işte bu belden aşağı oldu...
şekerim 6s sizin eseriniz ama 8jk nin sizinle bi ilgisi yokki kendinize dalga sebebi olarak kullanıyorsunuz...
sanırım kendi tarihinizden bi habersiniz sayın kanarya...
tarihte 7-0 7-1 lik tarihi hezimetler olarak manşetlerde geçen maçlarınız var..
yetmedi bakınız BEŞİKTAŞIN kadıköydeki 4-3 lük fener zaferine hemde kartalımın en dibe vurduğu hiç bi iddiasının olmadığı bir zamanda..
yetmedi o maçta pancu geçti kaleye yine yenemediniz vs...bu örnekler daha çoğaltılabilir ama korkuyorum birbirimize gireriz diyee
Yok canım ne giriciz iki medeni insan takılıyoruz. Bencede örnekler çoğaltılabilir bizim sizi nasıl yendiğimizle ilgili olarakkAma gerek yok kii görünen köy klavuz istemezz. hakkatten ya siz kaç senedir şampiyon olamıyodunuz Neyse bi daha 8 yemeyinde yeter Şaka Şaka takılıyorum cidden ama yarın konuşuruz devamını maç 7 de hehehe
Ayy işte o zaman varyaaa pazar gününden davul zurnaya başlarım bennnnEki Görüntüle 402103 Eki Görüntüle 402103 Eki Görüntüle 402103 Eki Görüntüle 402103 mesaj tekrarlamış biri avukatcığıma ithafen olsun barii
iyi geceler kızlar hepinize. Allah rahatlık versin.
şu an yazacaklarım fenerli kimliğine
siz bu yüzden sevilmiyorsunuz işte..
ben daha etrafımda fenere sempati duyan bir gs li ya da bjk li hiç görmedim..
şampiyonluğunuz şaibeli şikeciye çıktı her bi yanınız hala geçmiş galibiyetlerle övünüyorsunuz ne biliyoruz o zamanda şike olmadığını dimi ama ne biliyoruz yarında olmayacağı...bence tüm fenerliler başlarını önlerine eğip gezmeliler lideriniz hapiste sebep ortada zorla çıkarmak için çabalar var kılıfına uydurmak için ne gerekiyorsa yapılıyor...suçsuz olanlar dışarda artık azizide zorla suçsuz ilan edecekler ama herşey ortada iştee...
spor programına döndürdük he
şimdi avukathb kimliğine yazıyorum..
seni seviyorum
kaççtııııı kaççtııııı ama aşağıda görünüyoo
ne cevap yazacağını düşünüyooo
kendi sataştı amaa...
sabaha kadar yazarım valla hiç üşenmem
ne cevap yazacağını düşünüyooo
kendi sataştı amaa...
sabaha kadar yazarım valla hiç üşenmem
bende cevap veririm hiçç üşenmemm
vALLA ben üşenirimm arkadaşşş
Bıktım hep aynı muhabbett..Şike konusunda hep aynı hikayeeee..
Bencede görünen köy klavuz istemez diyorumm..
Adalet bir gün herkese lazım. Konu çok uzarda boşa uzar zira ne siz beni bu konuda anlayacaksınız nede ben.
canım onlar sevmiyorda biz onlara bayılıyorduk bu bir ikincisi insan geçen yılı görüp Fenerbahçemin çabalarını görüp hala şike var diyebiliyosa bu at gözlüğüyle bakıyor demektir ki işin aslı zaten ortadadır. işin tamamen siyasi boyutları olduğu ortadadır. Fenerbahçe şike yapmış kiminle yapmış hangi takımın yöneticisi oyuncusu içerde kimse.. Ha bide bunu söyleyen yine şike davasında yargılanan bir takımın taraftarı olunca daha da acı. Aziz başkanın özel işleri nedeniyle okyanus ötesinden gelen talimatlarla yapılanları şike diye yutturmaya çalışıyorlar ama yemezler. Yediremeyecekler. Eski galibiyetlerde şike olmadığını ne biliyorsun diyorsun bahsettiğimiz galibiyetler galatasaray beşiktaş peki şike tek taraflı yapılabilen bir şey hayır o zaman onlarda şike yapmış olmuyormu oluyor. Ortada olan nedir merak ettim. Şikenin kendi kendine yapıldığımı zira ortada başka takım yok. tamamen uydurmaca iddianamelerle insanların namusuna laf atmak ancak türkiyede olur zaten. Tayfur havutçu şike yapmış. Ne kadar temiz bir insan olduğunu herkes bilir ama sırf Aziz başkanı yakmak için başkalarınıda sürüklediler ama bir bjk taraftarı bunu göremiyor. Hiç bir FENERBAHÇELİ başını eğmez aksine dim dik yürürr çünkü anlımızın akıyla şampiyon olduk her branşta. Bu yılda şikemi var bu yılda oluyoruz şampiyon. Takımın yarısı gitmiş başkanı içerde ama şampiyonluğa yürüyoruz bence sizler bunu alkışlamalısınız. Bunlarda benim senin beşiktaşlı kimliğine. Bil mukabile bende seviyorum canım. Bunlar karışık işler tamamen siyasi . bu işlerin başında bir bakan çıkıp şampiyonluğu trabzona getirmek için ince işler yapıyoruz diyorsa bu iş bitmiştir. Ve ben o bakanın partisinin bir mensubuyum ama yanlışa doğru diyecek de değilim...
Eki Görüntüle 402111
kendi adıma son noktayı bu bebişlerle koyuyorumm:)) İnş büle bebişlerimiz olsun emiii
Aynen canım nerde görülmüş bir fenerbahçeliyi anlayan zatennn
Valla gülümsüyorum latife yapıyorum canım benimm..Ama gülden yazıyor galiba hehehe
hiii olay ciddiyete sürükleniyooo
suçsuz olanlar dışardaaa dedim canım...aziz temiz bi adam değildir her türlü açıklaması tehdidi ve maç sonrası açıklamaları gözümün önündedir sürekli hakemlere federasyona vs...herkese aba altından sopa gösteren bir sözde spor adamıdır...biz serdal adalya ve tayfur havuççuya kendinizi aklayın öyle gelin dedik türkiye kupasını iade ettik...olup biteni sineye çekip kişileri ilahlaştırmadık...deliller uefa tarafından da incelendi ve şampiyonlar liginden men edildi önümüzdeki senede katılmaması kuvvetle muhtemel hatta 5 sene konuşuluyooo vs...maçlarda şike vardır ya da yoktur orasında değilim ama bi kere mide bulanmıştır...şaibe oluşmuştur gs nin 8-0 lık Ankaragücü maçı gibi...yetmedi onur taraftarın onur meselesi olarak görülen cas davası geri çekildi...neyse ben BJK li sen fb li ortada buluşulması zor bi konuuu...biz en iyisimi taraftar kimliklerimizi hemen bırakalım...uzar gider yaniii...ben avukathb yi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?