aaaa sendemi ankaradasın niye demiyon hiç.......
ben sizin hızınıza biraz zor yetişiyorum söyledim diye hatırlıyorum ama:))) sen nerdesin canım???
canlarımmm canlarımm ben çıkıomm hava çokk güzlll
anneciğime gideyimmm şölee bahçede oturalımmm sohbet muhabbet dedikoduuu
artık akşama anca gelirimmm öptümm hepinizi
aynen öyle canım biz elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruz..
aman git çok kaldın zaten hııhhhh
ben ve egunal başkentteyiz canım
yazıyom yazıyom gitmiyo..... öncelikle hoşgeldin..... benimle dalga geçmişsin okumadım sanma ama gülümsettin beniiiiiiiiiiiiiiii
eveettt:13:
şekerim ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi...
acaba hastaneyi arasammıki endişeliyim yani..
regl ağrılarım var 8.gün bugün napsam acaba:44:
4. denenemem de negatif sonuçlandı. 9. gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. denemeden sonra başarılı olan var mı? (
Tunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?
Herkese hayırlı cumalar arkadaslarım sabah sağlıklı uyandım maşallah birazcık ağrım vardı o da gecti şükür bugün ilk doz tepeniz asımı oldum sagolsun anacim yolda geliyor bana yardıma yaa kızlar ben suanda tam 10 kilo almış durumdayım ve vücudum buna alışık olmadıgı icin kendimi rahatsız hissediyorum ben busalar itibariyle abur çubuk kestim Heleki cukulata hiç Yemicem ben cukulata yedikte kızım içeride göbek atıyor yaaBuda benim hoşuma gidiyordu takı tartıya çıkana kadar Sısko oldum ayol yana yaydı bu kizancik beni genişledim resmen iste bizden hbrler böyle sizde neler var neler yok bakalım
bende geçen hafta çukolata yemicem demiştim ama kociş nasılsa sözümde durmam diye gitmiş nutellanın büyük kavanozunu almış ve ben kavanozu yarıladım:18::18::18::18: ve habire sütlü tatlı yapıyom:))))) ama kilonun rahatsız ettiği konusunda haklısın nefes alış verişim bile değişti... yatakta dönerken eşim yardıım istermisin diye dalga geçiyo...... bende bugün çıkıcam tartıya ve sanırım 15 kiloyu buldum
herkesee hayırlı cumalarrgününüz güzelll ve mutluu geçsinn hepiniziiinnn
hoşbuldumm ama yine çıkcamm.spora gittim ordan pazara gittim.az sonrada anneme gitcem teyzemler orda kaynatırız bugünn
ahh canım sorma eşimin arkadaşlarından biri nişanlı kız et yemiomuş aman nerden bileyim ben..böle yemek falan yemio sinir oldumm..allahtan erken gittiler..mız mız bişi gıcık oldumm yanii
yazıyom yazıyom gitmiyo..... öncelikle hoşgeldin..... benimle dalga geçmişsin okumadım sanma ama gülümsettin beniiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin tatlım.... ama benimle dalga geçmişsin okumadım sanma gerçi hala gülümsüyorum
hoşgeldin tatlım.... ama benimle dalga geçmişsin okumadım sanma gerçi hala gülümsüyorum
hangi merkezde yaptırıyosunuz canım???
Canım nasıl olduğumu sormuşsun..
Bugünde vücut ısım yüksek..
Her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var bir saattir..
Korku içindeyim yanii ya erken kanama başlarsa diyeee..
eveettt:13:
şekerim ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi...
acaba hastaneyi arasammıki endişeliyim yani..
regl ağrılarım var 8.gün bugün napsam acaba:44:
:2::2::2::2::2::2::2:
yaaaaaaaaa oyle bırsey yooooooyle bırsey yokkkkkkkk
sen hamıssın taaaaamıııııı
Canım nasıl olduğumu sormuşsun..
Bugünde vücut ısım yüksek..
Her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var bir saattir..
Korku içindeyim yanii ya erken kanama başlarsa diyeee..
Başkent üniversitesi hastanesinde şekerim..
Akasya başkentteyiz derken onu kasdetti..
kendisi hamiş bende test gününe 4 gün kalmış bir hatunumm
canım ilaçların etkisiyle oluyor öyle belirtiler....ayrıca bildiğim kaarıyla progesteron desteği bırakılmadan regl olunmuyor.mesela benim testim 9.gün dün negatif çıktı ama doktorum erken diyerek 2 gün beklemi ve ilaçları kullanmamı istedi.regl tarihim geçmiş olmasına rağmen hala regl olmadım ilaçlara devam ettiim için...yani ben öyle biliyorum...
keşke bebeklerimizi kucağımıza aldığımız zaman tanısaydık birbirimizi ne güzel olurdu ama:2::2::2::2::2:
4. Denenemem de negatif sonuçlandı. 9. Gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. Sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. Denemeden sonra başarılı olan var mı? (
noluyooo burdaaa biz yokken bi dayanışma bi gruplaşma sezdimm bi havalanmışınız gittikçe artıyonuz diyeee
Her ne kadar ankaralılar olarak bi kaç kişiysekte biz yeteriz size..
çıkışta bekleyin bizi
ama ama niye siz niye öle bize izmirili izmirli diyonuzki...biz herkesi çok seviyoz .yoksa sizi sevmiyonuzmu.ağlarım amaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
biz izmirliler buluştuk bile sende daha önce aramıza katılsaydın gelirdin belki..artık bida kinee
hoşgeldin tatlım.... Ama benimle dalga geçmişsin okumadım sanma gerçi hala gülümsüyorum
akasya tebrikler rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. canım seninde hayırlı haberlerini alırız inş. bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni....
ah canım yaa kıyamamm sanaa...anamm anne olmakta ne zormuş meğerr..test günün ne zman tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?