Tüp Bebek Günlüğümüz !

iç sesimle küstüm zaten bugün 3 gün konuşmayacam
Maşallahhhhh prenseslerimize çok şükür herşey yolunda artık...
ne günler geçirdik ama Rabbim yüzümüze güldü..
hep iyi olun hep mutlu olun öpüyorum siziiii

ama yoktun kiiii şimdi geldinnn...
bende yatmak istiyorum...
hadi uyuyalım bariii...
Hadı uyuyalım saril bebeklerine dal uykuya rüyanda da onları gor insallh uyusam da korkudan uyumuyorum diyorlar ya ikindi ile aksam arası uyunmaz diye :18::18:neyse dayanamıcam korkuncunda ecele faydası yok hade ben devriliyorum hop yatağa tatali uykular kuzum

ama bi de çok açım ben hangisini yapiciimmm...
sanada iyi uykular şekerim..

KiZ iç sesinle dialogunuza bayıldım çok tatlisiniz ama yemeyin birbirinizi :)

yedi beni şekerim 9 gündür artık dinlemiyorum kendisini karar aldım son 3 günümü huzur içinde geçirecem...
her ne kadar beni içerden taciz etsede

Zor valla. Beklemek çok zor dediğin gibi transfer oncesi geçiyorsa bu transfer sonrası gecmek bilmiyor hakkımızda hayırlısı olsun evlat hasretimiz son bulsun inşallah

sagol canım,aynen öle,zor bi dönem gecirdim..ama şimdilik herşey yolunda gözüküyor..akasya yı en iyi anlayanlardan biride benim,o kaybetme korkusunu yaşamak insanın ömründen ömür alıyo..ayrıca pembe dizi hikayesine dönen diş maceram şimdilik gecti,yeni bölüm haftaya cuma,,cünkü dolgularım var yapılcak..20 lik diş hikayem dogumdan sonra bi daha yaşancak,yani tam anlamıyla bitmesine coook var,daha bi sezon daha sürer benim hikayemiç sesinle küsmenede coook sevindim..iyi haber..bizde seni öptük teyzemiz

bu netten nefret ediyorum yaa,,tam msjı yazıyorum hopp kopuyo..canım sana özelden msj gönderdim ama gelmediyse yaz lütfen..cünkü o anda hat koptu anlamadım gittimi gitmedimi:26:şansa bak..

Zor valla. Beklemek çok zor dediğin gibi transfer oncesi geçiyorsa bu transfer sonrası gecmek bilmiyor hakkımızda hayırlısı olsun evlat hasretimiz son bulsun inşallah

sonu iyi olsunda çektiklerimizin hiç bi önemi yok...
tabii insan bilmek istiyor noluyooo içerde diye ama vermişler bi test günü beklemek durumundayız işte..
bi de sana 14 gün verdiler...

evet canım akasyayı en iyi sen anlarsın...
neeeyyy pembesi sadece adında olan içeriği acı gerilim olan diş maceran bitmedi demek...
bu dizinin reytingi düşmesin diye her daim takipteyim

slm biz geldik yaramaz kızımla
bugun sizler için bol bol dua ettik

teyzelerimizin allah gönüllerine göre versin diye

selam arkadaşlar nasılsınızz. badana, temizlik derken ayrı kaldım buradan. Sonunda bitti çok şükür... Dün kızçemi gördüm Allaha çok şükür herşey yolundaymış. Sanırım Akasya anladığım kadarıyla sıkıntılı anlar yaşamışsın. Canım inşallah hiç bir şey yoktur Elifciğinde. Zaten ikili test daha önemliymiş sizinde onda bir sıkıntı yoktu hiç üzme kendinide bebişinide Allahın izniyle gececek bu sıkıntı..

canımm güzell yürekli arkadaşımm benimmmdün yoktum o yüzden haberini bugün güldenden aldımm..çok üzüldüm inan ...
test sonucu gelene kadar kimsenin sölediği senin üzüntünü sıkıntını hafifletmicek biliyorum..ama yinede sölüyorum bence elifnaz gayet iyi..burda bir sürü arkadaşımız böle sorunlar yasadı çok şükür ki sonuçları güzel çıktı sende onlar gibi sonunda mutlu olcan..RABBİM YARDIMCIN OLSUNN DUALARIM ELİFNAZ İÇİNN...kalbini ferah tut kii herşey güzell olsunn..
senii sewiyorummm

ya kızlar ben bu gün biraz depresif takıldım. olmadı diye sabah kahvaltı hazırladım sonra yemek yaptım biraz evle uğraştım.şimdi çok garip bir ağrım var adet gibi değil.dolgunluk ve baskı hissi var.

Ben birazcık uyudum sonrada uyandım 15dk kadar kaba kocam kapıya çarptı Booo uyandım korktum yeseydin mama ac bırakma yeğenlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…