selam arkadaşlar nasılsınızz. badana, temizlik derken ayrı kaldım buradan. Sonunda bitti çok şükür... Dün kızçemi gördüm Allaha çok şükür herşey yolundaymış. Sanırım Akasya anladığım kadarıyla sıkıntılı anlar yaşamışsın. Canım inşallah hiç bir şey yoktur Elifciğinde. Zaten ikili test daha önemliymiş sizinde onda bir sıkıntı yoktu hiç üzme kendinide bebişinide Allahın izniyle gececek bu sıkıntı..
Maşallah kizinaSevindim sağlıklı olmasına nasılsın cnm bugün ilk defe bizimki babamıza tekme attı esim cok sevindi hissettiğine dün aksamda anneme yaptı aynı şeyi yaramaz bende salı görürsem kızımı
sağol canım.bizimkide kıpır kıpır ne zaman babası dokunsa hiç kıpırdamıyor :) naz yapıyoruz babaya :) Maşallahh senin kuzucuğunada atmış babasına tekmeyi
Benimkide tam tersi esimin sesi duyunca ve onunla konusunca hep bugüne kadar kıpır kıpır ama bugün ilk defa esim çok net hissetti Dün gecede anneme attı tekmeyi kızım benim babaci olucak kesin belli şimdiden cilve yapıyor babaya aral bey dedi zaten hbrin olsun esın icin doğuruyorsun bu kızı tanıdığın bütün kiz cocukları babaya düşündür olsun dedim sağlıklı olsun da napim bana değil babaya düşkün olsun sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana insallh su Ağustos sonuda görelim saglikla
Napsak netsek de zaman geçse bilemiyorum yaneBenimde cnm sikiliyor
Walla bir başlasak alışverişe oda takımı şekeri süslemedi derken gecer insallh aslında günler cahil geçiyor ama bize geçmiyor sen çalışıyorsun Allah'tan bense evdeyim sıkıcı kaç kilo aldın sn cnm cimAynen canım ya zaman hiç geçmiyor. off nasıl gelecek bu eylüll
Napsak netsek de zaman geçse bilemiyorum yane
Walla bir başlasak alışverişe oda takımı şekeri süslemedi derken gecer insallh aslında günler cahil geçiyor ama bize geçmiyor sen çalışıyorsun Allah'tan bense evdeyim sıkıcı kaç kilo aldın sn cnm cim
bilmemki ne yapsak bogurmek istiyorum çıkıp yürüyesim var cok yedim galiba
Ben 4 kilo vermiştim dün gittiğimizde verdiğim 4 kilonun 1 kilosunu geri almışım. valla annem sağolsun nerdeyse herşeyi aldı bana alacak bişey kalmadı :)
merhaba arkadaşlar.bende mayıs adetimle umut da ulun beyle tedavye başlayacağım inş. ben 21 eşim 25 yaşında.sorunumuz sperm hareketliliği ve sayısı yani çok normal değil... valla korkuorum olurmu die ben biras karamsar brym:)bu arada 2 yıllık evlym.ayrıca sağlık çalışanı olmama rağmen yada aslında bildiğim için bu yumurta toplama işlemnden korkuyorum. sizin nasıl oldu yumurta toplama işlemi anestezi aldınızmı?uyandıktan snra neler hssettnz bi sıkıntınız oldumubide en büyük sorunn kilo vermem gerekiodu ama vermedm buda brs işten sanırım 85 kiloyum ama boyum 170 uzun olduğum içn çok aşırı durmuo ama bu kiloylada hamle kalınırmı akıl verinn canlarım ablalarımmmm
merhaba arkadaşlar.bende mayıs adetimle umut da ulun beyle tedavye başlayacağım inş. ben 21 eşim 25 yaşında.sorunumuz sperm hareketliliği ve sayısı yani çok normal değil... valla korkuorum olurmu die ben biras karamsar brym:)bu arada 2 yıllık evlym.ayrıca sağlık çalışanı olmama rağmen yada aslında bildiğim için bu yumurta toplama işlemnden korkuyorum. sizin nasıl oldu yumurta toplama işlemi anestezi aldınızmı?uyandıktan snra neler hssettnz bi sıkıntınız oldumubide en büyük sorunn kilo vermem gerekiodu ama vermedm buda brs işten sanırım 85 kiloyum ama boyum 170 uzun olduğum içn çok aşırı durmuo ama bu kiloylada hamle kalınırmı akıl verinn canlarım ablalarımmmm
Nasıl yani sen hamilelikten bugüne ilk günden 1kilomu yani anlamadım ben yaklaşık 10kilo aldım 70i görmeme az kaldı ne guzel oo senin anne almış hersey bizde bnm haricinde kimse irsek almadı erkenmis daha öyle diyorlar ama ben beğendiklerimi alıp koyuyorum kenarı
hb inşAllah herkez kavuşur.kilo konusunda hala takıntılıyım ama yapacak bişey yok artık. anestezi konusundada beni korkutan entübasyonHoşgeldin canım. İnşallahh bebişine kavuşursun. Yumurta toplama işlemi türkiyede anestezi altında oluyor genelde sonrasındada hiç bir şey hissetmiyorsun. Bazı arkadaşlar biraz ağrı çektiklerini yazmışlardı. kilo konusunu hiççç takma ben senden kiloluyum ve şuan 21 haftalık hamileyim çok şükürr
Canım hayırlı olsun tedavin yumurta toplama çok basit bir işlem anestez alıyorsun ama çok az dozda bittikten sonra hafif sgrin oluyo okadar kilona gelince tedaviden once verebilseydin iyi olurdu
Aynen öyle canım ama ben zaten kilolu bir hamişim o yüzden almamam gerekiyordu. Ben haşimato hastasıyım bu hastalık yüzünden 40 kilo aldım. Şimdilik güzel gidiyoruz
hb inşAllah herkez kavuşur.kilo konusunda hala takıntılıyım ama yapacak bişey yok artık. anestezi konusundada beni korkutan entübasyon(((
Valla canım kilo tabiki her konuda dezavantaj ama ben kiloluyum o yüzden bebeğim olmaz yada tüp bebek tutmaz diye kendini yıpratma olumsuz olma. ben canlı örneğim. kiloluyum ama bir problemim yoktu tüp yapmak zorunda kaldık ama çok şükür tuttu. olumlu düşün olumlu olsun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?