Selam canım,senin bu ruh halin öldürcek beni..güliyimmi aglıyımmı bilemedim:26:iç sesinle konuşmana acıkcası güldüm..uyma sen ona canım..buarada dr dan geldik,cook şükür kızlarım iyi durumda aralarındaki fark bi haftadan daha az bi zamana düştü..en gec 3 hafta sonra bi daha gitcez şeker yüklemesi yapılcak..şimdilik korkulcak bi durumları yok cook şükür...
Ben varım hu huAma gözlerim kapanıyor uykum geldi
Hadı uyuyalım saril bebeklerine dal uykuya rüyanda da onları gor insallh uyusam da korkudan uyumuyorum diyorlar ya ikindi ile aksam arası uyunmaz diye :18::18:neyse dayanamıcam korkuncunda ecele faydası yok hade ben devriliyorum hop yatağa tatali uykular kuzumama yoktun kiiii şimdi geldinnn...
bende yatmak istiyorum...
hadi uyuyalım bariii...
Hadı uyuyalım saril bebeklerine dal uykuya rüyanda da onları gor insallh uyusam da korkudan uyumuyorum diyorlar ya ikindi ile aksam arası uyunmaz diye :18::18:neyse dayanamıcam korkuncunda ecele faydası yok hade ben devriliyorum hop yatağa tatali uykular kuzum
KiZ iç sesinle dialogunuza bayıldım çok tatlisiniz ama yemeyin birbirinizi :)
ama bi de çok açım ben hangisini yapiciimmm...
sanada iyi uykular şekerim..
yedi beni şekerim 9 gündür artık dinlemiyorum kendisini karar aldım son 3 günümü huzur içinde geçirecem...
her ne kadar beni içerden taciz etsede
Zor valla. Beklemek çok zor dediğin gibi transfer oncesi geçiyorsa bu transfer sonrası gecmek bilmiyor hakkımızda hayırlısı olsun evlat hasretimiz son bulsun inşallah
sagol canım,aynen öle,zor bi dönem gecirdim..ama şimdilik herşey yolunda gözüküyor..akasya yı en iyi anlayanlardan biride benim,o kaybetme korkusunu yaşamak insanın ömründen ömür alıyo..ayrıca pembe dizi hikayesine dönen diş maceram şimdilik gecti,yeni bölüm haftaya cuma,,cünkü dolgularım var yapılcak..20 lik diş hikayem dogumdan sonra bi daha yaşancak,yani tam anlamıyla bitmesine coook var,daha bi sezon daha sürer benim hikayemiç sesinle küsmenede coook sevindim..iyi haber..bizde seni öptük teyzemiz
slm biz geldik yaramaz kızımla
bugun sizler için bol bol dua ettik
teyzelerimizin allah gönüllerine göre versin diye
slm biz geldik yaramaz kızımla
bugun sizler için bol bol dua ettik
teyzelerimizin allah gönüllerine göre versin diye
Ben birazcık uyudum sonrada uyandım 15dk kadar kaba kocam kapıya çarptıama bi de çok açım ben hangisini yapiciimmm...
sanada iyi uykular şekerim..
yedi beni şekerim 9 gündür artık dinlemiyorum kendisini karar aldım son 3 günümü huzur içinde geçirecem...
her ne kadar beni içerden taciz etsede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?