Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah kizinaSevindim sağlıklı olmasına nasılsın cnm bugün ilk defe bizimki babamıza tekme attı esim cok sevindi hissettiğine dün aksamda anneme yaptı aynı şeyi yaramaz bende salı görürsem kızımı

sağol canım.bizimkide kıpır kıpır ne zaman babası dokunsa hiç kıpırdamıyor :) naz yapıyoruz babaya :) Maşallahh senin kuzucuğunada atmış babasına tekmeyi

sağol canım.bizimkide kıpır kıpır ne zaman babası dokunsa hiç kıpırdamıyor :) naz yapıyoruz babaya :) Maşallahh senin kuzucuğunada atmış babasına tekmeyi

Benimkide tam tersi esimin sesi duyunca ve onunla konusunca hep bugüne kadar kıpır kıpır ama bugün ilk defa esim çok net hissetti Dün gecede anneme attı tekmeyi kızım benim babaci olucak kesin belli şimdiden cilve yapıyor babaya aral bey dedi zaten hbrin olsun esın icin doğuruyorsun bu kızı tanıdığın bütün kiz cocukları babaya düşündür olsun dedim sağlıklı olsun da napim bana değil babaya düşkün olsun sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana insallh su Ağustos sonuda görelim saglikla

Aynen canım ya zaman hiç geçmiyor. off nasıl gelecek bu eylüll

Aynen canım ya zaman hiç geçmiyor. off nasıl gelecek bu eylüll
Walla bir başlasak alışverişe oda takımı şekeri süslemedi derken gecer insallh aslında günler cahil geçiyor ama bize geçmiyor sen çalışıyorsun Allah'tan bense evdeyim sıkıcı kaç kilo aldın sn cnm cim

Napsak netsek de zaman geçse bilemiyorum yane

bilmemki ne yapsak bogurmek istiyorum çıkıp yürüyesim var cok yedim galiba

Ben 4 kilo vermiştim dün gittiğimizde verdiğim 4 kilonun 1 kilosunu geri almışım. valla annem sağolsun nerdeyse herşeyi aldı bana alacak bişey kalmadı :)

merhaba arkadaşlar.bende mayıs adetimle umut da ulun beyle tedavye başlayacağım inş. ben 21 eşim 25 yaşında.sorunumuz sperm hareketliliği ve sayısı yani çok normal değil... valla korkuorum olurmu die ben biras karamsar brym:)bu arada 2 yıllık evlym.ayrıca sağlık çalışanı olmama rağmen yada aslında bildiğim için bu yumurta toplama işlemnden korkuyorum. sizin nasıl oldu yumurta toplama işlemi anestezi aldınızmı?uyandıktan snra neler hssettnz bi sıkıntınız oldumu bide en büyük sorunn kilo vermem gerekiodu ama vermedm buda brs işten sanırım 85 kiloyum ama boyum 170 uzun olduğum içn çok aşırı durmuo ama bu kiloylada hamle kalınırmı akıl verinn canlarım ablalarımmmm

Ben 4 kilo vermiştim dün gittiğimizde verdiğim 4 kilonun 1 kilosunu geri almışım. valla annem sağolsun nerdeyse herşeyi aldı bana alacak bişey kalmadı :)

Nasıl yani sen hamilelikten bugüne ilk günden 1kilomu yani anlamadım ben yaklaşık 10kilo aldım 70i görmeme az kaldı ne guzel oo senin anne almış hersey bizde bnm haricinde kimse irsek almadı erkenmis daha öyle diyorlar ama ben beğendiklerimi alıp koyuyorum kenarı

Hoşgeldin canım. İnşallahh bebişine kavuşursun. Yumurta toplama işlemi türkiyede anestezi altında oluyor genelde sonrasındada hiç bir şey hissetmiyorsun. Bazı arkadaşlar biraz ağrı çektiklerini yazmışlardı. kilo konusunu hiççç takma ben senden kiloluyum ve şuan 21 haftalık hamileyim çok şükürr

Canım hayırlı olsun tedavin yumurta toplama çok basit bir işlem anestez alıyorsun ama çok az dozda bittikten sonra hafif sgrin oluyo okadar kilona gelince tedaviden once verebilseydin iyi olurdu

Aynen öyle canım ama ben zaten kilolu bir hamişim o yüzden almamam gerekiyordu. Ben haşimato hastasıyım bu hastalık yüzünden 40 kilo aldım. Şimdilik güzel gidiyoruz

Tedavin hayrli ve bol bol bebisli olsun insallh cnm şimdi ilk once kilon ciddi fazla cnm boyuna güvenme derim tedavide kilo alınıyor Heleki hamile kalınca daha cok alyrsun bak ben kıpırdaman yattı. Ve öldürmede sadece 6kiloya yakın aldım yumurta toplama en kolayı diyebilirim hiç korkma aneztezili zaten uyanincada popona bir iğne birşey kalmıyor geriye karamsarsan da başlama bu tedaviye pozitif ol rahat ol olmaması icin hır sebeb yok ki cnm hepimiz anne olucaz buna İnan

mrb cnm tedavin hayırlı olsun şimdiden inş olumlu sonuçlanır ilk denemen. bnde senin gbiydim başlamadan önce 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim bnde. karamsar olma hep olumlu düşün yumurta toplamay gelince hiç korkulacak bişey değil genel anestezi altında oluyosun zaten 15 dk falan sürdüğü için aşırı bi narkoz almıyosun işlemden çıkınca yavaş yavaş kendine geliyosun. sadece girmeden önce biraz heycanlanmıştım ben hayatımda ilk kez sedyeye yatıp narkoz aldığım için ama direk buluyosun kafayı hiçbişeyden haberin olmuyo. çıncada hafif sersem oluyosun çabuk geçiyo. hafif kasık ağrın olabilir. ama kiloyla ilgili bi bilgim yok cnm . bilen bi arkadaşım cvp lıycaktır.

hb inşAllah herkez kavuşur.kilo konusunda hala takıntılıyım ama yapacak bişey yok artık. anestezi konusundada beni korkutan entübasyon(((

Canım hayırlı olsun tedavin yumurta toplama çok basit bir işlem anestez alıyorsun ama çok az dozda bittikten sonra hafif sgrin oluyo okadar kilona gelince tedaviden once verebilseydin iyi olurdu

çok saol inşAllah herkesin istediği olur kilo çok sorun olurmu(((((

Aynen öyle canım ama ben zaten kilolu bir hamişim o yüzden almamam gerekiyordu. Ben haşimato hastasıyım bu hastalık yüzünden 40 kilo aldım. Şimdilik güzel gidiyoruz

Anladım cnm ama snın durum özel annemde de var bu hastalıktan oda kilo aldı biraz ben cok aldım ama başladım bende 2.gun dikkt edicem artik

Canlarım en çıkıyorum ezan okundu geç vakte kaldimi namaz uyuyorum kılarken şimdi prensesimle ben namaz Kılmaya gidiyoruz hepinize dua edicez kızimla biz guldenimm hu hu hu nerdesin ayol gelirim 1saate insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…