Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasılsın cnm kac delık yaptın vucudunda

hosgeldın cnm ıyılık saglık sen nasılsınnnnnnnnn

iyiyim canım saol. sen nasılsın. valla akşam iyiydi. tek delikte bitirdik :) ilk gün 5-6 delikten sonra artık iğne yapmaya kalkışmıyorum :) eşim yapıyo iğneleri.
akşam çok başım ağrıdı. midemde bulanıyodu. eczaneye gitti parol verdi içtim zararı olmaz değil mi?

nasılsın canımmmmm
hazalmertten ses seda yok malesefffffff

neyse canınızı sıkmayayım..dua bekliyorum hepinizden.şimdiden teşekkürler...

ne sıkması cnm yaaaaaaaaaa
burası dertlerımız sıkıntılarımı paylastıgımız yerrr

yok cnm zararı olmaz ....
basta yapar ama alsırısın ve kasma kendını kasıncada sankı bısey yapıyo yan etkı dıye dusunursun kuzummm
tek delıkse sıkıntı yok kuzummmmmm
ılk basta bendede mıde bulantısı yaptı ama 3. gun sıkıntı yoktu ... belkıd ebenımkıde psıkolojıktı bılmıyom yanıııı

KIZLAARRRRRRR
Dr dan dondum, hazirlanin yavru kartallarim geliyooooooorrrrr .....
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr

Son düzenleme:

ayy az kalmış,ewt her aşama resmen ayrı bir stres,3.ayını doldurana kadar rahat yok,amin inşş canım
ben iyiyim bebişimde ii çok şükür,şekerle aram kötü bu aralar ,onu kontrol altına almaya çalışıyorum işte,sözde diyetle:))

kartal ve kartalıce gelıyor desene

cokkkkkkkkkkkkkk sevındım cnm oyle boyel degıl yaaaaa gercekten cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahıma sukurler olsun yerım ben onları yaaaaaaaa

napıyım aşkısı yuvarlanıp gidiyom iştee..

demek başa döndü seninkiler...
iyi yapmışsın çıkmamakla zaten salı pazarına gittin cumada evde kal...
benimde senden sonra bel ve kasık ağrım oldu ciddi anlamda dedim kırmızlar geliyooo şimdi hafifledi..
hayırdır inşallah...

Abbowwwwwwww iki taneymişlerrr zaten değerinden belliydii cicim yawww..Çok sevindimm maşallah bebişlere

Anladım aşkısııı..
İnş iyiye işarettirrr bu ağrılarr..
Öyle olsun Allahımmmmmmmmmm..:18::18::18::18:

valla bendede mi psikolojikti bilmiyorum. bundan sonraki aşamaları da söylermisiniz.mesela ptesi çağırdı. kontrol edecek.
ilaç veya daha sonrası nasıl ilerleyecek onu merak ediyorum. gün olarak ne kadar daha sürecek.

tebrik ederimm..ne güzel ya.....

kartal ve kartalıce gelıyor desene

cokkkkkkkkkkkkkk sevındım cnm oyle boyel degıl yaaaaa gercekten cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahıma sukurler olsun yerım ben onları yaaaaaaaa

Canlarim sagolun Allah hepinize nasip etsin insallah !!! inanin bunlari sizlerle paylasmak kocamla paylasmaktan daha mutlu ediyor beni. Bugun kendilerine uyuz oluyorum, belli oluyordur herhalde

Son düzenleme:

iyi ki çıkmamışsın canım otur evide dinlennn çok mu ağrıyo karnınn kıyamammm

tebrikler canımm allahım sağ salım kucağına almayı nasip etsinn..onlara uzun omurler ihsan etsin..cok sevındımm yaa

canım sen adetlıykenmı basladın yanı kısamı uzunmu senın ıs onu de bakımmmmm

Canlarim sagolun Allah hepinize nasip etsin insallah !!! inanin bunlari sizlerle paylasmak kocamla paylasmaktan daha mutlu ediyor beni. Bugun kendilerine uyuz oluyorum, belli oluyordur herhalde

Cok bellı oldu sahsen analdım gıcık enıstem ne yaptı sana bakımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…