Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne güzeellll bu durgun halinde güldürmüşüm seni..
e napıyım çok gerçek bi diyalog daha neler yaşıyorum da iç sesimle anca kısa bi örnek verebildim
kendini bilmez iç sesim duygularımla oynuyooo her geçen gün beni etkisi altına almaya çalışıyooo
evet zor bi 3 gün kaldı..
hemen beklemeye devam ediyorumm

kızlar keç, sütü muhabbeti neyyy anlamadım ama ,ben keçi ürünleri hamilelikte zararlı diye biliyorum,ben ilk hamile kaldığımda amca kızım beni ilk olarak aman sakın keçi ürünleri tüketme diye uyarmıştı,almanyada yaşıyor onlar,ordaki doktorlar öyle diyormuş,ben zaten sevmem ,yememde demiştim,

vallahi güldürdün canım sağolasın... bugün aksiliğim üstümde...

Demek hemen beklemeye devam ediyorsun

İç sesinin sesini kıs bence... çok konuşmasın o.. kafanıda karıştırmasın

neeyyyy
ay insan neye inanacağını bilemiyooo...
saol canım ben bunu araştırayım ona göre hareket edeyim..

vallahi güldürdün canım sağolasın... bugün aksiliğim üstümde...

Demek hemen beklemeye devam ediyorsun

İç sesinin sesini kıs bence... çok konuşmasın o.. kafanıda karıştırmasın

evet beklemeye ara veremem yani
iç sesimle küstüm son bi saattir konuşmuyom kendisiyle
arada bir bende sebepsiz yere gergin ve kötü hissederim kendimi belkide seni hormon durumu etkiliyodur...
canını sıkan bişi olmasında bu nasıl olsa geçer..

selam kızlar,,benim de akşamım kötü geçti,evde halıları kaldırmmıştım ben temizlik yaptığımda,2 haftadır halısız ev.terliklerle banyodan çıkıyordum ki ıslaktı birde terliklerim ve öyle bir kaydım ki,yere düşmemek için çok zorlandım ama maalesef dizimin üzerine düştüm,o kadar çok korktum ki,eşim gelip kaldırdı beni ,ona sarılıp başladım ağlamaya,ama nasıl ağlıyorum sel oldu gözlerim.çok şükür kalkıp oturdum başladım bebişimin hareketlerini dinlemeye,maşallah diyeyim hareketleri var,akşam uyuyamadım korkudan hep onu dinliyorum,bütün halıları koydu eşim tekrardan yerine,kirlensin yeterki sizden kıymetlimi diye söylendi bana,,gerçektende haklıydı bir an bile onu kaybetme tehlikesi mahvetti beni,toparlanamıyorum hala başım çatlıyor ağrıdan,gerçekten çok dikkatli olmak lazım..bugün biraz daha iyiyim çok şükür

çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine...

Ama sende dedim am aa tüp bebe Dr um tüket dedi madem zararlı Dr lar neden cocuklara keçi sutu mutlaka icirin diyor sen bana İnan içende var aile tanıdıklarından

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

daha ne olsun canım hamilesin işte tebrikler

geçmiş olsun canım ya çok şükür iyisiniz bir fakiri yada çocuğu sevindir gerçekten büyük birşey atlatmıssın artık daha çok dikkat edersin boş ver kirlenen kirlensin herşey yerine gelir yeter ki siz iyi olunn

iyi iyi.. 3 gün küs kalın mümkünse
canımı herşey sıkıyor bu aralar..pek bi alıngan, pek bi gergin oldum... galiba hormonlarım atağa geçti... pek kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum.. en iyi çözüm yolunu böyle buldum kendimce

yaaaaaa...... vallahi ne geliyorsa şu temizlikten geliyor başımıza... bırak canım ... pis kalsın... gerçektende sizden kıymetli mi yani... çok çok geçmiş olsun.. Yine Allah korumuş canım sizleri....

saol canım,doğru söylüyosun,kirlenirse kirlensin akılsızlık ettim işte...işe gidemedim bugün dışarı çıktığımda sadakamızı vereyim

artık kolay kolay yapmam temizlik,çok gereksizmiş daha ii anladım,çok saol canım ,Allahıma şükürler olsun

