Tüp Bebek Günlüğümüz !

oleyyyyyy,kartallar geliyorrr desene,,süper bir haber canım çokkk sevindimm

ben yerim senin yavru kartallarınıııı...
Maşallah kartal ve kartaliçemize..
çok sevindim çoookkkk....

iki ay önce de oldu ama soluk borusu iltihabı dendi..yine gelince yine röntgen çekildi.temiz dendi ama ilaçlı film istendi..aslında öksürük felan yok sadece boğuluyorumgibi oluyor..

Gecmis olsun ya, birden fazla dr a gorun bence bazen dogru teshis koyamiyorlar cunku..

niye arkadaşım ne oldu?

Gereksiz alinganliklarla gunumu zehir etti, sanki hamile ve hassas olan o, ben de evin erkegi

tebrikler canımm allahım sağ salım kucağına almayı nasip etsinn..onlara uzun omurler ihsan etsin..cok sevındımm yaa

Amin canim sagol, hergun dua ediyorum allah kalbinde bebek arzusu olan herkese nasip etsin insallah.

iki ay önce de oldu ama soluk borusu iltihabı dendi..yine gelince yine röntgen çekildi.temiz dendi ama ilaçlı film istendi..aslında öksürük felan yok sadece boğuluyorumgibi oluyor..

Gecmis olsun ya, birden fazla dr a gorun bence bazen dogru teshis koyamiyorlar cunku..

niye arkadaşım ne oldu?

Gereksiz alinganliklarla gunumu zehir etti, sanki hamile ve hassas olan o, ben de evin erkegi

tebrikler canımm allahım sağ salım kucağına almayı nasip etsinn..onlara uzun omurler ihsan etsin..cok sevındımm yaa

Amin canim sagol, hergun dua ediyorum allah kalbinde bebek arzusu olan herkese nasip etsin insallah.

belki onun da bir sıkıntısı felan vardır..boşver küsmeyin birbirinize.ne güzel işte iki bebek...hayırlı olsun inş...

Geçmiş olsun neyin var

sağol canım.ağzımdan kan geliyordu.şuan durdu ilaç kullanıyorum..pazartesi belli olur...

Rabbim şifanı versin güzelimmmmmmmm..
“Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.” ayetini bol bol okuyalımm canımm..

2 kesemi
ayy ne güzel yaa sağlıkla gelsinler annelerinin kucağına
çok sevındım

Çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…