Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlar selam...
ikramaya doktora gitmiş..doktor iyi şeyler söylemiş..durumun iyi böyle giderse transferin yakın tarihte demişler..
adet olunca tekrar gidecekmiş doktora.ona görede transferine karar verilecek
neti kapalı olduğu için girememiş..ama akşama belki gelirmiş..
hakkında hayırlısı olsun arkadaşımızın inşallahhh...

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.............

Kızlar benımde transferımın 12.gunu bugun tahlıl yaptırdım 330.5 cıktı allahım ısteyen herkese nasıp etsın :)

Canımmm enişteye katılarak bir dahaa sakın diyorumm
Çok şükür iyisiniz..Siz benim de kıymetlimsizniz yaaaaa..Ağlarım heeee

Rabbim sabır ve acil şifalar versin canımm..

Kızlar benımde transferımın 12.gunu bugun tahlıl yaptırdım 330.5 cıktı allahım ısteyen herkese nasıp etsın :)

Maşallah İkiz bebeişler geliyor büyük ihtimalle

son 5 günüm ama delirmek üzereyim.hiç bir şey hissetmiyorum.boşa uğraşıyorum hiç bir zaman olmayacakmış gibi geliyooooooo......

sakin olmaya çalış canım rabbimin takdiri nasipte varsa bizde anne olacaz....
benimde son 3 gün ((

bak işte bu çok güzel canım semoşummm....

tebrikler canım sağlıkla kucağına al

tesekkur ederım arkadaşlar :) ıkız mı dedınız dr bırsey demedı :)
Rabbim saglikla tamamını erdirsin gebeliğini kucağına da al inslhh tebrik ederim tek çift fark etmez saglikla alanımda kucağımıza önemli olan bu k iyi bak

Evet cnm araştır dr dedi gerekirse kapat burnunu iç bebegin icin araştır bak ben baktım nette hamile kullanamaz diye birşey yazmıyor aksine faydalari yazıyor bosver yaa evi olduğu kadar takılma benim esim hastalık derecesinde titiz ama artık o da hiç gık etmiyor yat dinlen bırak olduğu kadar diyor sende rahat ol gecmis olsun cnm

Cnm cok gecmis olsun Rabbim betinden korusun insallh annende insallh hayrli hbrler verirsin bize usuttumu acaba sende k d iyi bak

cnm senin akapunktur devam ediyormu gidiyormusun yine benim dr banada akapunktur önerdi şimdi daha öncedenede yoga önermişti ) gitmicem ama eşimde istemez gitmemi.fayda sağlıyormu sence

cnm senin akapunktur devam ediyormu gidiyormusun yine benim dr banada akapunktur önerdi şimdi daha öncedenede yoga önermişti ) gitmicem ama eşimde istemez gitmemi.fayda sağlıyormu sence

Tatlım bende marttaki denememden sonra ara verdim ama maddiyatımı şu anda zorladığından ara verdimm..2 haftadır her gün randevu alıyim diyorum bir türlü olmuyor başka işlerim çıkıyorr..Ama başlıcam tekrardan..
Valla bana çok yaradı..
Bel ağrılarım sıfırlanmıştı en azındann..
Psikolojik açıdan da çok rahatlatıyordu..
Rahim içinde valla canım kan akışını hızlandırdığı bilinen gerçek..
Folikül çıkışına faydası oluyorr..
Hormonlarıda dengeliyorr..
Ben çok faydalanmıştım ama bilemem canımm..
Eşin neden istemez anlamadım???

Dediğim gibi faydaları herkeste farklı görülüyor bence..Ama vücudu rahatlattığı ve metabolizmayı hızlandırdığı kesin..
Benim düşüncelerim bunlar ..

Son düzenleme:

maddiyatımızı zorlıyacağı için izin vermez.bu tarz şeylere katılmamaıda pek istemiyor ücretsiz kurslar vardı gideyim dedim yok dedi.aylık ne veriyorsun ücreti hakkında bilgi verirmisin?
ben en iyisi evde yoga yapayım

çok güzel bi haber buuuuuu çok sevindim çookkk...
demek herşey yoluna girmeye başlamış ve adetle beraber transfere karar verilebilir...
işte buna hemen bi hulahop çevirmeliyimmm bebelerimin başı dönecek ama olsun

öncelikle coook gecmiş olsun diyorum canım..rabbim beterlerinden saklasın..inş.herşey kısa sürede düzelir..

Canım benim bu saat oldu gelmedin topiğe ama merak ediyorum sizi...
Arasammı kii:44:

Canım coook gecmiş olsun diyorum..ve sana cok kızıdıgımı yazmak istiyorum..ben banyoda bile düşcem diye cook korkuyorum sen bide halıları kaldırıyosun..bizden yavrularımızdan kıymetlimi,hepimiz aynı durumdayız,evlerimiz bıraktık artık..sende boşver,oldugu kadar olsun..kaybetme korkusunu coooook iyi bilirim..allah bi daha yaşatmasın,iyi ki eşin evdeymiş..dikkat et kendinede kuzunada..ona göre haaa

Selam canım,senin bu ruh halin öldürcek beni..güliyimmi aglıyımmı bilemedim:26:iç sesinle konuşmana acıkcası güldüm..uyma sen ona canım..buarada dr dan geldik,cook şükür kızlarım iyi durumda aralarındaki fark bi haftadan daha az bi zamana düştü..en gec 3 hafta sonra bi daha gitcez şeker yüklemesi yapılcak..şimdilik korkulcak bi durumları yok cook şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…