Ha haa komik kadınsin sen inslhh bebelerinde böyle sana çeker ve komik olurpist sana çamaşır asmak yasak kızım sen keyif yapıp oturana biraz yerine hava cok guzel çık bebelerini gezdir

yok cicim çıkmıcam en baştan öle dedim bu tüp bebişte evde kalacam...
iyiyim çok şükür...bekliyorum e bekleyen insanda gel gitler yaşıyor haliyle...
bebelerim bana çeksin tabii babaları çok az konuşur ben gibi neşeli olsun kuzularım..

aferin sana ..
Allah korumuş diyorum valla kızdım o yüzden de başka bişi yazmıcam işteee..

tamam 3 gün küsüm iç sesime..
yesinler senin alıngan gergin hamiş haliniiiii

saol canım,doğru söylüyosun,kirlenirse kirlensin akılsızlık ettim işte...işe gidemedim bugün dışarı çıktığımda sadakamızı vereyim

Cnm cok gecmis olsun olacağı varmış diyelim dikkat et lütfen kendine Rabbim korur meleği korkma sen sende araştır bak keci sütunu özellikle bnm Dr dıyorki anne karnında bebegin kemik gelsimi icin cok faydalı netten de bak istersen guzel bilgiler var kendi Dr una da sor ben üzüldüm bile keske bastan icebilseydim bilgim yoktu bu kadar faydasından neyşe daha var insallh bundn sonrası fayda olsun kızıma öptüm size dikkt et kendine sen Benm evimi görsen varya hiç umurumda değil kadın geliyor 2gun raziyim onun yaptığına hiç umurumda değil walla bebeklerimiz daha önemli Rabbime emanet ol insallh

Canlarım ezan okundu bn namaz kılıp birazcık yürüse çıkıcm havada süper Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Canlarım ezan okundu bn namaz kılıp birazcık yürüse çıkıcm havada süper Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

yukarlara asıyosundur diye söledim cnm bana duşa dahi yukarı uzanmıcaksınız demişlerdi değil çamaşır ipine uzanmak beni hep eşim yıkamıştı kafama şampuan bile sürdürmüdyo deli :)
maaşallah eşine senin..takdir ettim valla
yerim senin iç sesini..of yaa bian yeniden o anlaırmı yaşadım neye inanacağını şaşııryosun ben hersabah annemle babaanneme ne rüya gördünüz derdim..
bi umut işte hatta görün güzle olsun derdim zorlaannem 2 kuş görmüştü balkondan uçurmuştu ikiside tuttu herhalde dedim yada uçacak uçtular
babaannemse testin belli olunc anlatcam dedi hep umutlandım ama negatifi alıncada unuttum belkid eumrumda olmaıd şimdide sorsam yaşlı kadın hafıza
iyi ama 1sne öncesini hatırlatmakta olmazzz
ahh egunalimm geçsşn 3gün ..ya bu tüple olan çocuklarda böyle kaırşık ruh haliyle doğmaz inşaallah..uyasan uyansan geçse keşke...
ama benim hala umudum var senden hemde çok canımmmm....bak urfada eyüp peygamberin hani yaralrında şifa bulduğu sabır makamında sanada
özellikle dua ettim şifa için inşallah bukez olsun sağlıkla diye..bi arkdaşım gebe haberini aldım tüpte sıra sizde inşalllah..

sonu güzel olsunnn

artık kolay kolay yapmam temizlik,çok gereksizmiş daha ii anladım,çok saol canım ,Allahıma şükürler olsun

ya tabiki cnaım allah korusun sizi...ya bu kadınal rnormal held ebile evişleirnd esakatlanma olayımız çok..şimdiki hamilesin kendini yorma boşver...
şeytan dürter kalk yap diye sen onu dinleme taammmı...defet şeytanı

Kızlar biliyorsunuz 3 hafta önce cuma düşük yaptım, sonraki hafta babam trafik kazası geçirdi, bu hafta salı günü de annemin ağzından kan geldiği için hastaneye kaldırmışlar. Kalktım geldim Adapazarı'na.

Sınandığım bu dönemde sizi ihmal ettim.

Hamişler dikkatli olun, kıymetlilerimize iyi bakın.
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarım hep beraber bekliyoruz hep beraber mutlu olacağız.
Test aşamasında olanlar sabrederken bol bol şükür edin zaman daha hızlı geçer.
Tedavide olanlar inşallah bol yumoşunuz olup, güzel rahat OPU ve başarılı transferleriniz olur.

Özetle herkese Allah'tan hayırlısını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…