canım bende öyle biliyordum ta kiii bizim kızlardan bazılarının test gününden önce regl olduklarını öğrenene kadar...
endişe etmemin sebebi o zaten..ilk tüp bebek denememde progestanı kullanırken tam test günümde kanamam başlamıştı sabaha karşı...
o yüzden ilaçlar kesilmedende kanama oluyooo maalesef...
:)) çılgın allah sayınızı arttırmasın hiç birimizin çoğalmayalım yani
eveettt:13:
şekerim ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi...
acaba hastaneyi arasammıki endişeliyim yani..
regl ağrılarım var 8.gün bugün napsam acaba:44:
Canım nasıl olduğumu sormuşsun..
Bugünde vücut ısım yüksek..
Her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var bir saattir..
Korku içindeyim yanii ya erken kanama başlarsa diyeee..
eveettt:13:
şekerim ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi...
acaba hastaneyi arasammıki endişeliyim yani..
regl ağrılarım var 8.gün bugün napsam acaba:44:
evet şekerim çoğlamyalım ama üreyelim inşallahhhh
canım ben kız kardeşimin hastalığı buydu daha önceleri uzun uzun anlattım o ameliyatlardan bütün yumurtalıklarını kaybetti sadece yarım yumurtalık bıraktı doktor hatta evli değildi ozaman mecburen 6 ay iğne ile menopoza soktu kist büyüp kalanıda almasın diye sonra hemen koca buldu evlendi :)))) arkasından aşılama oldu negatif sonra tüp yaptı döllenmedi bile artık umudu kalmamıştı benden donör olmamı istedi ağlaştık zırladık sonra aydın arıcı yı tanıdık bir gecede karar verip yanına gittidler şimdi 2,5 yaşında dünya tatlısı ikizlerimiz var yani umudunu kaybetme lütfen bak ben 4.denemem halen çocuğum yok olmadı yani nasipten öteye gidilmiyor ......umutsuz vaka değilsin canım moralini yüksek tut.
ühüh ühü çok duygulandımmm!!inşallahh yaaaaaa inşallahhh!!ben de kafayı yemek üzeriyim olmıycak artık.bıraksam mı donor mü bulsam evlatlık mı alsam diyeee sizde bir sorun bulabildi ler mi?yani problemi bulsalar belki çözüm üretirler diyorum....
aaaaaa bak ben de yanılıyormuşum demek!!! ama nolur öyle şeyler düşünme!!!hamile kalan bir çok kişide aynı şeyi duydum ben....
KIZZzz 4 gunun kalmış ya oğrenmeneee anamm anamm..ben meğerr ne geri kalmışımm
bu konuda ki en bilgili insanlardan biri olarak hemen hemen herkezin adet olacakmış gibi hissettiğini biliyosun ve yinede kendini demorilize ediyosun
bikere hani allah korusunda senin adet gününe daha çok var yani adet olman miniminnacık bi ihtimal o yüzden lütfen moralini bozma.....
merhaba kızlar nasılsınız ben geldiimmm
allah korusun öleee düşünmeee
ilaçlardan hayatım ilaçların etkisi tamemen ve psikolojik olduğuna inanıyorum ben daha adet zamanında değil ayağının altına sıcak su torbası koy bak geççek ağrılar rahatlıcaksın
amin yarabbimm üreme bol olsun inşallahhhhh :)
bende iyi olana yormak istiyorum öyle yapıyorum ama bi yandan da bişiler dürtüyoooo...
evet canım az kaldıı...
biliyorum kuzum..
ama ben bedenimi tanırım ondan endişelendim..
bakalım inşallah ben yanılırım diyorummm...
miniminnacık ihtimaller beni buldu hatırlatırım bu tedavide
ondan o kadar olumlu bakamıyorum işte...
hoşgeldin canım özledim valla...
merhaba kızlar nasılsınız..bnm çaya misafirlerim var mutfaktayım sabahtan beri.o yüzden giremiyorum.bi sela verip kacayım dedim..egunalll kız çok az kaldı yaaa
emin ol canım iyi düşünmek pozitif olmak için çabalıyorum 4 gün kaldı bugüne kadar söylendiğimi dertlendiğimi duydunuzmu...hoşbulduk canım bende çok özlediimm nasılsın iyimisin endişelerin başlamış lütfen takma kafanaa yavruların senin le inşallahhhhh
transferden 7 gün sonra kan testi kesinlikle doğru sonucu veriyor ama daha garanti olsun diye daha doğrusu bebeğin gelişimi ile ilgili de fkir oluşsun diye 12 gün sonra yapılıyor test ama bekleme süresi tüp bebek aşamasının en zor süresi allah sabır versin pozitif düşünün iyi olur sonuç inşallah kaçıncı denemeniz bu ?
kuzum sen saat kaçta randevuya gidiyosun hulusiciğime..
selamımı söyle güldenin regl ağrıları varmış dee
emin ol canım iyi düşünmek pozitif olmak için çabalıyorum 4 gün kaldı bugüne kadar söylendiğimi dertlendiğimi duydunuzmu...
ama bugün dertlenesim geldi ağrılar huzursuz etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?