iğneler randevular opu trasnfer vs.. derken bi koşuşturmayla geçiyooo zaman...
transferden sonra 12 gün kendinle bebeklerinle başbaşa kalıyorsun düşünmek,hissetmek kendini dinlemek için çok zamanın oluyor bu da hem gerilim hem umutsuzluk yaratıyor...bu sürecin en zor kısmıdır test gününü beklemek...emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim..
Kızlar benımde transferımın 12.gunu bugun tahlıl yaptırdım 330.5 cıktı allahım ısteyen herkese nasıp etsın :)
selam kızlar,,benim de akşamım kötü geçti,evde halıları kaldırmmıştım ben temizlik yaptığımda,2 haftadır halısız ev.terliklerle banyodan çıkıyordum ki ıslaktı birde terliklerim ve öyle bir kaydım ki,yere düşmemek için çok zorlandım ama maalesef dizimin üzerine düştüm,o kadar çok korktum ki,eşim gelip kaldırdı beni ,ona sarılıp başladım ağlamaya,ama nasıl ağlıyorum sel oldu gözlerim.çok şükür kalkıp oturdum başladım bebişimin hareketlerini dinlemeye,maşallah diyeyim hareketleri var,akşam uyuyamadım korkudan hep onu dinliyorum,bütün halıları koydu eşim tekrardan yerine,kirlensin yeterki sizden kıymetlimi diye söylendi bana,,gerçektende haklıydı bir an bile onu kaybetme tehlikesi mahvetti beni,toparlanamıyorum hala başım çatlıyor ağrıdan,gerçekten çok dikkatli olmak lazım..bugün biraz daha iyiyim çok şükür
Rabbim sabır ve acil şifalar versin canımm..Kızlar biliyorsunuz 3 hafta önce cuma düşük yaptım, sonraki hafta babam trafik kazası geçirdi, bu hafta salı günü de annemin ağzından kan geldiği için hastaneye kaldırmışlar. Kalktım geldim Adapazarı'na.
Sınandığım bu dönemde sizi ihmal ettim.
Hamişler dikkatli olun, kıymetlilerimize iyi bakın.
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarım hep beraber bekliyoruz hep beraber mutlu olacağız.
Test aşamasında olanlar sabrederken bol bol şükür edin zaman daha hızlı geçer.
Tedavide olanlar inşallah bol yumoşunuz olup, güzel rahat OPU ve başarılı transferleriniz olur.
Özetle herkese Allah'tan hayırlısını diliyorum.
Kızlar benımde transferımın 12.gunu bugun tahlıl yaptırdım 330.5 cıktı allahım ısteyen herkese nasıp etsın :)
son 5 günüm ama delirmek üzereyim.hiç bir şey hissetmiyorum.boşa uğraşıyorum hiç bir zaman olmayacakmış gibi geliyooooooo......
canlar selam...
ikramaya doktora gitmiş..doktor iyi şeyler söylemiş..durumun iyi böyle giderse transferin yakın tarihte demişler..
adet olunca tekrar gidecekmiş doktora.ona görede transferine karar verilecek
neti kapalı olduğu için girememiş..ama akşama belki gelirmiş..
hakkında hayırlısı olsun arkadaşımızın inşallahhh...
Rabbim saglikla tamamını erdirsin gebeliğini kucağına da al inslhh tebrik ederim tek çift fark etmez saglikla alanımda kucağımıza önemli olan bu k iyi baktesekkur ederım arkadaşlar :) ıkız mı dedınız dr bırsey demedı :)
Evet cnm araştır dr dedi gerekirse kapat burnunu iç bebegin icin araştır bak ben baktım nette hamile kullanamaz diye birşey yazmıyor aksine faydalari yazıyor bosver yaa evi olduğu kadar takılma benim esim hastalık derecesinde titiz ama artık o da hiç gık etmiyor yat dinlen bırak olduğu kadar diyor sende rahat ol gecmis olsun cnmçok tşk ederim canım,evet olacağı varmış diyorum bende,Allahım beterinden saklasın,tamam canım şu keçi sütünü bir araştırayım,gerçi ben sütte içemiyorum,yoğurt ve peynirle idare ediyorum,keçi sütü hiç içmedim ama faydalıysa denemek lazım,
artık bende bırakacam temizlik işini ,umrumda değil gerçekten,rahat olmak lazımm
Cnm cok gecmis olsun Rabbim betinden korusun insallh annende insallh hayrli hbrler verirsin bize usuttumu acaba sende k d iyi bakKızlar biliyorsunuz 3 hafta önce cuma düşük yaptım, sonraki hafta babam trafik kazası geçirdi, bu hafta salı günü de annemin ağzından kan geldiği için hastaneye kaldırmışlar. Kalktım geldim Adapazarı'na.
Sınandığım bu dönemde sizi ihmal ettim.
Hamişler dikkatli olun, kıymetlilerimize iyi bakın.
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarım hep beraber bekliyoruz hep beraber mutlu olacağız.
Test aşamasında olanlar sabrederken bol bol şükür edin zaman daha hızlı geçer.
Tedavide olanlar inşallah bol yumoşunuz olup, güzel rahat OPU ve başarılı transferleriniz olur.
Özetle herkese Allah'tan hayırlısını diliyorum.
Canımmm enişteye katılarak bir dahaa sakın diyorumm
Çok şükür iyisiniz..Siz benim de kıymetlimsizniz yaaaaa..Ağlarım heeee
canım elifimmm yaa,çok şükürr iyiyiz ama ömrümün yarısı gitti sanki,bir daha olmayacak sözz canımmm
Çok şükür iyisiniz..Siz benim de kıymetlimsizniz yaaaaa..Ağlarım heeee
canım elifimmm yaa,çok şükürr iyiyiz ama ömrümün yarısı gitti sanki,bir daha olmayacak sözz canımmm
tesekkur ederım arkadaşlar :) ıkız mı dedınız dr bırsey demedı :)
cnm senin akapunktur devam ediyormu gidiyormusun yine benim dr banada akapunktur önerdi şimdi daha öncedenede yoga önermişti) gitmicem ama eşimde istemez gitmemi.fayda sağlıyormu sence
Tatlım bende marttaki denememden sonra ara verdim ama maddiyatımı şu anda zorladığından ara verdimm..2 haftadır her gün randevu alıyim diyorum bir türlü olmuyor başka işlerim çıkıyorr..Ama başlıcam tekrardan..
Valla bana çok yaradı..
Bel ağrılarım sıfırlanmıştı en azındann..
Psikolojik açıdan da çok rahatlatıyordu..
Rahim içinde valla canım kan akışını hızlandırdığı bilinen gerçek..
Folikül çıkışına faydası oluyorr..
Hormonlarıda dengeliyorr..
Ben çok faydalanmıştım ama bilemem canımm..
Eşin neden istemez anlamadım???
Dediğim gibi faydaları herkeste farklı görülüyor bence..Ama vücudu rahatlattığı ve metabolizmayı hızlandırdığı kesin..
Benim düşüncelerim bunlar canım..
canlar selam...
ikramaya doktora gitmiş..doktor iyi şeyler söylemiş..durumun iyi böyle giderse transferin yakın tarihte demişler..
adet olunca tekrar gidecekmiş doktora.ona görede transferine karar verilecek
neti kapalı olduğu için girememiş..ama akşama belki gelirmiş..
hakkında hayırlısı olsun arkadaşımızın inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?