Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin inş.evlendm bu kilolara geldmm sağlıkçıyım ama ynede insan korkuo belkde nasıl ve ne şeklde olduğunu bldiğimz içndr:)kiloma gelnce tedavi ayın 8 ne başlıo o zamna kdr denerm klo vermek için ama ne kdr vereblrmki az kaldı .amin allahım herkese tattrsın annelk duygusunu:))))senn kaçıncı denemenn

saol canım amin inşş hepimizin aynen bendeee ilk kez alıcağım anestezi sen hangi aşamadasınn

canım benim belirti yok hiç birşey hissetmiyorum diye mutsuzdun şimdi bişeyler hissetmişsin yine mutsuzsun...
çok iyi anlıyorum seni ama bu günlerde geçecek biz bu saatten sonra bişeyleri değiştiremeyiz...
Allahın izniyle güzel haberler alacaz sıkma o tatlı canını...

Ben birazcık uyudum sonrada uyandım 15dk kadar kaba kocam kapıya çarptı Booo uyandım korktum yeseydin mama ac bırakma yeğenlerimi

kaba adammm

Canım sıkılıyor

çok çabukkkk olmuş bu...
az daha bekleyeydin son günlerde sıkılsaydı şimdiden eziyete çevirme şekerim beklemeyi...
bak bana olumsuz düşünsemde havam yerinde napalım biz elimizden geleni yaptık Rabbimin ol demesini bekliyoruz...

Napsak netsek de zaman geçse bilemiyorum yane

bekleyecez bişi yapsakta yapmasakta hep aklımızda maalesef

canım hoşgeldin...
çok geçnsiniz eşinde sende...
bence şansınız çok yüksek...
kısa süreli anestezi alıyorsun zor bir işlem değil anestezi sonrasında hafif kasık ağrısı yaşabilirsin o kadar...
kilo versen güzel olur tabii ama bu gebeliğe engel bi kilo değil...

şekerim prensesi görmüşsün...
hemen bi nazarlık kondurayım,bi de maşallah yanına MAŞALLAHHHH
her ne kadar bir kanarya geliyor olsada bizim prensesim olduğundan kanarya olma özelliğini görmemezlikten geliyorum teyzoşun..
o annesi yokmu o annesi daha şimdiden etkiliyooo prensesi illa fenerli olacaksın diye...
baskı var burda ama olmaz ki

egunal hb canım inş dedğin gbi olurr napalım artık allah nasip ederde hamle kalırsak bebişi kucağımza aldıktan snra veriris kilolarııı:)))))))

Canım benim sağolll. valla o benden fanatik olacak bikere :) geçen 6alatasaray maçında kıpır kıpırdı özellikle son dakikalarda sürekli kıpırdıyordu. uğurlu geldi benim bıcırığım gol attık

egunal hb canım inş dedğin gbi olurr napalım artık allah nasip ederde hamle kalırsak bebişi kucağımza aldıktan snra veriris kilolarııı:)))))))

aynen öyle cicim...
kilo gebeliğe engel olmadıktan sonra sonrada verilebilir...

Aşkısııı gelmişşş
Bende yarın sizinle kahvaltıya gelmek istiyorum amaaa

annelik duygu sömürüsüyle kızını daha şimdiden etkiliyosun sen büyüdüğünde aklı başına gelip beşiktaşlı olmaya karar verdiğinde kesin sütümü helal etmem baskısıda yaparsın
sizin klavyede sanırsam G harfi yok 6 yı kullanmışında acaba neden

canım çok sağol.ben kendimi yordum ve bir şey oldu diye çok korktum.allah bebişlerimize can versin ömür versin ve onları bize bağışlasın..

hiç bişey olmamıştır merak etme ama niye işle uğraşıyorsun bekleyiversin sonradan pişman olacağın hareketlerden kaçın lütfen...zaten topu topu 12 gün neler yaşayıp ne günler geçirdik bi 12 günmümü geçiremicez...hem zaten 5 günün kaldı..bitti bile..

