- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
eyvahlar olsun..... kocişim aradı geliyom hazırmısın diye... saat kaç olmuş son sürat duşumu alıp hazırlanmam lazım..............
biliyorum aslında bugün kan versem bi fikir verir gebelik hakkında...
ama 12.günü bekliyorum...
bekleme sürecinde bir sürü gel gitler yaşanıyor birgün oldu galiba derken diğer gün olmadı diyebiliyorsun...
bu benim 2.denemem...
canım ben kız kardeşimin hastalığı buydu daha önceleri uzun uzun anlattım o ameliyatlardan bütün yumurtalıklarını kaybetti sadece yarım yumurtalık bıraktı doktor hatta evli değildi ozaman mecburen 6 ay iğne ile menopoza soktu kist büyüp kalanıda almasın diye sonra hemen koca buldu evlendi :)))) arkasından aşılama oldu negatif sonra tüp yaptı döllenmedi bile artık umudu kalmamıştı benden donör olmamı istedi ağlaştık zırladık sonra aydın arıcı yı tanıdık bir gecede karar verip yanına gittidler şimdi 2,5 yaşında dünya tatlısı ikizlerimiz var yani umudunu kaybetme lütfen bak ben 4.denemem halen çocuğum yok olmadı yani nasipten öteye gidilmiyor ......umutsuz vaka değilsin canım moralini yüksek tut.
ühüh ühü çok duygulandımmm!!inşallahh yaaaaaa inşallahhh!!ben de kafayı yemek üzeriyim olmıycak artık.bıraksam mı donor mü bulsam evlatlık mı alsam diyeee sizde bir sorun bulabildi ler mi?yani problemi bulsalar belki çözüm üretirler diyorum....
canım bizim eşimde sorun ne yazıkki artık sorunumuzun ne olduğu tam olarak biliyoruz 2 yıldır profosyonel olarak bu işlerle ilgileniyorum ama tabi 2 yıl boşa kürek çekmişisz boşuna 3 tedavi şimdi eşim tedavi oluyor bakalım 4.denememizde daha bilinçli olacaz inşallah ama daha zamanı var....eşimin sperm saysıı hzı hareket sorunu vardı micro ile olur dedik olmayınca ankarda kaan aydosa gitik dna hasar tespiti yapıldı spermde ve hasar oranımız yüksek çıktı şimdi tedavideyiz...rabbim inşallah yüzümüze güler...
evet Allah korusun gerçekten..
kız bu ağrı resmen var psikolojik diye düşünmem imkansız
hamile gülden hamileeee güldennn hamileeee güldennnnnn hamile güldeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamile güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah canım...
8.günde regl olmaz normalde ama kızlardan biri 6. günde kanaması başlamış ekininde 8.günde kanaması olmuş bi denemesinde yani önceden olsa endişelenmezdim çünkü o zaman test gününden önce regl olmaz diye biliyodum ben kızların yaşadıklarını okuyunca haliyle endişe ediyorum...
merhaba kızlar nasılsınız ben geldiimmm
eyvahlar olsun..... kocişim aradı geliyom hazırmısın diye... saat kaç olmuş son sürat duşumu alıp hazırlanmam lazım..............
derim tatlım 16:30 da randevum şimdi ışık hızıyla hazırlanıcam
canım benim çok haklısınn kendini çok dinleme diyecem ama olmuyo çok az kaldıı dediğin gibi rabbim çoktan kararını verdii bebişlerin seninle normal bi süreçten geçmiyoruz endişeli olman çok doğal annelerin hakkı ödenmez diyolarya tüp bebiş annelerinin hakkı hiç ödenmezz :) herşey evlatlarımız için
peki ilk denemenizde bulunan sorun neydi değişik olarak ne yapıldı ?
yada herhangi bir tarama yada tedavi yapıldı mı ikinci deneme öncesi
bende düşünüyorum ikinciyi ama doktorum şans diyor ve herşey normaldi birincide ama negatif oldu sonuç şimdi yine aynı şeyleri yapacak sonuç allaha kalmış o zaman allah belkide bişey yapmadan verir kafam iyice karişti bu kliniklerde ne çok allah bilir bol şans gibi cümleler kullanılıyor bilmiyorum aynı klinik öneriliyor acaba doktoru mu değiştirmek lazım? siz aynı yerde mi yapıyorsunuz ikinci denemeyi?
