Kızlar biliyorsunuz 3 hafta önce cuma düşük yaptım, sonraki hafta babam trafik kazası geçirdi, bu hafta salı günü de annemin ağzından kan geldiği için hastaneye kaldırmışlar. Kalktım geldim Adapazarı'na.
Sınandığım bu dönemde sizi ihmal ettim.
Hamişler dikkatli olun, kıymetlilerimize iyi bakın.
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarım hep beraber bekliyoruz hep beraber mutlu olacağız.
Test aşamasında olanlar sabrederken bol bol şükür edin zaman daha hızlı geçer.
Tedavide olanlar inşallah bol yumoşunuz olup, güzel rahat OPU ve başarılı transferleriniz olur.
Özetle herkese Allah'tan hayırlısını diliyorum.
Cnm cok gecmis olsun olacağı varmış diyelim dikkat et lütfen kendine Rabbim korur meleği korkma sen sende araştır bak keci sütunu özellikle bnm Dr dıyorki anne karnında bebegin kemik gelsimi icin cok faydalı netten de bak istersen guzel bilgiler var kendi Dr una da sor ben üzüldüm bile keske bastan icebilseydim bilgim yoktu bu kadar faydasından neyşe daha var insallh bundn sonrası fayda olsun kızıma öptüm size dikkt et kendine sen Benm evimi görsen varya hiç umurumda değil kadın geliyor 2gun raziyim onun yaptığına hiç umurumda değil walla bebeklerimiz daha önemli Rabbime emanet ol insallh
ya tabiki cnaım allah korusun sizi...ya bu kadınal rnormal held ebile evişleirnd esakatlanma olayımız çok..şimdiki hamilesin kendini yorma boşver...
şeytan dürter kalk yap diye sen onu dinleme taammmı...defet şeytanı
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin darısı başıma
Kızlar biliyorsunuz 3 hafta önce cuma düşük yaptım, sonraki hafta babam trafik kazası geçirdi, bu hafta salı günü de annemin ağzından kan geldiği için hastaneye kaldırmışlar. Kalktım geldim Adapazarı'na.
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarım hep beraber bekliyoruz hep beraber mutlu olacağız.
Tedavide olanlar inşallah bol yumoşunuz olup, güzel rahat OPU ve başarılı transferleriniz olur.
maaşallah eşine senin..takdir ettim valla
yerim senin iç sesini..of yaa bian yeniden o anlaırmı yaşadım neye inanacağını şaşııryosun ben hersabah annemle babaanneme ne rüya gördünüz derdim..
bi umut işte hatta görün güzle olsun derdim zorlaannem 2 kuş görmüştü balkondan uçurmuştu ikiside tuttu herhalde dedim yada uçacak uçtular
babaannemse testin belli olunc anlatcam dedi hep umutlandım ama negatifi alıncada unuttum belkid eumrumda olmaıd şimdide sorsam yaşlı kadın hafıza
iyi ama 1sne öncesini hatırlatmakta olmazzz
ahh egunalimm geçsşn 3gün ..ya bu tüple olan çocuklarda böyle kaırşık ruh haliyle doğmaz inşaallah..uyasan uyansan geçse keşke...
ama benim hala umudum var senden hemde çok canımmmm....bak urfada eyüp peygamberin hani yaralrında şifa bulduğu sabır makamında sanada
özellikle dua ettim şifa için inşallah bukez olsun sağlıkla diye..bi arkdaşım gebe haberini aldım tüpte sıra sizde inşalllah..
sonu güzel olsunnn
son 5 günüm ama delirmek üzereyim.hiç bir şey hissetmiyorum.boşa uğraşıyorum hiç bir zaman olmayacakmış gibi geliyooooooo......
canım benimde son 3 günüm ve bende ciddiye alınacak ne bişey yaşadım ne de hissettim...
ama canımı sıkmıyorum...Napalım biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası Rabbimin takdiri...
şu an ne kadar umutsuz olduğunu anlayabiliyorum...
Rabbimize sığınalım yüzümüzü güldürsün inşallah...
canım benimde son 3 günüm ve bende ciddiye alınacak ne bişey yaşadım ne de hissettim...
ama canımı sıkmıyorum...Napalım biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası Rabbimin takdiri...
şu an ne kadar umutsuz olduğunu anlayabiliyorum...
Rabbimize sığınalım yüzümüzü güldürsün inşallah...
böylesi daha kötüymüş.onlara ilk kez bu kadar yaklaştım kaybetmek istemiyorum.allahım inşallah hepimize nasip eder.
şu cümleleri bile kurabilmen senin nekadar rabbine sığınmış olduğunu gösteriyor..
eniyiisni yapıyosun seni takdir ediyorum veeee öpüyoruumm inşaallah ankaranın nüfusuna sende katkıda bulunacaksın evlatlarınla..
hani ile girerken yazar ya nufüs oranı bend eoraya bakarken diyeceğim elifnazdan sonra güldenin bebekelride girdi nüfusaa:13:
tabee bende oralı olsamda bebiklerimle misaifr olarak geldiğimde kalabalık gelicem inşaallah
canım benim saol...
olması gereken bu zaten...
he he he evet il girişindeki nüfus tabelasını artırmak için doğuracam ben zaten hedefim buu
sende gelirken Allahın izniyle birden fazla gel göbişlerimizi tokuturalım buluşunca...
Bi çay demlesende içsek ne kadan güzel olardıııı
tabiki bu ama çok zor beklemek ..
hedefinde inşallah azimle ilerlersin..senin göbüş benimkinden büüyk olur ama olsun..
tabiki tokuşturucaz bak ankaraya geldiğimnde nasip olursa sen gebeyken tanışcaz yakından
ya ben geçensene tüpte bile bukadar ikiz istemiyodum busene çok isityorum hayallerim hep çift olmaya başladı yakınde çift
görmeyede başlarım bennnn
dün akşam otumadaydım bebiş vardı azra bebek çok şirindi her bebeyi okadar sevmem kanım kaynadı hormonum tavan yaptı
arkdaş yoruluyomuş dedim ikitane olsan napardınolsunlarda sağlıkla rabbim bize yardım ederrr tabiki zor ama iki yavru birden
gel bende var ben içiyom eşim yok bugünde tatil değil ben de takılıyomm
e tabii teknik olarak benim göbüş seninkinden büyük olur...
ama olsun ben fazla büyütmem seni beklerim
ikiz fikri benide endişelendirirdi ilk tüp bebiş negatif olunca ondan sonra bende sıcak bakmaya başladım..
ne güzel bebek sevmişsin benimde içim kaynıyoo bazen bi bebek olsade sevsem bu aralar etrafta küçük bebişi olan da yok..
kardeşimin paşaları var ahhh ah olsalarda mıncıklasam keşke..
juliettayla dün çay muhabbetimiz oldu ondan ona dedim çay demle diyeee..
demek sende hazırda varr ne güzel olurdu sohbet eder içerdik beraber..
Biraz dinlenmeye çekileyim canım arkadaşlarım...
İlk fırsatta geliciim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?