Canlarım en çıkıyorum ezan okundu geç vakte kaldimi namaz uyuyorum kılarken şimdi prensesimle ben namaz Kılmaya gidiyoruz hepinize dua edicez kızimla biz guldenimm hu hu hu nerdesin ayol gelirim 1saate insallh
amin inş.evlendm bu kilolara geldmm sağlıkçıyım ama ynede insan korkuo belkde nasıl ve ne şeklde olduğunu bldiğimz içndr:)kiloma gelnce tedavi ayın 8 ne başlıo o zamna kdr denerm klo vermek için ama ne kdr vereblrmki az kaldı .amin allahım herkese tattrsın annelk duygusunu:))))senn kaçıncı denemennTedavin hayrli ve bol bol bebisli olsun insallh cnm şimdi ilk once kilon ciddi fazla cnm boyuna güvenme derim tedavide kilo alınıyor Heleki hamile kalınca daha cok alyrsun bak ben kıpırdaman yattı. Ve öldürmede sadece 6kiloya yakın aldım yumurta toplama en kolayı diyebilirim hiç korkma aneztezili zaten uyanincada popona bir iğne birşey kalmıyor geriye karamsarsan da başlama bu tedaviye pozitif ol rahat ol olmaması icin hır sebeb yok ki cnm hepimiz anne olucaz buna İnan
mrb cnm tedavin hayırlı olsun şimdiden inş olumlu sonuçlanır ilk denemen. bnde senin gbiydim başlamadan önce 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim bnde. karamsar olma hep olumlu düşün yumurta toplamay gelince hiç korkulacak bişey değil genel anestezi altında oluyosun zaten 15 dk falan sürdüğü için aşırı bi narkoz almıyosun işlemden çıkınca yavaş yavaş kendine geliyosun. sadece girmeden önce biraz heycanlanmıştım ben hayatımda ilk kez sedyeye yatıp narkoz aldığım için ama direk buluyosun kafayı hiçbişeyden haberin olmuyo. çıncada hafif sersem oluyosun çabuk geçiyo. hafif kasık ağrın olabilir. ama kiloyla ilgili bi bilgim yok cnm . bilen bi arkadaşım cvp lıycaktır.
ya kızlar ben bu gün biraz depresif takıldım. olmadı diye sabah kahvaltı hazırladım sonra yemek yaptım biraz evle uğraştım.şimdi çok garip bir ağrım var adet gibi değil.dolgunluk ve baskı hissi var.
Ben birazcık uyudum sonrada uyandım 15dk kadar kaba kocam kapıya çarptıBooo uyandım korktum yeseydin mama ac bırakma yeğenlerimi
Canım sıkılıyor
Napsak netsek de zaman geçse bilemiyorum yane
merhaba arkadaşlar.bende mayıs adetimle umut da ulun beyle tedavye başlayacağım inş. ben 21 eşim 25 yaşında.sorunumuz sperm hareketliliği ve sayısı yani çok normal değil... valla korkuorum olurmu die ben biras karamsar brym:)bu arada 2 yıllık evlym.ayrıca sağlık çalışanı olmama rağmen yada aslında bildiğim için bu yumurta toplama işlemnden korkuyorum. sizin nasıl oldu yumurta toplama işlemi anestezi aldınızmı?uyandıktan snra neler hssettnz bi sıkıntınız oldumubide en büyük sorunn kilo vermem gerekiodu ama vermedm buda brs işten sanırım 85 kiloyum ama boyum 170 uzun olduğum içn çok aşırı durmuo ama bu kiloylada hamle kalınırmı akıl verinn canlarım ablalarımmmm
şekerim prensesi görmüşsün...
hemen bi nazarlık kondurayım,bi de maşallah yanınaMAŞALLAHHHH
her ne kadar bir kanarya geliyor olsada bizim prensesim olduğundan kanarya olma özelliğini görmemezlikten geliyorum teyzoşun..
o annesi yokmu o annesi daha şimdiden etkiliyooo prensesi illa fenerli olacaksın diye...
baskı var burda ama olmaz ki
canım benim belirti yok hiç birşey hissetmiyorum diye mutsuzdun şimdi bişeyler hissetmişsin yine mutsuzsun...
çok iyi anlıyorum seni ama bu günlerde geçecek biz bu saatten sonra bişeyleri değiştiremeyiz...
Allahın izniyle güzel haberler alacaz sıkma o tatlı canını...
canım çok sağol.ben kendimi yordum ve bir şey oldu diye çok korktum.allah bebişlerimize can versin ömür versin ve onları bize bağışlasın..
egunal hb canım inş dedğin gbi olurr napalım artık allah nasip ederde hamle kalırsak bebişi kucağımza aldıktan snra veriris kilolarııı:)))))))
Canım benim sağolll. valla o benden fanatik olacak bikere :) geçen 6alatasaray maçında kıpır kıpırdı özellikle son dakikalarda sürekli kıpırdıyordu. uğurlu geldi benim bıcırığım gol attık
canım çok sağol.ben kendimi yordum ve bir şey oldu diye çok korktum.allah bebişlerimize can versin ömür versin ve onları bize bağışlasın..
Aşkısııı gelmişşş
Bende yarın sizinle kahvaltıya gelmek istiyorum amaaa
Aşkısı laptop kucağımda karasu ile avukatcığımın muhabbetlerini dikizliyorumm..
Ayyy ne süper olurdu ama..
inş yarın kafa dağıttığım ve kocişimle sorunsuz geçirdiğim bir gün olur..
annelik duygu sömürüsüyle kızını daha şimdiden etkiliyosun sen büyüdüğünde aklı başına gelip beşiktaşlı olmaya karar verdiğinde kesin sütümü helal etmem baskısıda yaparsın
sizin klavyede sanırsam G harfi yok 6 yı kullanmışında acaba neden
hehehe. bizim kanımız sarı lacivert akıyor o yüzden ne 6s li nede 8jk li olma ihtimali yokklavyede bir sorun yokda o takımda sorun var heheh
Nasılsınız dunden berı sızden ayrı dustum kocıs uzuluyorum dıye ınternet paketlı yenı bır tel aldı ama alısamadım ne kullanmaya nede yazmaya gecmısı de okuyaamadım henuz. Pc me format atılıyor. Isı bıtsın ordan gırecem ıns.akasyam cok uzulmus bugun kıyamam elıfnazımız cok ıyı bıseyı yok ıns...dualarımdasınız sevıyorum sızı
evet aşkısı inşallah yarın güzel birgün geçirip iyice bi enerji depolayıp geleceksin...
e malum hareketli bi hafta bizi bekliyo enerji lazım..sinerjiyide ben oluşturursam tam süper olacak
hehehe. bizim kanımız sarı lacivert akıyor o yüzden ne 6s li nede 8jk li olma ihtimali yokklavyede bir sorun yokda o takımda sorun var heheh
Aşkısı net gidip geliyorr uğraştırıyorrr benii.
Yazdım yazdım gitti hepsii..
Dedim eniştede keyiflidir rencide ettik trabzonu bugün
Nasılsınız dunden berı sızden ayrı dustum kocıs uzuluyorum dıye ınternet paketlı yenı bır tel aldı ama alısamadım ne kullanmaya nede yazmaya gecmısı de okuyaamadım henuz. Pc me format atılıyor. Isı bıtsın ordan gırecem ıns.akasyam cok uzulmus bugun kıyamam elıfnazımız cok ıyı bıseyı yok ıns...dualarımdasınız sevıyorum sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?