Tüp Bebek Günlüğümüz !

Son düzenleme:
eşim merak içinde ne yazıyon öyle harıl harıl diyo bende göstermiyorum ama ben bulurumm dedii meğer yazdıklarımı bulup okuyormuşşş

cas davasını kaybedeceğiniz baştan belliydi buna rağmen açtınız madem tarihte hep uefa kazanmış niye açtınız o da taraftara göstermelik...tazminat ödendiği söylenmiyor sadece federasyonun ödeme ihtimali konuşuluyor...e malum bu federasyon bizim senelerdir yeter yıldırım demirören yeterrr dediğimiz federasyon tazminatı ödemek gibi bi gaflete düşer yani..ayrıca uefa yetkilisi gelmiş gerekeni biz yaparsak daha ağır olur sonuçları en iyisimi siz yapın demiş kibarca öyle çekilmiştir olaydan...gerçekler bellidir ortadadır ama siz taraflı olduğunuzdan görmek istemiyorsunuz o kadar...neyse bu konunun bi tüp bebek platformunda konuşulmadığı kalmıştı o da oldu

ben kaybettik yada uefa kazandı demedim kiiii. Davanın amacı tazminat almak karşı taraf tazminatı öder sende davayı çekersen davayı kaybetmiş olmuyorsun kii. Uefanın taktiği bu tüm takımlara bunu yapıyor. o yüzden o konuda sıkıntı yokk...

Tamam ben onlar doğunca sana hediye olarak göndericim sen yıka :)

hiiiiii 23.30 olan ilaç saatim geçtiii..
fanatikliğim sebebiyle
hemen yatışa geçmeliyim...
hepimize Allahrahatlık versin arkadaşlarım...
iyi geceler...

Son düzenleme:
hiiiiii 23.30 olan ilaç saatim geçtiii..
fanatikliğim sebebiyle
hemen yatışa geçmeliyim...
hepimize Allahrahatlık versin arkadaşlarım...
iyi geceler...

iyi geceler canım. çok az kaldıııı. ha gayrett. sen hamiş haberini ver bize ben sana bjk storedan bebişlerine ciciler alıcam sözzz. senin için girerim o dükkana

iyi geceler canım. çok az kaldıııı. ha gayrett. sen hamiş haberini ver bize ben sana bjk storedan bebişlerine ciciler alıcam sözzz. senin için girerim o dükkana

gülden tam yatmak üzereyken bu mesajı çok beğendi hatta bayıldı
saol canım benim her ne kadar fenerlide olsan bi tarafın hep iyi hep güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…