiz derken onu kasdetti..
kendisi hamiş bende test gününe 4 gün kalmış bir hatunumm

akasya tebrikler rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. canım seninde hayırlı haberlerini alırız inş. bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni....

canım bende öyle biliyordum ta kiii bizim kızlardan bazılarının test gününden önce regl olduklarını öğrenene kadar...
endişe etmemin sebebi o zaten..ilk tüp bebek denememde progestanı kullanırken tam test günümde kanamam başlamıştı sabaha karşı...
o yüzden ilaçlar kesilmedende kanama oluyooo maalesef...

keşke bebeklerimizi kucağımıza aldığımız zaman tanısaydık birbirimizi ne güzel olurdu ama:2::2::2::2::2:

evet keşke ama her şey nasip kısmet oda olacak inşallah....

canım ben kız kardeşimin hastalığı buydu daha önceleri uzun uzun anlattım o ameliyatlardan bütün yumurtalıklarını kaybetti sadece yarım yumurtalık bıraktı doktor hatta evli değildi ozaman mecburen 6 ay iğne ile menopoza soktu kist büyüp kalanıda almasın diye sonra hemen koca buldu evlendi :)))) arkasından aşılama oldu negatif sonra tüp yaptı döllenmedi bile artık umudu kalmamıştı benden donör olmamı istedi ağlaştık zırladık sonra aydın arıcı yı tanıdık bir gecede karar verip yanına gittidler şimdi 2,5 yaşında dünya tatlısı ikizlerimiz var yani umudunu kaybetme lütfen bak ben 4.denemem halen çocuğum yok olmadı yani nasipten öteye gidilmiyor ......umutsuz vaka değilsin canım moralini yüksek tut.

noluyooo burdaaa biz yokken bi dayanışma bi gruplaşma sezdimm bi havalanmışınız gittikçe artıyonuz diyeee
Her ne kadar ankaralılar olarak bi kaç kişiysekte biz yeteriz size..
çıkışta bekleyin bizi

:)) çılgın allah sayınızı arttırmasın hiç birimizin çoğalmayalım yani

ama ama niye siz niye öle bize izmirili izmirli diyonuzki...biz herkesi çok seviyoz .yoksa sizi sevmiyonuzmu.ağlarım amaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

oda izmirli bebeğimmmm:))

biz izmirliler buluştuk bile sende daha önce aramıza katılsaydın gelirdin belki..artık bida kinee

Evett

aaaa sendemi ankaradasın niye demiyon hiç.......

ay sen beni öldürcennn esinnn hahaha çok güldürüyonn beniii kız topiğin hızına yetişemiyo yazık napsın kim kim kiminle nerde ne yapmış ne bilsin

hoşgeldin tatlım.... Ama benimle dalga geçmişsin okumadım sanma gerçi hala gülümsüyorum

ama hakısızmıyım bitanemmm :)))) nasıl yakaladım seni başka topiklerin sayfalarını işgal ederken

akasya tebrikler rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. canım seninde hayırlı haberlerini alırız inş. bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni....

Aminnn inşallah canım tutunmayı başarmıştır sıpalarımm..

ah canım yaa kıyamamm sanaa...anamm anne olmakta ne zormuş meğerr..test günün ne zman tatlımm

he valla pek bi zor...
1 mayıs salı günü canım test günüm...4 günüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…