KIZLAARRRRRRR
Dr dan dondum, hazirlanin yavru kartallarim geliyooooooorrrrr.....
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr
KIZLAARRRRRRR
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr
iki ay önce de oldu ama soluk borusu iltihabı dendi..yine gelince yine röntgen çekildi.temiz dendi ama ilaçlı film istendi..aslında öksürük felan yok sadece boğuluyorumgibi oluyor..
niye arkadaşım ne oldu?
tebrikler canımm allahım sağ salım kucağına almayı nasip etsinn..onlara uzun omurler ihsan etsin..cok sevındımm yaa
Evet canısııııı yaaaaaaaaaaa..Kırmızılaarr coşannza bir durum yaşıyorrr..Dua et bana oğluşunla tammı..
Evet canısııııı yaaaaaaaaaaa..Kırmızılaarr coşannza bir durum yaşıyorrr..Dua et bana oğluşunla tammı..
iki ay önce de oldu ama soluk borusu iltihabı dendi..yine gelince yine röntgen çekildi.temiz dendi ama ilaçlı film istendi..aslında öksürük felan yok sadece boğuluyorumgibi oluyor..
niye arkadaşım ne oldu?
tebrikler canımm allahım sağ salım kucağına almayı nasip etsinn..onlara uzun omurler ihsan etsin..cok sevındımm yaa
Gecmis olsun ya, birden fazla dr a gorun bence bazen dogru teshis koyamiyorlar cunku..
Gereksiz alinganliklarla gunumu zehir etti, sanki hamile ve hassas olan o, ben de evin erkegi
Amin canim sagol, hergun dua ediyorum allah kalbinde bebek arzusu olan herkese nasip etsin insallah.
selam güzel arkadaşlarım..sizleri takip ediyorum ama yazmaya mecalim yok...yine ağzımdan kan gelmeye başladı...rontgen çekildi bir şey yok...pazartesi ilaçlı film çekilecek .dularınızı bekliyorum..zuzu ve egunal hamile olacağınıza gönülden inanıyorum güzel arkadaşlarım..sağlık durumuma göre mayısta başlayabilirim tüpe.haber veririm..lürfen dua edin arkadaşlar...
Eki Görüntüle 401327
ben yerim senin yavru kartallarınıııı...
Maşallah kartal ve kartaliçemize..
çok sevindim çoookkkk....
oleyyyyyy,kartallar geliyorrr desene,,süper bir haber canım çokkk sevindimm
Geçmiş olsun neyin var
off çok kötüdür karın ağrısı yaa,kıyamam bu sıcaktada çekilmez be canım,,yat dinlen en iyisi
sağol canım.ağzımdan kan geliyordu.şuan durdu ilaç kullanıyorum..pazartesi belli olur...
Rabbim şifanı versin güzelimmmmmmmm..
“Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.” ayetini bol bol okuyalımm canımm..
KIZLAARRRRRRR
geliyorrr
2 kesemi
ayy ne güzel yaa sağlıkla gelsinler annelerinin kucağına
çok sevındım
Çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Amin canlarim, darisi basina insallah demetcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?