İnşallah canım...
8.günde regl olmaz normalde ama kızlardan biri 6. günde kanaması başlamış ekininde 8.günde kanaması olmuş bi denemesinde yani önceden olsa endişelenmezdim çünkü o zaman test gününden önce regl olmaz diye biliyodum ben kızların yaşadıklarını okuyunca haliyle endişe ediyorum...
merhaba kızlar nasılsınız ben geldiimmm
derim tatlım 16:30 da randevum şimdi ışık hızıyla hazırlanıcam
selam güzel arkadaşlarım..sizleri takip ediyorum ama yazmaya mecalim yok...yine ağzımdan kan gelmeye başladı...rontgen çekildi bir şey yok...pazartesi ilaçlı film çekilecek .dularınızı bekliyorum..zuzu ve egunal hamile olacağınıza gönülden inanıyorum güzel arkadaşlarım..sağlık durumuma göre mayısta başlayabilirim tüpe.haber veririm..lürfen dua edin arkadaşlar...
bende 8. gunumde basladı kanama cnm evet oluyor ...
ama hamıskende aynı belırtılerı yasıyoruz
bunuda en ıyı sen bılıyonnnnnnn
hadı sen al ılaclarını dınlen bakalım bırazzzz
selam güzel arkadaşlarım..sizleri takip ediyorum ama yazmaya mecalim yok...yine ağzımdan kan gelmeye başladı...rontgen çekildi bir şey yok...pazartesi ilaçlı film çekilecek .dularınızı bekliyorum..zuzu ve egunal hamile olacağınıza gönülden inanıyorum güzel arkadaşlarım..sağlık durumuma göre mayısta başlayabilirim tüpe.haber veririm..lürfen dua edin arkadaşlar...
hamile gülden hamileeee güldennn hamileeee güldennnnnn hamile güldeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamile güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende 8. gunumde basladı kanama cnm evet oluyor ...
ama hamıskende aynı belırtılerı yasıyoruz
bunuda en ıyı sen bılıyonnnnnnn
hadı sen al ılaclarını dınlen bakalım bırazzzz
merhaba ıyıdır sen nasılsınnnnnn canımmm
Kolay gelsın bacımmmmm
adam aramasa hıccc tınmıyon bıle bak bak sennnnnnnnnn
Aynen öyle canım...
bize anne olmak çok zor...
ilkinde sebepsiz infertilite dendi bişi yokmuş ama yüksek doz iğne kullanımından ohss oldum ihmaller vardı çok..
bu merkezde doktor hemen pko teşhisi koydu,kan pıhtılaşma testi yapıldı ve bende az da olsa varmış şimdi düşük doz kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün..
bu kez düşük doz iğne vuruldum...
yani doktorumu değiştirdim şimdi sonuç ne olursa olsun bu ekipten çok memnunum hepsinden Allarazı olsun diyorum...,
nasıl ya geçmiş olsun daha öncedemi geldi haberim yok benim okumadım ne diyo doktorlar röntgen yeterlimi ??? daha detaylı bakamıyolarmı dularım seninle canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize çok merak ettim şimdi ve çok üzüldüm inşallah kötü bir şey yoktur hayırlısı ile bebeğine kavuşursun canım kendine çok dikkat et ve dinlen....
iki ay önce de oldu ama soluk borusu iltihabı dendi..yine gelince yine röntgen çekildi.temiz dendi ama ilaçlı film istendi..aslında öksürük felan yok sadece boğuluyorumgibi oluyor..
her ikiside olabilir tabii..
zor iş beklemek..:
bende iyim cnm evde can sıkıntısından patlıyorum annemi çok özlediiimmm
her ikiside olabilir tabii..
zor iş beklemek..
geçmiş olsun canım..
midendemi bi sorun var acaba..
çok mutlu oldummm çok mutlu olduummmmmmm çok mutlu olduummmm çok mutluu olduuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mide rahatsızlıkları kanamaya sebep olur mu ki?
olur canım..
mide ve yemek borusu rahatsızlıklarında oluyoo kanama...
merhaba arkadaşlar herkes iyi miii ???? sizleri çokk özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?