Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaaaa bak ben de yanılıyormuşum demek!!! ama nolur öyle şeyler düşünme!!!hamile kalan bir çok kişide aynı şeyi duydum ben....

eveettt:13:
şekerim ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi...
acaba hastaneyi arasammıki endişeliyim yani..
regl ağrılarım var 8.gün bugün napsam acaba:44:

bu konuda ki en bilgili insanlardan biri olarak hemen hemen herkezin adet olacakmış gibi hissettiğini biliyosun ve yinede kendini demorilize ediyosun
bikere hani allah korusunda senin adet gününe daha çok var yani adet olman miniminnacık bi ihtimal o yüzden lütfen moralini bozma.....

Canım nasıl olduğumu sormuşsun..
Bugünde vücut ısım yüksek..
Her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var bir saattir..
Korku içindeyim yanii ya erken kanama başlarsa diyeee..

allah korusun öleee düşünmeee
eveettt:13:
şekerim ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi...
acaba hastaneyi arasammıki endişeliyim yani..
regl ağrılarım var 8.gün bugün napsam acaba:44:

ilaçlardan hayatım ilaçların etkisi tamemen ve psikolojik olduğuna inanıyorum ben daha adet zamanında değil ayağının altına sıcak su torbası koy bak geççek ağrılar rahatlıcaksın

evet şekerim çoğlamyalım ama üreyelim inşallahhhh

amin yarabbimm üreme bol olsun inşallahhhhh :)

aaaaaa bak ben de yanılıyormuşum demek!!! ama nolur öyle şeyler düşünme!!!hamile kalan bir çok kişide aynı şeyi duydum ben....

bende iyi olana yormak istiyorum öyle yapıyorum ama bi yandan da bişiler dürtüyoooo...

KIZZzz 4 gunun kalmış ya oğrenmeneee anamm anamm..ben meğerr ne geri kalmışımm

evet canım az kaldıı...

biliyorum kuzum..
ama ben bedenimi tanırım ondan endişelendim..
bakalım inşallah ben yanılırım diyorummm...
miniminnacık ihtimaller beni buldu hatırlatırım bu tedavide
ondan o kadar olumlu bakamıyorum işte...

merhaba kızlar nasılsınız ben geldiimmm

hoşgeldin canım özledim valla...

merhaba kızlar nasılsınız..bnm çaya misafirlerim var mutfaktayım sabahtan beri.o yüzden giremiyorum.bi selam verip kacayım dedim..egunalll kız çok az kaldı yaaa

Son düzenleme:

evet Allah korusun gerçekten..
kız bu ağrı resmen var psikolojik diye düşünmem imkansız

hoşbulduk canım bende çok özlediimm nasılsın iyimisin endişelerin başlamış lütfen takma kafanaa yavruların senin le inşallahhhhh

merhaba kızlar nasılsınız..bnm çaya misafirlerim var mutfaktayım sabahtan beri.o yüzden giremiyorum.bi sela verip kacayım dedim..egunalll kız çok az kaldı yaaa

ama canım çay çekti benimm..
hemen kalkıp yapayım barii..
evet canım az kaldı...
bakalım zavallı dananın kuyruğu nasıl kopacak..

Son düzenleme:
hoşbulduk canım bende çok özlediimm nasılsın iyimisin endişelerin başlamış lütfen takma kafanaa yavruların senin le inşallahhhhh
emin ol canım iyi düşünmek pozitif olmak için çabalıyorum 4 gün kaldı bugüne kadar söylendiğimi dertlendiğimi duydunuzmu...
ama bugün dertlenesim geldi ağrılar huzursuz etti...

Son düzenleme:
transferden 7 gün sonra kan testi kesinlikle doğru sonucu veriyor ama daha garanti olsun diye daha doğrusu bebeğin gelişimi ile ilgili de fkir oluşsun diye 12 gün sonra yapılıyor test ama bekleme süresi tüp bebek aşamasının en zor süresi allah sabır versin pozitif düşünün iyi olur sonuç inşallah kaçıncı denemeniz bu ?

kuzum sen saat kaçta randevuya gidiyosun hulusiciğime..
selamımı söyle güldenin regl ağrıları varmış dee

eyvahlar olsun..... kocişim aradı geliyom hazırmısın diye... saat kaç olmuş son sürat duşumu alıp hazırlanmam lazım..............

biliyorum aslında bugün kan versem bi fikir verir gebelik hakkında...
ama 12.günü bekliyorum...
bekleme sürecinde bir sürü gel gitler yaşanıyor birgün oldu galiba derken diğer gün olmadı diyebiliyorsun...
bu benim 2.denemem...

emin ol canım iyi düşünmek pozitif olmak için çabalıyorum 4 gün kaldı bugüne kadar söylendiğimi dertlendiğimi duydunuzmu...
ama bugün dertlenesim geldi ağrılar huzursuz etti...

canım benim çok haklısınn kendini çok dinleme diyecem ama olmuyo çok az kaldıı dediğin gibi rabbim çoktan kararını verdii bebişlerin seninle normal bi süreçten geçmiyoruz endişeli olman çok doğal annelerin hakkı ödenmez diyolarya tüp bebiş annelerinin hakkı hiç ödenmezz :) herşey evlatlarımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…