Mümkünse ben de alayımmmm 3 ünü vallaaa.ama yaaa çok tatlı bunlarrr...
bayıldımmm...üçünü birden istiyom ben
evet yazdımm
çarşı cevap vermeden dururmu uleennn
eşim merak içinde ne yazıyon öyle harıl harıl diyo bende göstermiyorum ama ben bulurumm dedii meğer yazdıklarımı bulup okuyormuşşş
Nasıl yaaaaKoptummmm valla kocişler en sonunda taksime yürüyecekler kk yüzündenn
yazdıklarına cevabım varda uzatmıyorum sadece cas davası için söyliyim. uefa bu güne kadar dava kaybetmemiş nedeni ise kaybedeceği davalarda karşı tarafla anlaşır tazminatı öder karşı tarafta davayı geri çeker. bizim davamızda sadece tazminat davasıydı ve tazminat ödendiği için dava geri çekildi bu kadar basit. he bide bizi şampiyonlar ligine göndermeyen uefa değil futbol federasyonudur zira başkanıda işin yanlışlığının farkına varınca kaçmıştır.gerisinede yazarım ama gerenk yokbiz konumuza dönelim canımmm
cas davasını kaybedeceğiniz baştan belliydi buna rağmen açtınız madem tarihte hep uefa kazanmış niye açtınız o da taraftara göstermelik...tazminat ödendiği söylenmiyor sadece federasyonun ödeme ihtimali konuşuluyor...e malum bu federasyon bizim senelerdir yeter yıldırım demirören yeterrr dediğimiz federasyon tazminatı ödemek gibi bi gaflete düşer yani..ayrıca uefa yetkilisi gelmiş gerekeni biz yaparsak daha ağır olur sonuçları en iyisimi siz yapın demiş kibarca öyle çekilmiştir olaydan...gerçekler bellidir ortadadır ama siz taraflı olduğunuzdan görmek istemiyorsunuz o kadar...neyse bu konunun bi tüp bebek platformunda konuşulmadığı kalmıştı o da oldu
eşim merak içinde ne yazıyon öyle harıl harıl diyo bende göstermiyorum ama ben bulurumm dedii meğer yazdıklarımı bulup okuyormuşşş
güldenim senin bebişlerinin fotoğrafını gönderiyorum şimdii
ama o kadar güzellerki üzerindeki renkler bile güzel göründü gözüme..
benim olsunlarda varsın sarı lacivert giysinler nasıl olsa bebek onlar hemen üzerlerindekileri kirletirler bende yanlışlıkla ozon suyuyla yıkarım onları bi bakmışsın renk beyaz olmuş
hiiiiii 23.30 olan ilaç saatim geçtiii..
fanatikliğim sebebiyle
hemen yatışa geçmeliyim...
hepimize Allahrahatlık versin arkadaşlarım...
iyi geceler...
Tamam ben onlar doğunca sana hediye olarak göndericim sen yıka :)
tamam canım sen yolla bende toz bezi arıyodum iyi siliyomuş öyle duydum
iyi geceler canım. çok az kaldıııı. ha gayrett. sen hamiş haberini ver bize ben sana bjk storedan bebişlerine ciciler alıcam sözzz. senin için girerim o dükkana
aa tabi çok iyi silerrr sahada sildiğimizden belli değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?