nasılsın cnm kac delık yaptın vucudunda
hosgeldın cnm ıyılık saglık sen nasılsınnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar herkes iyi miii ???? sizleri çokk özledim...
selam canlarım nasılsınız.... vallahı hatunlar yetısemıyorumm bu aralar cok yogun işler... gecmişide okuyamıyorummm ne var ne yok enson hazalmertını test gunuydu ne oldu.... bugun sonuc alan varmı.... bekleyenlere de ıyı haberler gelmesını temennı edıyorummmmmmmmmmm
neyse canınızı sıkmayayım..dua bekliyorum hepinizden.şimdiden teşekkürler...
iyiyim canım saol. sen nasılsın. valla akşam iyiydi. tek delikte bitirdik :) ilk gün 5-6 delikten sonra artık iğne yapmaya kalkışmıyorum :) eşim yapıyo iğneleri.
akşam çok başım ağrıdı. midemde bulanıyodu. eczaneye gitti parol verdi içtim zararı olmaz değil mi?
çok tatlısınkıyamam bebişlerini yerim senin
yarın gidicem canım. 11 de randevumuz. çok merak ediyorum. her aşamada ayrı bir stres yaşıyormuş insan. allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
sen nasılsın canım bebişin nasıl
KIZLAARRRRRRR
Dr dan dondum, hazirlanin yavru kartallarim geliyooooooorrrrr.....
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr
KIZLAARRRRRRR
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr
Aşşkısı napıyonnn..
Aklım sendee..
Sabah kesildi zannetmiştim ama gene foşurdadım ben yaaww..
Karnım ağriiiyyy feciiii..
Pazara çıkacaktım hava alırım diye ama çıkamadımm..
Offffff ağrriiyy iştee yaaaaaaaaaa..
KIZLAARRRRRRR
geliyorrr
napıyım aşkısı yuvarlanıp gidiyom iştee..
Eki Görüntüle 401321
demek başa döndü seninkiler...
iyi yapmışsın çıkmamakla zaten salı pazarına gittin cumada evde kal...
benimde senden sonra bel ve kasık ağrım oldu ciddi anlamda dedim kırmızlar geliyooo şimdi hafifledi..
hayırdır inşallah...
yok cnm zararı olmaz ....
basta yapar ama alsırısın ve kasma kendını kasıncada sankı bısey yapıyo yan etkı dıye dusunursun kuzummm
tek delıkse sıkıntı yok kuzummmmmm
ılk basta bendede mıde bulantısı yaptı ama 3. gun sıkıntı yoktu ... belkıd ebenımkıde psıkolojıktı bılmıyom yanıııı
tebrik ederimm..ne güzel ya.....
kartal ve kartalıce gelıyor desene
cokkkkkkkkkkkkkk sevındım cnm oyle boyel degıl yaaaaa gercekten cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahıma sukurler olsun yerım ben onları yaaaaaaaa
Abbowwwwwwww iki taneymişlerrr zaten değerinden belliydii cicim yawww..Çok sevindimm maşallah bebişlere
Anladım aşkısııı..
İnş iyiye işarettirrr bu ağrılarr..
Öyle olsun Allahımmmmmmmmmm..:18::18::18::18:
Aşşkısı napıyonnn..
Aklım sendee..
Sabah kesildi zannetmiştim ama gene foşurdadım ben yaaww..
Karnım ağriiiyyy feciiii..
Pazara çıkacaktım hava alırım diye ama çıkamadımm..
Offffff ağrriiyy iştee yaaaaaaaaaa..
Canlarim sagolun Allah hepinize nasip etsin insallah !!! inanin bunlari sizlerle paylasmak kocamla paylasmaktan daha mutlu ediyor beni. Bugun kendilerine uyuz oluyorum, belli oluyordur herhalde
KIZLAARRRRRRR
geliyorrr
valla bendede mi psikolojikti bilmiyorum. bundan sonraki aşamaları da söylermisiniz.mesela ptesi çağırdı. kontrol edecek.
ilaç veya daha sonrası nasıl ilerleyecek onu merak ediyorum. gün olarak ne kadar daha sürecek.
Canlarim sagolun Allah hepinize nasip etsin insallah !!! inanin bunlari sizlerle paylasmak kocamla paylasmaktan daha mutlu ediyor beni. Bugun kendilerine uyuz oluyorum, belli oluyordur herhalde
iyi ki çıkmamışsın canım otur evide dinlennn çok mu ağrıyo karnınn kıyamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?