Aşkısııı gelmişşş
Bende yarın sizinle kahvaltıya gelmek istiyorum amaaa

Aşkısı laptop kucağımda karasu ile avukatcığımın muhabbetlerini dikizliyorumm..
Ayyy ne süper olurdu ama..
inş yarın kafa dağıttığım ve kocişimle sorunsuz geçirdiğim bir gün olur..

neden kimse bişi yazmıyooo yine kendi kendime yazmaya başladım amaaaaa

Aşkısı laptop kucağımda karasu ile avukatcığımın muhabbetlerini dikizliyorumm..
Ayyy ne süper olurdu ama..
inş yarın kafa dağıttığım ve kocişimle sorunsuz geçirdiğim bir gün olur..

evet aşkısı inşallah yarın güzel birgün geçirip iyice bi enerji depolayıp geleceksin...
e malum hareketli bi hafta bizi bekliyo enerji lazım..sinerjiyide ben oluşturursam tam süper olacak

Nasılsınız dunden berı sızden ayrı dustum kocıs uzuluyorum dıye ınternet paketlı yenı bır tel aldı ama alısamadım ne kullanmaya nede yazmaya gecmısı de okuyaamadım henuz. Pc me format atılıyor. Isı bıtsın ordan gırecem ıns.akasyam cok uzulmus bugun kıyamam elıfnazımız cok ıyı bıseyı yok ıns...dualarımdasınız sevıyorum sızı

Yok bu büle olmazz semuşşş..
Ben seninle yazışmayıncaa önemli bir işimi yapmamış gibi hissettim 2 gündürrrr..
Recaaa ediyorumm buna bir çözüm bullunn

evet aşkısı inşallah yarın güzel birgün geçirip iyice bi enerji depolayıp geleceksin...
e malum hareketli bi hafta bizi bekliyo enerji lazım..sinerjiyide ben oluşturursam tam süper olacak

Aşkısı net gidip geliyorr uğraştırıyorrr benii.
Yazdım yazdım gitti hepsii..
Dedim eniştede keyiflidir rencide ettik trabzonu bugün

hehehe. bizim kanımız sarı lacivert akıyor o yüzden ne 6s li nede 8jk li olma ihtimali yok klavyede bir sorun yokda o takımda sorun var heheh

işte bu belden aşağı oldu...
şekerim 6s sizin eseriniz ama 8jk nin sizinle bi ilgisi yokki kendinize dalga sebebi olarak kullanıyorsunuz...
sanırım kendi tarihinizden bi habersiniz sayın kanarya...
tarihte 7-0 7-1 lik tarihi hezimetler olarak manşetlerde geçen maçlarınız var..
yetmedi bakınız BEŞİKTAŞIN kadıköydeki 4-3 lük fener zaferine hemde kartalımın en dibe vurduğu hiç bi iddiasının olmadığı bir zamanda..
yetmedi o maçta pancu geçti kaleye yine yenemediniz vs...bu örnekler daha çoğaltılabilir ama korkuyorum birbirimize gireriz diyee

Aşkısı net gidip geliyorr uğraştırıyorrr benii.
Yazdım yazdım gitti hepsii..
Dedim eniştede keyiflidir rencide ettik trabzonu bugün

evet aşkısı gayet keyifli hayırlısıyla yarın bizde feneri yenersek hem kociş hem ben pek bi mutlu olcaz

aaaa hemen eski usül takılmak için ne gerekiyosa yap şekerim böle olmuyooo iletişimimiz koptu..
gerçi yazdım geçmişte ama okuyamamışsın bunuda okuyabilecenmi endişeliyim ama yinede yazayım..
çok sevindim haberlerine güzel şeyler duydum ufukta trasnfer görünüyormuş Allahın izniyle çok sevindim canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…