tebrik ederiiimmm :119::119::119::119: Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin....
Canım sakın hemen moralini bozma bak.. tekrar söylüyorum .. her şeyin yolunda olduğunu düşün... Öyle de zaten inşallah... Biliyorsun bebeklere kolay kolay birşey olmaz... Çok dayanıklıdır onlar... Anneside güçlü zaten...Teyzeleride yanınızda... Herşey yoluna girecek...
ay güldenhiç gülesim yoktu valla.. bugün bi durgunluk ve sinirlilik var üzerimde... hepsini unuttum şu yazını okurken
SOOON 3 GÜN... geri sayım başladı...
Ama ne zordur son 3 gün çok iyi bilirim.. Bırak günleri, saatler dakikalar geçmek bilmez...
Tebrik ederim..Galiba sen ikiz istiyorsun İnşallah ikizdir diyelim o zaman
sevindim canım artık görecez demek...
kolay gelsin şimdi sana
anaammm kız çamaşır sermek yasakmıkiii
bebeleri sallandırmıyomki çamaşırları sallandırıyom ben
ohhh yarasın...
ama bana düşüncesi bile fena geliyoo ben inek sütünün pastörize olmayanını bile içemiyorum kaldi keçi sütüüü...
demek yoğurt hali kokmuyooo işte bu güzelmiş...
bizim kociş arada keçi peyniri vs.. takılır ama bana masaya koymak bile işkence geliyooo...
e tabii yedirsdiniz sabiye keçi ürünleri tekmeside çok olur tekmele teyzoşşş şuuuuttt ve goooolllll
ne güzeellll bu durgun halinde güldürmüşüm seni..
e napıyım çok gerçek bi diyalog daha neler yaşıyorum da iç sesimle anca kısa bi örnek verebildim
kendini bilmez iç sesim duygularımla oynuyooo her geçen gün beni etkisi altına almaya çalışıyooo
evet zor bi 3 gün kaldı..
hemen beklemeye devam ediyorumm
kızlar keç, sütü muhabbeti neyyy anlamadım ama ,ben keçi ürünleri hamilelikte zararlı diye biliyorum,ben ilk hamile kaldığımda amca kızım beni ilk olarak aman sakın keçi ürünleri tüketme diye uyarmıştı,almanyada yaşıyor onlar,ordaki doktorlar öyle diyormuş,ben zaten sevmem ,yememde demiştim,
vallahi güldürdün canım sağolasın... bugün aksiliğim üstümde...
Demek hemen beklemeye devam ediyorsun
İç sesinin sesini kıs bence... çok konuşmasın o..kafanıda karıştırmasın
neeyyyy
ay insan neye inanacağını bilemiyooo...
saol canım ben bunu araştırayım ona göre hareket edeyim..
araştır bakalım canım,ben hiç araştırmadım ,hiç içmediğim için ilgilenmedim ama az önce okuyunca aklıma geldi ablamın dedikleri,
selam kızlar,,benim de akşamım kötü geçti,evde halıları kaldırmmıştım ben temizlik yaptığımda,2 haftadır halısız ev.terliklerle banyodan çıkıyordum ki ıslaktı birde terliklerim ve öyle bir kaydım ki,yere düşmemek için çok zorlandım ama maalesef dizimin üzerine düştüm,o kadar çok korktum ki,eşim gelip kaldırdı beni ,ona sarılıp başladım ağlamaya,ama nasıl ağlıyorum sel oldu gözlerim.çok şükür kalkıp oturdum başladım bebişimin hareketlerini dinlemeye,maşallah diyeyim hareketleri var,akşam uyuyamadım korkudan hep onu dinliyorum,bütün halıları koydu eşim tekrardan yerine,kirlensin yeterki sizden kıymetlimi diye söylendi bana,,gerçektende haklıydı bir an bile onu kaybetme tehlikesi mahvetti beni,toparlanamıyorum hala başım çatlıyor ağrıdan,gerçekten çok dikkatli olmak lazım..bugün biraz daha iyiyim çok şükür
neeyyyy
evet beklemeye ara veremem yani
iç sesimle küstüm son bi saattir konuşmuyom kendisiyle
arada bir bende sebepsiz yere gergin ve kötü hissederim kendimi belkide seni hormon durumu etkiliyodur...
canını sıkan bişi olmasında bu nasıl olsa geçer..
arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)
selam kızlar,,benim de akşamım kötü geçti,evde halıları kaldırmmıştım ben temizlik yaptığımda,2 haftadır halısız ev.terliklerle banyodan çıkıyordum ki ıslaktı birde terliklerim ve öyle bir kaydım ki,yere düşmemek için çok zorlandım ama maalesef dizimin üzerine düştüm,o kadar çok korktum ki,eşim gelip kaldırdı beni ,ona sarılıp başladım ağlamaya,ama nasıl ağlıyorum sel oldu gözlerim.çok şükür kalkıp oturdum başladım bebişimin hareketlerini dinlemeye,maşallah diyeyim hareketleri var,akşam uyuyamadım korkudan hep onu dinliyorum,bütün halıları koydu eşim tekrardan yerine,kirlensin yeterki sizden kıymetlimi diye söylendi bana,,gerçektende haklıydı bir an bile onu kaybetme tehlikesi mahvetti beni,toparlanamıyorum hala başım çatlıyor ağrıdan,gerçekten çok dikkatli olmak lazım..bugün biraz daha iyiyim çok şükür
neeyyyy
evet beklemeye ara veremem yani
iç sesimle küstüm son bi saattir konuşmuyom kendisiyle
arada bir bende sebepsiz yere gergin ve kötü hissederim kendimi belkide seni hormon durumu etkiliyodur...
canını sıkan bişi olmasında bu nasıl olsa geçer..
daha ne olsun canım hamilesin işte tebrikler
geçmiş olsun canım ya çok şükür iyisiniz bir fakiri yada çocuğu sevindir gerçekten büyük birşey atlatmıssın artık daha çok dikkat edersin boş ver kirlenen kirlensin herşey yerine gelir yeter ki siz iyi olunn
iyi iyi.. 3 gün küs kalın mümkünse
canımı herşey sıkıyor bu aralar..pek bi alıngan, pek bi gergin oldum... galiba hormonlarım atağa geçti... pek kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum.. en iyi çözüm yolunu böyle buldum kendimce
yaaaaaa...... vallahi ne geliyorsa şu temizlikten geliyor başımıza... bırak canım ... pis kalsın... gerçektende sizden kıymetli mi yani... çok çok geçmiş olsun.. Yine Allah korumuş canım sizleri....
neeyyyy
araştır bakalım canım,ben hiç araştırmadım ,hiç içmediğim için ilgilenmedim ama az önce okuyunca aklıma geldi ablamın dedikleri,
Cnm netten bir bak hamilelikte keci sutunun faydalari yaz hatta yeni doğan bebekte bile anne sutu verilemiyorsa eşdeğer olarak keci sutu öneriliyor anne karnındaki bebegin kemik yapışın gelisimi icin cok iyi olduğunu ve icebiliyorsam içmemi söyledi Dr um kendi Dr una da sor istersen
Ha haa komik kadınsin sen inslhh bebelerinde böyle sana çeker ve komik olurpist sana çamaşır asmak yasak kızım sen keyif yapıp oturana biraz yerine hava cok guzel çık bebelerini gezdir
iyi iyi.. 3 gün küs kalın mümkünse
canımı herşey sıkıyor bu aralar..pek bi alıngan, pek bi gergin oldum... galiba hormonlarım atağa geçti... pek kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum.. en iyi çözüm yolunu böyle buldum kendimce
yaaaaaa...... vallahi ne geliyorsa şu temizlikten geliyor başımıza... bırak canım ... pis kalsın... gerçektende sizden kıymetli mi yani... çok çok geçmiş olsun.. Yine Allah korumuş canım sizleri....
saol canım,doğru söylüyosun,kirlenirse kirlensin akılsızlık ettim işte...işe gidemedim bugün dışarı çıktığımda sadakamızı vereyim
maaşallah eşine senin..takdir ettim vallayukarlara asıyosundur diye söledim cnm bana duşa dahi yukarı uzanmıcaksınız demişlerdi değil çamaşır ipine uzanmak beni hep eşim yıkamıştı kafama şampuan bile sürdürmüdyo deli :)
yerim senin iç sesini..of yaa bian yeniden o anlaırmı yaşadım neye inanacağını şaşııryosun ben hersabah annemle babaanneme ne rüya gördünüz derdim..içimdeki ses ve benim diyaloglarım
-ben: test gününe kadar her koşulda hamileyim ona göre yaşayacam..
-içimdeki ses : ha ha haayyy ne hamilesi bi vücut ısın yükseldi arada bir de regl olacak gibi ağrıların oluyo diye hamilemi olacağını sandın...
-ben: evet olabilir bunları yaşayıp hamile olanlarda var hatta hiç belirti yaşamadan hamiş olduğunu görenlerde var
-içimdeki ses: o pek rastlanmayan bişi gelip senimi bulacak.
-ben: olabilir neden olmasın
-içimdeki ses: bi sürü idrar testi var kalk yapta boyunun ölçüsünü al
-ben: hayır daha çok erken hem idrar testleri yanıltıcı oluyor ben test günümü bekleyecem
-içimdeki ses: ama test gününden önce çift çizgiyi görenlerde var
-ben: imdaaatttt kurtarın beni bu iç sesimdennnnnn
artık kolay kolay yapmam temizlik,çok gereksizmiş daha ii anladım,çok saol canım ,Allahıma şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?