Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım çok geçmiş olsun babacığına..annen nasıl şimdi ne yi var?rabbim hepisne acil şifalar versin...
aminnnn diyorum rabbbimde sana tez zamand asağlıklı evlatalr nasip etsinnnn..

çok tşk ederim canım,evet olacağı varmış diyorum bende,Allahım beterinden saklasın,tamam canım şu keçi sütünü bir araştırayım,gerçi ben sütte içemiyorum,yoğurt ve peynirle idare ediyorum,keçi sütü hiç içmedim ama faydalıysa denemek lazım,
artık bende bırakacam temizlik işini ,umrumda değil gerçekten,rahat olmak lazımm

ewettt canım kovdum o şeytanıııııı,,kör olası şeytan gece gece oyun etti bana ,işte boşuna dememişler şeytanın işi diyee

son 5 günüm ama delirmek üzereyim.hiç bir şey hissetmiyorum.boşa uğraşıyorum hiç bir zaman olmayacakmış gibi geliyooooooo......

canım benim geçmiş olsun allah iyiliklerini versin çok zor günler geçiriyorsun rabbim yar ve yardımcın olsun...

evet canım hep bişeylere anlam yüklemekle geçiyor zaman...
rüyalar,belirtiler,hisler iç sesler vs...
ben artık ne gördüğüm rüyaya anlam yüklüyorum ne de belirtilerime çok şey ifade ediyorda olabilirler hiç bişey ifade etmiyorda olabilirler..
o yüzden beklemeye devam
canım Allahrazı olsun dualrında banada yer vermişsin o güzel yüreğine göre versin Rabbim....
bu gelgitler normal dediğin gibi sonu güzel olsun...

ne diyeceğimi şaşırdım valla..
canım çok geçmiş olsun...
gerçekten her anlamda sınandığın bir dönem...
Rabbimden bir an önce güzel bir şekilde atlatmanı nasip etsin..
annen de kötü bişey yoktur inşallah...

son 5 günüm ama delirmek üzereyim.hiç bir şey hissetmiyorum.boşa uğraşıyorum hiç bir zaman olmayacakmış gibi geliyooooooo......

canım benimde son 3 günüm ve bende ciddiye alınacak ne bişey yaşadım ne de hissettim...
ama canımı sıkmıyorum...Napalım biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası Rabbimin takdiri...
şu an ne kadar umutsuz olduğunu anlayabiliyorum...
Rabbimize sığınalım yüzümüzü güldürsün inşallah...

böylesi daha kötüymüş.onlara ilk kez bu kadar yaklaştım kaybetmek istemiyorum.allahım inşallah hepimize nasip eder.

şu cümleleri bile kurabilmen senin nekadar rabbine sığınmış olduğunu gösteriyor..
eniyiisni yapıyosun seni takdir ediyorum veeee öpüyoruumm inşaallah ankaranın nüfusuna sende katkıda bulunacaksın evlatlarınla..
hani ile girerken yazar ya nufüs oranı bend eoraya bakarken diyeceğim elifnazdan sonra güldenin bebekelride girdi nüfusaa:13:
tabee bende oralı olsamda bebiklerimle misaifr olarak geldiğimde kalabalık gelicem inşaallah

böylesi daha kötüymüş.onlara ilk kez bu kadar yaklaştım kaybetmek istemiyorum.allahım inşallah hepimize nasip eder.

iğneler randevular opu trasnfer vs.. derken bi koşuşturmayla geçiyooo zaman...
transferden sonra 12 gün kendinle bebeklerinle başbaşa kalıyorsun düşünmek,hissetmek kendini dinlemek için çok zamanın oluyor bu da hem gerilim hem umutsuzluk yaratıyor...bu sürecin en zor kısmıdır test gününü beklemek...emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim..

canım benim saol...
olması gereken bu zaten...
he he he evet il girişindeki nüfus tabelasını artırmak için doğuracam ben zaten hedefim buu
sende gelirken Allahın izniyle birden fazla gel göbişlerimizi tokuturalım buluşunca...

tabiki bu ama çok zor beklemek ..
hedefinde inşallah azimle ilerlersin..senin göbüş benimkinden büüyk olur ama olsun..
tabiki tokuşturucaz bak ankaraya geldiğimnde nasip olursa sen gebeyken tanışcaz yakından
ya ben geçensene tüpte bile bukadar ikiz istemiyodum busene çok isityorum hayallerim hep çift olmaya başladı yakınde çift
görmeyede başlarım bennnn
dün akşam otumadaydım bebiş vardı azra bebek çok şirindi her bebeyi okadar sevmem kanım kaynadı hormonum tavan yaptı
arkdaş yoruluyomuş dedim ikitane olsan napardınolsunlarda sağlıkla rabbim bize yardım ederrr tabiki zor ama iki yavru birden

e tabii teknik olarak benim göbüş seninkinden büyük olur...
ama olsun ben fazla büyütmem seni beklerim
ikiz fikri benide endişelendirirdi ilk tüp bebiş negatif olunca ondan sonra bende sıcak bakmaya başladım..
ne güzel bebek sevmişsin benimde içim kaynıyoo bazen bi bebek olsade sevsem bu aralar etrafta küçük bebişi olan da yok..
kardeşimin paşaları var ahhh ah olsalarda mıncıklasam keşke..

gel bende var ben içiyom eşim yok bugünde tatil değil ben de takılıyomm

juliettayla dün çay muhabbetimiz oldu ondan ona dedim çay demle diyeee..
demek sende hazırda varr ne güzel olurdu sohbet eder içerdik beraber..

Biraz dinlenmeye çekileyim canım arkadaşlarım...
İlk fırsatta geliciim....

sen bekleme canım yeterki bebik olsunda büyüüsn ne güzel...ben tombişim zaten sendne yetişiriim
ya bana böyel dua eden olurdu ikizin olsun diye ben pek sıcak bakmzdım dediğin gibi negatif sonrası çektiklerimiz bizi
yönlendirdi..napalım zor oluyo bari ikitane kuzu birden gelisn istiyoruz bir taşla iki kuzu misali..
bende çok gördüm 2aydır bebek..hemde tazecik fırındna yeni çıkmış mis cennet kokulu
gelebilselerde görsen paşalarını canım keşke..neys ehamiş kalda seni ziyarete gelirler inşaallah..
bende yeğenimi sitiyorum yaza gelicek ona ciciler gönderidm kardeşimle antepte..yaz 9aylık olucak
şuan burda olsaydınd akafanı şişirseydim sanal alem olmadannn nede güzel olurduu..

Biraz dinlenmeye çekileyim canım arkadaşlarım...
İlk fırsatta geliciim....

dinlen cnaım burdada seni emanet edecem kişi kalmamış nerdeyse bende çıkıcaktım zaten..
işlerime bakayım..uzan bakalım sen bebişler hala orda biliyosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…