Tüp Bebek Günlüğümüz !

peki ilk denemenizde bulunan sorun neydi değişik olarak ne yapıldı ?
yada herhangi bir tarama yada tedavi yapıldı mı ikinci deneme öncesi
bende düşünüyorum ikinciyi ama doktorum şans diyor ve herşey normaldi birincide ama negatif oldu sonuç şimdi yine aynı şeyleri yapacak sonuç allaha kalmış o zaman allah belkide bişey yapmadan verir kafam iyice karişti bu kliniklerde ne çok allah bilir bol şans gibi cümleler kullanılıyor bilmiyorum aynı klinik öneriliyor acaba doktoru mu değiştirmek lazım? siz aynı yerde mi yapıyorsunuz ikinci denemeyi?

selam güzel arkadaşlarım..sizleri takip ediyorum ama yazmaya mecalim yok...yine ağzımdan kan gelmeye başladı...rontgen çekildi bir şey yok...pazartesi ilaçlı film çekilecek .dularınızı bekliyorum..zuzu ve egunal hamile olacağınıza gönülden inanıyorum güzel arkadaşlarım..sağlık durumuma göre mayısta başlayabilirim tüpe.haber veririm..lürfen dua edin arkadaşlar...

bende 8. gunumde basladı kanama cnm evet oluyor ...
ama hamıskende aynı belırtılerı yasıyoruz
bunuda en ıyı sen bılıyonnnnnnn
hadı sen al ılaclarını dınlen bakalım bırazzzz

merhaba kızlar nasılsınız ben geldiimmm

merhaba ıyıdır sen nasılsınnnnnn canımmm

eyvahlar olsun..... kocişim aradı geliyom hazırmısın diye... saat kaç olmuş son sürat duşumu alıp hazırlanmam lazım..............

derim tatlım 16:30 da randevum şimdi ışık hızıyla hazırlanıcam

Kolay gelsın bacımmmmm
adam aramasa hıccc tınmıyon bıle bak bak sennnnnnnnnn

Aynen öyle canım...
bize anne olmak çok zor...

ilkinde sebepsiz infertilite dendi bişi yokmuş ama yüksek doz iğne kullanımından ohss oldum ihmaller vardı çok..
bu merkezde doktor hemen pko teşhisi koydu,kan pıhtılaşma testi yapıldı ve bende az da olsa varmış şimdi düşük doz kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün..
bu kez düşük doz iğne vuruldum...
yani doktorumu değiştirdim şimdi sonuç ne olursa olsun bu ekipten çok memnunum hepsinden Allarazı olsun diyorum...,

merhaba kızlar nasılsınız ben geldiimmm

merhaba ıyıdır sen nasılsınnnnnn canımmm

eyvahlar olsun..... kocişim aradı geliyom hazırmısın diye... saat kaç olmuş son sürat duşumu alıp hazırlanmam lazım..............

derim tatlım 16:30 da randevum şimdi ışık hızıyla hazırlanıcam

Kolay gelsın bacımmmmm
adam aramasa hıccc tınmıyon bıle bak bak sennnnnnnnnn

nasıl ya geçmiş olsun daha öncedemi geldi haberim yok benim okumadım ne diyo doktorlar röntgen yeterlimi ??? daha detaylı bakamıyolarmı dularım seninle canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize çok merak ettim şimdi ve çok üzüldüm inşallah kötü bir şey yoktur hayırlısı ile bebeğine kavuşursun canım kendine çok dikkat et ve dinlen....

her ikiside olabilir tabii..
zor iş beklemek..

geçmiş olsun canım..
midendemi bi sorun var acaba..

hamile gülden hamileeee güldennn hamileeee güldennnnnn hamile güldeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamile güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok mutlu oldummm çok mutlu olduummmmmmm çok mutlu olduummmm çok mutluu olduuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

bende iyim cnm evde can sıkıntısından patlıyorum annemi çok özlediiimmm

iki ay önce de oldu ama soluk borusu iltihabı dendi..yine gelince yine röntgen çekildi.temiz dendi ama ilaçlı film istendi..aslında öksürük felan yok sadece boğuluyorumgibi oluyor..

iki ay önce de oldu ama soluk borusu iltihabı dendi..yine gelince yine röntgen çekildi.temiz dendi ama ilaçlı film istendi..aslında öksürük felan yok sadece boğuluyorumgibi oluyor..

cok geçmıs olsun hayatımmmmm
ıns hersey yolunda gıderrrr

her ikiside olabilir tabii..
zor iş beklemek..:

hemde cok sor kuzummmmmmmmm

bende iyim cnm evde can sıkıntısından patlıyorum annemi çok özlediiimmm

anneler hep ozlenır be kuzummmmmmm yanımızda bıle olsaaaa

selam canlarım nasılsınız.... vallahı hatunlar yetısemıyorumm bu aralar cok yogun işler... gecmişide okuyamıyorummm ne var ne yok enson hazalmertını test gunuydu ne oldu.... bugun sonuc alan varmı.... bekleyenlere de ıyı haberler gelmesını temennı edıyorummmmmmmmmmm

Aşşkısı napıyonnn..
Aklım sendee..
Sabah kesildi zannetmiştim ama gene foşurdadım ben yaaww..
Karnım ağriiiyyy feciiii..
Pazara çıkacaktım hava alırım diye ama çıkamadımm..
Offffff ağrriiyy iştee yaaaaaaaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…